Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipek
esra
seyhan
nurcan
bebekdls
çiğdem
yeter
fatoş
melike
şekerler bana özelden adreslerinizi isim soyisim ekleyerek gönderiver,n aaaşama çekiliş var
ama bi kişi boşta kalıyo ya yokmu başka girecek bi kişi daha :26:

kamer ev bulmuşsun içinedesinmiş gözüküyor haydi hayırlısı olsun inşallah dilediğince gelişir herşey sevom midenene oldu dicektimki 50 tane şikayet yazmışsın gitsene bid r a sen gaviscon kullan dicektmki denemişsin sustum şifa dileyerek

çıktım ben öpüldünüz adresleri akşamakadar bekliyorum

Son düzenleme:

canım ben hediye çekilişte yokum canım nurcanıma da demiştim bazı nedenlerim var işte
canım benim allah razı olsun bende göremiyorum bu işin sonunu artık oluruna bıraktım az önce faceye girmiş bizim koca ama yokkk ne bişey sordu nede ben sordum umursamadım annemin evinde kalmaya devam hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım bide sıkıntıların var canım senin bide benim için üzülme kıyamam sana canım benim allah razı olsunn

bende 3 aylık hamileyim çok heyecanlıyım :)
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucakla inşallah
he tubişim taşınan taşınana maşallah ama ben anahtarı almadan kesin gözüyle bakmıyom hayırlısı bakalım
kamerim kaldık başşbaşaaaaa

kaldık canım

Eda hoşgeldin canım

tuğbiş melike de girmiyo sanırım öle yazmıştı çiğdemde çıkarsa yine 1 açık kalıyo :26:

ebett önce geldim alıntıladım yazacakken elekt gitti aklımda kalanlarr
çiğdem canım çok üzüldüm olanlara hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
seyhan aplam miden kötüymiş geçmiş olsunbebem öpüm geçsinnn
kamer aplam ev bulmuşsunuz çok sevindim hayırlsıısyla otur inşalahh

başka biş kalmadı wallaa bunadımm

amin inşallah canım hayırlısı neyse o olsun artık canımm

ben geldiğim gibi gideyom şekerlerr aklım sizde kaldı elekt gelince bakım bi didimm
çok öpüldünüzz ben kocişle konuşuyum bii hediye olayınıı daha sölemeye fırsat bulamadımm walaa akşam dirim ama ben çok istiyorumm bakalımm

elektirikler gitti bidenem bende gittim yemek takımını gazelere sardım koliye konulacak hazır bekliyo başladım toplanmayaa

melişiiiim bende seni arıycaktım toplanmaya başladınmı allah kolylıklar versin bidenem çok zor gerçekten taşınmak bide senin oğlusun var keşkem yanında olsaydımda yardım edebilseydiiimmm

sağol canım benim ama öpme yaa şimcik o mide nasıldır kim bilir Sen gel yanağımdan öp

melişiiiim bende seni arıycaktım toplanmaya başladınmı allah kolylıklar versin bidenem çok zor gerçekten taşınmak bide senin oğlusun var keşkem yanında olsaydımda yardım edebilseydiiimmm

hee bebem başladım walla zati halılar yıkanmıştı hiç sermedim semicem temiz temiz sereyim die
walla zor quzum gı Rabbim yardım eder inşş
komşularda el atarlar kanımcaa:)))
saol bidenemm benim hiç şüphem yok yakınımda olsann hemen geleceğini biliyorum canımsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…