sağol canım benim kociş çık artık yeter diyo çıkıyorum biraz uzanayım gönlü olsun gelirim gene görüşürüz....
ipek
esra
seyhan
nurcan
bebekdls
çiğdem
yeter
fatoş
melike
şekerler bana özelden adreslerinizi isim soyisim ekleyerek gönderiver,n aaaşama çekiliş varama bi kişi boşta kalıyo ya yokmu başka girecek bi kişi daha :26:
kamer ev bulmuşsun içinedesinmiş gözüküyor haydi hayırlısı olsun inşallah dilediğince gelişir herşey sevom midenene oldu dicektimki 50 tane şikayet yazmışsın gitsene bid r a sen gaviscon kullan dicektmki denemişsin sustum şifa dileyerek
çıktım ben öpüldünüz adresleri akşamakadar bekliyorum
bende 3 aylık hamileyim çok heyecanlıyım :)
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucakla inşallahbende 3 aylık hamileyim çok heyecanlıyım :)
he tubişim taşınan taşınana maşallah ama ben anahtarı almadan kesin gözüyle bakmıyom hayırlısı bakalımipek
esra
seyhan
nurcan
bebekdls
çiğdem
yeter
fatoş
melike
şekerler bana özelden adreslerinizi isim soyisim ekleyerek gönderiver,n aaaşama çekiliş varama bi kişi boşta kalıyo ya yokmu başka girecek bi kişi daha :26:
kamer ev bulmuşsun içinedesinmiş gözüküyor haydi hayırlısı olsun inşallah dilediğince gelişir herşey sevom midenene oldu dicektimki 50 tane şikayet yazmışsın gitsene bid r a sen gaviscon kullan dicektmki denemişsin sustum şifa dileyerek
çıktım ben öpüldünüz adresleri akşamakadar bekliyorum
kamerim kaldık başşbaşaaaaa
Eda hoşgeldin canım
tuğbiş melike de girmiyo sanırım öle yazmıştı çiğdemde çıkarsa yine 1 açık kalıyo :26:
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucakla inşallah
he tubişim taşınan taşınana maşallah ama ben anahtarı almadan kesin gözüyle bakmıyom hayırlısı bakalım
kaldık canım
Eda hoşgeldin canım
tuğbiş melike de girmiyo sanırım öle yazmıştı çiğdemde çıkarsa yine 1 açık kalıyo :26:
ebett önce geldim alıntıladım yazacakken elekt gitti aklımda kalanlarr
çiğdem canım çok üzüldüm olanlara hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
seyhan aplam miden kötüymiş geçmiş olsunbebem öpüm geçsinnn
kamer aplam ev bulmuşsunuz çok sevindim hayırlsıısyla otur inşalahh
başka biş kalmadı wallaa bunadımm
demin melike guzuyumu gördüm aşağıdagitmiş
elektirikler gitti bidenem bende gittim yemek takımını gazelere sardım koliye konulacak hazır bekliyo başladım toplanmayaa
ebett önce geldim alıntıladım yazacakken elekt gitti aklımda kalanlarr
çiğdem canım çok üzüldüm olanlara hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
seyhan aplam miden kötüymiş geçmiş olsunbebem öpüm geçsinnn
kamer aplam ev bulmuşsunuz çok sevindim hayırlsıısyla otur inşalahh
başka biş kalmadı wallaa bunadımm
melişiiiim bende seni arıycaktım toplanmaya başladınmı allah kolylıklar versin bidenem çok zor gerçekten taşınmak bide senin oğlusun var keşkem yanında olsaydımda yardım edebilseydiiimmm
sağol canım benim ama öpme yaa şimcik o mide nasıldır kim bilirSen gel yanağımdan öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?