Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allah yardımcın olsun canım kolay gelsinnnn

kolay gelsin bacımmm

kuzum çıktın sandım msj attım sanaaaa ...
komşularından allah razı olsun demek yardım ederler benim komşularım hiç yardım etmediler bana giderken bile güle güle git demediler nese sağlık olsun siz yanımda olsaydınız bacınızı yanlız bırakmazdınız eminim bundan kuzummm

bencede temiz temiz yeni evine serersin canım
komşularda yardım eder merak etme canım eşinin arkadaşları falan onlarada haber verirsiniz erkek çok lazım oluyo taşınırken

kızlarrrr gene zırt diye çıktım valla kusura bakmayın
melikemmmmm kolay gelsin canımmm ahh bende yaşıcam o eziyetleri yakındır dua ediyorum inşallah bayram öncesi olsunda temiz temiz olsun bide bayram tatilimi temizlikle taşınmayla geçirmeyimde allah korusunnnn

ne kusuru cnaım işin olunca çıkcan tabe :92:

inşallah istediğin gibi olur taşınma olayın bayramdan önce biterde bayramda tadını çıkarırsın

sevommmm bide aşılamam bayrama denk geliyor ya düşünsene aşılamadan sonra taşınmak zorunda kalırsam ne yaparım
bu arada eşim için merkezi aradım randevu aldım perşembe sabahı maratona çıkıyor bizimki

allah yardımcın olsun canımmm inşallah hemen taşınırsınnn kurtulursun

inşallah ozaman bayramdan önce taşınırsın eğer olursada aşılaman sonraya annenler yengeler akrabalar yapar canım sen yapmazsın sen yönlendirirsin onları okadar

hımm demek perşembe günü maraton başlıyo hadi perşembeyi iple çekiyon dimi

ayyyyyy inşallah çiğdem anahtarı alıyımda ben 3 günde taşınır yerleşirim hızlıyımdır bu konuda tecrübelendik artık 8. evim

maşallahhhh inşallah hemen yarın alırsınnnn

çiğdemcim gelişme var mı ses seda varmı

yok canım bizimkisi odun sanırım beni akşam eve gitmeyince arayacak ben öyle düşünüyorum öğlen facedeydi ben sormadım oda bişey demedi konuşmadık 20 dk sonra falan çıktı okadar

çiğdem facede öyle şeyler paylaşıyosunki bence konuşmaktan çok şey anlatıyosun:26::26::26:ben olsam yapmazdım tamamen sessiz kalırdım:26: genede sen bilirisn canım

merhaba kamer -çiğdem
geçmişi okudum şuan topikte sizden başka birileride yok
Kamer ev bulmuşsun kolay gelsin taze bina tertemiz yerleşirsin inş.
Çiğdem senin yazdıklarını kızların yorumlarını okudum evlilik zor iş ben her zaman kadının alttan alması taraftarıyım bir ipte iki cambaz oynamaz karı kocanın ikisi birden baskın karakter olamaz birinin geri adım atması gerek buda benim düşünceme ve tecrübelerime göre kadındır o bir terbiyesizlik yapmış sana değil annene ve babana bu terbiyesizliği sana yaptığıda verdiği değeri gösterir .
bence hiç restleşmesen iydi ama birkere restleşmişsin devamını getir attığın adımın arkasında dur geri adım atma eşin restini görsün ailenden özür dilesin senide önemsesin sen arama o arasın günler geçer ses çıkmaz ise sen yine arama o arasın.
Allah yardımcın olsun evine yuvana huzur versin daha sonra pişman olacağın sözler hareketler yapma bu durumda karşıdan adım bekle bence.
umarım seni kıracak incitecek bir yazı yazmamışsımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…