hee bebem başladım walla zati halılar yıkanmıştı hiç sermedim semicem temiz temiz sereyim die
walla zor quzum gı Rabbim yardım eder inşş
komşularda el atarlar kanımcaa:)))
saol bidenemm benim hiç şüphem yok yakınımda olsann hemen geleceğini biliyorum canımsınnn
ben geldiğim gibi gideyom şekerlerr aklım sizde kaldı elekt gelince bakım bi didimm
çok öpüldünüzz ben kocişle konuşuyum bii hediye olayınıı daha sölemeye fırsat bulamadımm walaa akşam dirim ama ben çok istiyorumm bakalımm
hee bebem başladım walla zati halılar yıkanmıştı hiç sermedim semicem temiz temiz sereyim die
saol bidenemm benim hiç şüphem yok yakınımda olsann hemen geleceğini biliyorum canımsınnn
kızlarrrr gene zırt diye çıktım valla kusura bakmayın
melikemmmmm kolay gelsin canımmm ahh bende yaşıcam o eziyetleri yakındırdua ediyorum inşallah bayram öncesi olsunda temiz temiz olsun bide bayram tatilimi temizlikle taşınmayla geçirmeyimde allah korusunnnn
kızlarrrr gene zırt diye çıktım valla kusura bakmayın
melikemmmmm kolay gelsin canımmm ahh bende yaşıcam o eziyetleri yakındırdua ediyorum inşallah bayram öncesi olsunda temiz temiz olsun bide bayram tatilimi temizlikle taşınmayla geçirmeyimde allah korusunnnn
allah yardımcın olsun canımmm inşallah hemen taşınırsınnn kurtulursun
sevommmm bide aşılamam bayrama denk geliyor ya düşünsene aşılamadan sonra taşınmak zorunda kalırsam ne yaparım
bu arada eşim için merkezi aradım randevu aldım perşembe sabahı maratona çıkıyor bizimki
ayyyyyy inşallah çiğdem anahtarı alıyımda ben 3 günde taşınır yerleşirim hızlıyımdır bu konudatecrübelendik artık 8. evim
çiğdemcim gelişme var mı ses seda varmı
maşallahhhhinşallah hemen yarın alırsınnnn
yok canım bizimkisi odun sanırım beni akşam eve gitmeyince arayacak ben öyle düşünüyorum öğlen facedeydi ben sormadım oda bişey demedi konuşmadık 20 dk sonra falan çıktı okadar
evet akşama arar ozaman canım
çiğdem facede öyle şeyler paylaşıyosunki bence konuşmaktan çok şey anlatıyosun:26::26::26:ben olsam yapmazdım tamamen sessiz kalırdım:26: genede sen bilirisn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?