sildimmmm canımmm
yooo sıkkın değil canım :))nurcik hoşgeldin canın bişeyemi sıkıldı canın
evet çiğdem kamer haklı sen böyle mesajlar gönderdikçe önemsiyormuşsun gibi hisedecek kendini daha çok kalkacak bi yerleri :))))iyi yapmışsın bırak merak etsinki arasın senisessiz kal sen facede dağıtmışsın kendini yüz buluyor şebek
merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıkl bugün bşiraz geç kaldın sonra çarşıya çıktım biraz işlerim vardı yeni geldim eve
çiğdem ne desek bilmiyorum allah ıslah etsin eşini sırf gıcıklık olsun diye gelmemiş belli sende sakın altında kalma böyle devam et bırak ne hali varsa görsün biraz sürtsün burnu aklı başıan gelir değerini anlar belki
sevo ne olacak bu midenin hali yaaa(( ilaçtamı fayda etmiyo gaviskonun bir zararı yok onu devamlı içebilirsin eltim hamileyken 9 ay boyunca içmişti ..çok geçmiş olsun canım yaaa
kızlar bende çekiliyorum çekilişten en çok işsteyen bendim ama heves falan kalmadı
yooo sıkkın değil canım :))
evet çiğdem kamer haklı sen böyle mesajlar gönderdikçe önemsiyormuşsun gibi hisedecek kendini daha çok kalkacak bi yerleri :))))
yok canım tedaviye bir zararı yok aksine iyi edersin biraz versen kiloları güzel olurbacılarım bu günden sonra yürüyüş yapmaya karar verdimsigarayı bırakıpta hominigırtlak habire yiyince göbüş aldı başını gidiyor sormayın sabah yürüdüm işe gelirken akşamda yürüyerek gdecem toplam 6 km ediyor tedaviye olumsuz etkisi olmaz demi
yok canım tedaviye bir zararı yok aksine iyi edersin biraz versen kiloları güzel olur
dikkat etmek lazım canım valla bu söylediklerini uygularsan çok geçmez fit olursun :)bide porsiyonlarımı küçültecem :82:bir tabağa alacam ne varsa 3 er kaşık çeşide göre ondan başka uazanmıcam bişeye yoksa olmaycak böylepazargünü pikinimi kocam bana yakıştırmadı simidin çıkmış mayonu giy dedi bende hadi ordan dedim ne tombalaklar bikini giyiniyor giyecem dedim giydim ama hiç içimede sinmedi doğrusu sanki her gün kilo alıyorum bide ilaçlara başlarsammmm daha fena olurum demi
bacılarım bu günden sonra yürüyüş yapmaya karar verdimsigarayı bırakıpta hominigırtlak habire yiyince göbüş aldı başını gidiyor sormayın sabah yürüdüm işe gelirken akşamda yürüyerek gdecem toplam 6 km ediyor tedaviye olumsuz etkisi olmaz demi
bide porsiyonlarımı küçültecem :82:bir tabağa alacam ne varsa 3 er kaşık çeşide göre ondan başka uazanmıcam bişeye yoksa olmaycak böylepazargünü pikinimi kocam bana yakıştırmadı simidin çıkmış mayonu giy dedi bende hadi ordan dedim ne tombalaklar bikini giyiniyor giyecem dedim giydim ama hiç içimede sinmedi doğrusu sanki her gün kilo alıyorum bide ilaçlara başlarsammmm daha fena olurum demi
slm kızlarr nurcanıııım sen neden çekilişten ayrıldın bidenemmmm??
kızlar kıymalı su böreği yaptım yanına ne yapıyım sizce akıl verin banaa:26:
saol cnm benim yardımcı olduğun için evet cacık yada soğuk çorba yapıyım ben en iyisicacıkkk canım bana yeter o kadar yemek yapacaksan bilmem ama patates yemeği olabilir sanırım domates çorbası yada mercimekk
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum muck muck muck bana dua edin olur mu tubişim sen hangi dua yı oku demiştin tekrar yazarsan sevirinim
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum muck muck muck bana dua edin olur mu tubişim sen hangi dua yı oku demiştin tekrar yazarsan sevirinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?