Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyy kıyamam canım msj gördüm çok saol ccvp yazamadım anladın sen onu
ytabikisii quzumm
bencede temiz temiz yeni evine serersin canım
komşularda yardım eder merak etme canım eşinin arkadaşları falan onlarada haber verirsiniz erkek çok lazım oluyo taşınırken
abim arkideşlerini getirecek datlımm buraya taşınırkende gelmişlerdi

ayy quzummsaol datlım sende hayırlısıyla taşın inşş
nie noldu datlımm
slm kızlarr nurcanıııım sen neden çekilişten ayrıldın bidenemmmm??

kızlar kıymalı su böreği yaptım yanına ne yapıyım sizce akıl verin banaa:26:
ay bana yeter börek gelim miii
meraba canım iyilik ne olsun senden naber
kasıkların cancımaya başladı adetim yaklaştı ya:26:

oyy kıyamam quzuma menn

napıyon melikem kuşum bayaa kolaylamışsındır işleri bebişle zorlanmıyosun demi tatlum

napıyim benim kociş grip olmuş yatıyo bende çorba yaptım sabahdan beri yemeklerle uğraşıyorum.belkide adet değildir bebiştir olamazmı?

canım aman sen dikkat et kendine yaklaşma eşine fazla :2::2::2: geçmiş olsun canım
adet o canım başka şey 12 yıl olmamaışta şimdimi olacak olsunda doktora gidecez inşallah

canım aman sen dikkat et kendine yaklaşma eşine fazla :2::2::2: geçmiş olsun canım
adet o canım başka şey 12 yıl olmamaışta şimdimi olacak olsunda doktora gidecez inşallah

yaklaşmıyorum oda köşe bucak kaçıyo benden hayırlısı olsun canımmmm İnşallah en kısa zamanda gözel haberini alırız senin ve diğer arkadaşlarımızın inşallahhhhh tedavi olarak ne yapacaksın aşılama ya da tüp bebek falan mı?

evet bu adetimle birlikte aşılama ya başlıcaz inşallah

tamizlik biti quum bugün başladım toplanmaya geçen akşam yunusun diş buğdayı vardı misaifr gelecek die toplanmamıştım bugün paketleme işine geçtim

çok kolay gelsin canım benim çok yorma kendini bebişede faydalı olman lazımnasılsa evdesin 1 gün geç bitsin işlerin çok yorulma sen olurmu çok öptüm seni bebemmm

tuyaneda kolay gelsin canım afiyet bal şeker kaymak olsun mamaklarınız iyiakşamlar canım gel senide öpem

kızlar benim çıkma zamanım geldi gidem evime bende makarna, taze fasulye, şakşuka var salata turşu vs. yeter daha ne olsun demi allah olmayanada versin inşallah
haydi yarın görüşürük öperek kaçarım siziii melike yarın erken gel görüşelim yoksa taşınma telaşı ile görüşemicez uzun zamanbide internetiniz olmazsa fenaaa

saol bidenem benimm yavaş yavaş yapacam artıkın bebem biz bayramdan sonra taşınacaz inşş
oh mis ellerine sağlık daha ne olsun quzumm maşalahh sanaa
net bağlatacak eşimm quuzmm görüşecez benden kurtulamazsınızzz öptüm bidenemm senii
quuuzu erken gelemem ki kociş işten sabah geliyo nete oturuyo öğlen kalkıyo yatıyoo(

bende 3 aylık hamileyim çok heyecanlıyım :)
eee hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bebek özlemin bitiyo demek darısı bu topicte bekleyenlerin başına

canım keşke senin için bişeyler yapabilsem ama kimse senden çok faydalı olamaz sana
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucakla inşallah

he tubişim taşınan taşınana maşallah ama ben anahtarı almadan kesin gözüyle bakmıyom hayırlısı bakalım

kaldık canım
alırsın inşallah hayırlısıyla bayramada yerleşirsin innnşallah

Eda hoşgeldin canım

tuğbiş melike de girmiyo sanırım öle yazmıştı çiğdemde çıkarsa yine 1 açık kalıyo :26:
hmm anladı beeen

sen aşılamayamı başlıyosuun aaahadi hayırlsı
olmadı şekerim demekki sen hemcinsinin ezilmesine üzülmesine karşı değilsin yuvam ayakta dursun diye ben verebildiğim kadar taviz vereyim öylemi tamam verilir tabiki ama karşıdaki odun anlamayınca ben neden alttan alıp kendimi yıpratayım evlilik zordur onu güzelleştiren sadece kadın değildir evlilikte karşılıklıdır herşey ama bahsi geçen arkadaşın durumu ortada bu durumda sen hala alttan alması gerektiğini savunuyosan inan şaşırırım kız zaten alabildiği kadar alttan alıyo

ayrıca hem kadının alttan almasından geri adım atması gerektiğindne bahsederken aynı zamandada bir takım önerilerde bulunmuşsun buda bana biraz tutarsız geldi çelişmemeli insanın sözleri birbiriyle...

sakın beni yanlış anlama beni az çok tanıyosun dümdüz içi dışı bir insanım bu yazdıklarım seni kırmasın sadece kendi doğrularımı savunduım... benceee
bu konuda bizler susalım arkadaşımızın kafası zaten oldukça karışık sadece ona iyilik güzellik dilemek düşer bize öptüm canımm

kızlar bende çekiliyorum çekilişten en çok işsteyen bendim ama heves falan kalmadı
sendemi çıktın eee ben kimi kime eşlicem loo

canım soramadım sana senin bebişmi bebişlermi belli oldumu tekmi çiiftmi acaba

kızlar listeden çekilen üç arkadaşımız var melike,kedersiz ve kıvanççiğdem

bu durumda baştan düşünün yapılıp yapılmayacakmı karar verilsinki bende ona göre çiftleştireyim sizleri
yani eşleşt,rey,m demek istedim haydi öpt
mmm

saol cnm benim yardımcı olduğun için evet cacık yada soğuk çorba yapıyım ben en iyisi

cnm güe güle allah yardımcın olsun kendine bak gelişme olursa bize hemen aktarrrr hayırlı iftarlar

afiyet olssun canım şuanda anneminarkadaşına iftara geldim eşimdenhala ses seda yok gelişmede yok

canım güle güle allah yardımcın olsun sakın renk verme bak bırak o yanaşsın yarın görüşürüz

amin canımsağolasın eşim hala ortalıkta gözükmüyor onun için şimdilik gelişme yok

allah razı olsun canımm çok teşekkür ederim canım eşimden ses seda da yok zatenbeklemiyordum biraz yalnız kalsın düşünsün taşınsın artık kendi kararlarını yalnızken versin bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh

canım senin yazını hiç görmedim tubişim yorumunu cvp verince orada gördüm geçmişe dönüp buldum yazını tubişim zaten cvbı vermiş doğruyu da yazmış evliliğimin başından beri hep altta kalan ben olduğum için başıma bunlar geldi yoksa dişimi birazcık gösterseydim bu duruma gelmeyecektim artık rabbim hakkımızda olanını nasip etsin hayırlı evlatlar yuvalar eşler nasip etsin

çiğdem bırak biraz yanlız kalsın değerini daha iyi anlar sen üzülme elbet anlıyacak hatasını ...yanlız kaldıkça aklı başına gelir sakın ilk adımı atayım deme belki yanlış anlaşılırım ama bu erkekler böyle alltan almaktan anlamıyo maalesef daha bir şımarıyorlar başımıza ..bırak ne hali varsa görsün

tubi iptal olacak bu çekiliş ben çekildim diye sevoda çekildi iptal olsun gitsin böyle bir şeye önem verilmiyorsa ben niden önem verip onu bunu arayıp hade varmısınız diye helak edeyimki kendimi tadı kalmadı zaten iptal olsun gitsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…