selam bacılar napıyonuz bakem
oyy kıyamam canım msj gördüm çok saol ccvp yazamadım anladın sen onukuzum çıktın sandım msj attım sanaaaa ...
komşularından allah razı olsun demek yardım ederler benim komşularım hiç yardım etmediler bana giderken bile güle güle git demedilernese sağlık olsun siz yanımda olsaydınız bacınızı yanlız bırakmazdınız eminim bundan kuzummm
abim arkideşlerini getirecek datlımm buraya taşınırkende gelmişlerdibencede temiz temiz yeni evine serersin canım
komşularda yardım eder merak etme canım eşinin arkadaşları falan onlarada haber verirsiniz erkek çok lazım oluyo taşınırken
ayy quzummsaol datlım sende hayırlısıyla taşın inşşkızlarrrr gene zırt diye çıktım valla kusura bakmayın
melikemmmmm kolay gelsin canımmm ahh bende yaşıcam o eziyetleri yakındırdua ediyorum inşallah bayram öncesi olsunda temiz temiz olsun bide bayram tatilimi temizlikle taşınmayla geçirmeyimde allah korusunnnn
nie noldu datlımmmerhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıkl bugün bşiraz geç kaldın sonra çarşıya çıktım biraz işlerim vardı yeni geldim eve
çiğdem ne desek bilmiyorum allah ıslah etsin eşini sırf gıcıklık olsun diye gelmemiş belli sende sakın altında kalma böyle devam et bırak ne hali varsa görsün biraz sürtsün burnu aklı başıan gelir değerini anlar belki
sevo ne olacak bu midenin hali yaaa(( ilaçtamı fayda etmiyo gaviskonun bir zararı yok onu devamlı içebilirsin eltim hamileyken 9 ay boyunca içmişti ..çok geçmiş olsun canım yaaa
kızlar bende çekiliyorum çekilişten en çok işsteyen bendim ama heves falan kalmadı
ay bana yeter börek gelim miiislm kızlarr nurcanıııım sen neden çekilişten ayrıldın bidenemmmm??
kızlar kıymalı su böreği yaptım yanına ne yapıyım sizce akıl verin banaa:26:
meraba canım iyilik ne olsun senden naber
kasıkların cancımaya başladı adetim yaklaştı ya:26:
meraba canım iyilik ne olsun senden naber
kasıkların cancımaya başladı adetim yaklaştı ya:26:
oyy kıyamam canım msj gördüm çok saol ccvp yazamadım anladın sen onu
ytabikisii quzumm
abim arkideşlerini getirecek datlımm buraya taşınırkende gelmişlerdi
ayy quzummsaol datlım sende hayırlısıyla taşın inşş
nie noldu datlımm
ay bana yeter börek gelim miii
oyy kıyamam quzuma menn
napıyim benim kociş grip olmuş yatıyo bende çorba yaptım sabahdan beri yemeklerle uğraşıyorum.belkide adet değildir bebiştir olamazmı?
canım aman sen dikkat et kendine yaklaşma eşine fazla :2::2::2: geçmiş olsun canım
adet o canım başka şey 12 yıl olmamaışta şimdimi olacakolsunda doktora gidecez inşallah
yaklaşmıyorum oda köşe bucak kaçıyo benden hayırlısı olsun canımmmm İnşallah en kısa zamanda gözel haberini alırız senin ve diğer arkadaşlarımızın inşallahhhhh tedavi olarak ne yapacaksın aşılama ya da tüp bebek falan mı?
evet bu adetimle birlikte aşılama ya başlıcaz inşallah
napıyon melikem kuşum bayaa kolaylamışsındır işleri bebişle zorlanmıyosun demi tatlum
tamizlik biti quum bugün başladım toplanmaya geçen akşam yunusun diş buğdayı vardı misaifr gelecek die toplanmamıştım bugün paketleme işine geçtim
çok kolay gelsin canım benim çok yorma kendini bebişede faydalı olman lazımnasılsa evdesin 1 gün geç bitsin işlerin çok yorulma sen olurmu çok öptüm seni bebemmm
tuyaneda kolay gelsin canım afiyet bal şeker kaymak olsun mamaklarınız iyiakşamlar canım gel senide öpem
kızlar benim çıkma zamanım geldi gidem evime bende makarna, taze fasulye, şakşuka var salata turşu vs. yeter daha ne olsun demi allah olmayanada versin inşallah
haydi yarın görüşürük öperek kaçarım siziii melike yarın erken gel görüşelim yoksa taşınma telaşı ile görüşemicez uzun zamanbide internetiniz olmazsa fenaaa
eee hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bebek özlemin bitiyo demek darısı bu topicte bekleyenlerin başınabende 3 aylık hamileyim çok heyecanlıyım :)
canım keşke senin için bişeyler yapabilsem ama kimse senden çok faydalı olamaz sanacanım ben hediye çekilişte yokum canım nurcanıma da demiştim bazı nedenlerim var işte
canım benim allah razı olsun bende göremiyorum bu işin sonunu artık oluruna bıraktım az önce faceye girmiş bizim koca ama yokkk ne bişey sordu nede ben sordum umursamadım annemin evinde kalmaya devam hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım bide sıkıntıların var canım senin bide benim için üzülme kıyamam sana canım benim allah razı olsunn
alırsın inşallah hayırlısıyla bayramada yerleşirsin innnşallahallah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucakla inşallah
he tubişim taşınan taşınana maşallah ama ben anahtarı almadan kesin gözüyle bakmıyom hayırlısı bakalım
kaldık canım
hmm anladı beeenEda hoşgeldin canım
tuğbiş melike de girmiyo sanırım öle yazmıştı çiğdemde çıkarsa yine 1 açık kalıyo :26:
sevommmm bide aşılamam bayrama denk geliyor ya düşünsene aşılamadan sonra taşınmak zorunda kalırsam ne yaparım
bu arada eşim için merkezi aradım randevu aldım perşembe sabahı maratona çıkıyor bizimki
olmadı şekerim demekki sen hemcinsinin ezilmesine üzülmesine karşı değilsin yuvam ayakta dursun diye ben verebildiğim kadar taviz vereyim öylemi tamam verilir tabiki ama karşıdaki odun anlamayınca ben neden alttan alıp kendimi yıpratayım evlilik zordur onu güzelleştiren sadece kadın değildir evlilikte karşılıklıdır herşey ama bahsi geçen arkadaşın durumu ortada bu durumda sen hala alttan alması gerektiğini savunuyosan inan şaşırırım kız zaten alabildiği kadar alttan alıyoÇiğdem senin yazdıklarını kızların yorumlarını okudum evlilik zor iş ben her zaman kadının alttan alması taraftarıyım bir ipte iki cambaz oynamaz karı kocanın ikisi birden baskın karakter olamaz birinin geri adım atması gerek buda benim düşünceme ve tecrübelerime göre kadındır o bir terbiyesizlik yapmış sana değil annene ve babana bu terbiyesizliği sana yaptığıda verdiği değeri gösterir .
bence hiç restleşmesen iydi ama birkere restleşmişsin devamını getir attığın adımın arkasında dur geri adım atma eşin restini görsün ailenden özür dilesin senide önemsesin sen arama o arasın günler geçer ses çıkmaz ise sen yine arama o arasın.
Allah yardımcın olsun evine yuvana huzur versin daha sonra pişman olacağın sözler hareketler yapma bu durumda karşıdan adım bekle bence.
umarım seni kıracak incitecek bir yazı yazmamışsımdır.
sendemi çıktın eee ben kimi kime eşlicem lookızlar bende çekiliyorum çekilişten en çok işsteyen bendim ama heves falan kalmadı
canım soramadım sana senin bebişmi bebişlermi belli oldumu tekmi çiiftmi acabahakkında hayırlısı olsun canımmm güzel haberlerini alırız inşallah ben çıkıyorum karnıyarık yapıcam patlıcanları kızartayım pilavı yapmıştım zaten bide cacık yapıcam çorbada var yarınıda aradan çıkarttım
saol cnm benim yardımcı olduğun için evet cacık yada soğuk çorba yapıyım ben en iyisi
cnm güe güle allah yardımcın olsun kendine bak gelişme olursa bize hemen aktarrrr hayırlı iftarlar
canım güle güle allah yardımcın olsun sakın renk verme bak bırak o yanaşsınyarın görüşürüz
eee hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bebek özlemin bitiyo demek darısı bu topicte bekleyenlerin başına
canım keşke senin için bişeyler yapabilsem ama kimse senden çok faydalı olamaz sana
alırsın inşallah hayırlısıyla bayramada yerleşirsin innnşallah
hmm anladı beeen
sen aşılamayamı başlıyosuunaaahadi hayırlsı
olmadı şekerim demekki sen hemcinsinin ezilmesine üzülmesine karşı değilsin yuvam ayakta dursun diye ben verebildiğim kadar taviz vereyim öylemi tamam verilir tabiki ama karşıdaki odun anlamayınca ben neden alttan alıp kendimi yıpratayım evlilik zordur onu güzelleştiren sadece kadın değildir evlilikte karşılıklıdır herşey ama bahsi geçen arkadaşın durumu ortada bu durumda sen hala alttan alması gerektiğini savunuyosan inan şaşırırım kız zaten alabildiği kadar alttan alıyo
ayrıca hem kadının alttan almasından geri adım atması gerektiğindne bahsederken aynı zamandada bir takım önerilerde bulunmuşsun buda bana biraz tutarsız geldi çelişmemeli insanın sözleri birbiriyle...
sakın beni yanlış anlama beni az çok tanıyosun dümdüz içi dışı bir insanım bu yazdıklarım seni kırmasın sadece kendi doğrularımı savunduım... benceee
bu konuda bizler susalım arkadaşımızın kafası zaten oldukça karışık sadece ona iyilik güzellik dilemek düşer bize öptüm canımm
sendemi çıktın eee ben kimi kime eşlicem loo
canım soramadım sana senin bebişmi bebişlermi belli oldumu tekmi çiiftmi acaba
merhaba kamer -çiğdem
geçmişi okudum şuan topikte sizden başka birileride yok
Kamer ev bulmuşsun kolay gelsin taze bina tertemiz yerleşirsin inş.
Çiğdem senin yazdıklarını kızların yorumlarını okudum evlilik zor iş ben her zaman kadının alttan alması taraftarıyım bir ipte iki cambaz oynamaz karı kocanın ikisi birden baskın karakter olamaz birinin geri adım atması gerek buda benim düşünceme ve tecrübelerime göre kadındır o bir terbiyesizlik yapmış sana değil annene ve babana bu terbiyesizliği sana yaptığıda verdiği değeri gösterir .
bence hiç restleşmesen iydi ama birkere restleşmişsin devamını getir attığın adımın arkasında dur geri adım atma eşin restini görsün ailenden özür dilesin senide önemsesin sen arama o arasın günler geçer ses çıkmaz ise sen yine arama o arasın.
Allah yardımcın olsun evine yuvana huzur versin daha sonra pişman olacağın sözler hareketler yapma bu durumda karşıdan adım bekle bence.
umarım seni kıracak incitecek bir yazı yazmamışsımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?