Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gardaşım o buu ben mi oluyorumm(2::2::2::2:

öyle yapacam beni faceden silmiş ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım artık herşey olacağına varsın ne diyeyimmm

gardaşım o buu ben mi oluyorumm(2::2::2::2:
ben seni aramadım ki canım sen aramıştın ama ben genel söyledim lafımı üstüne alınma

bir iki arkadaşa özelden haber vermiştim ama varız veya yokuz diye bir cevap gelmedi onada üzüldüm neyse yaaa boşverin gönller bir olsunn

Son düzenleme:
test günümden önce yaptım canım çok şükür pozitif çıktı hamişim cuma günü ilk kontrolüm var...

anaaammmmmmmm eda hamilemisin kısss allaha şükür çok sevindim benim de hiç haberim yoktu süper bayram üstü evinizde çifte bayram havası var desene maaşaalllah

tuğba yazımı bir daha okursan ben yazdıklarımda çelişmiyorum bu duruma getirmemek gerektiğini söylüyorum eğer bu duruma geldiysede geri adım atan sen olma diyorum
bu durum hakkında fazlada yorum yapmak istemiyorum çiğdem en doğru kararı verecektir allah yardımcısı olsun huzur versin yuvasına

amin cümlemizin inşallahhh hepimize hayırlı yuvalar geçimler versinn

yeni bi gelişme eşim beni faceden silmişşşşş
eee yuuuuuhhh ne gaddar kocadır bu yaaaaa
silerse silsin yaaaa bi yerine bile sallama çiğdemcimmm oofff içimi daralttı bu kocan yaaaa

o bu ben oluyorum çünkü beni aradı nurcan..
cnm sana helak ol diyen yok ben çekiliş gününün ne zaman olduğunu bilmiyodum onun için haber veremedim gelen giden çok oldu bide onu mu aklımda tutayım nurcanım sen kendini helak etme onun bunun için yazık sana gelen gelir gelmeyen gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…