çiğdem bırak biraz yanlız kalsın değerini daha iyi anlar sen üzülme elbet anlıyacak hatasını ...yanlız kaldıkça aklı başına gelir sakın ilk adımı atayım deme belki yanlış anlaşılırım ama bu erkekler böyle alltan almaktan anlamıyo maalesef daha bir şımarıyorlar başımıza ..bırak ne hali varsa görsün
tubi iptal olacak bu çekiliş ben çekildim diye sevoda çekildi iptal olsun gitsin böyle bir şeye önem verilmiyorsa ben niden önem verip onu bunu arayıp hade varmısınız diye helak edeyimki kendimi tadı kalmadı zaten iptal olsun gitsinn
çiğdem bırak biraz yanlız kalsın değerini daha iyi anlar sen üzülme elbet anlıyacak hatasını ...yanlız kaldıkça aklı başına gelir sakın ilk adımı atayım deme belki yanlış anlaşılırım ama bu erkekler böyle alltan almaktan anlamıyo maalesef daha bir şımarıyorlar başımıza ..bırak ne hali varsa görsün
tubi iptal olacak bu çekiliş ben çekildim diye sevoda çekildi iptal olsun gitsin böyle bir şeye önem verilmiyorsa ben niden önem verip onu bunu arayıp hade varmısınız diye helak edeyimki kendimi tadı kalmadı zaten iptal olsun gitsinn
öyle yapacam beni faceden silmiş ne diyeceğimi bilemedim şaşırdım artık herşey olacağına varsın ne diyeyimmm
canım benim yaa Rabbim sabır versin sana çok zor bi duırum annelerdesin şimdi dimi
ben seni aramadım ki canım sen aramıştın ama ben genel söyledim lafımı üstüne alınmagardaşım o buu ben mi oluyorumm( 2::2::2::2:
test günümden önce yaptım canım çok şükür pozitif çıktı hamişim cuma günü ilk kontrolüm var...
tuğba yazımı bir daha okursan ben yazdıklarımda çelişmiyorum bu duruma getirmemek gerektiğini söylüyorum eğer bu duruma geldiysede geri adım atan sen olma diyorum
bu durum hakkında fazlada yorum yapmak istemiyorum çiğdem en doğru kararı verecektir allah yardımcısı olsun huzur versin yuvasına
iyi geceler pınar nasılsın epeydir karşılaşamadık
eee yuuuuuhhh ne gaddar kocadır bu yaaaaayeni bi gelişme eşim beni faceden silmişşşşş
günaydın canlarım nasılsınızzz
çiğdemcim günaydın canımbir gelişme oldumu canım merak ediyorum seni akşamdan beri hadi anlatsanaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?