- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
eee yuuuuuhhh ne gaddar kocadır bu yaaaaa
silerse silsin yaaaa bi yerine bile sallama çiğdemcimmm oofff içimi daralttı bu kocan yaaaa
o bu ben oluyorum çünkü beni aradı nurcan..
cnm sana helak ol diyen yok ben çekiliş gününün ne zaman olduğunu bilmiyodum onun için haber veremedim gelen giden çok oldu bide onu mu aklımda tutayım nurcanım sen kendini helak etme onun bunun için yazık sana gelen gelir gelmeyen gelmez
günaydın cnm ben iyim sen nasılsın :26::26::26:
günaydın canımmm iyiyim biraz daha toparlandımmm ilk benide çok şaşırttı üzdü ama nurcanım sağolsun arkadaşları topladı bana moral verdiler iyi oldumm
günaydın iyiz sen nasılsınnherkese günaydınlarr
nasılsınız kızlar :44:
günaydın canımmm iyiyim biraz daha toparlandımmm ilk benide çok şaşırttı üzdü ama nurcanım sağolsun arkadaşları topladı bana moral verdiler iyi oldumm
ahh canım daha da iyi olacaksın..bende gelmek çok istiyodum ama abimlerdeydik iftarda
erken derken o kadar da değil bebem eşin uyuynca gel yanesaol bidenem benimm yavaş yavaş yapacam artıkın bebem biz bayramdan sonra taşınacaz inşş
oh mis ellerine sağlık daha ne olsun quzumm maşalahh sanaa
net bağlatacak eşimm quuzmmgörüşecez benden kurtulamazsınızzz öptüm bidenemm senii
quuuzu erken gelemem ki kociş işten sabah geliyo nete oturuyo öğlen kalkıyo yatıyoo(
bak gördünmü o senden daha güçlü davranıyoryeni bi gelişme eşim beni faceden silmişşşşş
nurcike katılıyorum çiğdem, şimdi sinirli hareket ediyor zamanla aklı başına gelecekçiğdem bırak biraz yanlız kalsın değerini daha iyi anlar sen üzülme elbet anlıyacak hatasını ...yanlız kaldıkça aklı başına gelir sakın ilk adımı atayım deme belki yanlış anlaşılırım ama bu erkekler böyle alltan almaktan anlamıyo maalesef daha bir şımarıyorlar başımıza ..bırak ne hali varsa görsün
tubi iptal olacak bu çekiliş ben çekildim diye sevoda çekildi iptal olsun gitsin böyle bir şeye önem verilmiyorsa ben niden önem verip onu bunu arayıp hade varmısınız diye helak edeyimki kendimi tadı kalmadı zaten iptal olsun gitsinn
canım günaydın eşim beni faceden silmiş face adresinden girip baktım sanırım anladım şifresini değiştirmiş arkadaşlarımı silmemiş sadece beni kardeşimi silmiş
günaydın iyiz sen nasılsınn
ne ara toplandınız nerde toplandınız cnm aman iyi ol cnm o seni faceden silmişşş sende onu başka yerinden silersin çok komik çocuk gibi faceden felan silmeler....
arkadaşlarımda dikkat çekmek için araman için yapıyor dediler ama bende öyle düşünüyordum ama artık hiç bişey tahmin ve düşünmek istemiyorum çünkü hayal gibi kuruyorsun bekliyor bi tarafın ama gerçekleşmeyince daha çok yıpranıyorsun hiç olmazsa hiç bişey beklememyim üzülmemiş olurum daha fazla canım öyle düşünüyorum
arkadaşlarımda dikkat çekmek için araman için yapıyor dediler ama bende öyle düşünüyordum ama artık hiç bişey tahmin ve düşünmek istemiyorum çünkü hayal gibi kuruyorsun bekliyor bi tarafın ama gerçekleşmeyince daha çok yıpranıyorsun hiç olmazsa hiç bişey beklememyim üzülmemiş olurum daha fazla canım öyle düşünüyorum
günaydın iyiz sen nasılsınn
ne ara toplandınız nerde toplandınız cnm aman iyi ol cnm o seni faceden silmişşş sende onu başka yerinden silersin çok komik çocuk gibi faceden felan silmeler....
erken derken o kadar da değil bebem eşin uyuynca gel yane
bak gördünmü o senden daha güçlü davranıyorgöya seni süründürücecek. bide demiştir allah bilir ciddi olsa face profil resmini değiştirrdi, dur ben ona ciddiyeti göstereyim demiştir sakın umursama seni deniyorr bence
nurcike katılıyorum çiğdem, şimdi sinirli hareket ediyor zamanla aklı başına gelecekyalnızlık iyidir bencede hem sen hem eşin geçmişi daha detaylı düşünme fırsatınız olur neden bu duruma geldik diye düşünsün bakalım
sonradan okudum geçmiş canım
eeeeeee annenler neler diyor bu durumlara
günaydın bebemmmmmmmgünaydın kamerim
günaydın kamerim
ya varya eşimle ne zaman döğüşsek hiç taviz vermem wallahi baaak hep surat asan ve küsen ben olurum çünkü kalbi kırılan taraf hep kadınlar oluyooo...
ben hiç konuşmam eşimle aynı evde çok zor oluyo 2 gün küs kalırız eşim benden özürdiler çiçek alır ne biliyim gönlümü almayı bilir senin ki maşşallah hemen işleri başka yerlere götürüyooo...
hiç umursama cnm eşinle fotoğraflarınızı gördüm faceden onlarıda sil benceeee onları gördükçe şımarıyodur...
bencede düşünme canım akışına bırak herşeyi
sevom günaydın hoşgeldin canım
inşallah daha da iyi olucaz
aynen öle canım bişeyleri tahmin edip olmaması seni dahada çok üzdü bunda bizimde payımız var aslındao yüzden kızlarda hem fikir ise bu konuyu sen açmadığın sürece uzatmayalım ve senide daha fazla üzmeyelim..eşini yadırgamak yerine ssenin moralini yerine getirmeye çalışalım
inşallah daha da iyi olucaz
aynen öle canım bişeyleri tahmin edip olmaması seni dahada çok üzdü bunda bizimde payımız var aslındao yüzden kızlarda hem fikir ise bu konuyu sen açmadığın sürece uzatmayalım ve senide daha fazla üzmeyelim..eşini yadırgamak yerine ssenin moralini yerine getirmeye çalışalım
doğru söylüyosun sevoinsan bu durumlarda çevresinden etkileniyor ister istemez
çiğdemim sende çok zor ama kafanı başka şeylere vermeye çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?