- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
evet en çok sen şüphelenmiştin
anam dedim misafir olarak rahat yok iyisi mi üye olim kaydirigubbakcemile3
sonra üye oldum ama pek yazmıyodum
ilk mesajımı sevadya yazmıştım idrar yolları iltihaplanmıştı
maydonoz kekik kaynatıp içmesini önermiştim
2. mesajımı da o malum gün birilerine çok kızmıştım
o zaman attım
ne günlerdi kızz
ben cikiom misafirim geliyor ozur
sonra konusuruz
evet canım haklısınnn aynısını yaptı boshayallersmile
bende o durumlar olmadan önce üye olmuştum durum daha yeni hamileydi a.s ey gidi zamannn nasıl geçmişşş :asigim:
:roflol: :roflol: :roflol: ilahi nevo okadarda düşünecek kadar aklı yokbencenoktalama işaretleri kullanmayan o şahıs
rabbim hayırlı kıl embriyolarınızın tutunmasını sağlasın filan yazmış çatlak
yavaş yavaş geçmişe bakıyorum da
embriyolarımıza kıl demek istemiş bile olabilir
klava:
Canım dünürüm 25 aralıktı...son adet tarihim...teşekkürler
demekk banaa yazdın kaydirigubbakcemile5 demek ozmanlarda da iltşhap olayım varmışş laelaelaelaelae
Bahar canım bol bol su İÇmeye bak tamammı su Çok Önemlİ....sen nezaman gİdeceksİn bİrdahakİ kontrole...
kızlar nasılsınız bakalım...maşallah bugün kalabalığız...
BAHARIM NASIL OLDUN CANIM...
KIZLAR BUGÜN TAM 6 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMUŞUZ...BEBEĞİMİDE GÖRDÜM FAKAT KALP ATIŞI ÇOK YAVAŞTI..HAFTAYA GEL TEKRAR BAKALIM DEDİ DOKTOR....RABBİM İNŞALLAH BEBEĞİMİ SAĞLIKLA SIHATLE BANA VERİR...HEPİMİZİNKİNİ....
kızlar ben çıkıyorum eltim kahvaltıya bekliyoo. diyarbakırda oturan ablası gelmiş . biliyomusunuz ablasının 11 yıl sonra oldu 4 kez tüp bebek ve sayısız tedavi uyguladılar. artık evlatlık düşünüyolardı. işte Mevlamın gücü yeter ki o "ol" desin hadi ALLAH'a emanet olun tekrar görüşürüz inş..
en eski bendim orda herhalde duru ve meyra vardı sadece eskilerden
kızlar ben çıkıyorum eltim kahvaltıya bekliyoo. diyarbakırda oturan ablası gelmiş . biliyomusunuz ablasının 11 yıl sonra oldu 4 kez tüp bebek ve sayısız tedavi uyguladılar. artık evlatlık düşünüyolardı. işte Mevlamın gücü yeter ki o "ol" desin hadi ALLAH'a emanet olun tekrar görüşürüz inş..
evet meyra duru selimina diğeri sisi everest v.b. kişiler vardı bak şimdi eskilerden kimler kaldı yanımızda :umursamaz:
evet canım ya daha ne olduğunu bile bilmiyodun
bende çok sık olduğu için hemen anladım
sen de hala var mı sevdam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?