Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

noktalama işaretleri kullanmayan o şahıs
rabbim hayırlı kıl embriyolarınızın tutunmasını sağlasın filan yazmış çatlak
yavaş yavaş geçmişe bakıyorum da
embriyolarımıza kıl demek istemiş bile olabilir
klava:

demekk banaa yazdın kaydirigubbakcemile5 demek ozmanlarda da iltşhap olayım varmışş laelaelaelaelae

Bahar canım bol bol su ıÇmeye bak tamammı su Çok Önemlı....sen nezaman gıdeceksın bırdahakı kontrole...

:roflol: :roflol: :roflol: ilahi nevo okadarda düşünecek kadar aklı yokbence
Canım dünürüm 25 aralıktı...son adet tarihim...teşekkürler

tamam canım

kızlar ben çıkıyorum eltim kahvaltıya bekliyoo. diyarbakırda oturan ablası gelmiş . biliyomusunuz ablasının 11 yıl sonra oldu 4 kez tüp bebek ve sayısız tedavi uyguladılar. artık evlatlık düşünüyolardı. işte Mevlamın gücü yeter ki o "ol" desin hadi ALLAH'a emanet olun tekrar görüşürüz inş..

Bahar canım bol bol su İÇmeye bak tamammı su Çok Önemlİ....sen nezaman gİdeceksİn bİrdahakİ kontrole...

ay canım sorma su içmekten gına geldi
tahlil sonucum yüksek çıkarsa ilaçlara devam 12 gün sonra gidicem
öbür ihtimali düşünmek bile istemiyorum...ohaoldumsmile

iyiyiz canım demek bebeğinin kalp atışınıda duydunn hadi hayırlısıyla kcağınada alacaksın kalp ritmi düzelir bence okadar kafana takma üzme kendini canım Rabbim verdiği gibi hayırlısıyla korumasınıda bilir

afiyet olsun tatlım görüşürüz

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, bulut83+, iipekk34+, Kedersiz+, leydim84, sevdanehri54+, umudunukaybetme+

etipuf nerdesinnnnnn

görüşürz canım afiyet olsun

ben hamile kalınca yeni bi topik açıcam hamile kalıp kendini bi şey sananların topiği alkisalkisalkis
not yazıcam birde topiğin kapısına arkadaşlarını satan vefasızlara özeldir şeklindealkisalkisalkis

evet canım ya daha ne olduğunu bile bilmiyodun
bende çok sık olduğu için hemen anladım
sen de hala var mı sevdam

nevomm hiçbirşey bilmiyodum hastalıkla ilgili tüp aşılama ile ilgili sorunlar ile ilgili ohaoldumsmile şimdi aslında hala var sanırım ben yarım saatte bir küçük abdeste gidiyorum nerden geliyo bu değirmenin suyu anlamıyorum :roflol: koku ve akıntım hala var bilmiyorumkismile birşey yapıyomusun de yapmıyorum süt maydonoz olayından sonra mahvoldum ben ondan sonra bu kadar sıklıkla wc ye gidiyom sistit olmuştum acile gittim yana yana içimden kan geliyodu düşün :1shok: artık idrarımı tutamıyodum çünkü 30 sn. de bir az az yaka yaka geliyoduuu.amannn Allahh korsunn bir daha yaşamayayımm öyle birşeyy :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…