Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gerçekten çok zor bi durum yaaaaa allahım kendimi tutamadııım
kesin akıllarından neler geçmiştir o insanların aboooooww çok zor bi durum

Son düzenleme:
kızlar koptumm buna

kızlarr yeni bir rezilllikle karşınızdayım şimdi bizim bir komuş var Yakup amca..tekirdağ da yazlık evin komşusu ama site içinde bu ev..bu yüzden daha çok kişiye rezil oldum zaten birgün eve gidiyorum bizim evin karşısında bır top sahası var,baya bi kalabalık.banklar fılan koymuşlar gençler var oturuyorlar.anlıcanız baya bi kalabalık ortalık..bı baktım yakup amca balkonda.evin onunde de ağaçlar var bahçe içi,bu yuzden adamı tam goremıyorum 'ooooo nasılın bakalımm' dedi,durdum bende yolun ortasında kafamı kaldırdım 'iyiyim yakup amca saol sen nasılsınnnn' dedim.bide el sallıyorum adama.. iyiyim bende ne olsun nıye hıç gelmıyorsunuz fılan dedi diyorum aaa gelırız ya soylerım bızımkılere tbi fln...dedi tmm tmm gelin ihmal etmeyin..adam balkonda oldugu ıcın bende bıraz bağrıyorum yani doğal olarak neyse dedi ee başka napıyosun anlat bakalım..bu böyle dıyınce ıcımden dedım adamın çenesi duşmuş yaa noluyo fln..napıyım yakup amca selma teyze nasıl dedim..o an kulaklarımla duydugum ses beni yerin dıbıne soktu '' bırgun al handanı gel bacanak yaa ozledık valla..'' şöyle bıraz ılerledım şok olmuş vaziyette bı baktım adam telefonda konuşuyomuşş meğerse ağaçlardan gormemışım bi saattır şöyle bıraz arkamı dondum mıllet bana bakıyo banklarda oturanlar böyleler ıcımden dedım allahım bı saattır bağra bağıra kendı kendme mı konuşuyorum el sallıyorum olamazzzz bu kadar ınsan gordumuuu hemen ılerlelıyım dedım yanlıs anlamısım aa yakup amca sende yaa fılan dedım kendı kendme hala da konuşuyorum yakp amca duymuyo bıle benı tbı adamn hıc bıseyden haberı yok her gordugmde kendı kendıme kopuyorum postacı yuruşuyunde eve gırdım ama hıc unutmıcam bunu yakup amca

heheheeeeeeeee

kızlar bende size kendimizden bişey anlatayım
eltim ve kaynımım düğününe şehr dışından birçok misafir geldi, düğünümüz oldu bitti ama yaz tatili olarak değerlendirdiğinden herkes hemen gitmediler. biraz kalalım tatil yapalım dediler. bu arada eltim kaynım 3 günlüğüne balayına gittiler
bizde misafirlerle yani bunlarda amcalar dayılar felan aileleriyle birlikktel geziyoruz gezdiriyoruz
ben misafirleri birgünde benim eve davet ettim ama nasıl kalabalıklar en az 20 kişi. bu arada eltimle kaynımın balayıları bittiği gün o günde sideye gitmişlerdi zaten, eve uğrayıp bavulları bırakıp direk bize geleceklerdi herkes onları bekliyor amamillet gitmeden son kez hepberaber geçirelim diye neyse geldiler bunlar akşam ürerihoş beş sohbet ederken eltimin kısaltılmıs saçına iltifat ettiler oda demezmie napıyım otelde yat kalk duşa gir saçım hep ıslak hep ıslak bende kestirdim otelde rahat etmek içinherkes birbirinin yüzüne baktı ve ben atlayıp konu değiştiriştim hemen herkeste benim konuya yoğunlaşmak zorunda kaldı bir anda

anam dilin kemiği yok işte..eltinde amma açık sözlüymüş

pek açık vermiş yahuu bi kere aynı rezilliği bende yapmıştım kuaförde kıyamadılar saçlarımı seçmeye bende bi anda böyle söylemiştim ve acaip utanmıştımmm

günaydın ...pazartesi günü leydim çağırdı topiğe gel dedi gldim ama bakım vardı giremedim sonrada fırsatım olmadı pazardan kışlık
bir şeyler almıştım dün onlarla uğraştım bugünde ütüden önçe biraz tembellik yapayım dedim yorgunum ...sizler nasılsınız ne var ne yok bi geçmişe baksammı

pek açık vermiş yahuu bi kere aynı rezilliği bende yapmıştım kuaförde kıyamadılar saçlarımı seçmeye bende bi anda böyle söylemiştim ve acaip utanmıştımmm

bende hep kestimek istiyom ama eş istemiyo ilk defa uzattım saçları orta okuldan beridir hep kısaydı..gerçekten zor oluyor yaa

ayy o ilk zamanlar çok fenadır herkes süzer en çok bana görümcem yapardı onu bide süzerken göz göze gelirdik

günaydın canım iyi yapmışsın biraz dinlen nasıl gidiyor bebişimiz nasıllll büyümüştür tosuncukkkk

hayırdır kız çok mu beğeniyorsun beni deseydin görümcene kaş gözlee bende iyice saçmaladımmm:))
kestirme ben uzun saçı çok severim aksine kısa saç bana çok zor geliyor saçım çok olduğundan kabarıyor uzun olunca daha kolay şekil alıyor

günaydın canım
evet o arada bakıma girmiş site o yüzden resmide silemedi nurcik Merve nin..
hımm ne güzel kışlığını da yapmışsın ben bişey yapmadım bu gidişlede yapmıcam gibi
bizler iyiyiz canım sizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyor

günaydın hoşgeldin kolay gelsinn

çok şükür iyiyiz kızlar bir sorunumuz yok allaha şükür ...sevom bayramdan sonra belki yaparsın kışlık denk gelirse takma kafana bu arada doğum günün geçmiş kutlu olsun

kızlar bu arada unuttum söylemeyi ben bugün adet oldum cuma gününe randevumu aldım pazar günü inşallah ilaçlara başlıcaz dua edin banaaaaa

çok şükür iyiyiz kızlar bir sorunumuz yok allaha şükür ...sevom bayramdan sonra belki yaparsın kışlık denk gelirse takma kafana bu arada doğum günün geçmiş kutlu olsun

sağol cnaım benim
inan onlara ayıracak zamanım yok zaten çok bitkin oluyorum akşamları yapabilirsem dediğin gibi bayramdan sonra yaparım olmazsada olmasın aç kalmayız kışın

doğru bana helak ol diyen yok kendim kaşınıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…