- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kızlar bu arada unuttum söylemeyi ben bugün adet oldum cuma gününe randevumu aldım pazar günü inşallah ilaçlara başlıcaz dua edin banaaaaa
kızlar bu arada unuttum söylemeyi ben bugün adet oldum cuma gününe randevumu aldım pazar günü inşallah ilaçlara başlıcaz dua edin banaaaaa
günaydın bacılarm nasılsınız umarım bugün keyifler daha iyidir
çiğdemcim hakkınızda hayırlısı olsun canım sevonun dediği gibi bişey demiyelim şimdilik
kankim nasılsın ömer paşa nasıl ..geçen hafta bamya ,taze fasülye ve börülce aldım dediğiniz gibi yaptım taze fasülyeleri bakalım nasıl olacak
kamer adet olmuşsun inşallah son adetin olur canım yane 9 ay boyunca gelmez kırmızılar hamile kalırsın
hoşbulduk nasılsın diyecemm ama saçmalamış olurmuyumm :26:hoşgeldin nurcanımmm
hoşgeldin nurcanımmm
günaydın bacımgünaydın nurcik
kaça aldın bamyayı fasulyeyi falan
börülceyle ne yemeği yapıyon ben hiç yapmadımda :26:
hoşbulduk nasılsın diyecemm ama saçmalamış olurmuyumm :26:
bu saatee susadımm yaff.....nasıl geçecek bugünn Allahım yardımm etttthoşgeldin nurcanımmm
iyi hade bakalım sevindim canımyok canım olur muu ben iyiyim bugün birraz daha canımmm
aaa evet söylemeyi unuttum her seferinde size selam söylüyo kız ben aklı beş karış unutuyorum söylemeyi ,bilgisayarlarız bozulmuş yine tamir edememişler dahanurcik haberin vardır belki fatoş gelmiyo uzun zamandır bilgin varmı
günaydın bacım
bamyayı 3tlye aldım
taze fasülye 2
börülce 1_5
akşam üzeri gittim için biraz uygun aldım
canım bötülcenin salatasını falan yapıyorlarda ben hiç denemedim ,taze fasülye yemeği gibi yapıyorum börülceyide güzel oluyo
bu saatee susadımm yaff.....nasıl geçecek bugünn Allahım yardımm etttt
evet çok şükür yolun yarısını geçtik bile çok çabuk geçiyo aslındaallahım yardımcımız olsunnnnnn dayanma gücü veriyor ya şükür
bu saatee susadımm yaff.....nasıl geçecek bugünn Allahım yardımm etttt
canım daha çok var yaa niye bukadar erken susadınkii.. gece sahurda kavun yiyiyn soğuk soğuk, bide ıce tea ler var bunlar çok iyi geliyo ikisinide test ettik vücudu susuz bırakmıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?