Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bu arada unuttum söylemeyi ben bugün adet oldum cuma gününe randevumu aldım pazar günü inşallah ilaçlara başlıcaz dua edin banaaaaa

demek başlıyosun tedavine de aklıma takılan bugün adet oldun pazar günü kaçıncı günün oluyoda o gün başlanıyo..normalde adetin ikinci günü başlanmaz mı :26:

günaydın bacılarm nasılsınız umarım bugün keyifler daha iyidir
çiğdemcim hakkınızda hayırlısı olsun canım sevonun dediği gibi bişey demiyelim şimdilik
kankim nasılsın ömer paşa nasıl ..geçen hafta bamya ,taze fasülye ve börülce aldım dediğiniz gibi yaptım taze fasülyeleri bakalım nasıl olacak

kamer adet olmuşsun inşallah son adetin olur canım yane 9 ay boyunca gelmez kırmızılar hamile kalırsın

amin inşallah canımmm

günaydın nurcik

kaça aldın bamyayı fasulyeyi falan
börülceyle ne yemeği yapıyon ben hiç yapmadımda :26:

hoşgeldin nurcanımmm

günaydın nurcik

kaça aldın bamyayı fasulyeyi falan
börülceyle ne yemeği yapıyon ben hiç yapmadımda :26:
günaydın bacım
bamyayı 3tlye aldım
taze fasülye 2
börülce 1_5
akşam üzeri gittim için biraz uygun aldım
canım bötülcenin salatasını falan yapıyorlarda ben hiç denemedim ,taze fasülye yemeği gibi yapıyorum börülceyide güzel oluyo

ayy çok uyguna almışsın canım yaa
bizim pazarlarda bamya tek tük yerde var oda çok pahalıydı bu cuma bende pazara gitmek istiyorum bakalım belki ucuz bulurum
bamya en son 8
fasulyede güzeli 3 den başlıyodu

canım daha çok var yaa niye bukadar erken susadınkii.. gece sahurda kavun yiyiyn soğuk soğuk, bide ıce tea ler var bunlar çok iyi geliyo ikisinide test ettik vücudu susuz bırakmıyo..

kavun her zaman oluyo zaten ,dün gece sahuırda sanırım zeytini fazla kaçırdım :)) zeytin ,peynir,domates,kavun ve karpuz vardı içecek olarakta çayı sevmiyoruz o yüzden çay yapmıyorum hiç vişne suyu veya ayran içiyoz böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…