Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

beğenmek suçmuydu yoksa yenimi çıktı bu beğenmenin suç olduğu
beğenilecek şey var beğenilmeyecek şey var ,,ben orda sitem etmişim evet ben kaşınıyorum diye sende kalkmış beğeniyorsun ,kaşınıyorum diyemi beğendin anlam veremedimki

biz zeytin yemiyoduk o susasır tabi canım..kamer çekirdeği iyi geliyo diyince sadece bi tane yiyorum okadar. vişne suyuda içini yakar ya :26:

biz zeytin yemiyoduk o susasır tabi canım..kamer çekirdeği iyi geliyo diyince sadece bi tane yiyorum okadar. vişne suyuda içini yakar ya :26:
evet bide biraz tuzlu bizim zeytinler
evet çekirdeğil iyi geldiğini duymuştum ablam söyledi oda tvde görmüş herhalde
vişne suyu aksine içimin alevini alıyor valla

beğenilecek şey var beğenilmeyecek şey var ,,ben orda sitem etmişim evet ben kaşınıyorum diye sende kalkmış beğeniyorsun ,kaşınıyorum diyemi beğendin anlam veremedimki

ooof ooofff çok garip davranıyosun cnm orucun başına vurduğu belli çatacak insan arıyosun saol o ben olmayımm

garip bir insan kim burdaki diğer kızlar çok iyi görüyor sen rahat ol

Son düzenleme:
sanal alemde de anlaşıldığı üzere kime iyilik yaparsan yap değerin bilinmezs nankör insanlarla dolu her yer

kankim ömer iyi çok yaramaz oluçak ama kızlar şimdiden belli ediyo kendini bana bi sinirlenip ağlaması var görseniz şaşarsınız
keyfini kaçırırsan eğer istemiyosa altını faan açarsan öyle bi ağlıyo ki resmen morarıyo ağlarken biraz büyüdümü bu huylarına kesinlikle taviz vermemem lazım yoksa çok beter bi çoçuk olur....kızlar hayırdır çekilişle ilgili sorun mu var sanki atışma olmuş gibi geldi geçmişide tam okuyamadım ....kamer hayırlı olsun inşallah tedavin olumlu olur çok rahat ol hiç sıkma kendini olumsuz düşünme dualarımız seninle

çiğdem mesaj kutun dolu

kızlar ne oluyor yapmayın mübarek günde lütfen üzmeyelim birbirimizi :26:
evetsevo ramazan ramazan bazı kendini bilzmeler günaha sokuyor insanı

oo paşaya bak sen keyfinide bozmaya gelnmezmişş yisin teyzesi onun kukusunuu :)))

kankim çekiliş iptal oldu canım böylesi daha hayırlı .eğlencemiz faciaya dönüşsün istemedim gidişat onu gösterdi çünküü

sen varya çok kinli birsinn ve ne dediğini bilmiyorsunn ben bişey demiyorum allah bildiği gibi yapsın herkesii

aaaa inanmıyorum sana yaaaa yemin ederim eğer içimde kötü niyet taşıyosam ağzım oruçlu oruçlu bitek beni aradın heralde ona karlüşılık verdim beni tanımadan kinli olup olmadığımı söyleyemssin sen benim tamammı tamam ya beni ağırlımı koyum da senin seviyen belli olsun...

ipeğim erkek çocukları çok agresif oluyolar gerçekten ama senin elinde bunu yapamaz hele biraz büyüsün sen onu yola getirirsin canım

e yuhhhh haklıyken haksız duruma düşme bu oluyo demekki sayende haksız duruma düştümmm helal sana sen neymişsin beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…