- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet çok şükür yolun yarısını geçtik bile çok çabuk geçiyo aslında
asi benim o mesajın neyini beğendin ?
bundan sonrası daha kolay ,babam hep şey derdi ramazanın ilk günleri tepeyi tırmanmak gibi düşünün çıkmak biraz zor ama15. günden sonra o tepeyi koşa koşa inecez derdiiaynen ölee 12 gün kaldı ne zaman geldi ne zaman geçti bukadar
evet çok şükür yolun yarısını geçtik bile çok çabuk geçiyo aslında
gerçekten allah yardımcınız olsun herşeyin bir sebebi vardır
aynen ölee 12 gün kaldı ne zaman geldi ne zaman geçti bukadar
beğenilecek şey var beğenilmeyecek şey var ,,ben orda sitem etmişim evet ben kaşınıyorum diye sende kalkmış beğeniyorsun ,kaşınıyorum diyemi beğendin anlam veremedimkibeğenmek suçmuydu yoksa yenimi çıktı bu beğenmenin suç olduğu
bundan sonrası daha kolay ,babam hep şey derdi ramazanın ilk günleri tepeyi tırmanmak gibi düşünün çıkmak biraz zor ama15. günden sonra o tepeyi koşa koşa inecez derdii
kavun her zaman oluyo zaten ,dün gece sahuırda sanırım zeytini fazla kaçırdım :)) zeytin ,peynir,domates,kavun ve karpuz vardı içecek olarakta çayı sevmiyoruz o yüzden çay yapmıyorum hiç vişne suyu veya ayran içiyoz böyle işte
evet bide biraz tuzlu bizim zeytinlerbiz zeytin yemiyoduk o susasır tabi canım..kamer çekirdeği iyi geliyo diyince sadece bi tane yiyorum okadar. vişne suyuda içini yakar ya :26:
beğenilecek şey var beğenilmeyecek şey var ,,ben orda sitem etmişim evet ben kaşınıyorum diye sende kalkmış beğeniyorsun ,kaşınıyorum diyemi beğendin anlam veremedimki
sen varya çok kinli birsinn ve ne dediğini bilmiyorsunn ben bişey demiyorum allah bildiği gibi yapsın herkesiiooof ooofff çok garip davranıyosun cnm orucun başına vurduğu belli çatacak insan arıyosun saol o ben olmayımm
evetsevo ramazan ramazan bazı kendini bilzmeler günaha sokuyor insanıçiğdem mesaj kutun dolu
kızlar ne oluyor yapmayın mübarek günde lütfen üzmeyelim birbirimizi :26:
kankim ömer iyi çok yaramaz oluçak ama kızlar şimdiden belli ediyo kendini bana bi sinirlenip ağlaması var görseniz şaşarsınız
keyfini kaçırırsan eğer istemiyosa altını faan açarsan öyle bi ağlıyo ki resmen morarıyo ağlarken biraz büyüdümü bu huylarına kesinlikle taviz vermemem lazım yoksa çok beter bi çoçuk olur....kızlar hayırdır çekilişle ilgili sorun mu var sanki atışma olmuş gibi geldi geçmişide tam okuyamadım ....kamer hayırlı olsun inşallah tedavin olumlu olur çok rahat ol hiç sıkma kendini olumsuz düşünme dualarımız seninle
sen varya çok kinli birsinn ve ne dediğini bilmiyorsunn ben bişey demiyorum allah bildiği gibi yapsın herkesii
garip bir insan kim burdaki diğer kızlar çok iyi görüyor sen rahat ol
evetsevo ramazan ramazan bazı kendini bilzmeler günaha sokuyor insanı
oo paşaya bak sen keyfinide bozmaya gelnmezmişş yisin teyzesi onun kukusunuu :)))
kankim çekiliş iptal oldu canım böylesi daha hayırlı .eğlencemiz faciaya dönüşsün istemedim gidişat onu gösterdi çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?