sanal alemde de anlaşıldığı üzere kime iyilik yaparsan yap değerin bilinmezs nankör insanlarla dolu her yer
kızım sen ne sanıyorsun kendini kimin seviyesinden bahsediyorsun ilk günden bu yana sorun çıkarn sensin bu topikte ve seni topiğe aldığım gibide çekil git diyorum tamammı sinir şeyyaaaa inanmıyorum sana yaaaa yemin ederim eğer içimde kötü niyet taşıyosam ağzım oruçlu oruçlu bitek beni aradın heralde ona karlüşılık verdim beni tanımadan kinli olup olmadığımı söyleyemssin sen benim tamammı tamam ya beni ağırlımı koyum da senin seviyen belli olsun...
aaaa inanmıyorum sana yaaaa yemin ederim eğer içimde kötü niyet taşıyosam ağzım oruçlu oruçlu bitek beni aradın heralde ona karlüşılık verdim beni tanımadan kinli olup olmadığımı söyleyemssin sen benim tamammı tamam ya beni ağırlımı koyum da senin seviyen belli olsun...
şimdi bebek olduğu için ve gaz sançısı da çok olduğu için nazını çekiyorum dediğin gibi yola getiririm ben onu ev büyük nasılsaipeğim erkek çocukları çok agresif oluyolar gerçekten ama senin elinde bunu yapamaz hele biraz büyüsün sen onu yola getirirsin canım
şimdi bebek olduğu için ve gaz sançısı da çok olduğu için nazını çekiyorum dediğin gibi yola getiririm ben onu ev büyük nasılsa
gitsin istediği yerde istediği kadar ağlasın hiiiç duymam bile ....
leydimin kızı ne kadar tatlı öyle allah nazardan saklasın hayırlı güzel ömür versin hemen felak ve nas okuyorum nazara glmemesi için
kanki hayırlısı olsun tatsızlık oluçaksa olmasın çekiliş
bu zamana kadar asini hep yaptığı şey hiç hatayı kendinde aramaz hep ben iyiyim havalarında ama aksine böyle bir insan yok yaa,sanal alemde bile kin besliyo ,daha geçen gün evin resimlerini koymuş paptya hayırlı olsun güle güle otur dedi bir allah razı olsun bile diyemedi yuhh yanii ne diyeyimm başka böyle bir insan işteasi tamam içinde kötü niyet olmayabilir keşke bunu o şekilde dile getirseydin, yani nurcana sen kendini hırpalama yerine ya kusuruma bakma ben böle düşünemedim desen olay kapanırdı ama yazında sanki kinaye var gibi hissediliyo..
Burada hepimiz birbirimizi az çok tanıdık huylar karakterler yazılar belli ediyor kendini..
Sen nasıl bir ağırlık koyacaksın ki nurcanın seviyesi belli olacak nasıl bir laftır bu sen ne kadar ağırlığını koysanda nurcanın seviyesine yükselemezsin
bu konuda hiç tartışmaya girme bence..
allahım inşallah sizlerede nasip etsinevet çok tatlı benimde aklıma geldikçe hep okuyorum güzel Merve mize
evet canım adetin 2. Veya 3. Günü başlanıyor benim bildiğimdeedacım nasılsın nasıl gidiyor bakalımm
kamerc çıkmış ama benim aklım o iğnelerin başlama tarihine takıldı kızlar benmi yanlış hatırlıyorum iğneler adet bitimindemi kullanılmaya başlanıyodu yoksa adetin 2.günümü :26:
edacım nasılsın nasıl gidiyor bakalımm
kamerc çıkmış ama benim aklım o iğnelerin başlama tarihine takıldı kızlar benmi yanlış hatırlıyorum iğneler adet bitimindemi kullanılmaya başlanıyodu yoksa adetin 2.günümü :26:
haftanın bir gününüde kendin için ayır canım ihmal etme git bir gün çıksın arada ..ahh ahh annelik böyle bişey olsa gerek bütün herşeyini evladına adıyosun :97::97:bana doktor hep adetin 2.günü başlatmıştı bu arada benimde doğum sonrası kontrole gitmem gerekiyodu bir fırsat bulup gidemedim
neredeyse her hafta hastanedeyim ama kendimi gösterme fırsatım olmadı valla
her defasında hemen bende kontrolümü yaptırayım diyorum sonrada aman şimdi onunla vakit kaybetme deyip vazgeçiyorumhaftanın bir gününüde kendin için ayır canım ihmal etme git bir gün çıksın arada ..ahh ahh annelik böyle bişey olsa gerek bütün herşeyini evladına adıyosun :97::97:
bana doktor hep adetin 2.günü başlatmıştı bu arada benimde doğum sonrası kontrole gitmem gerekiyodu bir fırsat bulup gidemedim
neredeyse her hafta hastanedeyim ama kendimi gösterme fırsatım olmadı valla
pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu) ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?