Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızım sen ne sanıyorsun kendini kimin seviyesinden bahsediyorsun ilk günden bu yana sorun çıkarn sensin bu topikte ve seni topiğe aldığım gibide çekil git diyorum tamammı sinir şeyy

Ben artık bişey demiyorum kızlar siz sakın araya girmeyin ben sanki kendmi savunamıyormuşum gibi,bana başkalarını araya sokuyorsun diyo ,,

asi tamam içinde kötü niyet olmayabilir keşke bunu o şekilde dile getirseydin, yani nurcana sen kendini hırpalama yerine ya kusuruma bakma ben böle düşünemedim desen olay kapanırdı ama yazında sanki kinaye var gibi hissediliyo..
burada hepimiz birbirimizi az çok tanıdık huylar karakterler yazılar belli ediyor kendini..
sen nasıl bir ağırlık koyacaksın ki nurcanın seviyesi belli olacak nasıl bir laftır bu sen ne kadar ağırlığını koysanda nurcanın seviyesine yükselemezsin
bu konuda hiç tartışmaya girme bence..

ipeğim erkek çocukları çok agresif oluyolar gerçekten ama senin elinde bunu yapamaz hele biraz büyüsün sen onu yola getirirsin canım
şimdi bebek olduğu için ve gaz sançısı da çok olduğu için nazını çekiyorum dediğin gibi yola getiririm ben onu ev büyük nasılsa
gitsin istediği yerde istediği kadar ağlasın hiiiç duymam bile ....

leydimin kızı ne kadar tatlı öyle allah nazardan saklasın hayırlı güzel ömür versin hemen felak ve nas okuyorum nazara glmemesi için

kanki hayırlısı olsun tatsızlık oluçaksa olmasın çekiliş

evet çok tatlı benimde aklıma geldikçe hep okuyorum güzel Merve mize

bu zamana kadar asini hep yaptığı şey hiç hatayı kendinde aramaz hep ben iyiyim havalarında ama aksine böyle bir insan yok yaa,sanal alemde bile kin besliyo ,daha geçen gün evin resimlerini koymuş paptya hayırlı olsun güle güle otur dedi bir allah razı olsun bile diyemedi yuhh yanii ne diyeyimm başka böyle bir insan işte

edacım nasılsın nasıl gidiyor bakalımm

kamerc çıkmış ama benim aklım o iğnelerin başlama tarihine takıldı kızlar benmi yanlış hatırlıyorum iğneler adet bitimindemi kullanılmaya başlanıyodu yoksa adetin 2.günümü :26:

evet canım adetin 2. Veya 3. Günü başlanıyor benim bildiğimde

bana doktor hep adetin 2.günü başlatmıştı bu arada benimde doğum sonrası kontrole gitmem gerekiyodu bir fırsat bulup gidemedim
neredeyse her hafta hastanedeyim ama kendimi gösterme fırsatım olmadı valla

bana doktor hep adetin 2.günü başlatmıştı bu arada benimde doğum sonrası kontrole gitmem gerekiyodu bir fırsat bulup gidemedim
neredeyse her hafta hastanedeyim ama kendimi gösterme fırsatım olmadı valla
haftanın bir gününüde kendin için ayır canım ihmal etme git bir gün çıksın arada ..ahh ahh annelik böyle bişey olsa gerek bütün herşeyini evladına adıyosun :97::97:

haftanın bir gününüde kendin için ayır canım ihmal etme git bir gün çıksın arada ..ahh ahh annelik böyle bişey olsa gerek bütün herşeyini evladına adıyosun :97::97:
her defasında hemen bende kontrolümü yaptırayım diyorum sonrada aman şimdi onunla vakit kaybetme deyip vazgeçiyorum

BİRAZ GÜLELİMM DİMİ AMAA
O zamanlar sevgiliyiz, eşim iş için yurtdışına gitmiş bir ay yok.Çalışmadığım, habire yediğim ve kendimden geçtiğim bir dönem.Bir aydaki insanlıktan çıkan görüntümü, gelmesine bir gün kala düzeltmeye çalışıyorum.Kaşlı, gözlü, kıl topağı bir insanım üzerinize afiyet.Kaşlar alınla birleşirken, bıyıklar "tır şöförü Haydar Abi"ninkilerle raks eder o derece olmuş.Bol sarımsaklı mantı yenmiş, toptan kıl tüy girişimi içinde çok eski bir pijama giyilmiş ki görenler elime para tutuşturur o haldeyim.Saat gecenin onu, tabii üzerinize afiyet kıl çok olunca, boy da 1.80 olunca yolun yolun bitiremiyorsun.Tek kaşı almışım, bıyığın sağ tarafını temizlemişim, tek bacak derken eşim arıyor.Dümbelek sürpriz yapıp erken gelmiş, bir de kapımın önüne gelmiş, yüzümü görsün diye.İndim aşağıya.Gece saat 11 gibi.Arabaya girdim.Adam sarılmak için hamle yapınca benim kollar önce kalkmadı, ağdadan yapış yapış olan koltuk altlarım bluzuma yapışmışlar, sanırsın komple kafadan aşağım alçıda, öylesine hareketsizim."Sarılmaaaaa" diye çığlık attım, çünkü leş gibi sarımsak kokuyorum."Çok özledim yüzünü gözünü, arabanın tepe ışığını yakayım "dedi. "Açmaaaaa" diye bağırdım.Kaşların biri ince diğeri kulak deliğine yol almış, bıyık desen sağ taraf köse gibi temiz, sol taraftaki bıyıkları ör, ucuna da toka tak o halde. Elini bacağıma koymasıyla "dokunmaaaaa" demem bir oldu.Ağdadan yapış yapış olmuş pijama ve hala kısmen kıllı bacaklar.Adam bir ay yurtdışına çıkmış, özlemiş gelmiş, ben sürekli "yaklaşma, dokunma, öpme, yüzüme bakma" diye arabada zıp zıp zıplıyorum.
"Annem kızar" diye 10 dakikalık kabir azabından sonra eve kaçıyorum.
Ertesi gün mesaj "Bu ayrılık, aşkımızı perişan etmiş, yok etmiş, böylesini hiç ummazdım, keşke gitmeseydim"

Aradan 6 yıl geçti, her yüzüne baktığımda haykırasım gelir :HAYIR 1 AYLIK AYRILIK DEĞİL, BENDEKİ KILLAR BENİ DE İLİŞKİMİZİ DE PERİŞAN ETTİ" diye ama söylemem

pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu ) ne yapsam bilemedim

BUDA ÇOK KOMİKK BUNU BEĞENEBİLİRSİNİZ SORUN YOK BEĞENMENİZDEE

bi tane de benden sevgilimin adı ali olsun annem diğer odadan bana bağırıyordu nerdesin gelde yardım et diye bende duysun diye yükses sesle dur anne ali kuşunu gösteriyor dedim aman yarabbim annemin bir gelişi var sanırsınız olimpiyatlarda koşuyor düşecek sandım geldi ne gösteriyor ne gösteriyor diye dedim kuşunu bak dedim ne kadar tatlı yazık kadın görünce rahatladı benim annem biraz fesat sanırım biz uslu uslu kuşunu seviyorduk oysa:26:

bu arada kamerada görüşüyorduk

pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu ) ne yapsam bilemedim

bencede ihtiyacı bunlarsa bunları al derim canım..evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şimdiden hep böle mutlu huzurlu olun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…