Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu ) ne yapsam bilemedim

kankim ihtiyaçlarını alsan daha iyi olur canCazımm, tişört ve pantolon alırsın altınada spor bir ayakkkabı tamamdır sevba girersin valla ramazan ramazann

Son düzenleme:
OKUYUN KIZLARRR
komik bir topicmiş..bende bi olay anlatayım ama benim başıma gelen bi olay diil bi arkadaşımın başına gelmişti..kız arkadaşım daha yeni sayılabilecek erkek arkadaşı ile bakırköyde buluşmuşlar ve dolmuşla taksime gelmişler..arkadaşım balık etinde ve ogünde ilk kez giydiği yeni pantolonu var üstünde,pantolon streç ve içinde de tanga var...neyse dolmuştan inmişler taksimde ve beyoğluna doğru yürüyolar aylardan temmuz bu arada...arkadan gelip yanlarından geçen herkes dönüp arkadaşımın yüzüne bakıp gülüyomuş,bir olmuş iki olmuş derken artık meraklanmış noluyo diye eliyle arkasını yoklamayı akıl etmiş ve bide ne olsun o yepyeni streç pantolonun dikişleri kopmamış mı,içinde de tanga olduğu için sanki bişey yokmuş gibi bütün popo meydanda....bi bakmış arkasında yaşlı bi kadın var ve sinirle ''teyzecim iki saattir arkamdasın ve neden uyarmıyosun'' deyince kadın demez mi ''ne biliim kızım ben moda filan zannettim'' diye..neyse erkek arkadaşı can havliyle tişörtünü çıkarıp beline sarmış ve belden yukarısı çıplak bir garip adam ve belinde tişört sarılı bir tuhaf kadın olarak beyoğluna kadar hiç konuşmadan yürümüşler ve ilk mağazaya girip bi pantolon almışlar..çok utanmış garibim hemde çooooooooookkkk

AY KOPTUM BEN BUNAAA

aşk işte aşk:) insanlık hali her şey olabilir...isal olup sevişirken altına yapanı duydum ben

yeni evlenmiştik, colleziona girdik bişeyler almaya bende salına salına kıyafetlere bakıyorum derken önüme biri çıktı kafamı kaldırıp bakmıyorum kim diye, bi taraftanda sinir oldum direk gibi dikiliyo önümden diye ama çokta gururluyum yüzümü kaldırıp bakmıyorum ben dikiliyorum o dikiliyor, sonra sinirle kafamı bi kaldırdım kim ? BEN meğersem 2 dakkadan beri aynanın önünde kendi aksime sinirleniyormuşum, eşimle tezgahtarda beni izliyor koptular gülmekten. o günden beri eşim "cam güzeli" der bana.

ayy çok fenaaaa bende hep korkarım öle şeylerde yaa bigün üzerimde ince bir tunik var sabah evden çıktım işe geliyom minibüsten inicekken çantamı koluma koyarken bi baktımki kol altımdan aşağıya doğru bir karış çökük neyseki içimde badi vardı ama görüntü iğrenç tabi hemen iş yerinde iğne iplik ile dikmiştim..zaten muhakkak iş yerinde iğne iplik bulundururum

ama öyle anlattınki adam yarı çıpıldak, yalın ayak olarak canlandı gözümdee
zaten o yazdığımı bir görse sinir olur bana ...2 tane kotu var çok terliyo kot ağır geliyo bu havada keten gibi bi pantolon almak istiyodu tişörtleride eskimiş geçen gün gördüm ayakkabısıda açılmış o farkında değil söylesem yeni o der toz kondurmaz malına bende güzel bi hediye almak istiyorum çünkü o bana doğum hediyesi almıştı böyle bi şey alırsam iyi olur

insanlık hali herşey gelebilir başına ,

ne almıştı ne almıştıı:86::86::86::86::86:

SEVO MİZAÇLI ANLATAN BAYANDAN ALINTI ÇOK KOMİK BU KARI YAAA

Geçen sene Kpss sınavına girdim.Eşim de destek (!) olmak için benimle geldi.Okulun girişindeki halka açık ve anaların, babaların, öğrencilerin toplaştığı merdivende, sözde bana destek olmak için , sırtıma gerdeğe giren damatmışım gibi "Hadi goçuum, sana güveniyorum, hadii goççum, sen aslansın, sen kaplansın, tüm soruları yanıtlarsın" diye vurmasıyla, bir iki yumruğa dayansam da 3. yumrukta merdivene yapıştım. Yaklaşık 500 kişiye rezil olmak tarif edilemez bir duyguydu.Millet kesin "daha merdivenden çıkmasını beceremiyor, nasıl sınavı geçsin bu mal !" demiştir. (Keza geçemedim de zaten )

kolye almıştı meraklı ömer bey uyanıyo kızlar her an çıkabilirim
WAOWWW HADE İYİSİNN KANKİMM GÜLE GÜLE KULLAN

sevgılıme degıl ama ıs arkadsıma rezıl olmusdum bıraz (+18)
tekstılde calstıgım donemlerde hazrladgmz bi patolonun aksesuar detayı vardı .aksesuarla ılgılenen arkadsımzn o gun makınesının bozulacagı tuttu.bu pantolanda acıl musterıye yetsmesı gerekıyo.bende mecburen fırmanın baska subesıne modelı gonderdım aksesuarları orada munta edılsn dıye .o gun cok yogundum.modelı gonderdgm yerden musterı temsılcısı alı bey aradı .
alı bey : suzan hanım bu modelın aksesuarları nerede ?
ben : alı bey burada makına bozukmus sıze gonderdık sız yapın dıe
alı bey : ne demek makıne bozuk daha gecen gun gondermedık mı o makıneyı bız oraya
ben : alı bey ben neyapabılrım ya alet bozuk çakamıyo, gelın aletınızle sız çakın o zman
alı bey o asabıyetlıkten eser kalmadan ) suzan o nasıl bır cumle
demesıyle adam telefonda gulme kırızıne gırmesıyle benım kıpkırmızı olup telefnu adamın suratına kapamam bır oldu cok utanmsdım ustelık yanımda sefım vardı koskocam gozlerını acıp bana bakmsdı bılırsınız erkek muhabbetlerını hemen fesat anlarlaro zman cok utanmsdm ama sımdı aklıma ne zman gelse cok gulerım

60:

gecen sene yaz tatilinde TRdeyiz, 1 ay boyunca kayinvalidemin evinde kaldik
kayinvalideyle beraber yasamanin zorluklarinin sonunda kendi evime ve özgürlügüme kavusmanin sevinciyle nihayet evime ulasmistim
evimi nasil özlemisim anlatamam
elimdeki cantayi ve valizi firlattiktan sonra duvarlarima canimmmmm diye sarilip..
ciceklerimi kucaklayip sevmeler ve yerlere yatip halilarimi oksayip benim güzel halilarimmm diye öpmelerden sonra komsumun kapiyi acik görüpte ebrucum geldinmi canim diye seslenmesiyle beni yerde halilarimi öperken görmesi korkunc bir görüntüydü
yerde öylece yata kaldim o bana ben ona bakiyorum, yanaklarimin kizardigini hissediyordum yavas yavas
bir süre yerde kala kaldiktan sonra komsuma ben hep böyleyimdir evimden ayri kalinca özlüyorum iste dememle 2. rezzilligimide yasamis oldum

simdi her tatile gidisimizde cabuk gelde yine yerleri öpmeye kalkisma der hep :78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…