kıskanmış çekemiş seniisağol kankim anası hiç memnun olmadı çok hasetlendi
sağol sevom dokuzay boyunça imalarda bulunup yüzsüzlük yaparsan hediyen geliyoipeğimm güle güle kullan cnaım
sağol kankim anası hiç memnun olmadı çok hasetlendi
sağol sevom dokuzay boyunça imalarda bulunup yüzsüzlük yaparsan hediyen geliyo
eee ne yapalım başka türlü anlamıyo hödükler :82::82::82::82::82:bende genelde öle yaparımEe erkek milleti odun ne anlar böle inceliklerden dimi yanii
sinir etme beni kanki o benim iyi görünen kayganam ne kadar kıskanç olduğunu çok iyi belli etti az daha evimin huzuru kaçıydu onun yüzünden artık bitti o kadın benim için sadeçe annesi olduğu için ailede küslük olmaması için görüşüyorum bundan sonra kesinlikle onukıskanmış çekemiş senii,anneler günüde alsın bir tanede anneciğine madem
sinir etme beni kanki o benim iyi görünen kayganam ne kadar kıskanç olduğunu çok iyi belli etti az daha evimin huzuru kaçıydu onun yüzünden artık bitti o kadın benim için sadeçe annesi olduğu için ailede küslük olmaması için görüşüyorum bundan sonra kesinlikle onu
düşünmem nasılsın iyiymisinden öteye gitmez bundan sonrası o hakkını çoktan kaybetti eşime kesinlikle hatırlatmam böyle bi şeyi
oğlu bana değer vermese yokmuşum gibi davransa daha çok hoşuna gider boşver hiç girmeyelim o kadının mevzularınaaa neden kii yaa alacak tabii karısına almıcakta kime alacak
bende genelde öle yaparımee erkek milleti odun ne anlar böle inceliklerden dimi yanii
aaa niye ne oldu kii :26: Bu kaynanaların hepsimi böyle az mutlu görsünler hemen arayı bozamaya çalışırlarsinir etme beni kanki o benim iyi görünen kayganam ne kadar kıskanç olduğunu çok iyi belli etti az daha evimin huzuru kaçıydu onun yüzünden artık bitti o kadın benim için sadeçe annesi olduğu için ailede küslük olmaması için görüşüyorum bundan sonra kesinlikle onu
düşünmem nasılsın iyiymisinden öteye gitmez bundan sonrası o hakkını çoktan kaybetti eşime kesinlikle hatırlatmam böyle bi şeyi
boşver kankim eşinle mutlu olunda gerisi hiç önemli değil elini ayağını çekrsin mesafe koyarsın araya biz öyleyiz ne onlar sık gelirler nede ben sık giderim böylesi daha iyioğlu bana değer vermese yokmuşum gibi davransa daha çok hoşuna gider boşver hiç girmeyelim o kadının mevzularına
akıl edemiyolar bazı şeyleri ima etmek lazım gerçi kimisi imadanda anlamıyo allahtan bizimkiler onu anlıyo kulak arkası yapmıyo
çok uzun sürer sevom doğumdan sonra ömer eve geldiğinde ne yapsam tersini yaptırmaya çalışıyo her yaptığıma müdahale ediyoaa ne yaptı bacım sana böle anlat hele :44:
şimdide kendine yer etmeye çalışıyo ömer hasta bahanesiyle her hafta geliyo hiç bi şey olmamış gibi yüz vermiyorum havadan sudan yabançı gibi davranıyorum bi saat oturup gidiyoboşver kankim eşinle mutlu olunda gerisi hiç önemli değil elini ayağını çekrsin mesafe koyarsın araya biz öyleyiz ne onlar sık gelirler nede ben sık giderim böylesi daha iyi
iyi yapıyorsun boşver değerini anlasınşimdide kendine yer etmeye çalışıyo ömer hasta bahanesiyle her hafta geliyo hiç bi şey olmamış gibi yüz vermiyorum havadan sudan yabançı gibi davranıyorum bi saat oturup gidiyo
çok uzun sürer sevom doğumdan sonra ömer eve geldiğinde ne yapsam tersini yaptırmaya çalışıyo her yaptığıma müdahale ediyo
falan tabi önemsemiyodum dediğinide yapmıyodum birde abimin kızını 3 yaşında çoçuğu kıskandırıyodu kızdırıyodu ömer seni döver ömeri severiz seni sevmeyiz falan çoçukta kıskanıy tabi ömere sataşıyo en sonunda bi gün anne yapma kıskandırma çoçuğa rahat vermiyo sonra dedim vay senmisin diyen fırsat bekliyomuş kustu kinini
erken derken o kadar da değil bebem eşin uyuynca gel yane
sonradan okudum geçmiş canım
eeeeeee annenler neler diyor bu durumlara
quzum haydi hayırlısı inşalah bidenemmkızlar bu arada unuttum söylemeyi ben bugün adet oldum cuma gününe randevumu aldım pazar günü inşallah ilaçlara başlıcaz dua edin banaaaaa
a.s ay canım ya yine mi bozulmuşşaaa evet söylemeyi unuttum her seferinde size selam söylüyo kız ben aklı beş karış unutuyorum söylemeyi ,bilgisayarlarız bozulmuş yine tamir edememişler daha
oyy kıyamam yaa aplam damla kullanıyomuusn gaz damlasışimdi bebek olduğu için ve gaz sançısı da çok olduğu için nazını çekiyorum dediğin gibi yola getiririm ben onu ev büyük nasılsa
gitsin istediği yerde istediği kadar ağlasın hiiiç duymam bile ....
leydimin kızı ne kadar tatlı öyle allah nazardan saklasın hayırlı güzel ömür versin hemen felak ve nas okuyorum nazara glmemesi için
kanki hayırlısı olsun tatsızlık oluçaksa olmasın çekiliş
Rabbim sana nasib etsin quzum inşalahhhhaftanın bir gününüde kendin için ayır canım ihmal etme git bir gün çıksın arada ..ahh ahh annelik böyle bişey olsa gerek bütün herşeyini evladına adıyosun :97::97:
ihtiyaçlarını almak daha güzel olur aplamm benceee süper düşünmüşsünnpazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu) ne yapsam bilemedim
boşvir ne olduğunu anladınnçok uzun sürer sevom doğumdan sonra ömer eve geldiğinde ne yapsam tersini yaptırmaya çalışıyo her yaptığıma müdahale ediyo
falan tabi önemsemiyodum dediğinide yapmıyodum birde abimin kızını 3 yaşında çoçuğu kıskandırıyodu kızdırıyodu ömer seni döver ömeri severiz seni sevmeyiz falan çoçukta kıskanıy tabi ömere sataşıyo en sonunda bi gün anne yapma kıskandırma çoçuğa rahat vermiyo sonra dedim vay senmisin diyen fırsat bekliyomuş kustu kinini
şimdide kendine yer etmeye çalışıyo ömer hasta bahanesiyle her hafta geliyo hiç bi şey olmamış gibi yüz vermiyorum havadan sudan yabançı gibi davranıyorum bi saat oturup gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?