Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugün pazara gittim karpuz aldım pazar arabasına koydum domates alırken arabam devriliverdi karpuz yarılmış,bende salak gibi ayyy karpuzum yarıldı dedim satıcı saf saf bana baktııama içimde kötülük yoktu valla çok utandımsonra aldım hızla eve geliyorum sıcak zaten elimi diğer elimi sallaya sallaya önümde de kadın gidiyordu elimi sallayınca kadının avcunun içine girdi kadın elimi kapıverdi ayy demişim kadında bende nasıl gülüştükallahtan adam değildi:18:

kıskanmış çekemiş senii ,anneler günüde alsın bir tanede anneciğine madem
sinir etme beni kanki o benim iyi görünen kayganam ne kadar kıskanç olduğunu çok iyi belli etti az daha evimin huzuru kaçıydu onun yüzünden artık bitti o kadın benim için sadeçe annesi olduğu için ailede küslük olmaması için görüşüyorum bundan sonra kesinlikle onu
düşünmem nasılsın iyiymisinden öteye gitmez bundan sonrası o hakkını çoktan kaybetti eşime kesinlikle hatırlatmam böyle bi şeyi

aa ne yaptı bacım sana böle anlat hele :44:

aa neden kii yaa alacak tabii karısına almıcakta kime alacak
oğlu bana değer vermese yokmuşum gibi davransa daha çok hoşuna gider boşver hiç girmeyelim o kadının mevzularına
bende genelde öle yaparım ee erkek milleti odun ne anlar böle inceliklerden dimi yanii

akıl edemiyolar bazı şeyleri ima etmek lazım gerçi kimisi imadanda anlamıyo allahtan bizimkiler onu anlıyo kulak arkası yapmıyo

aaa niye ne oldu kii :26: Bu kaynanaların hepsimi böyle az mutlu görsünler hemen arayı bozamaya çalışırlar

boşver kankim eşinle mutlu olunda gerisi hiç önemli değil elini ayağını çekrsin mesafe koyarsın araya biz öyleyiz ne onlar sık gelirler nede ben sık giderim böylesi daha iyi

aa ne yaptı bacım sana böle anlat hele :44:
çok uzun sürer sevom doğumdan sonra ömer eve geldiğinde ne yapsam tersini yaptırmaya çalışıyo her yaptığıma müdahale ediyo
falan tabi önemsemiyodum dediğinide yapmıyodum birde abimin kızını 3 yaşında çoçuğu kıskandırıyodu kızdırıyodu ömer seni döver ömeri severiz seni sevmeyiz falan çoçukta kıskanıy tabi ömere sataşıyo en sonunda bi gün anne yapma kıskandırma çoçuğa rahat vermiyo sonra dedim vay senmisin diyen fırsat bekliyomuş kustu kinini

YAŞLI TEYZEYE BAK YAA GİDİP DE ANLATILIRMI BUU NE AYIP

yeni evliyiz ilk oturduğumuz ev kiraydı ve yatak odası havalandırmaya bakıyordu komşunun camıyla bitişik
biz de tabi yeni evliyiz ya,haftada 5 gün çok afedersiniz pompiş anasını satiim

o gün de camı kapatmayı unutmuşuz

sabah karşı komşu kapıyı çaldı

-kızım kendinize gelin,neydi o sesler öyle gülüşmeler,ahlar,ohlar dediben tabi
şu rengi aldım o anama bu pozisyona girdim:78:

ah oh dedi
kadın yaaaaa

bende;

-tamam teyze tamam yeter anlatma diyorum
o başladı bu sefer

-aaah aah bizde gençken evde kovalamaca,saklanbaç falan oynardık diye
biraz sessiz olun da naaparsanız yapın diyo

güler misin ağlar mısın
ama cam açıkken karşı komşunun nefesi bile duyuluyodu öyle diyeyim

eşime anlattım
aylarca gülmüştük bu olaya
çok şükür kendi evimdeyim artık açıyorum camı mis gibi :)))))))))))

boşver kankim eşinle mutlu olunda gerisi hiç önemli değil elini ayağını çekrsin mesafe koyarsın araya biz öyleyiz ne onlar sık gelirler nede ben sık giderim böylesi daha iyi
şimdide kendine yer etmeye çalışıyo ömer hasta bahanesiyle her hafta geliyo hiç bi şey olmamış gibi yüz vermiyorum havadan sudan yabançı gibi davranıyorum bi saat oturup gidiyo

bunlar belirli bi yaştan sonra çocuk gibi oluyolar haa 3 yaşındaki çocukla ne işin olur öle yaparsın ki.. O kusmuştur kinini de sende altta kalmadın dimi

erken derken o kadar da değil bebem eşin uyuynca gel yane

sonradan okudum geçmiş canım
eeeeeee annenler neler diyor bu durumlara

kızlar bu arada unuttum söylemeyi ben bugün adet oldum cuma gününe randevumu aldım pazar günü inşallah ilaçlara başlıcaz dua edin banaaaaa
quzum haydi hayırlısı inşalah bidenemm
aaa evet söylemeyi unuttum her seferinde size selam söylüyo kız ben aklı beş karış unutuyorum söylemeyi ,bilgisayarlarız bozulmuş yine tamir edememişler daha
a.s ay canım ya yine mi bozulmuşş(
oyy kıyamam yaa aplam damla kullanıyomuusn gaz damlası
ayaklarını topuklardan parmaklara doğru yağla masaj yapmak çok ii geliyoo
haftanın bir gününüde kendin için ayır canım ihmal etme git bir gün çıksın arada ..ahh ahh annelik böyle bişey olsa gerek bütün herşeyini evladına adıyosun :97::97:
Rabbim sana nasib etsin quzum inşalahhh
pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu ) ne yapsam bilemedim
ihtiyaçlarını almak daha güzel olur aplamm benceee süper düşünmüşsünn
boşvir ne olduğunu anladınn
şimdide kendine yer etmeye çalışıyo ömer hasta bahanesiyle her hafta geliyo hiç bi şey olmamış gibi yüz vermiyorum havadan sudan yabançı gibi davranıyorum bi saat oturup gidiyo

en güseli walla mesafe bizde şimdi eişimin ailesiyle full öleyizz bide şey
ben iyiliği hep kepçeyle verdim karşılık alamadımm çay kaşığıyla alıştıra alıştıra vermek gerekirmişş

slmmmmmmmmmm şekerlerr çiş geldi gitmiyom mananee size daldım napıyonusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…