aminnn gardaşım allah razı olsunrabbim sana nasib etsin quzum inşalahhh
slmmmmmmmmmm şekerlerr çiş geldi gitmiyom mananee size daldım napıyonusss
aminnn gardaşım allah razı olsun
kız altına edecenn çişinide salda öyle gell
du gidip geliyim barii bi de bunun temizliği çıkmasın nepisimm yaaaaaaa böğğ geldiiiiii
akşam gelmedinn( hazırlık tamamdıı
akşam işimi halettim ya:)banyomuda yaptım ılık suyla :)daha gelipte ne yapacidim
kızlar diyecek ne diyo bunlarr
ben kimseyi kırmam ve incitmem ama karşımdaki beni incitmiş !!ve hakaret!! Etmişse altında kalamam !! Burdaki arkadaşlarımın çoğu beni biliyor kimseyi ne üzerim nede kırarım istemeden üzüp kırmışsam bile özür dilemişimdir böyle bir huyum var çok şükür herkes bunu yapamaz!!! özir dilemekten aciz insanlarla dolu bir ülkedeyiz!![sıze=3]asi38 ve kedersiz.
Lütfen açtığınız konuya gelip yorum yapanlara karışmayın ve birbirinizi kıracak hakaretlerde bulunmayın !![/sıze]
ben kimseyi kırmam ve incitmem ama karşımdaki beni incitmiş !!ve hakaret!! Etmişse altında kalamam !! Burdaki arkadaşlarımın çoğu beni biliyor kimseyi ne üzerim nede kırarım istemeden üzüp kırmışsam bile özür dilemişimdir böyle bir huyum var çok şükür herkes bunu yapamaz!!! özir dilemekten aciz insanlarla dolu bir ülkedeyiz!!
Asi burda kaç kişiyle tartışma yaşadı hiç alakasız şeylerden tartışma çıkardı en son buraya gelmeme kararı almıştı ...kahretsinki!! Ben yalvar yakar sen haklısın diye diye pohpohladım tekrar aramıza getirmeye çalıştım getirmez olaydım!!! Hala aynı şeyi yapıyo nicki gibi asi!! Biri ... Buraya bir daha gelip bizi rahatsız etmesini istemiyoruz gelmesin gelemezde zaten bu saaten sonra yüzü yok gelmeye ...beni size şikayet etmiş anladığım kadarıyla allahh allahh bunu bizim yapmamız gerekmiyormuydu ??dünya tersine döndü herhalde
Neyse ben çıkıyorum kılzar teyzem iftara çağırmış erken gelde yardım et bana diyoo
sevooo içli köftee yapacazzz
buraya gelmemem için yüzüm yok hiçte öyle değil sen kimsinki yüzüm olmuycak bayan çok bilmiş bayan duygu sömürücüsü herkese bişeyler satmaya kalkan arkadaş alırlarsa iyi almazlarsa kötü dimi...
ben sonuna kadar söyledikerimin arkasındayım herkeside kendine benzetmişin burda bayan ukala bayan herkesi g..tünde dolandıran ben öyle olmadım ya işine yaramadım dimi hadi herkes yoluna tekrar söylüyorum eğer benim içimde kötü niyet olarak söylediysem allah benim karşıma benim gibileri çıkartsın yok eğer sen kötü niyetle söylediysen allahda senin karşına senin gibileri çıkartsın yine diyorum yine allah herkesin kalbine göre versin...
iyi günler....
sevom ben ilk aşılamada da 5. gün başlamıştım canım bilmiyorum da ona dayanarak 5. gün dedim yani doktor söylemiş felan değil:26::26::26::26:belkide aşılama olduğundan böyledir bilmiyorum yani:26:hep beraber görecezdemek başlıyosun tedavine de aklıma takılan bugün adet oldun pazar günü kaçıncı günün oluyoda o gün başlanıyo..normalde adetin ikinci günü başlanmaz mı :26:
canımmmmmmmmallahım o güzel yüreğine göre versin canım inşallahhhhhhdualarım sizinle
günaydın bacılarm nasılsınız umarım bugün keyifler daha iyidir
çiğdemcim hakkınızda hayırlısı olsun canım sevonun dediği gibi bişey demiyelim şimdilik
kankim nasılsın ömer paşa nasıl ..geçen hafta bamya ,taze fasülye ve börülce aldım dediğiniz gibi yaptım taze fasülyeleri bakalım nasıl olacak
kamer adet olmuşsun inşallah son adetin olur canım yane 9 ay boyunca gelmez kırmızılar hamile kalırsın
ipekimmmm önce evilik yıldönümünüz kutlu olsunkankim ömer iyi çok yaramaz oluçak ama kızlar şimdiden belli ediyo kendini bana bi sinirlenip ağlaması var görseniz şaşarsınız
keyfini kaçırırsan eğer istemiyosa altını faan açarsan öyle bi ağlıyo ki resmen morarıyo ağlarken biraz büyüdümü bu huylarına kesinlikle taviz vermemem lazım yoksa çok beter bi çoçuk olur....kızlar hayırdır çekilişle ilgili sorun mu var sanki atışma olmuş gibi geldi geçmişide tam okuyamadım ....kamer hayırlı olsun inşallah tedavin olumlu olur çok rahat ol hiç sıkma kendini olumsuz düşünme dualarımız seninle
yazık yaaaaa güle güle kullansınpazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu) ne yapsam bilemedim
quzum haydi hayırlısı inşalah bidenemm
a.s ay canım ya yine mi bozulmuşş(
oyy kıyamam yaa aplam damla kullanıyomuusn gaz damlası
ayaklarını topuklardan parmaklara doğru yağla masaj yapmak çok ii geliyoo
Rabbim sana nasib etsin quzum inşalahhh
ihtiyaçlarını almak daha güzel olur aplamm benceee süper düşünmüşsünn
boşvir ne olduğunu anladınn
en güseli walla mesafe bizde şimdi eişimin ailesiyle full öleyizz bide şey
ben iyiliği hep kepçeyle verdim karşılık alamadımm çay kaşığıyla alıştıra alıştıra vermek gerekirmişş
slmmmmmmmmmm şekerlerr çiş geldi gitmiyom mananee size daldım napıyonusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?