Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Sevo çevrimdışımısın sen :44lum aç ışığını takip edemiyorum senii ,kim bilir hangi topiklerdesinn şimdi

yaa işlere daldım bian takip edemedimm

melikecik bitmiş işin gücün şimdi sırada taşınma var onu da atlat hayırlısıyla..demek anneye gidiyosun ne güzel özlem giderirsininiz..ben kızgınım annemlere o yüzden onlarda korkularına arayamıyolar beni

nurcik demek takip edemiyon benii

asi38 Ve Kedersiz.

Lütfen açtığınız konuya gelip yorum yapanlara karışmayın ve birbirinizi kıracak hakaretlerde bulunmayın !!

[sıze=3]asi38 ve kedersiz.

Lütfen açtığınız konuya gelip yorum yapanlara karışmayın ve birbirinizi kıracak hakaretlerde bulunmayın !!
[/sıze]​
ben kimseyi kırmam ve incitmem ama karşımdaki beni incitmiş !!ve hakaret!! Etmişse altında kalamam !! Burdaki arkadaşlarımın çoğu beni biliyor kimseyi ne üzerim nede kırarım istemeden üzüp kırmışsam bile özür dilemişimdir böyle bir huyum var çok şükür herkes bunu yapamaz!!! özir dilemekten aciz insanlarla dolu bir ülkedeyiz!!
Asi burda kaç kişiyle tartışma yaşadı hiç alakasız şeylerden tartışma çıkardı en son buraya gelmeme kararı almıştı ...kahretsinki!! Ben yalvar yakar sen haklısın diye diye pohpohladım tekrar aramıza getirmeye çalıştım getirmez olaydım!!! Hala aynı şeyi yapıyo nicki gibi asi!! Biri ... Buraya bir daha gelip bizi rahatsız etmesini istemiyoruz gelmesin gelemezde zaten bu saaten sonra yüzü yok gelmeye ...beni size şikayet etmiş anladığım kadarıyla allahh allahh bunu bizim yapmamız gerekmiyormuydu ??dünya tersine döndü herhal

Son düzenleme:
Neyse ben çıkıyorum kılzar teyzem iftara çağırmış erken gelde yardım et bana diyoo
sevooo içli köftee yapacazzz

buraya gelmemem için yüzüm yok hiçte öyle değil sen kimsinki yüzüm olmuycak bayan çok bilmiş bayan duygu sömürücüsü herkese bişeyler satmaya kalkan arkadaş alırlarsa iyi almazlarsa kötü dimi...
ben sonuna kadar söyledikerimin arkasındayım herkeside kendine benzetmişin burda bayan ukala bayan herkesi g..tünde dolandıran ben öyle olmadım ya işine yaramadım dimi hadi herkes yoluna tekrar söylüyorum eğer benim içimde kötü niyet olarak söylediysem allah benim karşıma benim gibileri çıkartsın yok eğer sen kötü niyetle söylediysen allahda senin karşına senin gibileri çıkartsın yine diyorum yine allah herkesin kalbine göre versin...
iyi günler....

Neyse ben çıkıyorum kılzar teyzem iftara çağırmış erken gelde yardım et bana diyoo
sevooo içli köftee yapacazzz

yaaaa olamazzz işten çıkış bana içli köfte aratcan bak şaka bi yana afiyet olsun bacım benim içinde yiyinn hayırlı iftarlar diliyorum bu arada açıktımmı ne :86:

Hala birbirinize laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz Lütfen yorum yapmayın... Bu bölümde yetkim yok ama kısa süre de gereken yapılacaktır

burdaki kişilerin aklı yokmu da kendine benzetecek ? kim kimin arkasında şu tabire bak yaa sen kimsinki bizlere hakaret edebiliyosun ? bir olay oldu diye herkesi nasıl cephe alabilip karşı yazı yazıyosun ? sen akıllısın da bizimi aptal zannettin senin gibi 10 tanesini tuvalette çıkarırım ben..

Arkadaşlar burası herkese açık bir alandır.Kimse kimseyi konudan kovma hakkına sahip değildir. Lütfen paylaşımlarınızı saygı çerçevesinde yapınız ve lütfen bu uyarımı dikkate alınız....

demek başlıyosun tedavine de aklıma takılan bugün adet oldun pazar günü kaçıncı günün oluyoda o gün başlanıyo..normalde adetin ikinci günü başlanmaz mı :26:
sevom ben ilk aşılamada da 5. gün başlamıştım canım bilmiyorum da ona dayanarak 5. gün dedim yani doktor söylemiş felan değil:26::26::26::26:belkide aşılama olduğundan böyledir bilmiyorum yani:26:hep beraber görecez
allahım o güzel yüreğine göre versin canım inşallahhhhhh dualarım sizinle
canımmmmmmmmamin inşallah seninde gönlünden ne geçiyorsa allahım onu versin canım
hay ağzını öpemmmm inşallah allah razı olsun kızlar hepinizden
ipekimmmm önce evilik yıldönümünüz kutlu olsunen özel yıl dönümünüz oğluşunla kulayacaksınızsağol güzel dileklerine allah razı olsun

bu arada aklıma geldi bugün abimlerin evlilik yıldönümü çocukları alalımda güzel bir akşam geçirsinler öyle konuşmuştuk birazdan arayım plan yapmışlarmı:26::26::26::26::26:
pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu ) ne yapsam bilemedim
yazık yaaaaa güle güle kullansın

sağol guzum allah razı olsun

amanın daha çok alıntı yapmıştım ama nedense hepsi çıkmıyorrrrrrrrrrrşimdikte untttum ne olduklarını yaa sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden

bu arada patroniçe geliverdi oturuverdi bilgisarımın başına çıktım haber vermeden kusura bakmayın olurmubu günlerde bundan kaçış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…