Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamercim doktorun şu gün başla demedi mi sana :26: doktorun en doğrusunu bilir canım..ipekte aşılama oldu kaç kere adetliyken başladı oda yani tüp aşılama fark etmiyor aslında iyice öğren canım aman mazallah sonra ertelenmesin tedavin

sevo aceba şehirler arası tedaviler mi değişiyor bacımkız daha doktorla adetimin 3. günü muayneye giriyorum ne ilaacı daha ortada ilaç yok ki:26:
hı bide belk bizim sebepsiz olduğundan olabilirmi aceba 5. gün ne bilem aklıma gelmedi başka bişey
tuğbiş gelince onun fikrinide alalım onun tüp bebe yerinde yapılmıştı benim aşılamamda o ne zaman kullanmış bakalım bi

kızlar ne kadar güzel şeyler palaşmışsınızzzzz
gülmekten öldümmmmm

demek şehirler arası değişiklik var şimdi klomen gibi bir ilaca mesela 5.gün flaan başlanabiliyo demekki olabiliyo canım zaten seni muaye edeceği zaman 3.günün ya o gün yada sonraki günler başlatır ozaman canım temini zor olan bir ilacın yok dimi

bugün randevu alırken sordurdum hemşireye; ilaca 5. gün başlarsam hafta sonuna geliyor nasıl edecez diye oda dediki biz buraya getirtiriz cuma günü elince burdan alırsın dedi

sevom şimdi düşündükçe aklıma yeni şeyler geliyor bana kalırsa benim aşıllamam bu ay olmıcak :26::26::26:neden dersen ben daha cumaa gidecem muayneye bide benim tahlillerim yapılacak ve ben o tahlilleri dev hast. yaptırmak istiyorum sonucu feln çıkacak uzun iş e tahlil sonuçlarını görüp hareket edeceğine göre bu doktor anca önümüzdeki ay olur gibi benim aşılamam sencede öylemi olur

yeterimmmmmmmm hoşgeldin canım sende bişey yazıp hemen kayboluyosun canım dur biraz muhabbet edelim yaw2 lafın belini kıralım

kullanıcısından alıntı
ben nickimi değiştirmek istiyorum bu mümkünü ve nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Canım maviş arkadaşlara mesaj atabilirsiniz bu konuda.Yağmurluk,mune ya da editöre

kızlar ben ateşsizprenses e mesaj atmıştımbana bunu etmış editöre kaç kere attım cevap gelmedi bu yağmurluk u mune yi nasıl bulacam

canım sabah müsaittim ama kimse yoktu sonra çktım bir baktimki ooooooooooooo uçmuşsunuz
ama okurken çok eğlendim

pazar günü bizim evlilik yıldönümümüz eşime ihtiyaçlarına göre bi şey mi alsam sizçe spor ayakkabısı tişörtü ve pantolonu yok
(ay sanki adam çıplak geziyo gibi oldu ) ne yapsam bilemedim

evlililk yıldönümün şimdiden kutlu olsun canım allahım güzel yüreğine göre versin canımmağzı tadıyla mutlu mesut yaşayın inşallahhh

aslında bulundurmak lazım ya ben her seferinde unutuyorum ama başımada gelmeyen kalmıyor

ben geldimmm benimde bilgisayarım bozuldu ssabahhh öğleden sonra geldiler uğraştılar en sonunda götürdüler yarın sabah gelse bariiiii

o tahlillere göre tedaviyi yöneltmiyolar canım onlar prosedür gereği lazım olan şeyler diye düşünüyorum. Daha doğrusu benim tedavimde de yapıldı bende senin gibi aynı gün gittim devlette yaptırdım sonradan gittim verdim ama iğnelere başlamıştık zaten.birde bakılmadan direk dosyaya koymuşlardı..
Bence sen yarın devlete git tahlillerini yaptır işini garantiye al derim

yok bebem toplanama daha bitmedi çook var dahaa
he walla datlım benim yüzüme bakmıyolar gerçi((
hayırdır bidenemm ne olduuu
bu arada ben gülmene hastayımmmmmmmmmm
Neyse ben çıkıyorum kılzar teyzem iftara çağırmış erken gelde yardım et bana diyoo
sevooo içli köftee yapacazzz
bende gelim mi iftaraaaaaaaaa
kızlar ben ateşsizprenses e mesaj atmıştımbana bunu etmış editöre kaç kere attım cevap gelmedi bu yağmurluk u mune yi nasıl bulacam

geldii adres quzuu

ipek aplamm evilil yıldönümünüz kutlu olsun ne güsell paşanla birlikte kutlucaksınzz

hadi ya demek öyle :26::26::26::26::26:yarın yaptıramam sevom iş yerinden izin alamamsorma en büyük sorunumda bu önümüzdeki hafta ilaç raporu çıkarmak için beni özel bir hastaneye yönlendirecekler sevom o zaman devletede giderim tahlillerimi veririm (ilacı önce verecekler anlaşmalı eczaneleri varmış raporu sonra çıkarır verirsin dediler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…