Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haydinn pamıkk ellerr cebee:))) 2 günde bitirirkk kamer aplaya duaya başlayak şekerlerr
313 okuyoz ismini yazamıyomm 50 aldımm

haydinn pamıkk ellerr cebee:))) 2 günde bitirirkk kamer aplaya duaya başlayak şekerlerr

demek gülmeme hastasın hangisine buna mı Yoksa buna mı
Ee torun olunca o daha çok seviliyo dimi :))
yaa annemler unuttu doğum günümü babam arıyo beni başka şeyler soruyo kendi işi ile ilgili netten bakmamı istiyo bikaç kez aradı öle bende bekliyom kutlasınlar diye Sonra annemi istedim ben üvey evlatmıyım dedim neden hatırlamıyonuz benim d.günümü diğer çocuklarınınkini hatılıyosunuzda falan didimm Onlarda çok kötü oldu aklımızdaydıda kaç gündür bugün nasıl oldu unutmuşuz sonradan özür falan dilediler ama kırıldımm Hatta abime demişler bize hatırlat bak biz köyde unutuyos işten güçten diye abimde aramış açmayınca daha da aramayı unutmuş Sonra abimi arıyo annem ona kızıyo niye haber vermedin diye Neyse böle yanii :84:

olmazki öle adetliyken vermen gerekiyo onları 2. Yada 3.gün.. Ne olcak al randevunu netten git yarım saat bile sürmez okadarda telafi göstersinler yani

hay yaşa aklınla Ben de 30 aldım şimcik kalırsa alırım
Kamer sende bu ay herşeyini hallet erteleme lütfen tedavini Yeterince beklemişsiniz zaten daha fazla bebeğinin gelmesini erteleme Ne yap ne et başla bence bu ay

kurban olam canım benim allah razı olsun melikem ama gerek yoktu bebişimbüsürü okundu bana haksızlık olur başkalarına çok sağol okunmuş gibi oldum canım beebemmmm guzummmmmm

oyy kıyamam ben sanaa benima nnemde konuşuyoz kutlamıyo bende kızdım babam unuttu trabzondaydııeve geleceğini duyunca kızamadım korkyodum bişey olacak diee olimpiyatlardaydıı servis şöfrlüğü yapıyoduu
yapma bölee quzu üzülüylardırr yavyumm gerçek hayatta ki gülüşüne seninle konuşuyoruzya kapattıktan sonra gülmen aklıma geliyoo basıyom kahkahayıı

temem datlım ekliyorum heemenn
nolduu sana yaaaaaaaaaaaaaa
kurban olam canım benim allah razı olsun melikem ama gerek yoktu bebişimbüsürü okundu bana haksızlık olur başkalarına çok sağol okunmuş gibi oldum canım beebemmmm guzummmmmm

olurmu bidenem yaa de gett dua geri çevrilmez okumak istey alır bidenem öle düşünmee

tamam da allah yardım eder inşallah valla bende bilmiyom nasıl yapacam

temem datlım ekliyorum heemenn
nolduu sana yaaaaaaaaaaaaaa

olurmu bidenem yaa de gett dua geri çevrilmez okumak istey alır bidenem öle düşünmee

canım benim allah razı olsun
nasıl gı sevonun gülüşü merak ettim şimdi bak yaaaaaaaa

melikecim adetliyim ama olursa eğer 30 da bene ver canım
olmaz ki datlımm(( gerçi haftaya cuma yaparsak duayı olur biter senin adet dimii
tamam da allah yardım eder inşallah valla bende bilmiyom nasıl yapacam

canım benim allah razı olsun
nasıl gı sevonun gülüşü merak ettim şimdi bak yaaaaaaaa

senden de quzuu
tey tey dimeme bana özell :)))))

bu arada tiridine banıldııı seyhan aplanın nurcik yengenin ve asinin

olmaz ki datlımm(( gerçi haftaya cuma yaparsak duayı olur biter senin adet dimii

senden de quzuu
tey tey dimeme bana özell :)))))

bu arada tiridine banıldııı seyhan aplanın nurcik yengenin ve asinin

tabiki canım 3 güne biter benimki haftaya olursa öyle yapalım o zaman isterlerse arkadaşlar 4444de okuyabiliriz

slm tubişim naberrr
ne olsun şaşkın ve sinirliyim asi neler sölemiş öyle nurcan için yazık hemde çok yazık duygu sömürücü ne demek bizleri peşinde dolandırdığı ne demek ne ayıp olgun bir hanımefendiye asla yakışmayan sözler bende ihtiyacım olduğu halde nurcandan alışveriş yapmadım (şartlarım gereği ) ama asla kötüde olmadım bilakis gayet iyi bir dostuz çok değil kısa bir süre önce bu topikteki kavgalardan sıkıldığımı söleyip uzun bi süre gelmemiştim sebebide bu şahısdı zaten ne ayıp ama kendi egolarını tatmin etmek için kendine bi kurban seçip onu yerden yere vuruyor papatyayada aynı şeyi yapmıştı birde bi arkadaş daha sanırım kamerdi benlik bi olay yok ama olaya bizleride dahil etmesi üzdü beni ve gerdi ayrıca topiğin adı bebek özlemi çekenlerin mekanı ve nurcanda bu başlığa son derece uygun birisi çünkü bebek özlemini dindirmek için bu fedarkarlığı yapıyor tanımadığı ilden tanımadığı kişilerin bebeklerine örgüler yapıyor sırf kendi bebeğine bir an öçnce kavuşmak için bunu duygu sönmürüsü olarak nitelendirmek oldukça yanlış... seviyeden bahsetmesin kimse kişinin en seviyelisi uslupluca olgunca konuşup uzlaşmaya çalışmatır hemde zaaflarına dokunup karşısındakini incitmeden geçmiş unutulmamalı hiçmi iyiliğimiz dokunmadı birbirimize hiç bişey olmasa en azından birbirimiz için allaha yaklvarıyoruz bu bile adabı korumak için uygun bi sebeptir..eeey asi kız lütfen geride kalan üç beş kişiylede saygısız ve seviyesizce kavga etmeden çekil çünkü özürdilemeyi bilmiyorsun herkesi mahalle ağzıyla kırıp geçiriyorsun hakkım varsa bendne yana helal olsun ama seninle tekrar muhatap olmak bana haram olsun ...

kıvanççiğdemim yaralı kuzucum o kadardolmuşumki okuduklaırmdan sana cevap yazamadım nasılsın canım biraz olsun düzelme olmuştur umarım lütfen sende her ayrıntını yazma burda asi gibi kişiler bunları duygu sömürüsü olarak görüp seni daha fazla incitebilirler bizler yanındayız özelden görüşürüz bu konuları ve üzerimize ne düşerse yaparız senin için en azındna kendi adıma konuşmuş olayım ben yaparım unutma her ne zaman ne olursa olsun yanındayım dualarımdasın...

kameeer tedaviye başlıyosun haydi hayırlısı olsun bu mübarek ay sana uğur getirisn özlemin bu ay son bulsun innşallahhh öptüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…