yok bebem toplanama daha bitmedi çook var dahaa
he walla datlım benim yüzüme bakmıyolar gerçi((
hayırdır bidenemm ne olduuu
bu arada ben gülmene hastayımmmmmmmmmm
bende gelim mi iftaraaaaaaaaa
geldii adres quzuu
ipek aplamm evilil yıldönümünüz kutlu olsun ne güsell paşanla birlikte kutlucaksınzz
hadi ya demek öyle :26::26::26::26::26:yarın yaptıramam sevom iş yerinden izin alamamsorma en büyük sorunumda bu önümüzdeki hafta ilaç raporu çıkarmak için beni özel bir hastaneye yönlendirecekler sevom o zaman devletede giderim tahlillerimi veririm (ilacı önce verecekler anlaşmalı eczaneleri varmış raporu sonra çıkarır verirsin dediler)
haydinn pamıkk ellerr cebee:))) 2 günde bitirirkk kamer aplaya duaya başlayak şekerlerr
313 okuyoz ismini yazamıyomm 50 aldımm
haydinn pamıkk ellerr cebee:))) 2 günde bitirirkk kamer aplaya duaya başlayak şekerlerr
demek gülmeme hastasın hangisine buna mıYoksa buna mı
Ee torun olunca o daha çok seviliyo dimi :))
yaa annemler unuttu doğum günümü babam arıyo beni başka şeyler soruyo kendi işi ile ilgili netten bakmamı istiyo bikaç kez aradı öle bende bekliyom kutlasınlar diyeSonra annemi istedim ben üvey evlatmıyım dedim neden hatırlamıyonuz benim d.günümü diğer çocuklarınınkini hatılıyosunuzda falan didimm Onlarda çok kötü oldu aklımızdaydıda kaç gündür bugün nasıl oldu unutmuşuz sonradan özür falan dilediler ama kırıldımm Hatta abime demişler bize hatırlat bak biz köyde unutuyos işten güçten diye abimde aramış açmayınca daha da aramayı unutmuş Sonra abimi arıyo annem ona kızıyo niye haber vermedin diye Neyse böle yanii :84:
temem datlım ekliyorum heemennolmazki öle adetliyken vermen gerekiyo onları 2. Yada 3.gün.. Ne olcak al randevunu netten git yarım saat bile sürmez okadarda telafi göstersinler yani
hay yaşa aklınlaBen de 30 aldım şimcik kalırsa alırım
Kamer sende bu ay herşeyini hallet erteleme lütfen tedaviniYeterince beklemişsiniz zaten daha fazla bebeğinin gelmesini erteleme Ne yap ne et başla bence bu ay
kurban olam canım benim allah razı olsun melikem ama gerek yoktu bebişimbüsürü okundu bana haksızlık olur başkalarına çok sağol okunmuş gibi oldum canım beebemmmm guzummmmmm
çiğdem nerden giriyon şimcik pc ye :26:
temem datlım ekliyorum heemenn
nolduu sana yaaaaaaaaaaaaaa
olurmu bidenem yaa de gett dua geri çevrilmez okumak istey alır bidenem öle düşünmee
kurban olam canım benim allah razı olsun melikem ama gerek yoktu bebişimbüsürü okundu bana haksızlık olur başkalarına çok sağol okunmuş gibi oldum canım beebemmmm guzummmmmm
tamam da allah yardım eder inşallah valla bende bilmiyom nasıl yapacamolmazki öle adetliyken vermen gerekiyo onları 2. Yada 3.gün.. Ne olcak al randevunu netten git yarım saat bile sürmez okadarda telafi göstersinler yani
ya sevooooooo durup durup başıma iş çıkarıyon bebem gıııı e napacam ben şimdi bu durumda bu tahliller ortalama ne kadar tutarki yawolmadı onuda merkezde yaptırırız napalım şimdi konuşuyomda boş boş daha muayne olmadan bakalım doktor ne diyecek siz daha tecrübelisiniz benden ben unuttum artık çok eskidi diyin bakem kaç para tutatr bu tahliller
hay yaşa aklınlaBen de 30 aldım şimcik kalırsa alırım
Kamer sende bu ay herşeyini hallet erteleme lütfen tedaviniYeterince beklemişsiniz zaten daha fazla bebeğinin gelmesini erteleme Ne yap ne et başla bence bu ay
oyy kıyamam ben sanaa benima nnemde konuşuyoz kutlamıyo bende kızdım babam unuttu trabzondaydııeve geleceğini duyunca kızamadım korkyodum bişey olacak diee olimpiyatlardaydıı servis şöfrlüğü yapıyoduu
yapma bölee quzu üzülüylardırr yavyumm gerçek hayatta ki gülüşüne seninle konuşuyoruzya kapattıktan sonra gülmen aklıma geliyoo basıyom kahkahayıı
temem datlım ekliyorum heemenn
nolduu sana yaaaaaaaaaaaaaa
olurmu bidenem yaa de gett dua geri çevrilmez okumak istey alır bidenem öle düşünmee
arkadaş erkenden çıktı onun pc ne girdimmm :)))
bende 30 alayım canım artarsa alarım muck canımmm
tamamdır kaydettim quzuuu
canım sen bu kafayla okuyabilecen mii canım gerçi iyi olurr okuman rahatlarsınn
olmaz ki datlımmmelikecim adetliyim ama olursa eğer 30 da bene ver canım
tamam da allah yardım eder inşallah valla bende bilmiyom nasıl yapacam
canım benim allah razı olsun
nasıl gı sevonun gülüşü merak ettim şimdi bak yaaaaaaaa
olmaz ki datlımm(( gerçi haftaya cuma yaparsak duayı olur biter senin adet dimii
senden de quzuu
tey tey dimeme bana özell :)))))
bu arada tiridine banıldııı seyhan aplanın nurcik yengenin ve asinin
olmaz ki datlımm(( gerçi haftaya cuma yaparsak duayı olur biter senin adet dimii
senden de quzuu
tey tey dimeme bana özell :)))))
bu arada tiridine banıldııı seyhan aplanın nurcik yengenin ve asinin
ne olsun şaşkın ve sinirliyim asi neler sölemiş öyle nurcan için yazık hemde çok yazık duygu sömürücü ne demek bizleri peşinde dolandırdığı ne demek ne ayıp olgun bir hanımefendiye asla yakışmayan sözler bende ihtiyacım olduğu halde nurcandan alışveriş yapmadım (şartlarım gereği ) ama asla kötüde olmadım bilakis gayet iyi bir dostuz çok değil kısa bir süre önce bu topikteki kavgalardan sıkıldığımı söleyip uzun bi süre gelmemiştim sebebide bu şahısdı zaten ne ayıp ama kendi egolarını tatmin etmek için kendine bi kurban seçip onu yerden yere vuruyor papatyayada aynı şeyi yapmıştı birde bi arkadaş daha sanırım kamerdi benlik bi olay yok ama olaya bizleride dahil etmesi üzdü beni ve gerdi ayrıca topiğin adı bebek özlemi çekenlerin mekanı ve nurcanda bu başlığa son derece uygun birisi çünkü bebek özlemini dindirmek için bu fedarkarlığı yapıyor tanımadığı ilden tanımadığı kişilerin bebeklerine örgüler yapıyor sırf kendi bebeğine bir an öçnce kavuşmak için bunu duygu sönmürüsü olarak nitelendirmek oldukça yanlış... seviyeden bahsetmesin kimse kişinin en seviyelisi uslupluca olgunca konuşup uzlaşmaya çalışmatır hemde zaaflarına dokunup karşısındakini incitmeden geçmiş unutulmamalı hiçmi iyiliğimiz dokunmadı birbirimize hiç bişey olmasa en azından birbirimiz için allaha yaklvarıyoruz bu bile adabı korumak için uygun bi sebeptir..eeey asi kız lütfen geride kalan üç beş kişiylede saygısız ve seviyesizce kavga etmeden çekil çünkü özürdilemeyi bilmiyorsun herkesi mahalle ağzıyla kırıp geçiriyorsun hakkım varsa bendne yana helal olsun ama seninle tekrar muhatap olmak bana haram olsun ...slm tubişim naberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?