Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fazla kalamıcam bana müsade arkadaşlar herkesiallaha emanet ederöperek kaçarım sizleri kamere ayetel kürsü konusunda akşam yazıcam aldığım tesbihler var kafamı toplayıp ne kadar alabilirim bildiririm hoşçakalııınn

sağol tuğbiş teşekkür ederim bacımbende öptüm canım

tubişim canımmm biraz daha iyiyim haklısın canım onu düşündüm zaten özelden yazacam canım benim alla razı olsun canım rabbim o güzel yüreğine nasip etsinnn
ayrıca dediğin gibi nurcan için yazılanları çok üzüldüm nurcanımın içine girmiş olsaydı öyle olmadığını görecektiii o kadartemiz kii içi dışı bi insan nerde çevremizde ikiyüzlü oynayanlar çok ki nurcanım gibisini yerden yere vurmasdı benide çok üzdüüü nurcanım hiç takmaaa seni tanıyanlar bilenler var yaaa yeter de artarr kuzum canım benim kıyamam ben sanaa canımsınız siz benimmm tubişim hiç sıkma canını hiççç nurcanımda sıkılmış üzüldüm değmezzz hiç değmezzz ama hiç hoş olmadı yazdıklarına bakılırsa kendi seviyesini kendi düşürdüüü

öffff ne olacak şimdi benim size en çok ihtiyacım olan zamanda neden oldu bunlarrrrrben kimin başını şişirecem şimdinolur bir yolunu bulup gelinnn kızlarr
melike sen neden kayboldun canım bir anda

çiğdemim kaldık gene başbaşa canım

bende sabrediyorum ama yazmamak için dayanamıcamhepimizin hatası, yanlışı o anki ruh hali, her neyse işte vs. kırıcıda olabilir belkide yanlış anlaşılmadır ama önemli olan özür dileyebilmektir diye düşünüyorum.
pek yorum yapmak istememiştim ama neyse bu kadar yeter fazla yazmıcam

tabiki canım 3 güne biter benimki haftaya olursa öyle yapalım o zaman isterlerse arkadaşlar 4444de okuyabiliriz
tamam datlım
evet ya ne olacak şimdi
yarın 4 e kadar banlandılar canımm

elektrik gitti aplam yaa her yer inşalahh habire kesiyolarr bi fazla bi az gel,yo aklım yanacak die korkyorum geldiğimiz sene televizyonun bişisi yandıı şak diee

heeeeeeee öylemi yarın 4 e kadar yani iyi ya bende çok korktum amaa
teyy teyy ka ka kokuyooo yunus ortalığı pisleedii:)))

amannnnnnn kuzuma babasının parasına mıçıyo
benim yeğeniminde kabızlık sorunu oluyodu 1 aydır felan bizde her aradığımızda soruyoz naptı kabızmı felan diye çok ağlıyo çünkü minnoşum ağrıdan kardeşim öle diyodu yok bugün kızım babasının parasına mıçtı

ebet datlım neyse uzun süre deell
benimkide kabızdıı quuzmm dün fitil vermek zorunda kaldım bugün kendi yaptıı
senin paşan demek içimden geldi demekki paşa gelecekk babasının parasına mıçsın imiiii

bende varım diyemicemm yokummm anamlardayım yuppiiiiiiii
ordan da girerimm wallaa
neyse hadi senin geçerli bir sebebin var git gör anacını
iftarda be var quzularr

bir oruç değiliz canım dün yemeklerim bitti azıcık fasulye kaldı bende düşünüyom ne yapsam diye
allah oruç tutanların orucunu kabul etsin bacılarım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…