ben hamile kalınca yeni bi topik açıcam hamile kalıp kendini bi şey sananların topiği alkisalkisalkis
not yazıcam birde topiğin kapısına arkadaşlarını satan vefasızlara özeldir şeklindealkisalkisalkis
ben hamile kalınca yeni bi topik açıcam hamile kalıp kendini bi şey sananların topiği alkisalkisalkis
not yazıcam birde topiğin kapısına arkadaşlarını satan vefasızlara özeldir şeklindealkisalkisalkis
biz biribirimze yeteriz canım kaydirigubbakcemile5bak yine koca bir aile oluyoruz olumunekankayizsmile
çokta güzel oldu kedersizim eline sağlık ....
sevdam bilirim o sisititi evlendiğim ilk 3 yıl onunla uğraştım para göz bir doktorun eline düştüm
o azdırdı bendeki sistiti sonra neyseki iyi bir doktora denk gelince geçti şimdi senede bir veya iki kere yakalıyo yazın kesin oluyorum kışında ayağımı iyi korumazsam her zaman bol bol su iç canım su çok önemli geçti diyorum ama su içmezsem hafif yanma hemen oluyo
:roflol: :roflol: olurr vallahii katılımcılar olur emin ol delikafadulden
evettt kesinliklee içtenn dostluklar oalcaksa az ve öz olsun daha iyi a.s
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
BU LİSTE BÖYLE OLSUN BUNDAN SONRA :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
canlarım ben şimdi hazırlanim
fazla laklak yapmayın okuması zor oluyo kaydirigubbakcemile3
gelince yazarım
sizi seviyoruuummmm
canlarım ben şimdi hazırlanim
fazla laklak yapmayın okuması zor oluyo kaydirigubbakcemile3
gelince yazarım
sizi seviyoruuummmm
yok canımm durumuza kimse laf etmiyo o hamileykende her sabah açılışı o yapar akşama kadar burda olurdu sağolsun.tabiki oğluşuyla vakit geçircek dediğin gibi sonuçta bikaç ay sonra izni biticekkk :1no2: acaba oğluşuna kim bakıcak aiesi yakında değildi sanırım
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmilenazracatuyaneda ipek
sevdafatma jollita tuğba
bynkutluaybennnnnnnn yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?