Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:roflol: :roflol: olurr vallahii katılımcılar olur emin ol delikafadulden

biz biribirimze yeteriz canım kaydirigubbakcemile5bak yine koca bir aile oluyoruz olumunekankayizsmile

evettt kesinliklee içtenn dostluklar oalcaksa az ve öz olsun daha iyi a.s

çokta güzel oldu kedersizim eline sağlık ....
sevdam bilirim o sisititi evlendiğim ilk 3 yıl onunla uğraştım para göz bir doktorun eline düştüm
o azdırdı bendeki sistiti sonra neyseki iyi bir doktora denk gelince geçti şimdi senede bir veya iki kere yakalıyo yazın kesin oluyorum kışında ayağımı iyi korumazsam her zaman bol bol su iç canım su çok önemli geçti diyorum ama su içmezsem hafif yanma hemen oluyo

ben normalde su içmezdim ama bikaç aydır bende iyi su tüketiyorumm.amann çok fena bir durumm kimse yaşamasın.kadın olmanın zorluklarııı bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: olurr vallahii katılımcılar olur emin ol delikafadulden

evettt kesinliklee içtenn dostluklar oalcaksa az ve öz olsun daha iyi a.s

hemde katılımcısı en fazla olan konu benimki olur

kızlar duruma haksızlık etmeyelim ama onu vefasız gruba dahil etmeyin oğluşu çok küçükken izni bitip işe başlıcak onun için zamanını onunla geçriyodur işe başlayınca döner aramıza

canlarım ben şimdi hazırlanim
fazla laklak yapmayın okuması zor oluyo kaydirigubbakcemile3
gelince yazarım
sizi seviyoruuummmm

yok canımm durumuza kimse laf etmiyo o hamileykende her sabah açılışı o yapar akşama kadar burda olurdu sağolsun.tabiki oğluşuyla vakit geçircek dediğin gibi sonuçta bikaç ay sonra izni biticekkk :1no2: acaba oğluşuna kim bakıcak aiesi yakında değildi sanırım

durunun kendi ailesi yakın diye biliyorum eşinin halasıylada aynı apartmanda olması lazım
iğnelerini o yapıyodu

slm kızlarrrr..........
bugün biraz geç kaldımm... kusura bakmayın merakta bıraktım sizi.... ama işyerinde işler çok yoğundu ancak girebildim... nasılsınız bakalım.....
nevbaharcım çok güldüm yaa demekki etipuf etipuf diye uyanmışsın....
ipekcim sana çok dua ettim inşallah hasta olmazsın tuyanedada inşallah... çifte bayram yapalım....
kedersiizimm banada yap şu takvimlerden...
ne çok özlüyorum sizi yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…