Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman etipufum hasta olmamana sevindim canım benim allah razı olsun inşallah bana
ettiğiniz dualar kabul olurda bir süpriz yaparım

etipufum biraz geç kaldınmı korkuyoruz valla ..canım sanada yapayım takvimi ama en son adet tarihini yaz sonra takvimin içine ne yazayım ?onuda yaz

ama o yaralı değildiki ateşliydi hem kötü davranmadık çok sıcak oldu odam dedi bizde kapı pencere ne varsa aç dedik kedersizde git kocanın yanına dedi iyi niyetli yaralı ise önce kendini tanıtıp derdini anlatsaydı sen yanlış anlamışsın canım sanırım geçmişi iyi okumadın burdaki herkes çok iyi yürekli inançlı hepsi ayrı bir hanım efendi kimseye yüz çevirmez brdakiler ben öyle tanıdım

slm kızlar nasılsınız bakayım nevo dr a gitcekti sanırım yok burda inşallah hayırlı sonuçlarla gelir

hoşgeldin tubiş

hoşbuldum canım nasılsın ya kedersizim kusura bakma sakın ynlış anlama olurmu senin yaptığın çizelgeyi benim kıl herif değişti özledik seni bebişim yazıyodu ya yokki özleyelim dedi gözleri doldu görünce bende ona teselli için değişebiliyosan değiş dedim uğraştı kendi kendine yapmış bişiler beğenmedinde değiştin deme sakın tamammı caniş

kıs tuğba nasıl değiştirmiş eşin onu anlamdım
bende değiştirmek isitiyorum bebip olmuşta:))
yoo hiç alınmadım ben hatta sen demesen farketmiyecektim bile

kızlar ya bişi sorcam benim kırmızı ışıkşlar söneli 3 gün oldu ama daha önce hiç böle olmamıştım karnımın alt kısmı yani kasık bölgem ama kenar kısımarda iğne gibi batmalar oluyo iki gündür ara ara ve şiddetli birde belimde ağrı var acaba enfeksiyonmu aldım ne olaki bu değişik haller

nei şe yarıyo o nasıl alınıyo bende alıyım eksik kalmıyım naniknanik

canım linkini gönderdim oku istersen hem siz istanbulda olduğunuz için daha bir yararlanırsınız tedavilerde falan prof.dr engin oral ın anlaşmalı kurumları var ama sanırım yeteri kadar pro kart üyesi yok fisfisfis

kıs tuğba nasıl değiştirmiş eşin onu anlamdım
bende değiştirmek isitiyorum bebip olmuşta:))
yoo hiç alınmadım ben hatta sen demesen farketmiyecektim bile

çok uğraştı ama bakmadım bi yere girdi seçti düzeltti sonra format hatası falan dedi sonra buda link olarak kazen beye gönderdi saolsun oda yaptı adamı deli ettim valla gece yarısı atmazsa iidir beni aranızdan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…