papatya gel kız sanada çizelge yapayımm
hee bacım hee çok piss çizelge yapasım varşifa bugün senin çok pis canın sıkılıyor bence
bende sana mesaj attım şifaaa
ben hazırlayım dene bakalım evlilik yıldönümüz ay gün yıl ? ve ne yazmamı istersin ?yap anam yapta ben onu kaydedememki
canım sorun değil bir ara da halledersin hem çizelge eklerken artık avatarına Ömerimizi de eklesenşifa kaydetmeyi beçeremedim maus bozuk laptopunkini ben pek kullanamıyorum kusura bakma uğraştırdım seni
papatya hoşgeldin sen geldin ben gidiyorum emzirmem lazım bamya fikri güzelmiş
kamer nurcanın ne yazdığını çok merak ediyorum sen biliyorsun özet geçsen azıcık ucundan
valla bende çok merak ed,yorumkamer nurcanın ne yazdığını çok merak ediyorum sen biliyorsun özet geçsen azıcık ucundan
valla bende çok merak ed,yorumkamer nurcanın ne yazdığını çok merak ediyorum sen biliyorsun özet geçsen azıcık ucundan
ipekkkkkkkk maşallahhhhoğluşuna erkekkkim benim beeeeeeee
İpekciğim çok sağol tatlım , kırmadın biz teyzelerini maşallah Ömer çokk tatlı çokk Rabbim nazarlardan korusun sağlıcakla büyüsün inşşşipekkkkkkkk maşallahhhhoğluşuna erkekkkim benim beeeeeeee
bi dahaki gelmenede darısı çizelgeye inşş hadi b y cnmavatarımı değiştirdim gidiyorum
bak az önce tıkladığın aynı yere tıkla , kişisel rütbe var oraya da yaz bişiler kaydetipek allah esirgesin maşallah sanamı benziyor ne gerçi babasını görmedidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?