Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hemşommmmmmmm tam zanında site bakıma alındı giremedim canımbidahaki buluşmamızda bu avatarı yap tamamı çok hoşuma gittii
haydi ben çıkıyorum hepinizi öperek herkese güzel hafta sonları diliyorumm
tuyaneda seni yalnız bırakıyorum canım benim kendine iyi bak görüşürüzz

canım benim üzülme benimde eşimde olan sorunu 6tane doktora gittim hiç bri anlamadı hep bana polikistik over dediler ondan 2.5senedir gördüğüm tedavi boşa
gitti eşimdeki sorun yüzünden zaen tüp bebek yapalım hiç boşa uğraşma dedi çok şükür bebişim benimle hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın pozitif düşün hiç aksini düşünme asla güzel haberlerini alırız inşallah....

görüşürüz canımmmmmmm bende geçmişe bakıyodum çıkıp uzanıcam biraz zaten öpüyorum seni

canım benim demekki bizimde şansımız buymuşşimdi düşünüyorum 6 yıldır hiç bişey yapmadan bekledik acaba o zamanki şartlarla bu durum anlaşılmamışmıydı çok ilginç
hayırlısı bakalım en azından sorun karşımıza çıktı yolumuzu belirledi hayırlısı allahtan inşallah
benim çıkış saatim geldi canım bugün cumartesi ya biraz erken çıkıyorum hadi görüşürüz kendine çok iyi bak canımm
hepinizi seviyorum çok sağolunn

aynen öyle yolun belli sonuda iyi olacak inşallah canımmmmm kendi adıma bende seni seviyorum kocaman öptüümmmm....

sorma hemşom çokk pis imaj değiştireceğimiz tuttu yaaa kk kıskandı bizi neyseki hallledildi cnm iyi günlerde kullan :92: sanada cnm ii tatiller

şifa canım ben çıkıyorum görüşürüz
canım şimdi gördüm mesajını site bakımdaydı yine hadi güle güle cnm görüşürüz

canım öncelikle geçmiş olsun diyeceğim sana ama şunuda ekleyeceğim üzülme kendinizi sebebpsiz infertilite sanmanız daha kötü olurdu şimdi sorunun ne olduğunu bilerek tedaviye başlayacaksınız erekek infertilitesinde kulanılan yöntemler vardır (bizde erkek infertilitesiyiz)dr ve merkez bu durumu göz önünde bulundurarak tedaviye balayacaktır ayrıca eşinin testi tekara etme fikri gayet güzel bencede başka bir merkezde (labratuvarda ) yenileemeniz iyi olur ve morfolojiye bakılan bir yer olursa çok daha iyi olur rabbm yüzünü güldürüsn inşş canımm

ayyy hayırdır yaaa Yunus paşa silmesin Nurcik teyzesni dur bende bakıyımm faceye
hee gördüm datlımm gözümden kaçmış:))
aplam hakkını helal et nolurr çok üzgününmmmmm nolur kusura bakmaa çok çok özür dilerimmm iyiki kıslar fazla okumuş ben,im aldığımda tamamlanmış ya walla ço üzgününmm
aplam güvenmen çok güsel bırak kendini ellerine sorgulamqa sonunu meleğini düşünnn
kız dikkatli bak Nurcik ismini değiştirdi yani aynı isim fakat başına eşinin ismini de ekledi öyle bak
gördümm quzu çokı saol
oyy kıyamamm yapar inşalahh annesii bizimde 5 gün yapamamaıştıı fitil vermek zorunda kalmıştımm
maşalahh paşayaaaa
bizde sizi öpüyoruz quuzm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

quzummm yaa seni her gördüğümde üzülücem walaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…