canım 8 yıl , işte yanındaki ...... ay sonra ..... haftalık evli olduğunu belirtyor o sayılarbu çizelgede ki sayılar nedenki bi anlamı varmı
bak az önce tıkladığın aynı yere tıkla , kişisel rütbe var oraya da yaz bişiler kaydetnasıl beğendin mi çizelgeni
güle güle kullan canım sen şimdi kişisel rütbenide hallet bakalım tam olsun yeni imajıneline sağlık beğendim amma bu 3.5.7 numaralar ne anlatıy
bi anlamı yoktur tahminimce yani modeli süsü böyle kalplerinşuan aklımda hiç yazı yok ne yazsamki:26:
ya ben kalplarin arasındaki numaraları diyorum kafaya taktım bi anlamı varmıki
evet şimdi gelelim kendimi anlatmayamoralim sıfır aslında kızlar hiç bişey beklediğimiz gibi olmadı bu sefer
eşimin semen tahlili hiç beklendiği gibi çıkmadı ve doktor dediki sizin durumunuz sebepsiz değil erkek infertilitesi
şok oldukneden bu güne kadar çıkmadı böyle bişey hala onun marakındayım:26::26::26::26:
sonucumuz söyle çıktı
35 000 000 sperm (yeterli bir sayı dedi)
% 30 canlı (%50 olması gereklidir en az dedi)
bu%30 un sadece %2 si ileri hareketliymişgerisi yerinde sayan ve baş anomolisi bozuk gibi bişey söyledi
yani bu durumda eşinizin sperminin sadece %2 si işe yarıyor ve bu durumda kesin tüp bebek yapılması lazımdır dedi
aşılamada %3 gibi çok çok az şansınız var ben bu kadar şansla size aşılama yapmam dediboşuna masraf ve psikolojik-fizyolojik yıpranma sağlar başka bişey sağlamaz dedi
çok üzüldüm kızlarr eşimde yanımda yoktu ben doktorun odasından çıktım hemşireyle görüşürken eşim geldi ve hemşireyle birlikte anlattık durumu oda şok oldu tabi
gelelim ne yapacağımıza 3000 tl tüp masrafı çıkardılar bunun 1500 tl sini başlarken gerisini 1 ay sonra verecez
indirim yaptılar normalde 3500 liraymış
ilaçlarımı aşılama raporu aldırtarak ordan karşılıcaz onun içinde yardımcı olacaklar, ortalama 300tl ilaçlar tutacak toplamda 3300 liraya geliyor hepsi
tüp raporu alamıcaz 2 aşılama şartı olduğundandoktorumda hiç gerek yok aşılamaya dedi boşuna kendini yıpratma dedi ben bu doktora güveniyorum kızlar gerçekten çok iyi bir doktor anlayışlı, vicdanlı gibi geldi bana
işte böyleee
bu arada eşim tutturdu ben başka yerde bidaha test yaptıracm emin olması lazımmışyaptırsın bencede
işte böyle sanırım önümüzdeki ay tüp bebeiçin kolları sıvıyoruz
hemşommmmmmmm tam zanında site bakıma alındı giremedim canımbidahaki buluşmamızda bu avatarı yap tamamı çok hoşuma gittii
haydi ben çıkıyorum hepinizi öperekherkese güzel hafta sonları diliyorumm
tuyaneda seni yalnız bırakıyorum canım benim kendine iyi bak görüşürüzz
canım benim üzülme benimde eşimde olan sorunu 6tane doktora gittim hiç bri anlamadı hep bana polikistik over dediler ondan 2.5senedir gördüğüm tedavi boşa
gitti eşimdeki sorun yüzünden zaen tüp bebek yapalım hiç boşa uğraşma dedi çok şükür bebişim benimle hakkında hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın pozitif düşün hiç aksini düşünme asla güzel haberlerini alırız inşallah....
canım benim demekki bizimde şansımız buymuşşimdi düşünüyorum 6 yıldır hiç bişey yapmadan bekledik acaba o zamanki şartlarla bu durum anlaşılmamışmıydı çok ilginç
hayırlısı bakalım en azından sorun karşımıza çıktı yolumuzu belirledihayırlısı allahtan inşallah
benim çıkış saatim geldi canımbugün cumartesi ya biraz erken çıkıyorum hadi görüşürüz kendine çok iyi bak canımm
hepinizi seviyorum çok sağolunn
sorma hemşom çokk pis imaj değiştireceğimiz tuttu yaaa kk kıskandı bizihemşommmmmmmm tam zanında site bakıma alındı giremedim canımbidahaki buluşmamızda bu avatarı yap tamamı çok hoşuma gittii
canım şimdi gördüm mesajını site bakımdaydı yineşifa canım ben çıkıyorum görüşürüz
evet şimdi gelelim kendimi anlatmayamoralim sıfır aslında kızlar hiç bişey beklediğimiz gibi olmadı bu sefer
eşimin semen tahlili hiç beklendiği gibi çıkmadı ve doktor dediki sizin durumunuz sebepsiz değil erkek infertilitesi
şok oldukneden bu güne kadar çıkmadı böyle bişey hala onun marakındayım:26::26::26::26:
sonucumuz söyle çıktı
35 000 000 sperm (yeterli bir sayı dedi)
% 30 canlı (%50 olması gereklidir en az dedi)
bu%30 un sadece %2 si ileri hareketliymişgerisi yerinde sayan ve baş anomolisi bozuk gibi bişey söyledi
yani bu durumda eşinizin sperminin sadece %2 si işe yarıyor ve bu durumda kesin tüp bebek yapılması lazımdır dedi
aşılamada %3 gibi çok çok az şansınız var ben bu kadar şansla size aşılama yapmam dediboşuna masraf ve psikolojik-fizyolojik yıpranma sağlar başka bişey sağlamaz dedi
çok üzüldüm kızlarr eşimde yanımda yoktu ben doktorun odasından çıktım hemşireyle görüşürken eşim geldi ve hemşireyle birlikte anlattık durumu oda şok oldu tabi
gelelim ne yapacağımıza 3000 tl tüp masrafı çıkardılar bunun 1500 tl sini başlarken gerisini 1 ay sonra verecez
indirim yaptılar normalde 3500 liraymış
ilaçlarımı aşılama raporu aldırtarak ordan karşılıcaz onun içinde yardımcı olacaklar, ortalama 300tl ilaçlar tutacak toplamda 3300 liraya geliyor hepsi
tüp raporu alamıcaz 2 aşılama şartı olduğundandoktorumda hiç gerek yok aşılamaya dedi boşuna kendini yıpratma dedi ben bu doktora güveniyorum kızlar gerçekten çok iyi bir doktor anlayışlı, vicdanlı gibi geldi bana
işte böyleee
bu arada eşim tutturdu ben başka yerde bidaha test yaptıracm emin olması lazımmışyaptırsın bencede
işte böyle sanırım önümüzdeki ay tüp bebeiçin kolları sıvıyoruz
hee gördüm datlımm gözümden kaçmış:))ayyy hayırdır yaaa Yunus paşa silmesin Nurcik teyzesni dur bende bakıyımm faceye
aplam hakkını helal et nolurr çok üzgününmmmmm nolur kusura bakmaa çok çok özür dilerimmm iyiki kıslar fazla okumuş ben,im aldığımda tamamlanmış ya walla ço üzgününmmmelikem öyle öldu valla evet bundada vardır hayır diyorum allah yardımcımız olsun inşallah
aşılamaya verecektik 1000 lira şimdi tüpe verecez 3000 lira şansımızda yüksekbenim yumurta kalitem rahim yapım felan çok iyi dedi doktor, bize lazım olan sadece 1 tane siperm oda eşinde fazlasıyla var dedi aşılamayla kendini yıpratmanı istemiyorum ben dedi sanırım haklı doktorumuz ben ona çok güveniyorum kendisinede söyledim zaten doktor bay ben size güvenmek istiyorum dedim sizde bize eminim her konuda yardımcı olacaksınız maddi ve manevi dedim olacağım tabiki dedi oda
gördümm quzu çokı saolkız dikkatli bak Nurcik ismini değiştirdi yani aynı isim fakat başına eşinin ismini de ekledi öyle bak
oyy kıyamamm yapar inşalahh annesii bizimde 5 gün yapamamaıştıı fitil vermek zorunda kalmıştımmherkese selam iki gündür okuyup çıkmak zorunda kaldım kankimin tekrar banlanmasına üzüldüm değmeyen insanlar yüzünden keşke
böyle olmasaydı birde ne yazmış çok merak ettim ...minnakın minnakı büyüyomuş maşallah süphanallah ona ...kamer herşeyde bir hayır vardır hiç üzülme doktoruna güveniyosan sorgulama peşinden git ben kendini sorgulamadan doktoruna bırakmış biri olarak tavsiye ederim sonuç çok iyi oluyo ...şifa sevom tubişim melikem ve diğerleri sizleride öpüyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbiz iyiyiz çok şükür oğluş perşembe günü aşı oldu aşı sonrası kabız da oldu 3. gün bugün doktor aşıdan olabilir dedi yapmasını bekliyorum hevesle . valla ramazan bana gelmedi bu sene sadeçe emdiği için tutmuyorum sen nasılsın şifam vaktim var şimdilik uyuyo benimki çizelge yprsan isterim tabiki
inşallah sizin için en hayırlısı olur kamer allah yardım etsin
hemşommmmmmmm tam zanında site bakıma alındı giremedim canımbidahaki buluşmamızda bu avatarı yap tamamı çok hoşuma gittii
tuyaneda gel kız sanada yeni bi imaj yapalım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?