Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamerim yavrum hiç canını sıkma hayırlısı olsun,herşeyde vardır bir hayır diyoruz ya hep,boşu boşuna aşılamayla vakit ve para haracayıp boşa umutlanmış olmayacaksın en azından.bugüne dek sebebini bilmiyormuşsunuz bir düşün ya daha uzunca bir süre bilmeseydiniz boşa zaman ve bi ton umut dimi..moralini bozma doktorun çok doğru söylemiş aşılamayla uğraşma hiç bu durumda,kendini hazır hissettiğinde tüpe başlarsınız innşallah hooop diye konuverir minnakın göbüşüne

hayırlı olsun yeni evinde güle güle otur allahım gönlüne göre versin inşallahhh

canımmmm ablacım nolur üülme vardır bundada bi hayır bak dr ne güzel konuşmuş hiç olmazsa neyden kaynaklandığını sorunun ne olduğunu öğrenmişsiniz canım ben inanıyorum ki olacak inşallah bebişn allahım izniyleee inşallahhhhhraabim o güzel yüreğine göre nasip etsinnn

ayy geçmiş olsunnn canımm bende galiba hasta olmak üzereyimmm

aplamm benimm ya neler umdun neyle geldinn üzülme nolurrr Rabbim nasib edecek inşalahhh
hayırlısını diliyoruz Rabbimdenn dualarım sizinlee

melikecim hasta mı oluyorsun çok geçmiş olsun canım dikkat et kkendinee cereyanda mı kalıyorsun yoksaa iş yaparken ayy kıyamam allah yardımcın olsun canım

güanydın canlarım nasılsınız bakalımmmm beni sorarsanız dün evime geldim gelişmeler yok zaten çok fazla bişeyde anlatmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun d,yorum rabbim gönlümüzde hayırlsı olanı nasip etsin inşallahhhh ama nedense içim huzurlu ferah neysee bakalım hayırlısı olsunn :))

şifacım bende istiyorum çizelgeeeeee

herkese günaydınlar diyeceğim ama çoğu arkadşaımız banlandı şifa ve kamer arkadaşımız süresiz banlanmış durumda kızlar buraya yazıyorum ıp adrsleirni değiştirip pc nin yeniden başka adresle üyelik yapın :85: çok açık seçik yazamıyorum g.ogle amcadan ıp adresi nasıl değişir deyin yardımcı olur zannediyorum..

kamercim tedavinde gelişmeler olmuş eşinde sorun varmış daha önceden hiç test yaptırılmamışmıydı eğer yaptırılmışsa çıkması lazımdı bu sorun.. bencede başka yerde tekrar yaptırın..hakkımızda hayırlısı diyelim demekki aynı anda tedaviye başlıyacağız bunda da vardır hayır canım..hem başarı şansın daha çok

çiğdemcim evine dönmüşsün gözün aydın canım

günaydın sevommm canımmm evetçok üzüldüm yaa niye böyle oluyor sevom senceee
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diyorum canımmm

aslında olmaması lazım sonuçta istersek birbirimize şifrelerimizi veririz bunda ne gibi ark niyet olabilirki öle değilmi..güvenirim dostuma veririm bundan dolayı nasıl banlanılırki hemde süresiz olarak

bu arada face açılmıyo bende

aslında olmaması lazım sonuçta istersek birbirimize şifrelerimizi veririz bunda ne gibi ark niyet olabilirki öle değilmi..güvenirim dostuma veririm bundan dolayı nasıl banlanılırki hemde süresiz olarak

bu arada face açılmıyo bende

evet canım haklısın ama üzülme sevom arkadaşlarımız banlansa ne banlanmasa ne nede olsa biz hep gündüzleri ve akşamları facede msnde tapılıp konuşuyor eğleniyoruz yaaa üzülme sevom

selam vereyim dicem ama kmse yokki bu ne böyle ya yurcanım gitti arkasından şifa,kamer noluyoruz ya dökülüyoruz birer birer,saçma sapan işler yaa..tadı tuzu kaçtı iyice.eee noldu şimdi yani bence yetmez bu ceza asalım keslim sürelim hatta her siteye bağlantı yasağı getirelim ellerinden pclerini alalım töbe töbeee insanı dellendiriyorlar iyice ama yaaa.neyse ben daha bişey söylemiyorum dah fazla..sabır sabır sabır

selam minnak
haklısın bacımm sabahtan beridir kimsecikler yok

selam sevoooms elam çitooos nabersiniz ben baktım kimse yok yurcanla iki kelam ettik şimdi oyun oynuyorum yapacak bişe yok sürmenaj olcam yakında sıkıntıdan napıyım.sevom face de sorun yok pcden olabilir.tam tersi bende de kk da sorun var..

selm canımmmm ben de ilk başlarda giremedim nurcanıma da demiştim sonradan girebildimmm

hadi yaa üff benim nette sorun var bugün hiç biryere giremiyorum doğru dürüst buraya bile kaç kere tıklıyıp girmeye çalışıyom..

hadi yaaaaa:26::26::26::26::26:kötü oldu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…