evet şimdi gelelim kendimi anlatmayamoralim sıfır aslında kızlar hiç bişey beklediğimiz gibi olmadı bu sefer
eşimin semen tahlili hiç beklendiği gibi çıkmadı ve doktor dediki sizin durumunuz sebepsiz değil erkek infertilitesi
şok oldukneden bu güne kadar çıkmadı böyle bişey hala onun marakındayım:26::26::26::26:
sonucumuz söyle çıktı
35 000 000 sperm (yeterli bir sayı dedi)
% 30 canlı (%50 olması gereklidir en az dedi)
bu%30 un sadece %2 si ileri hareketliymişgerisi yerinde sayan ve baş anomolisi bozuk gibi bişey söyledi
yani bu durumda eşinizin sperminin sadece %2 si işe yarıyor ve bu durumda kesin tüp bebek yapılması lazımdır dedi
aşılamada %3 gibi çok çok az şansınız var ben bu kadar şansla size aşılama yapmam dediboşuna masraf ve psikolojik-fizyolojik yıpranma sağlar başka bişey sağlamaz dedi
çok üzüldüm kızlarr eşimde yanımda yoktu ben doktorun odasından çıktım hemşireyle görüşürken eşim geldi ve hemşireyle birlikte anlattık durumu oda şok oldu tabi
gelelim ne yapacağımıza 3000 tl tüp masrafı çıkardılar bunun 1500 tl sini başlarken gerisini 1 ay sonra verecez
indirim yaptılar normalde 3500 liraymış
ilaçlarımı aşılama raporu aldırtarak ordan karşılıcaz onun içinde yardımcı olacaklar, ortalama 300tl ilaçlar tutacak toplamda 3300 liraya geliyor hepsi
tüp raporu alamıcaz 2 aşılama şartı olduğundandoktorumda hiç gerek yok aşılamaya dedi boşuna kendini yıpratma dedi ben bu doktora güveniyorum kızlar gerçekten çok iyi bir doktor anlayışlı, vicdanlı gibi geldi bana
işte böyleee
bu arada eşim tutturdu ben başka yerde bidaha test yaptıracm emin olması lazımmışyaptırsın bencede
işte böyle sanırım önümüzdeki ay tüp bebeiçin kolları sıvıyoruz
merhaba kızlar
geçmişi okudum dualar edilmiş bütün dualara amin diyorum hele nurayın paylaştığı duayı çok sevdim rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönüllerimizin muradını hakkımızda hayırlı eylesin(amin)
topiğimizde ev değiştirenler kervanına bende katılıyorum rabbim hakkımda hayırlı eylesin inşallah rabbim yeni evimde evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhatli inş.
ben ilk defa taşınacağım evlendiğimden beri hep aynı evde oturmuştum şimdi gözüm korktu annemde yardım edemez napacağım bilemiyorum nerden başlasamki:26:
evet şimdi gelelim kendimi anlatmayamoralim sıfır aslında kızlar hiç bişey beklediğimiz gibi olmadı bu sefer
eşimin semen tahlili hiç beklendiği gibi çıkmadı ve doktor dediki sizin durumunuz sebepsiz değil erkek infertilitesi
şok oldukneden bu güne kadar çıkmadı böyle bişey hala onun marakındayım:26::26::26::26:
sonucumuz söyle çıktı
35 000 000 sperm (yeterli bir sayı dedi)
% 30 canlı (%50 olması gereklidir en az dedi)
bu%30 un sadece %2 si ileri hareketliymişgerisi yerinde sayan ve baş anomolisi bozuk gibi bişey söyledi
yani bu durumda eşinizin sperminin sadece %2 si işe yarıyor ve bu durumda kesin tüp bebek yapılması lazımdır dedi
aşılamada %3 gibi çok çok az şansınız var ben bu kadar şansla size aşılama yapmam dediboşuna masraf ve psikolojik-fizyolojik yıpranma sağlar başka bişey sağlamaz dedi
çok üzüldüm kızlarr eşimde yanımda yoktu ben doktorun odasından çıktım hemşireyle görüşürken eşim geldi ve hemşireyle birlikte anlattık durumu oda şok oldu tabi
gelelim ne yapacağımıza 3000 tl tüp masrafı çıkardılar bunun 1500 tl sini başlarken gerisini 1 ay sonra verecez
indirim yaptılar normalde 3500 liraymış
ilaçlarımı aşılama raporu aldırtarak ordan karşılıcaz onun içinde yardımcı olacaklar, ortalama 300tl ilaçlar tutacak toplamda 3300 liraya geliyor hepsi
tüp raporu alamıcaz 2 aşılama şartı olduğundandoktorumda hiç gerek yok aşılamaya dedi boşuna kendini yıpratma dedi ben bu doktora güveniyorum kızlar gerçekten çok iyi bir doktor anlayışlı, vicdanlı gibi geldi bana
işte böyleee
bu arada eşim tutturdu ben başka yerde bidaha test yaptıracm emin olması lazımmışyaptırsın bencede
işte böyle sanırım önümüzdeki ay tüp bebeiçin kolları sıvıyoruz
ayy geçmiş olsunnn canımm bende galiba hasta olmak üzereyimmm
aplamm benimm ya neler umdun neyle geldinn üzülme nolurrr Rabbim nasib edecek inşalahhh
hayırlısını diliyoruz Rabbimdenn dualarım sizinlee
herkese günaydınlar diyeceğim ama çoğu arkadşaımız banlandışifa ve kamer arkadaşımız süresiz banlanmış durumda kızlar buraya yazıyorum ıp adrsleirni değiştirip pc nin yeniden başka adresle üyelik yapın :85: çok açık seçik yazamıyorum g.ogle amcadan ıp adresi nasıl değişir deyin yardımcı olur zannediyorum..
kamercim tedavinde gelişmeler olmuş eşinde sorun varmış daha önceden hiç test yaptırılmamışmıydı eğer yaptırılmışsa çıkması lazımdı bu sorun.. bencede başka yerde tekrar yaptırın..hakkımızda hayırlısı diyelim demekki aynı anda tedaviye başlıyacağız bunda da vardır hayır canım..hem başarı şansın daha çok
çiğdemcim evine dönmüşsün gözün aydın canım
günaydın sevommm canımmm evetçok üzüldüm yaa niye böyle oluyor sevom senceee
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diyorum canımmm
günaydın sevommm canımmm evetçok üzüldüm yaa niye böyle oluyor sevom senceee
sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diyorum canımmm
aslında olmaması lazım sonuçta istersek birbirimize şifrelerimizi veririz bunda ne gibi ark niyet olabilirki öle değilmi..güvenirim dostuma veririm bundan dolayı nasıl banlanılırki hemde süresiz olarak
bu arada face açılmıyo bende
evet canım haklısın ama üzülme sevom arkadaşlarımız banlansa ne banlanmasa ne nede olsa biz hep gündüzleri ve akşamları facede msnde tapılıp konuşuyor eğleniyoruz yaaa üzülme sevom
ölede işte bu şekilde olmalarına üzüldüm..yoksa hertürlü görüşürüz
sevom canımmm nurcanım der ki verdiğiniz ödevi başarıyla yapmıştırrr
selam vereyim dicem ama kmse yokki bu ne böyle ya yurcanım gitti arkasından şifa,kamer noluyoruz ya dökülüyoruz birer birer,saçma sapan işler yaa..tadı tuzu kaçtı iyice.eee noldu şimdi yani bence yetmez bu ceza asalım keslim sürelim hatta her siteye bağlantı yasağı getirelim ellerinden pclerini alalım töbe töbeee insanı dellendiriyorlar iyice ama yaaa.neyse ben daha bişey söylemiyorum dah fazla..sabır sabır sabır
Bravo bacıma benim :122: :122:
Yaa ben face giremiyom soırun varmı sizde de
neden giremiyorsunki acaba canımm:26::26::26::26::26::26: bizde sorun yok canımm
selam sevoooms elam çitooos nabersiniz ben baktım kimse yok yurcanla iki kelam ettik şimdi oyun oynuyorum yapacak bişe yok sürmenaj olcam yakında sıkıntıdan napıyım.sevom face de sorun yok pcden olabilir.tam tersi bende de kk da sorun var..
hadi yaa üff benim nette sorun var bugün hiç biryere giremiyorum doğru dürüst buraya bile kaç kere tıklıyıp girmeye çalışıyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?