canlar nasıslsınız bu gün eşimin kontroleri vardı adanaya gittik çok yorucu bir gündü kan verdik hormonlar için ama bir sorundan dolayı sonuçları alamadık bende endokrin dr konuştum perşembe gün tekrar gideceğimm beyin cerrahisi dr mr istedi eşimden onun için gidecektik perşebe gün dr konuştum yarın gelmeyeyim dedim oda olur perşebe gel görüşelim dedii evimize geldik
canlar nasıslsınız bu gün eşimin kontroleri vardı adanaya gittik çok yorucu bir gündü kan verdik hormonlar için ama bir sorundan dolayı sonuçları alamadık bende endokrin dr konuştum perşembe gün tekrar gideceğimm beyin cerrahisi dr mr istedi eşimden onun için gidecektik perşebe gün dr konuştum yarın gelmeyeyim dedim oda olur perşebe gel görüşelim dedii evimize geldik
meraba canım hoşbulduk
günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bynkutluay meraba guzu nasılsın seninle tanışmak isterim
çok geçmiş olsun canım allahım gönlünüze göre versin inşallahhh
günaydın canım hoşgeldin aramızaaaa naasılsınızzz
buraya yazdıgına göre bebek ıstıyorsun;??
burada herkes bebek ıstıyor ıns allahım ısteyen herkese sağlıklı bır bebek nasıp eder...evett hemde çokkkkk istiyorumm
burada herkes bebek ıstıyor ıns allahım ısteyen herkese sağlıklı bır bebek nasıp eder...
canım kac yıldır bebek ıstıyorsun , ve senın neden olmuyormus?amin canım hepimize inşallah
canım kac yıldır bebek ıstıyorsun , ve senın neden olmuyormus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?