Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bacım teşekkür ederim çok sağol
demek faceye giremiyosun bende buraya çok zor girdim son yarım saattir uğraşıyorum

günaydın canımmm aa neden ki acaba bende iyice meraklandım bakk :26::26::26::26::26:

bacım teşekkür ederim çok sağol
demek faceye giremiyosun bende buraya çok zor girdim son yarım saattir uğraşıyorum

hımm bacım diyon yani :44:
evet giremiyorum yaa (
evet burdada sorun oluyo kk

günaydın canımmm aa neden ki acaba bende iyice meraklandım bakk :26::26::26::26::26:

sormaa yaa bende meraklandım :44:

herkeze merhaba dicem ama herkez nerdeee:26::26::26:

mrb canım ben şimdi girebildim sorun vardı

selam canlarım nasılsınız...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş

yaaaa hiç bişey anlamadım nolmuş topiğimize kızlar nurcan neden banlandı kamer şifa geçmişe biraz bakabildim ama bulamadım :26:

iyiyim sevom zorla su içmeye uğraşıyorum allahım en zormuş bir litre bile içemiyorum ama o halde bile tuvaletten çıkamıyorum ya şimdiden böle olursa ilerde naparım bilmem.enfeksiyon var içmem lazım yoksa düşük tehlikesi var..böle böle işte sen hala giremiyon mu face ye ne oldu dünden beri herkesde bi dert netle ilgili..haa sen geçen naptın misafirleri yetiştirebildin mi nasıl geçti.

iyiiym seyhan ne olsun hafta sonum yoğun geçti bu akşam da erkek kardeşim gelecek iftara onun için hazırlık yapacam sevdiği şeyleri

hımm yaşadı kardelşin güzel yemekler yiyecek..
benimde yoğundu gerçi biz iftardaydık hep ama yolculuk yaptık işte..
benimde bir davetim kaldı onuda perşembe yada cuma almayı düşünüyorum..

selam canlarım nasılsınız...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş

yaaaa hiç bişey anlamadım nolmuş topiğimize kızlar nurcan neden banlandı kamer şifa geçmişe biraz bakabildim ama bulamadım :26:

selam bacım nerelerdesin sen bakimm napıyosun herşey yolundamı

yaa sormaa bacım nazar değdi topiğimize kamer ve şifa şifre olaylarından banlandı, nurcikte geçmişte gördüğün olaydan dolayı canım

bu arada nevom bu vakıa da eşim 2 tane okuyacaktı bigün unutmuş bende okudu zannettim eksik oldu o gün ama ben yinede devam ediyom allah kabul eylerr inşallah..zaten bişeyi tam yapabilsem şaşırırım

hadi yaa aman diyeyim iç suyunu riske atma kendini..hosaf yap onu iç,hee bak kızlar demişti yoğurt enfeksiyon için en güzeli imiş onu ye bol bol..inşallahh su sorunuda atlatıcaksın canım.
sormaa ya sadece ben giremiyorum şirkettekilerde giremiyo saldırı var zannediyorum face ye..

yetiştirdim canım yetiştirmem mii bu hafta içi daha kalabalık misafirim olucak nasıl olcek bilmemm..haftasonu köye gideriz sanırım o yüzden hafta içi almam lazım..

maşallah sevom ne çok misafirin geliyor hepsi akraba mı eş dost mu?..hamarat hatunsun vesselam hem çalılıyosun hem eve gelip yemek yetiştriyosun,ben olsam 3 gün önceden uykularım kaçar kuyruğu yanmış kediler gibi dört dönerim evin içinde telaşeden

evet canım kardeşime eşinin yapmadığı yemekleri yapacam eşi onun sevdidklerini sevmiyo yemek seçiyo ben de sordum ne yapıyım ablacım dedim söledi onları yapacam sana da kolay gelsin misafirlerin için

bebekds biz seninle tanışmadık değilm i ee böle yabancı yabancı durmak olmuyor sırt sırta selamsız sabahsız dimi ama

ya aslında çok çağırmadım allaha şükür yinede güzel geçirdik ramazanı..eşim sen evde olsan çalışmasan her gün misafir olur diyo ben severim ağırlamayı..tabi ben panik oluyorum bu misafirlerim dayımlar annanem ve abimleri de çağırıcam 12 kişi falan olucaz en az..ve hala yemek seçemedim
çoğunu bigün önceden yapıyorum son olan çorba pilav salata fırın yemekleri gibi şeyleri bırakıyorum canım ölelikle yetiştiriyorum

evet canım kardeşime eşinin yapmadığı yemekleri yapacam eşi onun sevdidklerini sevmiyo yemek seçiyo ben de sordum ne yapıyım ablacım dedim söledi onları yapacam sana da kolay gelsin misafirlerin için

aa insan yapmazmı kocişine sevdiği yemekleri.. benim eşim hiç şunu yaparmısın demez ben sorarım fark etmez der bende isterim bişey istesede yapsam..eşim bamyayı çok sever bende hiç sevöezdim sırf o seviyo diye öğrendim yapmayı evlendiğimizde ve bende artık bayılıyorum bamyaya

evet öle canım daa benim kardeşim sakatat tarzı şeyleri bide et vs.. çok sever eşi de tam sebzeci zaten işten çok geç geliyo o saatte bırak yemek yapmayı yemek bile yemeğe hali olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…