bebekds biz seninle tanışmadık değilm i ee böle yabancı yabancı durmak olmuyor sırt sırta selamsız sabahsız dimi ama
hımm yaşadı kardelşin güzel yemekler yiyecek..
benimde yoğundu gerçi biz iftardaydık hep ama yolculuk yaptık işte..
benimde bir davetim kaldı onuda perşembe yada cuma almayı düşünüyorum..
selam bacım nerelerdesin sen bakimm napıyosun herşey yolundamı
yaa sormaa bacım nazar değdi topiğimizekamer ve şifa şifre olaylarından banlandı, nurcikte geçmişte gördüğün olaydan dolayı canım
bu arada nevom bu vakıa da eşim 2 tane okuyacaktı bigün unutmuş bende okudu zannettim eksik oldu o günama ben yinede devam ediyom allah kabul eylerr inşallah..zaten bişeyi tam yapabilsem şaşırırım
nevbahar maibef sizlere de iyi günler nasılsınız nasıl geçiyo ramazanınız
baharcım seninle de tanışmadık heralde ya da ben mi unutkanım bilemiyorum ama öyleyse bile çift dikiş yapsak fena olmaz hadi kaynaşalım yaa ben bir süre uğramadım epey bi el olmuşum hoşuma gitmedi bu durum
iyiyim yavrus ramazan bizim eve geldi de bana uğramadı bu sene,Rabbim başka yerden verir innşallah sevabını..yemek yapıyorum ama zeytin domates ekmem yiyorum ben..üç ayım bitti 47 kilo 10 gramım ha haa 10 gram almışım..
nevbahar maibef sizlere de iyi günler nasılsınız nasıl geçiyo ramazanınız
baharcım seninle de tanışmadık heralde ya da ben mi unutkanım bilemiyorum ama öyleyse bile çift dikiş yapsak fena olmaz hadi kaynaşalım yaa ben bir süre uğramadım epey bi el olmuşum hoşuma gitmedi bu durum
canım ya asi olayını anlamadım ben noldu ne geçti neyse çok kurcalamim bi ara anlatırsın...
vakıayı unutmuş sonuçta bilerek okunmamazlık olmadı en son sayıya eklersiniz okuyup Rabbim kabul etsin inşallah...
biz iyiyiz hamdolsun koşturmacaya devam...bayram için memleket hazırlığı başladı offff fındık toplanacak çok yorucu olacak gerçi ben evde kalcam çocuklarla ama evin sorumluluğu herşey yemek temizlik bana bakacak...artık kimse kusura bakmasın yapabildiğim kadar...bizim yerlerimiz çok bayır malum karadeniz fındık toplamayı bırak ben ayakta duramamıştım...
bu arada leydimin prensesine ipeğimin paşasına kocaman maşalllaaaaaaaaaah barekallah Allah herkese böyle tatlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaaaah...
iyiyim yavrus ramazan bizim eve geldi de bana uğramadı bu sene,Rabbim başka yerden verir innşallah sevabını..yemek yapıyorum ama zeytin domates ekmem yiyorum ben..üç ayım bitti 47 kilo 10 gramım ha haa 10 gram almışım..
eee uzun zaman gelmezsen normaldir böle olması
hımm sonuna derken 41.güne mi ekliyeyim canım
aaa bizimde fındık olaylarımız var sen nereliydin nevomm..ramazandan dolayı toplayamadılar bizimkiler bayramdan sonra toplanıcak çok zorrr evett ben bu sene zaten yardım edemem iznim yok..giresunlumusun yoksam bacım bayır demişsin çünkü..
çok tatlılar dimiiamin inşallah cnaım
ya bu arada melikem ne yaptı acaba yaa ne zaman taşınıyoki haberi olan varmı,yoksa ben bu akşam arayayım
aynı anda birbirimize yazmışız canım merhaba nasılsın ben pınar
canım ben seni tanıyorum olsun ben hastanede yatarken buraya yazıyordun o zamandan biliyorum...bebğin hayırlı uğurlu olsun Mevla sağlıkla vakitlice kucağına aldırsın inşallah...miden bulansa bile su içmelisin başka çaresi yok çok geçmiş olsun.
pınarcım şimdi gördüm mesajını canım valla koşturmaca geçiyo inan sen nasılsın
memnun oldumm bende melike amma melike iki yane olduğu için bana minnak derler.kelime manasıyla değil tabi çünkğ 30 yaşındayım o vesileyle minnak sayılmam neyse uzatmayalım.yavaştan kaynaşırız artık
bende hep görüuorum ama sanki hiç konuşmadık gibi amaaam sorma ben iyice bunağa bağladım zaten neyse yavrus güzel dileklerin için Allah razı olsun innşallah Rabbim kimseyi bekletmesin tez vakitte bu mutluluğu tattırsın.mide bulantısı da sorun değil ama tuvalete gitmek feci ya uyku uyuyamıyorum,baya baya düşünüyorum çok daha ilerlerse sonda mı taktırsam ne pu haha
karadeniz neresi ordu falan mı fındık deyince aklıma orası geldi..ben,m de kandırada teyzemnlerin fındıklığı var gitmişliğim var sıcakta her yanına börtü böcek doluyo,zor iş vesselam.neyse bu yıl ramazana denk gelmedi allahtan
iyiym canım valla hep aynı ben de koşturuyorum ramazanın keyfi burda aslında dimi
aynen öyle canım bitti gitti nerdeyse mübarek ay Rabbim daha nice Ramazanlara bebişlerle kavuştursun inşallah...
arkadaşlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum hayırlı iftarlar birbirimize dua etmeyi unutmayalım olur mu ben her zaman ediyorum herkeze tanıdık tanımadık hadii iyi günler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?