Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

baharcım seninle de tanışmadık heralde ya da ben mi unutkanım bilemiyorum ama öyleyse bile çift dikiş yapsak fena olmaz hadi kaynaşalım yaa ben bir süre uğramadım epey bi el olmuşum hoşuma gitmedi bu durum

canım ya asi olayını anlamadım ben noldu ne geçti neyse çok kurcalamim bi ara anlatırsın...

vakıayı unutmuş sonuçta bilerek okunmamazlık olmadı en son sayıya eklersiniz okuyup Rabbim kabul etsin inşallah...

biz iyiyiz hamdolsun koşturmacaya devam...bayram için memleket hazırlığı başladı offff fındık toplanacak çok yorucu olacak gerçi ben evde kalcam çocuklarla ama evin sorumluluğu herşey yemek temizlik bana bakacak...artık kimse kusura bakmasın yapabildiğim kadar...bizim yerlerimiz çok bayır malum karadeniz fındık toplamayı bırak ben ayakta duramamıştım...

bu arada leydimin prensesine ipeğimin paşasına kocaman maşalllaaaaaaaaaah barekallah Allah herkese böyle tatlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaaaah...

nevbahar maibef sizlere de iyi günler nasılsınız nasıl geçiyo ramazanınız

iyiyim yavrus ramazan bizim eve geldi de bana uğramadı bu sene,Rabbim başka yerden verir innşallah sevabını..yemek yapıyorum ama zeytin domates ekmem yiyorum ben..üç ayım bitti 47 kilo 10 gramım ha haa 10 gram almışım..

canım ben seni tanıyorum olsun ben hastanede yatarken buraya yazıyordun o zamandan biliyorum...bebğin hayırlı uğurlu olsun Mevla sağlıkla vakitlice kucağına aldırsın inşallah...miden bulansa bile su içmelisin başka çaresi yok çok geçmiş olsun.

benden bi tane daha....bebek alıyosa sorun yok takma kafaya her gün mutlaka bir muz ye beni dinle...

eee uzun zaman gelmezsen normaldir böle olması

hımm sonuna derken 41.güne mi ekliyeyim canım

aaa bizimde fındık olaylarımız var sen nereliydin nevomm..ramazandan dolayı toplayamadılar bizimkiler bayramdan sonra toplanıcak çok zorrr evett ben bu sene zaten yardım edemem iznim yok..giresunlumusun yoksam bacım bayır demişsin çünkü..

çok tatlılar dimii amin inşallah cnaım

ya bu arada melikem ne yaptı acaba yaa ne zaman taşınıyoki haberi olan varmı,yoksa ben bu akşam arayayım

hamile olduğunu bilmiyodum canım ne güzell allah tamamına erdirsin olsun kiloyu takma kafana benim annemde 3 hamileliğinde de hep kilo veriyomuş almayı bırak ben 4 kilo doğmuşum

canım eşim trabzonlu ben doğma büyüme istanbul ama ana baba kökenimiz doğu...

evet canım 41. güne ekle olur inşallah...

Son düzenleme:
aynı anda birbirimize yazmışız canım merhaba nasılsın ben pınar

memnun oldumm bende melike amma melike iki yane olduğu için bana minnak derler.kelime manasıyla değil tabi çünkğ 30 yaşındayım o vesileyle minnak sayılmam neyse uzatmayalım.yavaştan kaynaşırız artık

bende hep görüuorum ama sanki hiç konuşmadık gibi amaaam sorma ben iyice bunağa bağladım zaten neyse yavrus güzel dileklerin için Allah razı olsun innşallah Rabbim kimseyi bekletmesin tez vakitte bu mutluluğu tattırsın.mide bulantısı da sorun değil ama tuvalete gitmek feci ya uyku uyuyamıyorum,baya baya düşünüyorum çok daha ilerlerse sonda mı taktırsam ne pu haha
karadeniz neresi ordu falan mı fındık deyince aklıma orası geldi..ben,m de kandırada teyzemnlerin fındıklığı var gitmişliğim var sıcakta her yanına börtü böcek doluyo,zor iş vesselam.neyse bu yıl ramazana denk gelmedi allahtan

aslında bu yıl fındıklar geç oldu Ramazanı sonundan yakaladı yoksa şimdiye çoktan başlanmıştı...

melikecim suyun büyük kısmını gündüz iç akşam çok içmezsin gece tuvalete de çok kalkmamış olursun hem.

sevom haklısın uğramassam böle olur ama isteyerek değil işte bi ton vırt zırt anlatmıyım zararlı çıkarsın esir alırım hepiciğinizi puhaha

pınarcım teşekkür ederim darısı sizlere inşallah.kiloyu takamıyorumda pek iştahsızımda aynı zamanda,uyku sorunum var dolayısıyla fücuuudum beslenemiyor.kendim için değil minnakım için üzülüyorum.

melikeden haberşm yok bikaçgündür uğramıyor heralde.bayramdan gelmeden taşınayım dedi heralde,annesi falan gelmiştir heralde yoksa minnakla zor olur.

tamam nevom sağol sonuna ekliyeceğim

hımm bizimde sakaryada fındık.. demek sen doğulusun eşin karadenizli ne güzel..

arkadaşlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum hayırlı iftarlar birbirimize dua etmeyi unutmayalım olur mu ben her zaman ediyorum herkeze tanıdık tanımadık hadii iyi günler canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…