Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

pınarcık güle güle ,ben ismini bilmiyordum iyi oldu ismini söyleyerek dua ederim artık.allaha emanet ol

menike sen mi geldin yoksam taşındın mı hoşgeldin

slm kızlarr nabersiniz ben iyiyim bayram temizliğine başladım halılarımı yıkamacı götürcek bende cam neyi siliyom perdeler falan işte oruç değilken aradan çıksın dedim kırmızılar teşrif ettiler iki ay sonra

face de bir ara göründü ama kayboldu sonra,namaz kılıyordur belki..aaa namaz dedimde sanki bana yok hadi bende kılıyım da öle geliyim inşallah

günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bynkutluay meraba guzu nasılsın seninle tanışmak isterim
tanışalım quzum melike ben senin isim ne tatlımm hoşgeldin bu arada
oy kıyamam datlıma şiddetle kınıyorum engelleyenlerii
selam canlarım nasılsınız...

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş

yaaaa hiç bişey anlamadım nolmuş topiğimize kızlar nurcan neden banlandı kamer şifa geçmişe biraz bakabildim ama bulamadım :26:
hoşgeldinnn aplamm nassılsın maşalahh paşayla prenses 1 yaşını bitirmiş maşalah tebarekalahh yerim men onlarrr
aman Rabbim korusun bidenemm aplam içmeye çalış yaaaaa
olsun aplam ya bilerek okumammazlık yapmadınızya vardır bi hayır üzülme bakımm
oh wallaa ne güsel maşalah kaç işi bi arada götürüyonn
melikem dien dilinii hırrrrrrrrrrrrrrr
yok bidenem daha taşınmadımm toplanıyom yavaştann 4-5 eylülde gidecem bi sorun çıkmazsa inaşalhh
ara bidenem güsel gülüşünü duyarımm
ayyyyyyyy tam benlikk konu wallaa ben okuyum eccikkkkkk
yok quzu anne falan gelmedii gelemezki ben tek başıma toplanıyom şimdilik kimseye ihtiyaç yok gibi bunalırsam imdat diecem inşalahh
kıss etimesgut demet uzakmı birbirine walla ankaralıyım ama pek bilmem(
melike geldi işte iyi insan lafının üstüne gelirmiş...
oyy öpüyom senii kocaamann
pınarcık güle güle ,ben ismini bilmiyordum iyi oldu ismini söyleyerek dua ederim artık.allaha emanet ol

menike sen mi geldin yoksam taşındın mı hoşgeldin

yopk bidenemm hala burdayım taşınmadım datlımmm
bu arada lara kimm bacı quzu tahmin var ama

nuray hoşgeldin gözün aydın demek geldi sonunda kırmızılar
kolay gelsin bayram temizliğine girişmişsinn

pınarcımm bende dua ediyorum hepimiz için özellikle sabah namazlarında güle güle

melikee mi gelmiş hoşgelmiş konuşmanın üzeirne gelmiş

hoşgeldin yavrum bayramda ev dandini olacak desene neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın..ev nasıl güzel mi anlat azıcık.neyse kendin yavaş yavaş toparlan da taşınırken imdat dersin kuzum..koli yap ve üzerlerine tek tek ne koyduğunu ya zki sonra kolaylık olsun.

valla lara kim bilmiyorus özellikle sana istek yapmış baksana hayranın herhal menikem hi hoho

hoşgeldim bidenemm walla içime doğdu herhall her yer heryerde ama burayı tercih ettimm yavyumm

nuray kolay gele canımm

geçen benim de aklıma geldi toceye soracaktım unuttum çok yakın değil heralde demetle etimesgut ama adur bi goggle maps den bakayım becerebilirsem

datlım evi görmedim desemm daha kısmet olmadı göremedim herhalde bu hafta görrüm bi sorun çıkmazsaa anlatılana göre güselmiş ama bilmiyorum 6 daie 3 katlıymış 3. katmış 3+1 bildiğim bu kadar şekerimm:)))
tey teyyyy ben bi tanışıyım bariii

geçen benim de aklıma geldi toceye soracaktım unuttum çok yakın değil heralde demetle etimesgut ama adur bi goggle maps den bakayım becerebilirsem
hee bak bi quzum yakın olsun kıss görüşürüz bol boll ne güsel olur wallaaa
saol gülüm
hoşgeldin canım sende taşınıyormuşşsun hayırdır nereye hayırlı olsun bu arada canım güle güle otur

etimesguta canımm saol tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…