tanışalım quzum melike ben senin isim ne tatlımm hoşgeldin bu aradagünaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bynkutluay meraba guzu nasılsın seninle tanışmak isterim
oy kıyamam datlıma şiddetle kınıyorum engelleyenleriiherkese günaydınlar
yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz
yeterr geçmiş olsun sonuçlar temiz çıkar inş.
ben hala face giremiyorum bitek ona giremiyorumevden girebiliyorum ama bu pc den ıhıh engellenmişmi diye baktım bişeyde göremedim
hoşgeldinnn aplamm nassılsın maşalahh paşayla prenses 1 yaşını bitirmiş maşalah tebarekalahh yerim men onlarrrselam canlarım nasılsınız...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş
yaaaa hiç bişey anlamadım nolmuş topiğimize kızlar nurcan neden banlandı kamer şifa geçmişe biraz bakabildim ama bulamadım :26:
aman Rabbim korusun bidenemm aplam içmeye çalış yaaaaaiyiyim sevom zorla su içmeye uğraşıyorum allahım en zormuş bir litre bile içemiyorum ama o halde bile tuvaletten çıkamıyorum ya şimdiden böle olursa ilerde naparım bilmem.enfeksiyon var içmem lazım yoksa düşük tehlikesi var..böle böle işte sen hala giremiyon mu face ye ne oldu dünden beri herkesde bi dert netle ilgili..haa sen geçen naptın misafirleri yetiştirebildin mi nasıl geçti.
olsun aplam ya bilerek okumammazlık yapmadınızya vardır bi hayır üzülme bakımmhımm yaşadı kardelşin güzel yemekler yiyecek..
benimde yoğundu gerçi biz iftardaydık hep ama yolculuk yaptık işte..
benimde bir davetim kaldı onuda perşembe yada cuma almayı düşünüyorum..
selam bacım nerelerdesin sen bakimm napıyosun herşey yolundamı
yaa sormaa bacım nazar değdi topiğimizekamer ve şifa şifre olaylarından banlandı, nurcikte geçmişte gördüğün olaydan dolayı canım
bu arada nevom bu vakıa da eşim 2 tane okuyacaktı bigün unutmuş bende okudu zannettim eksik oldu o günama ben yinede devam ediyom allah kabul eylerr inşallah..zaten bişeyi tam yapabilsem şaşırırım
oh wallaa ne güsel maşalah kaç işi bi arada götürüyonnhadi yaa aman diyeyim iç suyunu riske atma kendini..hosaf yap onu iç,hee bak kızlar demişti yoğurt enfeksiyon için en güzeli imiş onu ye bol bol..inşallahh su sorunuda atlatıcaksın canım.
sormaa ya sadece ben giremiyorum şirkettekilerde giremiyo saldırı var zannediyorum face ye..
yetiştirdim canım yetiştirmem miibu hafta içi daha kalabalık misafirim olucak nasıl olcek bilmemm..haftasonu köye gideriz sanırım o yüzden hafta içi almam lazım..
melikem dien dilinii hırrrrrrrrrrrrrrreee uzun zaman gelmezsen normaldir böle olması
hımm sonuna derken 41.güne mi ekliyeyim canım
aaa bizimde fındık olaylarımız var sen nereliydin nevomm..ramazandan dolayı toplayamadılar bizimkiler bayramdan sonra toplanıcak çok zorrr evett ben bu sene zaten yardım edemem iznim yok..giresunlumusun yoksam bacım bayır demişsin çünkü..
çok tatlılar dimiiamin inşallah cnaım
ya bu arada melikem ne yaptı acaba yaa ne zaman taşınıyoki haberi olan varmı,yoksa ben bu akşam arayayım
ayyyyyyyy tam benlikk konu wallaa ben okuyum eccikkkkkkhttp://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
kızlar tüylerinizle başınız dertteyse burayı takip edin bende çok yok ama bu tarihlere göre uygulamaya başladım ne kaybederiz ki...konumuzla çok alkası yok ama faydalı bilgileri paylaşmazsam çatlarımmmm...
yok quzu anne falan gelmedii gelemezki ben tek başıma toplanıyom şimdilik kimseye ihtiyaç yok gibi bunalırsam imdat diecem inşalahhsevom haklısın uğramassam böle olur ama isteyerek değil işte bi ton vırt zırt anlatmıyım zararlı çıkarsın esir alırım hepiciğinizi puhaha
pınarcım teşekkür ederim darısı sizlere inşallah.kiloyu takamıyorumda pek iştahsızımda aynı zamanda,uyku sorunum var dolayısıyla fücuuudum beslenemiyor.kendim için değil minnakım için üzülüyorum.
melikeden haberşm yok bikaçgündür uğramıyor heralde.bayramdan gelmeden taşınayım dedi heralde,annesi falan gelmiştir heralde yoksa minnakla zor olur.
oyy öpüyom senii kocaamannmelike geldi işte iyi insan lafının üstüne gelirmiş...
pınarcık güle güle ,ben ismini bilmiyordum iyi oldu ismini söyleyerek dua ederim artık.allaha emanet ol
menike sen mi geldin yoksam taşındın mı hoşgeldin
kızlar yaramazlar uyandı bi bakayımmm
nuray hoşgeldin gözün aydın demek geldi sonunda kırmızılar
kolay gelsin bayram temizliğine girişmişsinn
pınarcımm bende dua ediyorum hepimiz için özellikle sabah namazlarındagüle güle
melikee mi gelmiş hoşgelmiş konuşmanın üzeirne gelmiş
ayy ne kadarlık yayamasın kız erkek?? ismi ne Allah bağışlasın Rabbim acısını göstermesin
hoşgeldin yavrum bayramda ev dandini olacak desene neyse hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın..ev nasıl güzel mi anlat azıcık.neyse kendin yavaş yavaş toparlan da taşınırken imdat dersin kuzum..koli yap ve üzerlerine tek tek ne koyduğunu ya zki sonra kolaylık olsun.
valla lara kim bilmiyorus özellikle sana istek yapmış baksana hayranın herhal menikem hi hoho
hoşgeldim bidenemm walla içime doğdu herhall her yer heryerde ama burayı tercih ettimm yavyumm
nuray kolay gele canımm
anamm ne güzeeel bir taşla iki kuş diye buna denir hemide 12 denhem kız hem erkek minnak ikizler
slm kızlar ben geldimmmm
hee bak bi quzum yakın olsun kıss görüşürüz bol boll ne güsel olur wallaaageçen benim de aklıma geldi toceye soracaktım unuttum çok yakın değil heralde demetle etimesgut ama adur bi goggle maps den bakayım becerebilirsem
saol gülüm
hoşgeldin canım sende taşınıyormuşşsun hayırdır nereye hayırlı olsun bu arada canım güle güle otur
slm kızlar ben geldimmmm
hoşgeldin çiğdemcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?