hee bak bi quzum yakın olsun kıss görüşürüz bol boll ne güsel olur wallaaa
etimesguta canımm saol tatlımm
eh menike alemsin hatun kişi evi görmeden olur mu yaa..toceye güveniyon o zaman..bu arada baktım ama anlayamdım ya uzak da olsa tek vasıta olaydı iyi olurdu.sincan kadar uzak değildir heralde bea.düşün sincanda amcamın kızı var ben daha gitmedim..anaaam ben namaz kılacakdım dimi bak görüyonmu şeytanı nasıl oıayaldı beni.ben kaçar yavrular hepinizi öper innşallah en tez vakitte gelirim
eh menike alemsin hatun kişi evi görmeden olur mu yaa..toceye güveniyon o zaman..bu arada baktım ama anlayamdım ya uzak da olsa tek vasıta olaydı iyi olurdu.sincan kadar uzak değildir heralde bea.düşün sincanda amcamın kızı var ben daha gitmedim..anaaam ben namaz kılacakdım dimi bak görüyonmu şeytanı nasıl oıayaldı beni.ben kaçar yavrular hepinizi öper innşallah en tez vakitte gelirim
hoşbulduk canımmm nasılsın bayram temizliğine girişmişsin kolay gelsin allah yardımcın olsun canımmm
arkadaşlar selam guzu gtmeeeee
siz beni merak etmişsiniz arkadaşlar ben ''antalya'' da yaşıyorum 12 yıllık özlemim var tüp bebe yaptırmayı düşünüyorum
sizler nasılsınız pampişlerimmmmmm
arkadaşlar selam guzu gtmeeeee
tanıdım wallaa seniii deilim deme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahandaa kıpırdanıyoo paşaaa
amin canım cümlemizin ibadetleri ve duaları kabul olsun innşallah. hep dularımdasınız.hadi koş koş canım allahım kabul etsin bize de et dua olur mu allahım kabul etsin kıldığın namazalrı inşallahhhhhhh
güveniyorum bidenm burayıda görmedim telde çekmişti resmini evim güsel memnumun benim ne istediğimi biliyo tocem
sen boşvir amca kızını bana gel datlımmm çok öptüm Allah kabul etsin datlımmm
siz beni merak etmişsiniz arkadaşlar ben ''antalya'' da yaşıyorum 12 yıllık özlemim var tüp bebe yaptırmayı düşünüyorum
sizler nasılsınız pampişlerimmmmmm
amin canım cümlemizin ibadetleri ve duaları kabul olsun innşallah. hep dularımdasınız.
iyi bakalım öyle diyosan öyledir.etimesgutta yeni ve büyükmüş evler öyle duymuştum.bizim burası merkezi biyer herşey ayağımın altında ama ev 40 yıllık ve eski..80 katlı bina ama asansör yok( fazla abarttım 80 değil tabi).insan ekmek almaya inmeye üşeniyor resmen.
hayırlısı olsun lara hanım sizi aramızda görmek ne kaa büyük mutluluk eminim sizinle çok çabuk anlaşıp kaynaşacağız sanki daha önceden tanıyormuşuz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?