Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

laracım yeni arkadaşlarımız gelecekmi bilgin varmı benim face çalışmıyoda :44:

çiğdemcim sen nasılsın bakalım senlede konuşamadık

Lara cım hemen tanıdım seni lara dan ve 12 yıldan Kızlar çok açık seçik yazmayın banlanılır yeniden

Melikecim güle güle bende işe daldım konuşamadık

minnak güle gülee

canım bende eskiden beri üye olmadan önce senin sıkı takipçindim misafir geliyodum önceden dedim üye oluyum bende gari tanışıyım bu kızlarla iyi yapmışım dimiii

paşa kıpırdanıyomuş git sen paşana görüşürüz
sonra çokkkkk tanışırız
geldim geri quzuu
oy kıyamam datlım yaa bizm bu evde arkadaşı oturuyormuştu önce o afyona gidince ev boşaldı biz talip olduk bakalım adama eve komşulara iyi dio bide eşiminde iş çevresi arkedeşleri ordaymış quzu belki biraz aktivite olar bizee:))

Lara cım hemen tanıdım seni lara dan ve 12 yıldan Kızlar çok açık seçik yazmayın banlanılır yeniden

Melikecim güle güle bende işe daldım konuşamadık

minnak güle gülee
olsun bidenemm bol bll konuşuruz sen işlerini hallettt
canım bende eskiden beri üye olmadan önce senin sıkı takipçindim misafir geliyodum önceden dedim üye oluyum bende gari tanışıyım bu kızlarla iyi yapmışım dimiii

hımm benide takip ediyomuydun bakmm

canım canım canım bende pek memnun oldum sen hamilesin galiba öperim minik minnakını
hee hamileyim canım darısı başına innşallah teşekküğr ederiz lara tetesi

gitmiyom ben burdayım hu haaaa

ahh canım benim demek daha önceden misafirdin hoşgeldin aramıza demek takipçimdin çok tşk ettim bak böbürlendim şimcik
çok iyi yapmışsın aramıza katılmak ile

çiğdemcim bizim netle alakalı bir sorun var galiba burasıda çok zor diğer sayfalarda çok zor açılıyo ama hiç olmazsa açılıyo diğeri direk hata veriyo sayfa

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
bynkutluay maiberf+ kivancigdem+ lara_

slmm misaifrrrrrrrrrrrr

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
bynkutluay maiberf+ kivancigdem+ lara_

slmm misaifrrrrrrrrrrrr

hepinizi takip ediyordum sanki hep muhabbet ediyormuşuz gibi çok ilginç sizi ok sevidmmmm

anladımmm sinir oluyorum valla yavaş ilerliyor yaa ilk başta sabah banada hata verdi durmadan düzelir inşallah yaaaa

teşekkür ederim arkadaşlar beni bağrınıza bastınızz
ben faceme deniyim diye girmiştim bir arkadaşla tanıştım ordaben onların yengesiyim dediii

bide dönüşüm muhteşem olacak dedii

teşekkür ederim arkadaşlar beni bağrınıza bastınızz
ben faceme deniyim diye girmiştim bir arkadaşla tanıştım ordaben onların yengesiyim dediii

bide dönüşüm muhteşem olacak dedii

aa yengemizle tanıştın haa çok güsel çabukk yakınlaştık bakkk maşalah bizeee hee bayılırım muhteşemee

bir anda çıkarsam bilinki patroniçem geldi okanında geçiyor masaya fırsat bulamıyorum yazmaya haberiniz olsunn

melikecim doktora gittinmi geçen günkü olay için ne oldu ne dedi bakemm aklımdasın kaç gündür bir türlü müsait olamadım

merhaba hanımlar nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler maşallah topik hareketlenmiş yine sayfalar ilerlemiş bayağı ama benim ne okuyacak nede yorum yapacak durumum var bir telaş içindeyim iftara misafirlerim var 12 kişi +biz dötüm kuş pişiriyor acelemvar bir tarife bakmak için girmiştim kalabalığı görünce selam vereyim dedim

selam canım çok kolay gelsin sanaellerine sağlık hayırlı iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…