- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Lara cım hemen tanıdım seni lara dan ve 12 yıldanKızlar çok açık seçik yazmayın banlanılır yeniden
Melikecim güle güle bende işe daldım konuşamadık
minnak güle gülee
laracım yeni arkadaşlarımız gelecekmi bilgin varmı benim face çalışmıyoda :44:
çiğdemcim sen nasılsın bakalım senlede konuşamadık
Lara cım hemen tanıdım seni lara dan ve 12 yıldanKızlar çok açık seçik yazmayın banlanılır yeniden
minnak güle gülee
laracım yeni arkadaşlarımız gelecekmi bilgin varmı benim face çalışmıyoda :44:
çiğdemcim sen nasılsın bakalım senlede konuşamadık
geldim geri quzuupaşa kıpırdanıyomuş git sen paşana görüşürüz
sonra çokkkkk tanışırız
oy kıyamam datlım yaa bizm bu evde arkadaşı oturuyormuştu önce o afyona gidince ev boşaldı biz talip olduk bakalım adama eve komşulara iyi dio bide eşiminde iş çevresi arkedeşleri ordaymış quzu belki biraz aktivite olar bizee:))amin canım cümlemizin ibadetleri ve duaları kabul olsun innşallah. hep dularımdasınız.
iyi bakalım öyle diyosan öyledir.etimesgutta yeni ve büyükmüş evler öyle duymuştum.bizim burası merkezi biyer herşey ayağımın altında ama ev 40 yıllık ve eski..80 katlı bina ama asansör yok( fazla abarttım 80 değil tabi).insan ekmek almaya inmeye üşeniyor resmen.
olsun bidenemm bol bll konuşuruz sen işlerini halletttLara cım hemen tanıdım seni lara dan ve 12 yıldanKızlar çok açık seçik yazmayın banlanılır yeniden
minnak güle gülee
canım bende eskiden beri üye olmadan öncesenin sıkı takipçindim misafir geliyodum önceden dedim üye oluyum bende gari tanışıyım bu kızlarla iyi yapmışım dimiii
hee hamileyim canım darısı başına innşallah teşekküğr ederiz lara tetesicanım canım canım bende pek memnun oldum sen hamilesin galiba öperim minik minnakını
taam ya sende hiç çaktırmıyon he sevo.. ha bu arada arkadaş perşembe saat 5 gibi tahliye olacak.artıkın bi karşılama kutlaması yaparık ha
minnak güle gülee
canım bende eskiden beri üye olmadan öncesenin sıkı takipçindim misafir geliyodum önceden dedim üye oluyum bende gari tanışıyım bu kızlarla iyi yapmışım dimiii
geldim geri quzuu
oy kıyamam datlım yaa bizm bu evde arkadaşı oturuyormuştu önce o afyona gidince ev boşaldı biz talip olduk bakalım adama eve komşulara iyi dio bide eşiminde iş çevresi arkedeşleri ordaymış quzu belki biraz aktivite olar bizee:))
olsun bidenemm bol bll konuşuruz sen işlerini hallettt
hımm benide takip ediyomuydun bakmm
ahh canım benim demek daha önceden misafirdin hoşgeldin aramızademek takipçimdin çok tşk ettim bak böbürlendim şimcik
çok iyi yapmışsın aramıza katılmak ile
çiğdemcim bizim netle alakalı bir sorun var galiba burasıda çok zor diğer sayfalarda çok zor açılıyo ama hiç olmazsa açılıyodiğeri direk hata veriyo sayfa
hepinizi takip ediyordum sanki hep muhabbet ediyormuşuz gibi çok ilginç sizi ok sevidmmmm
teşekkür ederim arkadaşlar beni bağrınıza bastınızz
ben faceme deniyim diye girmiştim bir arkadaşla tanıştım ordaben onların yengesiyim dediii
bide dönüşüm muhteşem olacak dedii
bir anda çıkarsam bilinki patroniçem geldi okanında geçiyor masaya fırsat bulamıyorum yazmaya haberiniz olsunn
merhaba hanımlar nasılsınız yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler maşallah topik hareketlenmiş yine sayfalar ilerlemiş bayağı ama benim ne okuyacak nede yorum yapacak durumum var bir telaş içindeyim iftara misafirlerim var 12 kişi +biz dötüm kuş pişiriyor acelemvar bir tarife bakmak için girmiştim kalabalığı görünce selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?