Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım kolay gelsinnnn ellerine sağlık hayırlı iftarlar

kızlar mesajları gönderemiyorum çok yavaş bu mesaı 2 kere yazdım bakıyım gelecekmi?

melikecim doktora gittinmi geçen günkü olay için ne oldu ne dedi bakemm aklımdasın kaç gündür bir türlü müsait olamadım

gittim bidenemm dikişlerden dolayı doku zedelenmesi dedi aldı bende hangisine inanacam şaşırdım aplam ya öncekimkızlık zarı dedi buda doku zedelenmesi 3. takrralarsa biobsiye gönderecem dedii

slm canım kolay gelsinn bende gelim mi yemeğee

selam canım çok kolay gelsin sanaellerine sağlık hayırlı iftarlar

canım kolay gelsinnnn ellerine sağlık hayırlı iftarlar

kızlar mesajları gönderemiyorum çok yavaş bu mesaı 2 kere yazdım bakıyım gelecekmi?

gittim bidenemm dikişlerden dolayı doku zedelenmesi dedi aldı bende hangisine inanacam şaşırdım aplam ya öncekimkızlık zarı dedi buda doku zedelenmesi 3. takrralarsa biobsiye gönderecem dedii

inşallah tekrarlamaz canım çok geçmiş olsun tekrar peki sana zararı olmuyormu :26:yani anladın sen onu

oluyo bidenem yaa hertürlü oluyo zararı psikolojik en çok ta
saol datlımm

evet ya insan gerçekten psikolojisi bozuluyor bu durumlarda bede bir ara bişey yaşamıştım ondan biliyorum:26::26:acı vardı sonra geçti şimdi iyi çok şükür
sen yeni doğum yaptın sayılır canım zamanla düzelir çokta kafana takma daha erken bence

inşalah quuzm yaa düzelsin
çok zor walla psikoloji bozulunca eşde gel demioo:)) o da tırsıyoo:))
sanada çok geçmiş olsun canım geçmiş şükürr

kızlar bahçeye çıkmıştım tazecik dalından fasülye semiz otu patlıcan maydanoz topladım huzur aldım geldimm sankii ben emekli olmak istiyommm

nucikin demek selamı var a.s. ösledim valla muhabbeti face de deli etti beni yaa

melikem çok geçmiş olsun ama bence doğumdan sonra hiç adet olmadın onun etkisinden olabilirmişsin gibi geliyo telde de böle demiştim bence temiz herşey merak etme tabi ihmalde etme..

ayşe demek maratondasın yemek telaşıı ayy benimde öle olcekk bikaç gün sonra :83: kolay gelsin sana

fıstıklar ne haber yokluğumda kaynatmışsınız yine
bu gün yine yoğun bir gündü nette bile gelemedim yaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeeeesilerden ne haber bakemm

ne emklisi kız delümüsün dha torunlarını seveceksinnn ohooooooo sende yaw 65 yaş geçermi emekli olmak için çalış çalış emekli olsakta biz paramızı yiyemek sana söyleyim
fıstıklar ne haber yokluğumda kaynatmışsınız yine
bu gün yine yoğun bir gündü nette bile gelemedim yaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeeeesilerden ne haber bakemm

hoşgeldin canım nasıl geçti tahlil sonuçlarınız iyidir inşallahh

bendee emekli olmak istiyorum ahh ahhhh genç yaşta hemdeee
canım sana şimdiden kolay gelsin allahım yardımcın olsunnn

Ahh ahh laracımm genç yaşta bitirdiler beni heleki bu aralar daha çok soğudum işten yok zaten böle olmaz bırakcam bu mesleği hele şu tedavimi olayım pozitif olursa hamilelik izninden sonra yokum,negatif olursada 1 sene içinde borçları hafifletip çıkıcam bikaç ay ara verip daha stressiz bir iş bakıcam..kız ne 65 i 58 de emekli olcaz biz Sende daha da büyütme psikolojimiz bozuk zati

çiğdemcim sende bendensin yanii Stressiz birgün geçirmek istiyorumm

Yeter hoşgeldin

Benimde çıkış saatim geldii allaha şükürr
Iyi akşamlar çiğdemcim sanada
lara iyi akşamalr ismini çok sevdim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…