kızlar ya bişi sorcam benim kırmızı ışıkşlar söneli 3 gün oldu ama daha önce hiç böle olmamıştım karnımın alt kısmı yani kasık bölgem ama kenar kısımarda iğne gibi batmalar oluyo iki gündür ara ara ve şiddetli birde belimde ağrı var acaba enfeksiyonmu aldım ne olaki bu değişik haller
çok uğraştı ama bakmadım bi yere girdi seçti düzeltti sonra format hatası falan dedi sonra buda link olarak kazen beye gönderdi saolsun oda yaptı adamı deli ettim valla gece yarısı atmazsa iidir beni aranızdan :roflol:
canım linkini gönderdim oku istersen hem siz istanbulda olduğunuz için daha bir yararlanırsınız tedavilerde falan prof.dr engin oral ın anlaşmalı kurumları var ama sanırım yeteri kadar pro kart üyesi yok fisfisfis
ayyy nurcanımm çok teşekkür ederimm.... süper olmuş ellerine sağlıkk.....
ya benim bilgisayardamı sorun var nee... okadar ağırki....
ya benim bilgisayardamı sorun var nee... okadar ağırki....
aaaa ben nilüferdim nergis olmuşum bu neden acaba mesaj sayısıylamı alakalı neyse nergiste iimiş
diskim c yi temizleyebilirsin yada resetle yada kapatıp tekrar aç tabi daha önce böyle değilse bunları yap derim pek anlamam genelde ben potansiyel tüketici olarak kırarım bozarım kociş gelince ne oldu anlamadım der yaptırırım
istersen oraya değişik bişey yazabilirsin canım profil düzene gir orda kişisel rütbe diye bir yer var oraya yaz istediğin ama kısa olacak:))
bir ara bende çökertim pc yi sonra kapatım eşim gelince açsın dedim o açınca ne oldu pc ye dedi bilmem bugün hiç açmadım ben demiştim:jeyyar:
kıs sen bu işin kurdu olmuşun desene senden öğrencek çok şey var çoook ya kedersiz ben seni çok merak ediyorum geçenlerde geçmişi okudum sanırım anlık resim ekleyip çıkarmışsınız kaçırdım ya kaydirigubbakcemile3 bu arada diğer kıslar nedenn sessiz
afiyet olsun size bende eve bi göz atayım sayfa açık kalsın madem nevo ne zaman geliyo bilen varmıbenimki geldi kahvaltı yaptıktan sonra gelirim eğer eşim oturmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?