Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende de oluyor bazen ya üşütmekten yada yumurtalarımız yavaş yavaş büyüdüğünden olabilir canım

iyi yapmışsınız canım
kazen bey sinirli olduğu kadarda iyi bir insan kötü bişey yapmadığın sürece atmaz seni merak etme kaydirigubbakcemile3

bugün çok durgun burası neden kimsecikler konuşmuyooo ben yarından sonra bir hafta yokum iice doymak istiyorum sizlereee

ya benim bilgisayardamı sorun var nee... okadar ağırki....

diskim c yi temizleyebilirsin yada resetle yada kapatıp tekrar aç tabi daha önce böyle değilse bunları yap derim pek anlamam genelde ben potansiyel tüketici olarak kırarım bozarım kociş gelince ne oldu anlamadım der yaptırırım

aaaa ben nilüferdim nergis olmuşum bu neden acaba mesaj sayısıylamı alakalı neyse nergiste iimiş

aaaa ben nilüferdim nergis olmuşum bu neden acaba mesaj sayısıylamı alakalı neyse nergiste iimiş

istersen oraya değişik bişey yazabilirsin canım profil düzene gir orda kişisel rütbe diye bir yer var oraya yaz istediğin ama kısa olacak:))

bir ara bende çökertim pc yi sonra kapatım eşim gelince açsın dedim o açınca ne oldu pc ye dedi bilmem bugün hiç açmadım ben demiştim:jeyyar:

istersen oraya değişik bişey yazabilirsin canım profil düzene gir orda kişisel rütbe diye bir yer var oraya yaz istediğin ama kısa olacak:))

kıs sen bu işin kurdu olmuşun desene senden öğrencek çok şey var çoook ya kedersiz ben seni çok merak ediyorum geçenlerde geçmişi okudum sanırım anlık resim ekleyip çıkarmışsınız kaçırdım ya kaydirigubbakcemile3 bu arada diğer kıslar nedenn sessiz

bir ara bende çökertim pc yi sonra kapatım eşim gelince açsın dedim o açınca ne oldu pc ye dedi bilmem bugün hiç açmadım ben demiştim:jeyyar:

alemsin ya napalım bilmiyosak yapsınlar bende ilk evlendiğim zaman eşimin pc de çok dosya vardı bu ne kalabalık açıyorum adam gibi bişide yok dedim hepsini çöpe yolladım meğer tüm programları silmişim neyseki evlilğin ilk günleriydide yırttım kaydirigubbakcemile3

ee nerdeyse 3 senedir bu sitedeyim bırakta bileyim kaydirigubbakcemile3 daha önceki nizkimle banlanmıştım vafsız bir arkadaşın yüzünden kaydirigubbakcemile3

benim biraz işlerim var birde tefriciyem çok az kaldı bitirmek istiyorum onun için sessizim nevbaharı bekliyorum sayfadan çıkmadım

kızlar ben çıkıyorum yemek yapayım gelirim saat 3 gibi öpüyorum siazi allahıma emanetsiniz

ESRA ıÇıN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA ıÇıN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200 OKUDU
bulut...................200
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144

TOPLAM 4444

AYNUR ıÇıN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500
nevbahar............. 500
esra....................200 OKUDU
bulut....................200
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…