saol canım benim inşalahhcanımmmmmmmm çok geçmiş olsun bidaha tekrarlanmaz inşallah kıyamam sanaaa yaaaaaaaaa
evet datlımm bende senin dediğini düşünüyorum ama bi taraftanda tırstım walaaakızlar bahçeye çıkmıştım tazecik dalından fasülye semiz otu patlıcan maydanoz topladım huzur aldım geldimm sankiiben emekli olmak istiyommm
nucikin demek selamı var a.s. ösledim valla muhabbeti face de deli etti beni yaa
melikem çok geçmiş olsun ama bence doğumdan sonra hiç adet olmadın onun etkisinden olabilirmişsin gibi geliyo telde de böle demiştim bence temiz herşey merak etme tabi ihmalde etme..
ayşe demek maratondasın yemek telaşıı ayy benimde öle olcekk bikaç gün sonra :83: kolay gelsin sana
oyy aplam benim inşalahh Allah o güsel gönlüne göre versinnnAhh ahh laracımm genç yaşta bitirdiler beni heleki bu aralar daha çok soğudum işten yok zaten böle olmaz bırakcam bu mesleği hele şu tedavimi olayım pozitif olursa hamilelik izninden sonra yokum,negatif olursada 1 sene içinde borçları hafifletip çıkıcam bikaç ay ara verip daha stressiz bir iş bakıcam..kız ne 65 i 58 de emekli olcaz bizSende daha da büyütme psikolojimiz bozuk zati
çiğdemcim sende bendensin yaniiStressiz birgün geçirmek istiyorumm
Yeter hoşgeldin
slm canım kolay gelsinn bende gelim mi yemeğee
gel canım başımla beraber seni ağırlamaktan zevk duyarım
kızlar çok şükür bu geceyi atlattım amma anam ağladı haşat oldum senin neyine herkesi birden almak
iki hastam var taşınma telaşım var bayram geliyor annemlerin evi temizlik istiyor bense çok tembel biriyim allah canımı alıyor bu günki misafirlerim bizi iftara çağırmamış olsaydı hiç davet veresim yoktu mecbur kaldım amma allahın izniyle altından kalktım yemeklerin hepsini sildiler supürdüler çok şükür bi ara yetmiyecek diye korktum çok şükür geçti amma çok yoruldum uyumam lazım saat ilerledi amma uyuyamıyorum
ben bu akşam biraz alındım belkide kıskandım benden sonra evlenen 3 kişinin bebeleri ortada güreş tutuyordu kendimi acayip eksik hissettim
rabbim sen büyüksün nolur hayırlısıyla burdaki tüm kader ortaklarıma hayırlı evlatlar nasip et eksiğimizi tamamla
amin.
kızlar çok şükür bu geceyi atlattım amma anam ağladı haşat oldum senin neyine herkesi birden almak
iki hastam var taşınma telaşım var bayram geliyor annemlerin evi temizlik istiyor bense çok tembel biriyim allah canımı alıyor bu günki misafirlerim bizi iftara çağırmamış olsaydı hiç davet veresim yoktu mecbur kaldım amma allahın izniyle altından kalktım yemeklerin hepsini sildiler supürdüler çok şükür bi ara yetmiyecek diye korktum çok şükür geçti amma çok yoruldum uyumam lazım saat ilerledi amma uyuyamıyorum
ben bu akşam biraz alındım belkide kıskandım benden sonra evlenen 3 kişinin bebeleri ortada güreş tutuyordu kendimi acayip eksik hissettim
rabbim sen büyüksün nolur hayırlısıyla burdaki tüm kader ortaklarıma hayırlı evlatlar nasip et eksiğimizi tamamla
amin.
ahhhhhhh ahh bende aynı şeyleri istiyomAhh ahh laracımm genç yaşta bitirdiler beni heleki bu aralar daha çok soğudum işten yok zaten böle olmaz bırakcam bu mesleği hele şu tedavimi olayım pozitif olursa hamilelik izninden sonra yokum,negatif olursada 1 sene içinde borçları hafifletip çıkıcam bikaç ay ara verip daha stressiz bir iş bakıcam..kız ne 65 i 58 de emekli olcaz bizSende daha da büyütme psikolojimiz bozuk zati
çiğdemcim sende bendensin yaniiStressiz birgün geçirmek istiyorumm
Yeter hoşgeldin
amin.
çiğdemcim melike guzumm günaydın sizlerede nabersinizzzzz
çıkıyorum ben görüşürüzz
günaydın canım bizde sana güzel bir gün dilerizzcanlarım güzneydın nasılsınızzzzz
güzel bir gün diiyorum sizlereeee
günaydınn bende iyiym canımgünaydın cnaımmm iyiyiz sen nabersin canım nereyeeeee:26::26::26:
herkese günaydınlar
ayşe alnının akıyla misafirlerini ağırlayıp bitirmişsin darısı benim başıma inş.
zamanı gelince bizim bebelerde oynayacakk..bilirim bu eksikliği acizliği hepimiz bilirizz ama takdiri ilahi işte..
lara inşallah istediğimiz gibi emeklilik yaşarız..tabi genç yaşta bu kederden ölmezsek
valla çocuk konusunda elimizden geleni yapıcaz tabiki olmazsada olmaz napalımm.. bitek beni ürküten yalnız ölmekdün daha haberlerde okudum çocuğu olmayan bir karı koca..kadın 10 yıl önce ölmüş adam yalnızmış 2 katlı evini falan eğitime bağışlamış..komşuları kötü kokuyu fark etmiş içeri girmişlerki iftar sofrasında adamcağız ölmüş kalp krizi geçirmiş..
gerçi çocuğu olupta bu halde ölenlerde var oda tartışılır
çiğdemcim neyseki arkadaşın izindeymiş yoksa kalırdın pc sizbuna da şükür
günaydın canım bizde sana güzel bir gün dilerizz
günaydınn bende iyiym canım
kız sabah sabah insanın içini karartma sevombende en çok yalnızlıktan korkarım allahım korusun inşallahhhhh
öffff sabah sabah
eeee sen napıyosun canım
sevo bişey dicem yawweşim tüp bebe için çok acele karar verip erken hareket ediyoruz diyor, bizim böyle bir düşüncemiz yoktu bir anda karar verilip bu kadar masrafın altına nasıl gireceğiz, biraz kendimizi toparlayalım dedi
birde üztüne yetmezmiş gibi tekrar dükkan açmak istiyormuş benden kredi çekmemi istiyorrbıktım artık kredi ödemekten yaww. üstelik kredi çekmek dükkan açmak demek en az 6-7 ay bebek işini unutmamız demek
üstelik bu dükkanda batarsa bir ömür boyu bebek işini unutup bu kocayı şutlamak demek:82::82:
bana akıl verinnnnnnnnnnn
acaba diyorum kendi kendime, olmayacağını bile bile tıp fakültesinde aşılamamı yaptırıp rapor almak için mi uğraşsan ne yapsam bilemedimm
ben birazdan neşenizi getirim merak etmeyin
valla eşine kesinlikle katılmıyorum bu zamana kadar hiç tüp bebe bile yapmamanız hataymış nasıl beklemişsiniz bilemiyorum ama bu saatten sonra yok dükkandı yok dükkan için kredi idi hayatta bakma..madem kredi çekmeni istiyor elde avuçta yok diyonuz tüp bebek için çekin krediyi neden dükkan ?
ya eşin gerçekten baba olmak için hazır hissetmiyo yada işleri daha mühim derim ben dile kolay tam 12 yıl tedavi girişiminde bulunulmamış doğru dürüst.
oyüzden eğerki anne olmak istiyorsan ağırlığını koy derim..
aşılamayı hiçç düşünmee acı ama gerçek olan bişey var ileri hareketlilik %2 ve morfolojide vardı sanıyorum bu sonuçlarla aşılama yapmak zaman kaybı,vucüt yıpranması ve stresten başka bişey olamazzz bu kadar kesin ve net diyorum..bizim %15 hareketlilikle ve morfoloji sorunumuz olmadığı halde aşılama zaman kaybı diyolar düşün
işte sizin moralinizi getirecek olaylar
selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size
geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim
herkes şok uzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?