Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımmmmmmmm çok geçmiş olsun bidaha tekrarlanmaz inşallah kıyamam sanaaa yaaaaaaaaa
saol canım benim inşalahh
evet datlımm bende senin dediğini düşünüyorum ama bi taraftanda tırstım walaaa
yok bidernem ihmal etmemm
ohh nne hgüsel dimi dalından koparmak bende annemin bahçeye dalıyorum salatalık toplamıştımm ne güsel taze tze
oyy aplam benim inşalahh Allah o güsel gönlüne göre versinnn

slm canım kolay gelsinn bende gelim mi yemeğee

gel canım başımla beraber seni ağırlamaktan zevk duyarım
kızlar çok şükür bu geceyi atlattım amma anam ağladı haşat oldum senin neyine herkesi birden almak
iki hastam var taşınma telaşım var bayram geliyor annemlerin evi temizlik istiyor bense çok tembel biriyim allah canımı alıyor bu günki misafirlerim bizi iftara çağırmamış olsaydı hiç davet veresim yoktu mecbur kaldım amma allahın izniyle altından kalktım yemeklerin hepsini sildiler supürdüler çok şükür bi ara yetmiyecek diye korktum çok şükür geçti amma çok yoruldum uyumam lazım saat ilerledi amma uyuyamıyorum
ben bu akşam biraz alındım belkide kıskandım benden sonra evlenen 3 kişinin bebeleri ortada güreş tutuyordu kendimi acayip eksik hissettim
rabbim sen büyüksün nolur hayırlısıyla burdaki tüm kader ortaklarıma hayırlı evlatlar nasip et eksiğimizi tamamla
amin.

canım bitmiş geçmiş geçmiş olsun mu derler bilmiyorumki
canım hayırlısıyla senin bbişlerinde güreş tuıtacak üzülme lütfen zor ama hayırlısı tatlımm
he böle senin evini biririne katan çocukların evine sende alıp gideceksin bebişinii

hadi gözünaydın canım atlatmışsınnnn
rabbim nasip edecek inşallah üzülme sabırlı ol canım

günaydın canlarım nsılsınız bakalımmm benim bilgisayar gelmedi hala yaaa oda arkadaşımız izine çıktı bilgisayar bana kaldı ama yerimi bilgisayarımı özledimmmm

ahhhhhhh ahh bende aynı şeyleri istiyomsöyle kocamda bende emekli olmuşuz canımız istediği gibi bir ay biyere tatile öbür ay biryere gideriz, evmizin küçük bahçesinden tomatis biber toplarız, ahanda bu hayalleri bende kuruyorum sevommmmmmbazende diyorum aman ne çocuğu çocukta yapmayalım, canımız istediği gibi yaşayalımama olmuyor işte hayatın tadı olmazki çokkkkkkkk uzak bunların hepsi bize bacım allah önce sağlık versin inşallah bu sitreslerle 40 ımızı aşmadan çökecez ben ondan korkuyorum

canım ohhhh mis gibi ağırlamışsın misafirlerini ellerine sağlık, geçmiş olsun vallah zor iş
demek bebeler güreş tutuyodu aman boşber bizim bebelerimiz geç gelecek amma daha kıymetli olacak takma kafana allah hayırlısını versin canım inşallah

canlarım güzneydın nasılsınızzzzz
güzel bir gün diiyorum sizlereeee

herkese günaydınlar

ayşe alnının akıyla misafirlerini ağırlayıp bitirmişsin darısı benim başıma inş.
zamanı gelince bizim bebelerde oynayacakk..bilirim bu eksikliği acizliği hepimiz bilirizz ama takdiri ilahi işte..

lara inşallah istediğimiz gibi emeklilik yaşarız..tabi genç yaşta bu kederden ölmezsek
valla çocuk konusunda elimizden geleni yapıcaz tabiki olmazsada olmaz napalımm.. bitek beni ürküten yalnız ölmek dün daha haberlerde okudum çocuğu olmayan bir karı koca..kadın 10 yıl önce ölmüş adam yalnızmış 2 katlı evini falan eğitime bağışlamış..komşuları kötü kokuyu fark etmiş içeri girmişlerki iftar sofrasında adamcağız ölmüş kalp krizi geçirmiş..
gerçi çocuğu olupta bu halde ölenlerde var oda tartışılır

çiğdemcim neyseki arkadaşın izindeymiş yoksa kalırdın pc siz buna da şükür

canlarım güzneydın nasılsınızzzzz
güzel bir gün diiyorum sizlereeee
günaydın canım bizde sana güzel bir gün dilerizz
günaydın cnaımmm iyiyiz sen nabersin canım nereyeeeee:26::26::26:
günaydınn bende iyiym canım

kız sabah sabah insanın içini karartma sevom bende en çok yalnızlıktan korkarım allahım korusun inşallahhhhh

öffff sabah sabah

eeee sen napıyosun canım
sevo bişey dicem yaww eşim tüp bebe için çok acele karar verip erken hareket ediyoruz diyor, bizim böyle bir düşüncemiz yoktu bir anda karar verilip bu kadar masrafın altına nasıl gireceğiz, biraz kendimizi toparlayalım dedi
birde üztüne yetmezmiş gibi tekrar dükkan açmak istiyormuş benden kredi çekmemi istiyorrbıktım artık kredi ödemekten yaww. üstelik kredi çekmek dükkan açmak demek en az 6-7 ay bebek işini unutmamız demek
üstelik bu dükkanda batarsa bir ömür boyu bebek işini unutup bu kocayı şutlamak demek:82::82:
bana akıl verinnnnnnnnnnn
acaba diyorum kendi kendime, olmayacağını bile bile tıp fakültesinde aşılamamı yaptırıp rapor almak için mi uğraşsan ne yapsam bilemedimm

Son düzenleme:
offfffff offffffff işte kızlar ben eviliğim boyunca yani 12 yıl boyunca hep bu problemlerle uğraşmaktan tedaviyi salladımda salladım ve tam karar verdim gene çıktı karşıma bişey. haydi bakalım 2 arada 1 derede kaldım ne yapacam şimdi geçen sadece zaman ömrümüzden gidiyor kafayı yiyicem bu açacağımız 5. dükkanda batarmı çıkarmı ne olur bilmiyorum ama ben kafayı sıyıracam artık

ben birazdan neşenizi getirim merak etmeyin

valla eşine kesinlikle katılmıyorum bu zamana kadar hiç tüp bebe bile yapmamanız hataymış nasıl beklemişsiniz bilemiyorum ama bu saatten sonra yok dükkandı yok dükkan için kredi idi hayatta bakma..madem kredi çekmeni istiyor elde avuçta yok diyonuz tüp bebek için çekin krediyi neden dükkan ?
ya eşin gerçekten baba olmak için hazır hissetmiyo yada işleri daha mühim derim ben dile kolay tam 12 yıl tedavi girişiminde bulunulmamış doğru dürüst.
oyüzden eğerki anne olmak istiyorsan ağırlığını koy derim..
aşılamayı hiçç düşünmee acı ama gerçek olan bişey var ileri hareketlilik %2 ve morfolojide vardı sanıyorum bu sonuçlarla aşılama yapmak zaman kaybı,vucüt yıpranması ve stresten başka bişey olamazzz bu kadar kesin ve net diyorum..bizim %15 hareketlilikle ve morfoloji sorunumuz olmadığı halde aşılama zaman kaybı diyolar düşün

işte sizin moralinizi getirecek olaylar

selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size

geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim
herkes şok uzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo

eşime bende katılmıyorum zaten dünden beri tartışıyoruz bu konuyla ilgilikendini şu şekilde savunuyor iş olmazsa para olmasza çocuk olmuş ne anlamı varbu sefer bu işin altından kalkıp başarılı olacaz diyor sevom hep aynı şeyleri söylüyodu zatenn ama olmadı işte ya gene olmazsaa
ticareti esnaflığı bilmiyor zaten benden bekliyor yardımıda beraber yapacakmışız yani bide üstüne ben işten çıkacam bilmiyorum ne yapacağımı çok iyi düşünmem lazım ama şunu biliyorumki bu iş olmazsa bizim evliliğimiz artık sürdürülemez hale gelir her seferinde sallandı sallandı toparlandı sonradan ama bu son olur
dur raporu kopyalıcam size

Son düzenleme:
AYY KOPTUM BUNAA RESMEN

ergenlik dönemlerindeyim herkeste de bir göğüs yarıştırma telaşı var...Herkesinki çıktı bende tık yok,utanıyorum bu durumdan haliyleaklıma süper bir fikir gelmişti ulan dedim benim neyim eksik hem kim nerden anlayacak.gittim markete bir sürü yara bandı ve pamuk aldım,eve geldimpamukları göğüs kıvamına getirdimiki top halinde olmayan göğüslerime yerleştirdim üzerini de düşmesin diye kocaman kocaman yara bandıyla sarmaladım...okula gittim bütün gözler üzerimde , kızlar hayran hayran bakıyo beni gören şokdiyorum benimkiler bekledi bekledi bi anda pırtladıçocuğuuz tabi herkes inanıyo
Bu saltanatım tam bir hafta sürdü.Bir hafta sonra arkadaşlarım kız -erkek karışık bizde toplancaz.Ben banyoya girdim duş alıcam maşallah sankim kleopatrayım o duş nasıl bi uzun sürdü ( gecekler arasında hoşlandığım çocuk da var)tabi ben duşa girmeden memeciklerimi çamaşır makinesinin üzerine çıkardım.Annem bağırıyo kızım acele et arkadaşların geldi bekletme diye.Ben acele acele giyindim tabi memişleri unutmuşum ordaKimse farketmiyo biliyordum ama anne baba yer mi hiç bu durumu

İçeriye girdim kıvrıla kıvrıla havalı bir şekilde yerime oturdum.Yazık babamın gelen arkadaşlarıman haberi yok,benden sonra traş olmak için banyoya girmiş makinenin üstündeki meme yığınını görmüş başlamış gülmeye,bir kriz ki sormayın gitsinTabi sözde masum benim hiç haberim yok onları orda unuttuğumdan....Babam resmen böğürerek güle güle odanın kapısını açtı " kızımmmmmmm bak burda ne varr(elinde de sallıyo sanki madalya) memelerini banyoda unutmuşsuuunnnnnBenden çıt çıt çıkmıyo nasıl utandım anlatamam,babam da şok oldu haliyle kimse yok sanıyordu bir haftalık serüvenimi babam bi anda yerle bir etti,tabi ben de utancımdan kıpkırmızı bir şekilde ağlayarak gittim odama kapattım kendimi,sonra çok alay konusu olmuştumm

ALINTIDIR

SONUÇ Referans Değerler
Perhiz süresi 4 Gün 3-5 Gün
Sperm toplama yöntemi Masturbasyon Masturbasyon
Hacim 3 mL 2-6 mL
Viskozite <2 cm < 2 cm
Likefaksiyon süresi 20 Dakika 20 Dakika
Aglütinasyon Yok Yok

Konsantrasyon 34x106/mL > 20x106/mL
Total Motilite (Hareketlilik) %30 > %50
+4 Motilite %2 > %25
+3 Motilite %10
+2 Motilite %18
Hareketsiz %70
Normal Morfoloji %1 >%4
PHSS 4x106/mL 106/mL
Yuvarlak Hücre 3x106/mL &#8804; 1x106/mL
NOT Spermlerin baş anomalisi yüksek izlendi.

Eosin ile canlılık testi(%)
MAR Ig G %+
MAR Ig A %+
&#8216;&#8217;Morfoloji değerlendirmesi Kruger kriterlerine göre yapılmıştır&#8217;&#8217;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…