- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
eşime bende katılmıyorum zaten dünden beri tartışıyoruz bu konuyla ilgilikendini şu şekilde savunuyor iş olmazsa para olmasza çocuk olmuş ne anlamı var bu sefer bu işin altından kalkıp başarılı olacaz diyor sevom hep aynı şeyleri söylüyodu zatenn ama olmadı işte ya gene olmazsaa
ticareti esnaflığı bilmiyor zaten benden bekliyor yardımıda beraber yapacakmışızyani bide üstüne ben işten çıkacam bilmiyorum ne yapacağımı çok iyi düşünmem lazım ama şunu biliyorumki bu iş olmazsa bizim evliliğimiz artık sürdürülemez hale gelir her seferinde sallandı sallandı toparlandı sonradan ama bu son olur
Dur raporu kopyalıcam size
AYY KOPTUM BUNAA RESMEN
ergenlik dönemlerindeyim herkeste de bir göğüs yarıştırma telaşı var...Herkesinki çıktı bende tık yok,utanıyorum bu durumdan haliyleaklıma süper bir fikir gelmişti ulan dedim benim neyim eksik hem kim nerden anlayacak.gittim markete bir sürü yara bandı ve pamuk aldım,eve geldimpamukları göğüs kıvamına getirdimiki top halinde olmayan göğüslerime yerleştirdim üzerini de düşmesin diye kocaman kocaman yara bandıyla sarmaladım...okula gittim bütün gözler üzerimde , kızlar hayran hayran bakıyo beni gören şokdiyorum benimkiler bekledi bekledi bi anda pırtladıçocuğuuz tabi herkes inanıyo
Bu saltanatım tam bir hafta sürdü.Bir hafta sonra arkadaşlarım kız -erkek karışık bizde toplancaz.Ben banyoya girdim duş alıcam maşallah sankim kleopatrayım o duş nasıl bi uzun sürdü ( gecekler arasında hoşlandığım çocuk da var)tabi ben duşa girmeden memeciklerimi çamaşır makinesinin üzerine çıkardım.Annem bağırıyo kızım acele et arkadaşların geldi bekletme diye.Ben acele acele giyindim tabi memişleri unutmuşum ordaKimse farketmiyo biliyordum ama anne baba yer mi hiç bu durumu
İçeriye girdim kıvrıla kıvrıla havalı bir şekilde yerime oturdum.Yazık babamın gelen arkadaşlarıman haberi yok,benden sonra traş olmak için banyoya girmiş makinenin üstündeki meme yığınını görmüş başlamış gülmeye,bir kriz ki sormayın gitsinTabi sözde masum benim hiç haberim yok onları orda unuttuğumdan....Babam resmen böğürerek güle güle odanın kapısını açtı " kızımmmmmmm bak burda ne varr(elinde de sallıyo sanki madalya) memelerini banyoda unutmuşsuuunnnnnBenden çıt çıt çıkmıyo nasıl utandım anlatamam,babam da şok oldu haliyle kimse yok sanıyordu bir haftalık serüvenimi babam bi anda yerle bir etti,tabi ben de utancımdan kıpkırmızı bir şekilde ağlayarak gittim odama kapattım kendimi,sonra çok alay konusu olmuştumm
ALINTIDIR
sonuç referans değerler
perhiz süresi 4 gün 3-5 gün
sperm toplama yöntemi masturbasyon masturbasyon
hacim 3 ml 2-6 ml
viskozite <2 cm < 2 cm
likefaksiyon süresi 20 dakika 20 dakika
aglütinasyon yok yok
konsantrasyon 34x106/ml > 20x106/ml
total motilite (hareketlilik) %30 > %50
+4 motilite %2 > %25
+3 motilite %10
+2 motilite %18
hareketsiz %70
normal morfoloji %1 >%4
phss 4x106/ml 106/ml
yuvarlak hücre 3x106/ml ≤ 1x106/ml
not spermlerin baş anomalisi yüksek izlendi.
Eosin ile canlılık testi(%)
mar ıg g %+
mar ıg a %+
‘’morfoloji değerlendirmesi kruger kriterlerine göre yapılmıştır’’
34 milyonun ileri hızlı hareketli sayısı 680.000 yapar bunun sadece 6800 ü normal şekilli..yani 33.993.200 tanesi işe yaramaz durumdadır canım..bence hiç boşuna aşılama ile uğraşma sonuçta alabilceğini düşünmüyorum acı ama gerçek
Düşün bizim 64 milyon sayı bunun ileri hızlısı 10 milyon kadar yinede çoğu doktor aşılama için vakit kaybetmeyin dedi tüpü önerdi..
evet bizim dr da ben asla yapmam bu şekilde aşılama dedi
ama rapor alamıyorum işte aşılama olmadan, raporsuz 3500 lira çok zorlanacaz eşim yapamayız şu anda diyor. zaten aşılama olacağız niyetiyle gitmiştikya bir merkeze aşılamayı bile çok zorlanacaktık bu günlerde tüpte resmen batacaz yani bilmiyorum allahım yardım etsin
bu arada bizimki tuturdu ben başka yerde yaptırıp emin olmak istiyorum diye, bide gurur yaptı beyimiz çaktırmamaya çalışıyor ama çok belli
rapor kesin alamazsınız ben diyemem erkek infertilisinde 5 milyon sayı şart ama hareketlilik ve morfolijiye göre rapor verebilme imkanları olabilir. hatta eşin devlet hastanesinde testi versin onunla gidip devlete soruşturabilirsin gerek duyarlar ise verebilirler..
çokmu başınızı ağrıttım kızlar sabah sabah kusura bakmayın ne olurrsizde olmasanız ben bunları kiminle paylaşırımm
aşk olsun canım öle şey olurmu bizler bu yüzden buradayız birbirimize destek olmak,öneride bulunmak içinama eşlerinize bu kadar şans verdiğiniz için kızıyorum sizlere
sağol canımah eşime ne şanslar verdim ben daha bir bilsen sabır taşı çatlardı heralde ama kalbi güzel işte beni çokkkkkkkk seviyor kıyamıyorum bende etrafımdaki erkeklerle kıyaslayınca bir küp bala bandırılmış çıkarılmış gibi geliyo bana büyümü yaptılar ne
öle canım insan etrafındakileri görünce öpüp başına koyası geliyor dimibende öleyim ama allah için eşimin çok huysuzluğu yok ağzı var dili yok ve onun benim sabırsızlığımdan benim sinirliliğimden rahatlığından kavga edeceksek ederiz
[/color]
şu kırmızı yer varya aynı işte bizimde öylebizim evin ağası benim ama bzim tek sorunumuz eşimin işinin yolunda gitmeyişi hep bu sorunumuz oldu maalesef ve olmaya devam ediyor
Dediğin gibi bu yaştan sonra girip biyerde çalışamıyorda yaş 40 malumhatta 40 ı da geçtii:84::84::84::84::84::84:ayyyyyyyyy ben bu adamı aldığımda 29 yaşındaydı yawwww sinir oluyomm tabi bende 18 ine bile girmemiş gonca gül şu hale bak:84::84::84::84::84:bir baltaya sap olamadığımız yaş geçtikçe daha ağır tokat olarak iniyor suratımızaa:84::84::84::84:
yaa dile kolayy 29 nerde 40 nerde daha ne kadar bebek olayını erteleyebilirki
Bu zamanda güzel bir işin indirigandi yapacak durumun yada babadan kalma mülkün olması gerekBaşka tülrüsü zor hee olmazmı olur tabii sosyal olan hiçbişey yapılmaz,dışarı çıkılmaz,istenilen yemekler yerine evde ne varsa yenilir ve 5 sene falan idare edilirse iyi bir ev araba sahibi olunabilir Ama bu bana göre olmuyo malum işlerde de çok kazanmıyoruz o yüzden alçaktan sürünmeye devam
herkese günaydınlar
ayşe alnının akıyla misafirlerini ağırlayıp bitirmişsin darısı benim başıma inş.
zamanı gelince bizim bebelerde oynayacakk..bilirim bu eksikliği acizliği hepimiz bilirizz ama takdiri ilahi işte..
lara inşallah istediğimiz gibi emeklilik yaşarız..tabi genç yaşta bu kederden ölmezsek
valla çocuk konusunda elimizden geleni yapıcaz tabiki olmazsada olmaz napalımm.. bitek beni ürküten yalnız ölmekdün daha haberlerde okudum çocuğu olmayan bir karı koca..kadın 10 yıl önce ölmüş adam yalnızmış 2 katlı evini falan eğitime bağışlamış..komşuları kötü kokuyu fark etmiş içeri girmişlerki iftar sofrasında adamcağız ölmüş kalp krizi geçirmiş..
gerçi çocuğu olupta bu halde ölenlerde var oda tartışılır
çiğdemcim neyseki arkadaşın izindeymiş yoksa kalırdın pc sizbuna da şükür
günaydın canım bizde sana güzel bir gün dilerizz
günaydınn bende iyiym canım
kız sabah sabah insanın içini karartma sevombende en çok yalnızlıktan korkarım allahım korusun inşallahhhhh
öffff sabah sabah
eeee sen napıyosun canım
sevo bişey dicem yawweşim tüp bebe için çok acele karar verip erken hareket ediyoruz diyor, bizim böyle bir düşüncemiz yoktu bir anda karar verilip bu kadar masrafın altına nasıl gireceğiz, biraz kendimizi toparlayalım dedi
birde üztüne yetmezmiş gibi tekrar dükkan açmak istiyormuş benden kredi çekmemi istiyorrbıktım artık kredi ödemekten yaww. üstelik kredi çekmek dükkan açmak demek en az 6-7 ay bebek işini unutmamız demek
üstelik bu dükkanda batarsa bir ömür boyu bebek işini unutup bu kocayı şutlamak demek:82::82:
bana akıl verinnnnnnnnnnn
acaba diyorum kendi kendime, olmayacağını bile bile tıp fakültesinde aşılamamı yaptırıp rapor almak için mi uğraşsan ne yapsam bilemedimm
offfffff offffffff işte kızlar ben eviliğim boyunca yani 12 yıl boyunca hep bu problemlerle uğraşmaktan tedaviyi salladımda salladım ve tam karar verdim gene çıktı karşıma bişey. haydi bakalım 2 arada 1 derede kaldım ne yapacam şimdi geçen sadece zaman ömrümüzden gidiyor kafayı yiyicem bu açacağımız 5. dükkanda batarmı çıkarmı ne olur bilmiyorum ama ben kafayı sıyıracam artık
işte sizin moralinizi getirecek olaylar
selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size
geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim
herkes şok uzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo
AYY KOPTUM BUNAA RESMEN
ergenlik dönemlerindeyim herkeste de bir göğüs yarıştırma telaşı var...Herkesinki çıktı bende tık yok,utanıyorum bu durumdan haliyleaklıma süper bir fikir gelmişti ulan dedim benim neyim eksik hem kim nerden anlayacak.gittim markete bir sürü yara bandı ve pamuk aldım,eve geldimpamukları göğüs kıvamına getirdimiki top halinde olmayan göğüslerime yerleştirdim üzerini de düşmesin diye kocaman kocaman yara bandıyla sarmaladım...okula gittim bütün gözler üzerimde , kızlar hayran hayran bakıyo beni gören şokdiyorum benimkiler bekledi bekledi bi anda pırtladıçocuğuuz tabi herkes inanıyo
Bu saltanatım tam bir hafta sürdü.Bir hafta sonra arkadaşlarım kız -erkek karışık bizde toplancaz.Ben banyoya girdim duş alıcam maşallah sankim kleopatrayım o duş nasıl bi uzun sürdü ( gecekler arasında hoşlandığım çocuk da var)tabi ben duşa girmeden memeciklerimi çamaşır makinesinin üzerine çıkardım.Annem bağırıyo kızım acele et arkadaşların geldi bekletme diye.Ben acele acele giyindim tabi memişleri unutmuşum ordaKimse farketmiyo biliyordum ama anne baba yer mi hiç bu durumu
İçeriye girdim kıvrıla kıvrıla havalı bir şekilde yerime oturdum.Yazık babamın gelen arkadaşlarıman haberi yok,benden sonra traş olmak için banyoya girmiş makinenin üstündeki meme yığınını görmüş başlamış gülmeye,bir kriz ki sormayın gitsinTabi sözde masum benim hiç haberim yok onları orda unuttuğumdan....Babam resmen böğürerek güle güle odanın kapısını açtı " kızımmmmmmm bak burda ne varr(elinde de sallıyo sanki madalya) memelerini banyoda unutmuşsuuunnnnnBenden çıt çıt çıkmıyo nasıl utandım anlatamam,babam da şok oldu haliyle kimse yok sanıyordu bir haftalık serüvenimi babam bi anda yerle bir etti,tabi ben de utancımdan kıpkırmızı bir şekilde ağlayarak gittim odama kapattım kendimi,sonra çok alay konusu olmuştumm
ALINTIDIR
çokmu başınızı ağrıttım kızlar sabah sabah kusura bakmayın ne olurrsizde olmasanız ben bunları kiminle paylaşırımm
aşk olsun canım öle şey olurmu bizler bu yüzden buradayız birbirimize destek olmak,öneride bulunmak içinama eşlerinize bu kadar şans verdiğiniz için kızıyorum sizlere
valla şükür canımmm allah korusun ben ne yapar eder yine pc bulurdum ama zorlanırdım işte bide sizden ayrı duramam bennözlüyorum siziii
canım geçmmişi okudum sevoma kesinlikle katılıyorum doğruyu söylüyor bizim birazcık ağırlığını koymamız lazzım bu erkekleree iyi düşün taşın kararını ver canım rabbim yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
nasıl dayandınızz halada dükkan istiyor ne diyeyim şaşırdım allahım yardımcın olsun canımmm
aşk olsunn ne kusuru ablacım bak geçen haftada ben sizin başınızı ağrıttım ama çok iyi moral veriyorsunuz beni rahatlatıyorsunuz allahım sizlerdenden binlerce kez razı olsun ne muradınız varsa versin inşallahhhh
valla ablacım çok haklısın sözlerine sonuna kadar katılıyorum ahh ahhh bi ağırlığımızı koyabilsekkk kızmaklada çok haklısınnn
selam olsun eyyy güzel insanlar.
laracım nassın eyimin dert küpü bacım dolmuşsun yine,daha doğrusu dolusundan azıcık döküvermişsin..nasip yavrucum bee herşey vakti zamanı gelince oluyor ama bazen elini masaya vurmak da gerkiyor tabi..toceler geç olgunlaşan yaratıklar olduğu için herşeyi sallayacak vakitleri olduğunu sanıyorlar..ama öyle değil işte hayat geçiyor..sende güzel bir şekilde ciddi ciddi konuş yavrum olmadı depresyona gir yat yerlere tepin bebek istiyom diye ne bilim elinden geleni ardına koyma..çok mu provokatif oldu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?