Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

insanlar asgari ücretle kira olup çocuk bakanlar var rabbim bir kapı açar ben herzaman buna inanırım..bizler güllük gülistanlıkmı büyüdük..tabiki herkes en iyi şartlarda olmak ve evlatlarını o şekilde yaşatmak ister ama bu dünya herkese gülmez..defalarca batmış zaten nasıl güvenipte bile bile bir daha çekip borca gireceksin birde sen çıkacaksın..dediğin gibi esnaflıktan anlamıyosa girsin bi işe dicem ama alışmıştır bu hale Başkasının yanında da çalışmak istemez :26:
Valla bilmiyorum bacım bana ters böle olaylar herkesin görüşü farklıdır tabi..ben birkez ticarete atlarım inşallah ilerde bende düşünüyorum baktım olmuyor yapmam bile bile sonumu neden getireyimki Hepimiz kendi işimiz olmasını istiyos ama herkes kendi işini yaparsa çalışan kim olur öle değilmi

34 milyonun ileri hızlı hareketli sayısı 680.000 yapar bunun sadece 6800 ü normal şekilli..yani 33.993.200 tanesi işe yaramaz durumdadır canım..bence hiç boşuna aşılama ile uğraşma sonuçta alabilceğini düşünmüyorum acı ama gerçek
Düşün bizim 64 milyon sayı bunun ileri hızlısı 10 milyon kadar yinede çoğu doktor aşılama için vakit kaybetmeyin dedi tüpü önerdi..

evet bizim dr da ben asla yapmam bu şekilde aşılama dedi
ama rapor alamıyorum işte aşılama olmadan, raporsuz 3500 lira çok zorlanacaz eşim yapamayız şu anda diyor. zaten aşılama olacağız niyetiyle gitmiştikya bir merkeze aşılamayı bile çok zorlanacaktık bu günlerde tüpte resmen batacaz yani bilmiyorum allahım yardım etsin
bu arada bizimki tuturdu ben başka yerde yaptırıp emin olmak istiyorum diye, bide gurur yaptı beyimiz çaktırmamaya çalışıyor ama çok belli

çokmu başınızı ağrıttım kızlar sabah sabah kusura bakmayın ne olurrsizde olmasanız ben bunları kiminle paylaşırımm

rapor kesin alamazsınız ben diyemem erkek infertilisinde 5 milyon sayı şart ama hareketlilik ve morfolijiye göre rapor verebilme imkanları olabilir. hatta eşin devlet hastanesinde testi versin onunla gidip devlete soruşturabilirsin gerek duyarlar ise verebilirler..

ah keşke devlet hast. alabilsek raporu çok kolay alablirim birsürü tanıdığımız var orda ama burda alamıyoruz dev. has. sinden illede tıp fakültesi olacakmış ve tıp ta vermesi zorunlu olan kişilere bile birsürü zorluk çıkarıyomuş saçma sapan şeyler istiyomuş vermemek için yapıyomuş bunu nasıl uğraşacaz bilmiyorum bu durumda

çokmu başınızı ağrıttım kızlar sabah sabah kusura bakmayın ne olurrsizde olmasanız ben bunları kiminle paylaşırımm

aşk olsun canım öle şey olurmu bizler bu yüzden buradayız birbirimize destek olmak,öneride bulunmak için ama eşlerinize bu kadar şans verdiğiniz için kızıyorum sizlere

aşk olsun canım öle şey olurmu bizler bu yüzden buradayız birbirimize destek olmak,öneride bulunmak için ama eşlerinize bu kadar şans verdiğiniz için kızıyorum sizlere

sağol canım ah eşime ne şanslar verdim ben daha bir bilsen sabır taşı çatlardı heralde ama kalbi güzel işte beni çokkkkkkkk seviyor kıyamıyorum bende etrafımdaki erkeklerle kıyaslayınca bir küp bala bandırılmış çıkarılmış gibi geliyo bana büyümü yaptılar ne

öle canım insan etrafındakileri görünce öpüp başına koyası geliyor dimi bende öleyim ama allah için eşimin çok huysuzluğu yok ağzı var dili yok benim sabırsızlığımdan benim sinirliliğimden ve onun rahatlığından kavga edeceksek ederiz

şu kırmızı yer varya aynı işte bizimde öylebizim evin ağası benim ama bzim tek sorunumuz eşimin işinin yolunda gitmeyişi hep bu sorunumuz oldu maalesef ve olmaya devam ediyor
dediğin gibi bu yaştan sonra girip biyerde çalışamıyorda yaş 40 malumhatta 40 ı da geçtii:84::84::84::84::84::84:ayyyyyyyyy ben bu adamı aldığımda 29 yaşındaydı yawwww sinir oluyomm tabi bende 18 ine bile girmemiş gonca gülşu hale bak:84::84::84::84::84:bir baltaya sap olamadığımız yaş geçtikçe daha ağır tokat olarak iniyor suratımızaa:84::84::84::84:

yaa dile kolayy 29 nerde 40 nerde daha ne kadar bebek olayını erteleyebilirki
Bu zamanda güzel bir işin indirigandi yapacak durumun yada babadan kalma mülkün olması gerek Başka tülrüsü zor hee olmazmı olur tabii sosyal olan hiçbişey yapılmaz,dışarı çıkılmaz,istenilen yemekler yerine evde ne varsa yenilir ve 5 sene falan idare edilirse iyi bir ev araba sahibi olunabilir Ama bu bana göre olmuyo malum işlerde de çok kazanmıyoruz o yüzden alçaktan sürünmeye devam

haklısınn sevo sürün babam sürün allahım her kapının hayırlısını açsın başka bişey demiyorum artık

valla şükür canımmm allah korusun ben ne yapar eder yine pc bulurdum ama zorlanırdım işte bide sizden ayrı duramam bennözlüyorum siziii

canım geçmmişi okudum sevoma kesinlikle katılıyorum doğruyu söylüyor bizim birazcık ağırlığını koymamız lazzım bu erkekleree iyi düşün taşın kararını ver canım rabbim yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

nasıl dayandınızz halada dükkan istiyor ne diyeyim şaşırdım allahım yardımcın olsun canımmm

aşk olsunn ne kusuru ablacım bak geçen haftada ben sizin başınızı ağrıttım ama çok iyi moral veriyorsunuz beni rahatlatıyorsunuz allahım sizlerdenden binlerce kez razı olsun ne muradınız varsa versin inşallahhhh

valla ablacım çok haklısın sözlerine sonuna kadar katılıyorum ahh ahhh bi ağırlığımızı koyabilsekkk kızmaklada çok haklısınnn

yaaaaaaaa böyle işteneyse çok düşünüp canımı sıkmak istemiyorum herşeyi oluruna bıraktım artıkbakalım hayat bizi nereye sürükleyecek işmi- çocukmu

selam olsun eyyy güzel insanlar.

laracım nassın eyimin dert küpü bacım dolmuşsun yine,daha doğrusu dolusundan azıcık döküvermişsin..nasip yavrucum bee herşey vakti zamanı gelince oluyor ama bazen elini masaya vurmak da gerkiyor tabi..toceler geç olgunlaşan yaratıklar olduğu için herşeyi sallayacak vakitleri olduğunu sanıyorlar..ama öyle değil işte hayat geçiyor..sende güzel bir şekilde ciddi ciddi konuş yavrum olmadı depresyona gir yat yerlere tepin bebek istiyom diye ne bilim elinden geleni ardına koyma..çok mu provokatif oldu ne

ne biliym canım ne yapacağıma bende karar veremiyorumbak iyi fikir öylemi yapsam ne hakediyor bu herif

neber sen nasılsın, nasıl minnakın iyimi, annoşu üzüyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…