Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyim demek istiyorum nankörlük etmek hiç istemiyorum ama bu tuvalet konusu beni çıldırtmak üzere gece saat 3e kadar yaklaşık 7 kez tuvalete kalktım halbuki gündüz su imeyi kesmiştim saat 5 olmadan.ki içtiğim bir litre su ,en az 3 litre içmeliymişim.kulaklarımdan burnumda yani ne bilim bütün deliklerimden su çıkıcak yakında.

yaaaaaaaa böyle işteneyse çok düşünüp canımı sıkmak istemiyorum herşeyi oluruna bıraktım artıkbakalım hayat bizi nereye sürükleyecek işmi- çocukmu

allahım hakkında hayırlısını nasip etsin diyorum ama şunuda unutma derim gelen bebiş rızkıyla gelir derler bakarsınız hamiş kalınca işlerin yoluda açılır rabbim büyük canımmm bi bakmışınız dükkan açmışınız şans sizden yana olur inşallah

slm canımmmm nasılsınn bakalım

slm kızlarrr

melike demek heryerden dular fışkıracak hemide 1 lt sudan len 1 lt suda ne var bunuda mı içemiyon iyice mideni küçültmüşssün zorla kendini nevomun dediği gibi 1 tane muz ye her zaman,bademdi cevizdi fındıktı onalrıda yede bişeyler alsın vucüdun..ben eşinin yerinde olsam yatırırım seni yere,elllerini tutar zorla yemek yediririm :86: :86: hortumla su içine aktarırım ayy bugün çokk faşisttim

aynen yazdığım gibiym tatlım,ömrüm tuvalet yollarında nihayet bulacak
sen nasılsın bakalım nasıl moraller haller vaziyetler iyi mi hoş mu sakin mi

slmmm canımmm nasılsın girebiliyormusun faceye merak ettimmm:26::26::26:

slmmm canımmm nasılsın girebiliyormusun faceye merak ettimmm:26::26::26:

selam canım yok ya giremiyorum Ama sadece oraya giremiyorum :44: Sayfa görüntülenemiyor.. Akşam evden giriyorum ttnet e arıza bildiriminde bulundum face giremiyom diye Ama hala cevap yok

Bu arada kızlar misafirlerim yani dayımlar davetim iptal oldu bugün davet etmek için aradım gerek yok siz gelin dedi cuma biz gidiyos çok rahatladım sormayınn

Kızlar birde adetli iken saç boyanırmı :44: Boyanmaz diye biliyorum ama yinede sorayım didim 2 güne kadar adet olucam cumartesi boyatabilirim ancak saçımı da o yüzden

oğluuum ben normal şartlarda günde 2 bardak su içtiğimi bile zor hatırlıyorum.o yüzden bir litre su denizde boğulmak gibi şuan hu aha haaa napcam bilmem..toce kendi derdinde anca ye diyo o kadar ne istiyon diyo alıyım o kadar.onlara yemek yaoınca ben yeemkten tiksiniyorum zaten.doktor eşin yapsın diyor he he dedim hemen sölerim o da yapar.ben yemek yapmasam aç kalır armut bırak beni yedirmeyi..neyse az önce aradı ikili test sonucu için 100de bir ihtimal o da kesin değil yani bişey yok demişler ama pek bişe anlamadım.

sen napıyon bakim mönünü belirledin mi?? ha bu arada yarın karşılama töreni var mı

demek hala haber yok :26::26::26:
hadi canım sevindim senin adına birazcık dinleneceksinn
canım bende boyanmaz diye biliyorum hatta saç taranmazda derler ama ne kadar doğru bilmiyorum gerçek bilgim adetliyken boyanmaz neden diye sormuştum boyadan önce abdest alıp boyayacağın için demişlerdiii

Unutup adetliyken saçlarımı boyadım. Ne yapmalıyım?
Kullanıcı: fatma992 | Tarih: 15-Ağustos-2007, Saat: 1500

Cevap
Değerli kardeşimiz;

Adetli iken saç boyanabilir. Ancak saç boyası suyun geçmesine mani oluyorsa bu boya giderildikten sonra gusül abdesti alınmalıdır.

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

güvenilir bildiğim bir site baktım bu yazıyor artıkın bilemicem gerisini

geldim bacılarımmm
canlarım güzel dileklerinize teşekkür ederim inanın bana acaip moral verdiniz
minnak arada hazır aldır sende yemeği canım, sende tiksinip yemezsen olmazki şimdi bebişin beyin gelişimi ve kalp gelişimi besinsizmi büyüsün yavrucak ve suyada bişey demiyorum artık yazık nerde yüzüyor o bebicik

çiğdemim doğrusun belki kısmetli olur ama belki

sevo hadi gözün aydın canım yemektende yırtmışsınn

valla onu bunu bilmem dediğim gibi yatırırdım seni bi güzelll :86: :86: Yedirirdimm Yemek yanii
Sen eşine söyledinmi doktor böle diiiyii sen yapcakmışsın diye Bizimkiler yumurta kırmasını bilmezki anacımm nerde öle becerikli kocişler

Testinden bende bişey analmadım %99 temiz çıkmış sanırım %1 ihtimal varmış normal yani bence neyse anlarsın gelince bizede söyle sonucu..

Iptal oldu bacımm

Yaa kızlar deli oluyom burasıda cevap vermiyor arada bir iki saat uğraşıyom bişey göndermeye

Acıktımmmm Bu aralar acıkıyorumm :78:
şşşt söleme öyleee sevabı kaçar hi ho hoo sabret kuzum sabret sabır en büyük ibadettir.akşama ne kaldı şunun şurasında dimi ama

bende susamayaaaaa

sabhtan beri su su diyom susattım kızı gördün mü ,sabret annem sende ahhh keşkem bende susayıp su içsem..dayanın canlarım zafer yakındır kaldı 4 saat

evet az kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…