yaaaaaaaa böyle işteneyse çok düşünüp canımı sıkmak istemiyorum herşeyi oluruna bıraktım artık bakalım hayat bizi nereye sürükleyecek işmi- çocukmu
selam olsun eyyy güzel insanlar.
laracım nassın eyimin dert küpü bacım dolmuşsun yine,daha doğrusu dolusundan azıcık döküvermişsin..nasip yavrucum bee herşey vakti zamanı gelince oluyor ama bazen elini masaya vurmak da gerkiyor tabi..toceler geç olgunlaşan yaratıklar olduğu için herşeyi sallayacak vakitleri olduğunu sanıyorlar..ama öyle değil işte hayat geçiyor..sende güzel bir şekilde ciddi ciddi konuş yavrum olmadı depresyona gir yat yerlere tepin bebek istiyom diye ne bilim elinden geleni ardına koyma..çok mu provokatif oldu ne
slm kızlarrr
melike demek heryerden dular fışkıracak hemide 1 lt sudanlen 1 lt suda ne var bunuda mı içemiyon iyice mideni küçültmüşssün zorla kendini nevomun dediği gibi 1 tane muz ye her zaman,bademdi cevizdi fındıktı onalrıda yede bişeyler alsın vucüdun..ben eşinin yerinde olsam yatırırım seni yere,elllerini tutar zorla yemek yediririm :86: :86: hortumla su içine aktarırım ayy bugün çokk faşisttim
slmmm canımmm nasılsın girebiliyormusun faceye merak ettimmm:26::26::26:
selam canım yok ya giremiyorumAma sadece oraya giremiyorum :44: Sayfa görüntülenemiyor.. Akşam evden giriyorum ttnet e arıza bildiriminde bulundum face giremiyom diye Ama hala cevap yok
Bu arada kızlar misafirlerim yani dayımlar davetim iptal oldu bugün davet etmek için aradım gerek yok siz gelin dedi cuma biz gidiyosçok rahatladım sormayınn
Kızlar birde adetli iken saç boyanırmı :44: Boyanmaz diye biliyorum ama yinede sorayım didim 2 güne kadar adet olucam cumartesi boyatabilirim ancak saçımı da o yüzden
AcıktımmmmBu aralar acıkıyorumm :78:
oğluuum ben normal şartlarda günde 2 bardak su içtiğimi bile zor hatırlıyorum.o yüzden bir litre su denizde boğulmak gibi şuan hu aha haaa napcam bilmem..toce kendi derdinde anca ye diyo o kadar ne istiyon diyo alıyım o kadar.onlara yemek yaoınca ben yeemkten tiksiniyorum zaten.doktor eşin yapsın diyor he he dedim hemen sölerim o da yapar.ben yemek yapmasam aç kalır armut bırak beni yedirmeyi..neyse az önce aradı ikili test sonucu için 100de bir ihtimal o da kesin değil yani bişey yok demişler ama pek bişe anlamadım.
Sen napıyon bakim mönünü belirledin mi?? Ha bu arada yarın karşılama töreni var mı
şşşt söleme öyleee sevabı kaçar hi ho hoo sabret kuzum sabret sabır en büyük ibadettir.akşama ne kaldı şunun şurasında dimi amaAcıktımmmmBu aralar acıkıyorumm :78:
bende susamayaaaaa
geldim bacılarımmm
canlarım güzel dileklerinize teşekkür ederim inanın bana acaip moral verdiniz
minnak arada hazır aldır sende yemeği canım, sende tiksinip yemezsen olmazki şimdi bebişin beyin gelişimi ve kalp gelişimi besinsizmi büyüsün yavrucak ve suyada bişey demiyorum artık yazık nerde yüzüyor o bebicik
doğru diyen yavrum amma ben ki yemek yemeyi angarya olarak gören yaşamak için yiyen ve yemek yerken feci canı sıkılan bir mahlukat olduğum üçün o kaa zorki.ama kızmayın teteleri minnak için artık bu deveyi güdecez başka yolu yok,sonra senin yüzünden cücük kaldım dimesin börülcem
valla onu bunu bilmem dediğim gibi yatırırdım seni bi güzelll :86: :86: YedirirdimmYemek yanii
Sen eşine söyledinmi doktor böle diiiyii sen yapcakmışsın diyeBizimkiler yumurta kırmasını bilmezki anacımm nerde öle becerikli kocişler
Testinden bende bişey analmadım %99 temiz çıkmış sanırım %1 ihtimal varmış normal yani bence neyse anlarsın gelince bizede söyle sonucu..
toceye didim hee diyo gülüyoı ne dicek biliyor ki yapamayacak ki es kaza yapmaya yeltense bile ben onun yaptığını yemiyecem o yüzden kafası rahat..maşallah göbek benden önce altı aylığa çıktı fare yutmuş yılan gibi..bikaç ay ona mı versem diyorumhazır yeri müsait.
şşşt söleme öyleee sevabı kaçar hi ho hoo sabret kuzum sabret sabır en büyük ibadettir.akşama ne kaldı şunun şurasında dimi ama
sabhtan beri su su diyom susattım kızı gördün mü ,sabret annem sende ahhh keşkem bende susayıp su içsem..dayanın canlarım zafer yakındır kaldı 4 saat
geldim bacılarımmm
canlarım güzel dileklerinize teşekkür ederim inanın bana acaip moral verdiniz
minnak arada hazır aldır sende yemeği canım, sende tiksinip yemezsen olmazki şimdi bebişin beyin gelişimi ve kalp gelişimi besinsizmi büyüsün yavrucak ve suyada bişey demiyorum artık yazık nerde yüzüyor o bebicik
doğru diyen yavrum amma ben ki yemek yemeyi angarya olarak gören yaşamak için yiyen ve yemek yerken feci canı sıkılan bir mahlukat olduğum üçün o kaa zorki.ama kızmayın teteleri minnak için artık bu deveyi güdecez başka yolu yok,sonra senin yüzünden cücük kaldım dimesin börülcem
valla onu bunu bilmem dediğim gibi yatırırdım seni bi güzelll :86: :86: YedirirdimmYemek yanii
Sen eşine söyledinmi doktor böle diiiyii sen yapcakmışsın diyeBizimkiler yumurta kırmasını bilmezki anacımm nerde öle becerikli kocişler
Testinden bende bişey analmadım %99 temiz çıkmış sanırım %1 ihtimal varmış normal yani bence neyse anlarsın gelince bizede söyle sonucu..
toceye didim hee diyo gülüyoı ne dicek biliyor ki yapamayacak ki es kaza yapmaya yeltense bile ben onun yaptığını yemiyecem o yüzden kafası rahat..maşallah göbek benden önce altı aylığa çıktı fare yutmuş yılan gibi..bikaç ay ona mı versem diyorumhazır yeri müsait.
ilahii güldürdün beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?