geldim bacılarımmm
canlarım güzel dileklerinize teşekkür ederim inanın bana acaip moral verdiniz
minnak arada hazır aldır sende yemeği canım, sende tiksinip yemezsen olmazki şimdi bebişin beyin gelişimi ve kalp gelişimi besinsizmi büyüsün yavrucak ve suyada bişey demiyorum artık yazık nerde yüzüyor o bebicik
doğru diyen yavrum amma ben ki yemek yemeyi angarya olarak gören yaşamak için yiyen ve yemek yerken feci canı sıkılan bir mahlukat olduğum üçün o kaa zorki.ama kızmayın teteleri minnak için artık bu deveyi güdecez başka yolu yok,sonra senin yüzünden cücük kaldım dimesin börülcem
tamam iyi bak börülcemize
valla onu bunu bilmem dediğim gibi yatırırdım seni bi güzelll :86: :86: YedirirdimmYemek yanii
Sen eşine söyledinmi doktor böle diiiyii sen yapcakmışsın diyeBizimkiler yumurta kırmasını bilmezki anacımm nerde öle becerikli kocişler
Testinden bende bişey analmadım %99 temiz çıkmış sanırım %1 ihtimal varmış normal yani bence neyse anlarsın gelince bizede söyle sonucu..
toceye didim hee diyo gülüyoı ne dicek biliyor ki yapamayacak ki es kaza yapmaya yeltense bile ben onun yaptığını yemiyecem o yüzden kafası rahat..maşallah göbek benden önce altı aylığa çıktı fare yutmuş yılan gibi..bikaç ay ona mı versem diyorumhazır yeri müsait.
kızlar güzeller yavrular ben kaçanzi,yaklaşık bir iki satimi tuvalette geçirmeyi planlıyorum,sizleri öpüyorum hayırlı iftarlar diliyorum oruçlarınızı Rabbim kabul etsin.haydi hoşçakalın hamile kalasıcalaaar
Diyaneti arıyom şuan bi sorayım en kesin cevap onlardadır..
bence de en sağlamı öyle yavrum
Bu arada hazır siteye girmişken diyanetin fitreyi de hallettim
kızlar güzeller yavrular ben kaçanzi,yaklaşık bir iki satimi tuvalette geçirmeyi planlıyorum,sizleri öpüyorum hayırlı iftarlar diliyorum oruçlarınızı Rabbim kabul etsin.haydi hoşçakalın hamile kalasıcalaaar
akşam menülerde neler var hatunlar
benim bişey yok ne yapsam acaba
ayyyyyyy öyle bir nem varki kollarım masaya yapışıyornefter ediyorum bu histen
akşam menülerde neler var hatunlar
benim bişey yok ne yapsam acaba
valla en iyisi yat canımhiç düşünmedim valla eve gidip biran önce uyuyasım varr
ayy evet yaa yapış yapışş çok rahatsız edici bir durum
valla benim de yemeğim yok
çorba var biraz semizotu okadar açıkçası aklımdada bişey yok
hiç düşünmedim valla eve gidip biran önce uyuyasım varr
valla en iyisi yat canım
benimde bilmiyorum ne yapsamm
benimki her zaman derki, ne zaman yemek için sıkışsan mercimek yemeği yap der, çok seviyor olmazsa onu yapayımhem kolay yanınanada makarna oldu bitti aklıma geliverdi bir anda
o gündüzleri bende de oluyo ama eve gidince maalesef uyumaya fırsat kalmıyo 11 e kadar
kızlar ben çıkıyorum son yarım saatte derslerime bakayım şimdi aklıma geldideBiraz soru çözmeye çalışayım
iyi akşamalr sizlere yarın görüşürüz inşallah öpüyorumm
Bu arada 9 gün tatil varmı sizlere
o gündüzleri bende de oluyo ama eve gidince maalesef uyumaya fırsat kalmıyo 11 e kadar
kızlar ben çıkıyorum son yarım saatte derslerime bakayım şimdi aklıma geldideBiraz soru çözmeye çalışayım
iyi akşamalr sizlere yarın görüşürüz inşallah öpüyorumm
Bu arada 9 gün tatil varmı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?