çiğdemim bende çıkıyorum faceye geçiyorum hadi sende gel
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar dün benden sonra kimse yokkkk gelmemişşşşş ne oluyorrrrrrrr
canlar ben bu günnn yokum merak etmeyin olurmu
günaydın canlarımmm nsılsınız günümüz mutlu güzel huzurlu sağlıklı sevgiyl egeçsin inşallah hepinizee kucaklar dolusu öpücüklerimi yolluyorumm ve seviyorum hepinizi bütün kalbimle hissediyorum yakında hepimiz anne olacağızzz hissediyorum inşallah rabbim tez zamanda nasip edecek inşallahhhh
naber çiğdemcimmmmm
iyiyim ablacım senden naberrrrr ahh ahhh kahve içmeyi özledim
hayırdır bugün çok mutlu hissettim senii
oruç olmasan gel ısarlayım diycem ama bayramdan sonra gelirsin artık
ben de iyi sayılırım işte idare ederr
aplam aklına böle şeyler nie getiriyon rABBİMİN İZNİYLE OLACAK BEBİŞLER GELECEKELR AYY SEN ELİNDE TERLİKLERLE KOVALA İNŞ BEBEİŞLERNİİherkese günaydınlar
ayşe alnının akıyla misafirlerini ağırlayıp bitirmişsin darısı benim başıma inş.
zamanı gelince bizim bebelerde oynayacakk..bilirim bu eksikliği acizliği hepimiz bilirizz ama takdiri ilahi işte..
lara inşallah istediğimiz gibi emeklilik yaşarız..tabi genç yaşta bu kederden ölmezsek
valla çocuk konusunda elimizden geleni yapıcaz tabiki olmazsada olmaz napalımm.. bitek beni ürküten yalnız ölmekdün daha haberlerde okudum çocuğu olmayan bir karı koca..kadın 10 yıl önce ölmüş adam yalnızmış 2 katlı evini falan eğitime bağışlamış..komşuları kötü kokuyu fark etmiş içeri girmişlerki iftar sofrasında adamcağız ölmüş kalp krizi geçirmiş..
gerçi çocuğu olupta bu halde ölenlerde var oda tartışılır
çiğdemcim neyseki arkadaşın izindeymiş yoksa kalırdın pc sizbuna da şükür
APLAMM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ İÇİN NE DİORSA ORAYA DİTTofffffff offffffff işte kızlar ben eviliğim boyunca yani 12 yıl boyunca hep bu problemlerle uğraşmaktan tedaviyi salladımda salladım ve tam karar verdim gene çıktı karşıma bişey. haydi bakalım 2 arada 1 derede kaldım ne yapacam şimdi geçen sadece zaman ömrümüzden gidiyor kafayı yiyicem bu açacağımız 5. dükkanda batarmı çıkarmı ne olur bilmiyorum ama ben kafayı sıyıracam artık
BOYANIR DİE BİLİYOM ŞEKERPAREMMMMselam canım yok ya giremiyorumAma sadece oraya giremiyorum :44: Sayfa görüntülenemiyor.. Akşam evden giriyorum ttnet e arıza bildiriminde bulundum face giremiyom diye Ama hala cevap yok
Bu arada kızlar misafirlerim yani dayımlar davetim iptal oldu bugün davet etmek için aradım gerek yok siz gelin dedi cuma biz gidiyosçok rahatladım sormayınn
Kızlar birde adetli iken saç boyanırmı :44: Boyanmaz diye biliyorum ama yinede sorayım didim 2 güne kadar adet olucam cumartesi boyatabilirim ancak saçımı da o yüzden
aLLAH KABUL ETSİN APLACIMDiyaneti arıyom şuan bi sorayım en kesin cevap onlardadır..
Bu arada hazır siteye girmişken diyanetin fitreyi de hallettim
Herkese günaydın dicem ama kimsecik yok sabah kuşları neredesinizzz
melikecik demek bugün aşı var olsun bitsin hemencik çok ağlamasın yunus paşamız
çiğdem evet bugün ayrı bir mutluluk var..o sabah namazındaki huzuru bende biliyorumm o duaların nasıl içten geldiğini,heryer karanlıkken allaha yalvarışını ve başbaşa olduğunuzu hissetmekk çok güzel..
Laracık sen neden idare ediyon bakimm :44:
Yeter hayırdır nerelerdesin bugün
kızlar bende bu gece adet oldum hemen hemen bundan sonraki adet tarihim belli oldu diyebilirim 20 eylülde adet olurum büyük ihtimal bugün doktorla konuşucamm
Herkese günaydın dicem ama kimsecik yok sabah kuşları neredesinizzz
melikecik demek bugün aşı var olsun bitsin hemencik çok ağlamasın yunus paşamız
çiğdem evet bugün ayrı bir mutluluk var..o sabah namazındaki huzuru bende biliyorumm o duaların nasıl içten geldiğini,heryer karanlıkken allaha yalvarışını ve başbaşa olduğunuzu hissetmekk çok güzel..
Laracık sen neden idare ediyon bakimm :44:
Yeter hayırdır nerelerdesin bugün
kızlar bende bu gece adet oldum hemen hemen bundan sonraki adet tarihim belli oldu diyebilirim 20 eylülde adet olurum büyük ihtimal bugün doktorla konuşucamm
evet sevommm canımmmmmmmmmmm çok güzel bi duyguuu hadi gözün aydın çok sevindim hamiş olacaksın inşallahh rabbim o güzel yüreğine göre versin güldürsün yüzünü inşallahhhhhsevom senin adet çok erken mi geliyor canım başında adet olmamışmıydın bana mı öyle geliyorrr:26::26::26::26:
sağol canım güzel dileklerin içinCümlemiz inşallahh en yakın zamanda hamiş kalırız..
Canım ben 26-28 günde bir oluyorum 30/07 da olmuştum en son 27.günde adet olmuş oldum.yani erken değil..annem de hep öle der sen hep erkenmi oluyon devamlı adetlisin der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?