Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

kızlar dün benden sonra kimse yokkkk gelmemişşşşş ne oluyorrrrrrrr

canlar ben bu günnn yokum merak etmeyin olurmu

günaydın canlarımmm nsılsınız günümüz mutlu güzel huzurlu sağlıklı sevgiyl egeçsin inşallah hepinizee kucaklar dolusu öpücüklerimi yolluyorumm ve seviyorum hepinizi bütün kalbimle hissediyorum yakında hepimiz anne olacağızzz hissediyorum inşallah rabbim tez zamanda nasip edecek inşallahhhh

hayırdır bugün çok mutlu hissettim senii

aplam aklına böle şeyler nie getiriyon rABBİMİN İZNİYLE OLACAK BEBİŞLER GELECEKELR AYY SEN ELİNDE TERLİKLERLE KOVALA İNŞ BEBEİŞLERNİİ
APLAMM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞ İÇİN NE DİORSA ORAYA DİTT
BOYANIR DİE BİLİYOM ŞEKERPAREMMMM
Diyaneti arıyom şuan bi sorayım en kesin cevap onlardadır..

Bu arada hazır siteye girmişken diyanetin fitreyi de hallettim
aLLAH KABUL ETSİN APLACIM

Herkese günaydın dicem ama kimsecik yok sabah kuşları neredesinizzz

melikecik demek bugün aşı var olsun bitsin hemencik çok ağlamasın yunus paşamız

çiğdem evet bugün ayrı bir mutluluk var..o sabah namazındaki huzuru bende biliyorumm o duaların nasıl içten geldiğini,heryer karanlıkken allaha yalvarışını ve başbaşa olduğunuzu hissetmekk çok güzel..

Laracık sen neden idare ediyon bakimm :44:

Yeter hayırdır nerelerdesin bugün

kızlar bende bu gece adet oldum hemen hemen bundan sonraki adet tarihim belli oldu diyebilirim 20 eylülde adet olurum büyük ihtimal bugün doktorla konuşucamm

evet sevommm canımmmmmmmmmmm çok güzel bi duyguuu hadi gözün aydın çok sevindim hamiş olacaksın inşallahh rabbim o güzel yüreğine göre versin güldürsün yüzünü inşallahhhhh sevom senin adet çok erken mi geliyor canım başında adet olmamışmıydın bana mı öyle geliyorrr:26::26::26::26:

evet sevommm canımmmmmmmmmmm çok güzel bi duyguuu hadi gözün aydın çok sevindim hamiş olacaksın inşallahh rabbim o güzel yüreğine göre versin güldürsün yüzünü inşallahhhhh sevom senin adet çok erken mi geliyor canım başında adet olmamışmıydın bana mı öyle geliyorrr:26::26::26::26:

melikecim çok ağlamaz paşamız inşallah geçmiş olsunnnn

sağol canım güzel dileklerin için Cümlemiz inşallahh en yakın zamanda hamiş kalırız..

Canım ben 26-28 günde bir oluyorum 30/07 da olmuştum en son 27.günde adet olmuş oldum.yani erken değil..annem de hep öle der sen hep erkenmi oluyon devamlı adetlisin der

şu kredi olayınıda halletseydim rahatlıyacaktım Tedaviye başlıcam enrdeyse para yok ortalıkta
üzerimde çok kredi olunca çıkması zor oluyo bakalım bugün sonuçlancak olmazsa da başka bankaya başvurcam

valla ne bileyim ya bana mı denk gelir bende daha geçengün adetliydi ama diyordum kendi kendimeee inşallah rabbim yüzünü güldürecekkkkkk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…