şu kredi olayınıda halletseydim rahatlıyacaktımTedaviye başlıcam enrdeyse para yok ortalıkta
üzerimde çok kredi olunca çıkması zor oluyo bakalım bugün sonuçlancak olmazsa da başka bankaya başvurcam
valla ne bileyim ya bana mı denk gelir bende daha geçengün adetliydi ama diyordum kendi kendimeee inşallah rabbim yüzünü güldürecekkkkkk inşallah
ben geldiiiim kimse yok muuu lara yavru sen mi varsın bi başına yazııık,makineye çamaşır attım bir posta ,akşama da ikinci postayı atıcam toce dedeyi bıcı bıcı yaptırsın yarına bi ton ütü sonra ertesi gün ben gider annoşuma..gece saat 2ye kadar kitap okudum göslerim pörtledi..
geçmişi okuyamaya mecalim yok ne var ne yok siz anlatıverin,daha 8 bardak su içmem gerek ağğğğhhhh
hopala yavrum tutum seni bırakmam boşluklara telaşe yok,yurcan yavru beşte gelecek innşallah bekleyelim bakalım,dönüşü muhteşem olsun.
ee napıyon anlat bakıyım canın mı sıkılıyo ne istiyon söle,de bakim aplana(aplamıyım bu arada yaş kaç laroşcum)
ooooooo çok işin var canım benim kolay gelsin sanaeh işlerini yoluna koyup yola çıkınca bütün yorgunluk geride kalır güle güle git gel annenlere inşallah. bol dinlen, ye, bomba gibi dön evine canım
yazık kız bebişe hadi bir yudum al şimdi annesi ferahlasın baby ohhh
bizlerdende iyilik güzellik canım ne olsun
ne okuyosun bu arada ben uzun zamnadır bişey okumuyorumders çalışıyım diye elime ders kitapları alıyorum
en son ders aralarında FADİME ŞAHİNİN ANILARINI okumuştum şimdide İSKENDERİ çok merak ediyorum
29,5 cuk
Merhaba arkadaşlar ... Bir iki gündür topici takip ediyorum ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz. Bende bebek özlemi çekenlerdenim kimler nasıl yöntemler denedi çok okuyamadım ama konu başlığını görünce sanırım beni çok iyi anlayacaklardır diye düşündüm. Beni de aranıza alır yardımcı olursanız çok sevinirim
bizim topikimiz den ziyade gönlümüz geniş canımmm tabi alırız senide hoşgeldinnnMerhaba arkadaşlar ... Bir iki gündür topici takip ediyorum ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz. Bende bebek özlemi çekenlerdenim kimler nasıl yöntemler denedi çok okuyamadım ama konu başlığını görünce sanırım beni çok iyi anlayacaklardır diye düşündüm. Beni de aranıza alır yardımcı olursanız çok sevinirim
evet aplaymışım,ben 30 annem ocakta 31 olucam hemide amma sor sor bi görenlere taş çatlasın 26 diyorlar ayol amma bişey değişmiyor tebi nihayetinde 30u deviriyorum.
hoşgeldin angel arkadaş,kaç yıllık evlisin,kaç yaşındasın falan felon anlat bakalım tanışalım önce sonra gerekirse kaynaşırız dimi ama herkese açık bi topic burası
Hoşbuldum
4 yıllık evliyim 27 yaşındayım ve 1 yıldır bebek istiyoruz fakat henüz Rabbim nasip etmedi . İnşallah Allah isteyen herkese yaşatır bu duyguyu eminim çok güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?