Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim olur mu benim buradaki arkadaslarim benim icin cok farkli asla onlar hakkinda kotu bir sey demem
ben durumu tam anlamadim

birde biz safiz iyi niyetliyiz ya herkesi oyle zannediyoruz

megerseoda kendi icinde bizimle dalga geciyormus KISIRIZ diye
cok agrima giiti

birdaha onun lafi gecmesin de kendini adam sanmasin o hayvan

kızlar ben kk pro kartını alıcam
bir mağaza kartı olanın elemeklerini alıp kendi mağazasında satacakmış bu benim için çok iyi :lepi:

kızlar ben kk pro kartını alıcam
bir mağaza kartı olanın elemeklerini alıp kendi mağazasında satacakmış bu benim için çok iyi :lepi:

kedersşzşm bu senin için çok iyi olur ne güzel bak çözülemez dediğin sorunlar için yavaş yavaş çözümler oluşmaya başladı sana tavsiyem küçük parça örgüler yapman bebek hırkaları patik şapka elbiseler bayanlar için şall atkı bere gibi şeyler maliyeti az olur
el oyalamaz ve çok alıcısı olur birde çeyizlik oyalar havlu kenarları falan yap bence senin adına çok seviniyorum çok heyecan yaptım

evet evet öyle yapıcam bak bende heyecan yaptım şimdi ama ben çok yapıcam diye sizinle eskisi kadar ilgilenemiyecem oda var boshayallersmile

kızlar bişi sorcam benim adetlerim cok düzensizdi bu yuzden doğum kontrol hapı kullanıyodum bu ay adetim 7-8 gün geçikti bide çok uyuyorum yataktan kalkamyrm aksam 11 de yatyrm öglen 12 ye kadar uyuyrm braksalar dahada uyurum bide kasığımda şişlik var ve çok agrıyor gögüslerim şişti ağrıyor çok acaba hamile olabilirmiyim yoksa sradan bi gecikmemi ltfn cvp vern

hamileliğin en büyük belirtilerinden biri aşırı uyku hali kendini en iyi sen bilirsin böyle
bi uyku halin daha önce yoksa bi test yap istersen

hamileliğin en büyük belirtilerinden biri aşırı uyku hali kendini en iyi sen bilirsin böyle
bi uyku halin daha önce yoksa bi test yap istersen

daha önce asla bu kadar uyumazdım şaşırıyorum ama teste olumsuz çıkmasından korkuyorum bunun düşüncesi bile mutlu ediyor

evet evet öyle yapıcam bak bende heyecan yaptım şimdi ama ben çok yapıcam diye sizinle eskisi kadar ilgilenemiyecem oda var boshayallersmile

sen iyi ol yeter bize tamane bizi bırakıcak değilsin bizde çalışıyoru ama arada işi bırakıyoruz
herkesin toplandığı saatler belli sabah saatleri ve öğleden sonraları sohpet koyu oluyo o zamanlar uğrarsın

canım neden bir test yapmıyorsun bak bende merak ettim şimdi

elg bence bir test yap canım.... çünkü korunma hapını bırakıp hemen hamile kalanları çok duydum... inşallah güzel bir haber verirsin bize...

ya daha önce yani dgm kontrol hapı kullanmadan da böyle adetim geçiyodu ondan çok üzernde drmadım ama çokk uyuyorm szce hamilelik belirtleri varmı anlattım kadar

canım hamilelik belirtileri arasında uyku halide oluyor inş hamilesindir canım
doğum kontrol ilacını ne zaman bıraktın? bıraktınta sonra düzene girmişmiydi adetin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…