- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
ama o yaralı değildiki ateşliydi hem kötü davranmadık çok sıcak oldu odam dedi bizde kapı pencere ne varsa aç dedik kedersizde git kocanın yanına dedi iyi niyetli yaralı ise önce kendini tanıtıp derdini anlatsaydı sen yanlış anlamışsın canım sanırım geçmişi iyi okumadın burdaki herkes çok iyi yürekli inançlı hepsi ayrı bir hanım efendi kimseye yüz çevirmez brdakiler ben öyle tanıdım
kizlar ben esra icin de 200 okudum bitti
yazmistim ama gormemissin keder
kizlar ben esra icin de 200 okudum bitti
yazmistim ama gormemissin keder
kızlar ben kk pro kartını alıcam
bir mağaza kartı olanın elemeklerini alıp kendi mağazasında satacakmış bu benim için çok iyi :lepi:
kızlar ben kk pro kartını alıcam
bir mağaza kartı olanın elemeklerini alıp kendi mağazasında satacakmış bu benim için çok iyi :lepi:
kedersşzşm bu senin için çok iyi olur ne güzel bak çözülemez dediğin sorunlar için yavaş yavaş çözümler oluşmaya başladı sana tavsiyem küçük parça örgüler yapman bebek hırkaları patik şapka elbiseler bayanlar için şall atkı bere gibi şeyler maliyeti az olur
el oyalamaz ve çok alıcısı olur birde çeyizlik oyalar havlu kenarları falan yap bence senin adına çok seviniyorum çok heyecan yaptım
kızlar bişi sorcam benim adetlerim cok düzensizdi bu yuzden doğum kontrol hapı kullanıyodum bu ay adetim 7-8 gün geçikti bide çok uyuyorum yataktan kalkamyrm aksam 11 de yatyrm öglen 12 ye kadar uyuyrm braksalar dahada uyurum bide kasığımda şişlik var ve çok agrıyor gögüslerim şişti ağrıyor çok acaba hamile olabilirmiyim yoksa sradan bi gecikmemi ltfn cvp vern
hamileliğin en büyük belirtilerinden biri aşırı uyku hali kendini en iyi sen bilirsin böyle
bi uyku halin daha önce yoksa bi test yap istersen
evet evet öyle yapıcam bak bende heyecan yaptım şimdi ama ben çok yapıcam diye sizinle eskisi kadar ilgilenemiyecem oda var boshayallersmile
kızlar bişi sorcam benim adetlerim cok düzensizdi bu yuzden doğum kontrol hapı kullanıyodum bu ay adetim 7-8 gün geçikti bide çok uyuyorum yataktan kalkamyrm aksam 11 de yatyrm öglen 12 ye kadar uyuyrm braksalar dahada uyurum bide kasığımda şişlik var ve çok agrıyor gögüslerim şişti ağrıyor çok acaba hamile olabilirmiyim yoksa sradan bi gecikmemi ltfn cvp vern
canım neden bir test yapmıyorsun bak bende merak ettim şimdi
ya daha önce yani dgm kontrol hapı kullanmadan da böyle adetim geçiyodu ondan çok üzernde drmadım ama çokk uyuyorm szce hamilelik belirtleri varmı anlattım kadar
elg bence bir test yap canım.... çünkü korunma hapını bırakıp hemen hamile kalanları çok duydum... inşallah güzel bir haber verirsin bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?