Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aaa olurmu risk alıp uğraştın sırf benim için

kaderde varsa elbet nasip edecek Rabbim er yada geç ..buda bizim sınavımız Allahın izni ile yüzümüz ak hayırlı bir şekilde geçecez bu sınavı birileri duygu sömürü olarak algılayacak yine bu söylediklerimi ya neyse :97::97::97::97::97:

sırf benim içinde ne demek aşk olsun dostlarıma canım fedaa
teşekkür ettimmmm :16.
canımsın yaaaa

dediğin gibi o vakti saati ne zamansa o zaamana kadar büyük ve meşakkatli sınavımız var :97: inşallah alnımız açık başımız dik anne olucazzz kim algılıycak anlamadım :26: ama bu hiçde bile duygu sömürüsü değil ki yaşamayan bilmez , bilemez başta sağlık, sonra yuvalarımızda huzur sonrada hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşşşşşş

oh valla bacım güzelleştin yani :87:güle güle kullan yeni saçını gitmişken kestirseydinde birazcık oh ne güzel şekil de verseydin bari :81:faceye koy resmini de görek canım
he valla beğen gitmiş iyi oluyodu bazen kısa cevap yerine geçiyodu niden kalktiki acep :26:

canım benim çok geçmiş olsun ciddi bişe yokmuş ALLAHA şükür RABBİM korumuş paşamızı ona emanet olsun üzme kendini olur böle dikkatsizlikler bazen çocuklar düşe düşe büyür napalım ciddi bi şey olmdıkça önemli değildir canım ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH

geçmiş olsun balımmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee fıstıklar ne habersiniz nasıls gidiyor tatil
idare eder datlum senin nası geçti bayramın geçti gitti anlamadıkki bişey canım yaaaa ah ah nerde o eski bayramlar çocukluğumuzda kaldı diyemeden edemicem ama klişe bi laf olcak

canlarım ben geldim sizi özlemek güzeldi kavuşmaksa süperrrrr :87::86:

hoşgeldin yıvrım nası geçti tatil bizde seni özledik ne yaptın bakeeeem

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlarrrr bu arada teyze oldum bennnnnnnnnnn
çok şükür topucuk gibi bi kızımız oldu maşallası var ALLAH hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah

hoşbuldum canım benim ne yapıyım gözüm yaşlı ve çokda sıkıcı bi şekilde geçti bu bayram sizlerinki nasıldı

çok şükür topucuk gibi bi kızımız oldu maşallası var ALLAH hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
gözün aydın tatlım Rabbim hayırlı-sağlıklı, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin tez zamanda sanada nasip etsin inşallah

niye sıkıldınkiii (
bende sakin bi bayram geçirdim memlekete gittik ama şişen el ve ayaklaırmdna dolayı biyere çıkamadım evdeydim ama baba evinin sakinliği bile iyi geliyo bana

amiiiiiinnnnnnnn inşallahh o günleride görücez allahın ,zni,yle i,inşallahh bu arada topicten bi hamiş haberi aldım çok mutlu oldum ama isim vermicem kendisi vermek istedi okiş dedim eenn kısa zamandahayırlısıyla darısı başınıza inşallahhh bu topicte bebeksiz kimse kalmıcak allahın izniyle

hayırlı olsun gözünüz aydın canım darısı sen ve bekleyen herkesin başına inşallah

sağol datlum inşallah hepimize nasip etsin canım benimkide sıkıcıydı biraz memlekete gittik geldik işte bi o değişiklik oldu iyi oldu :81:
hayırdır neden mutsuz bi bayrammı geçirdin canım

teşekkür ederim canım inşallah sende hayırlısıyla alırsın biran önce kucağına RABBİM kurtarsın yardımcın olsun canım
hee bu arada kimmiş bakalım o şanslı hatun kişi süle süle merak ettim şinci :26:

gidemedim anneciğime memlekete ondan sıkkındım canım inşallah kurban bayramına gidicezzz içim buruktu işte anladın sen canım olsun gözün aydın ailene kavuşmuşsun geçmiş olsun ellerin ayakların şişmiş eeee gitgide ağırlaştıkça olucak ufak tefek vücut değişimi inşşş az kaldı alacaksın evladını kucağına kızzzz bizim bu topikten mi var hamiş ayyy heyecan yaptım kim acaba :26: neyse gelecek verecek müjdeyi nasılsa ohhh biri daha kurtuldu kara listeden maşallah darısı bizlere amin canım aminn o güzel gönlüne sağlık

canım seninde gözün aydın kavuştun bayramda ailene işte ben aileme gidemediğimden mutsuzdummm neyse sağlık olsun olmayınca olmuyor diğer bayrama acısını çıkarıcamm inşşş valla sorma ben daha heyecan yaptımmm oysaki Tubiş bilir nassılll heyecanlı karı olduğumu bunu bana nasıl yaparrr :97:

neyse burdan seslenelimmm kızzz yeni hamişimiz kimsin sen çık ortaya çatlatma biz kalbi heyecana fazla gelemeyenleri çabuk gel çebuk gel müjdeni veriver

1.......Kedersiz
Seni Bekliyoruz Bebiş

3....Sevdanehri54
Cennet Kokulum Hadi Gel

6......Yelizipucu
Gel Artık Melek Kokulum

8.....Şifaa
Usanmadan Bebek Bekleyen

9.....Asi38
Nerdesin Meleğim???

11......Umudunukaybetme
anne olmak istiyorum

12.......Ftsedp
MASAL'ım Gel Bebeğim

13........damlaselen
bekletme anneciğini

14........ezgim_ez
seni bekliyorum bebeğim

bu listedenmisin yeni hamişimiz kim acaba aa

inşallah canım inşallah alacaksın tabi yaaa bebişini baktinde

doğru canım sonuçta söz vermişsin söyleme tabi olmaz ki ama eskiden bu listede olup şimdi olmayan kim acaba :26: çözmeye çalışıyomm ben kendi çapımda olsun canım yaaa tekrar söylüyom şükürler olsunn biri daha eksildi kara listeden Yarabbim darısı biz bekleyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin aminn canım benim o güzel gönlüne sağlık amin inşallah hadi bakalım hamişimiz evine dönsün dansözler oynatakkk

bigün s,zler içinde çifte dansözler oynıcak bak gör inşallah...

bu topğiğe uzun süre uğramayan hamiş olarak dönüyo örneğin minnak meliş bu yeni hamişte öle işte ayy kaçıyo ben susutun kaçtım byeeee

ayyyy inşallah mucizeler bizede uğrayacak inanıyorum benn ALLAH ım yakındır inş hepimiz 2011 i aşmadan hamiş olalımmm tüyoların toparlayıp bulcam inşşşşş aklıma Yeliz geliyoooo ama bakalım o mu neyse kaçırma ağzından ben de sebep olmayımmm

ama Yeliz de listede varmış bi an görememişim heyecandan :26:

Çocuğun olmaması ile ilgili sorun sizdemi eniştedemi?

Çocuğun olmaması ile ilgili sorun sizdemi eniştedemi?
merhaba canım hış geldin sorun bende canım eşimde herşey normal bendeki sorunsa tüplerim tıkalı ve yapışıktı laparoskopi ameliyatı ile açıldı fakat ameliyatta asıl sorunum çıktı ortaya benim tüpler tenbelmiş , fonksiyonel değillermiş tüp bebek gerekiyor ki madden hazırlanmadık erteleyip duruyozz bakalım sen ne kadardır düşünüyosun canım ? sizde sorun kimde ?

ismi lazım değil o vefasız çıktı ismi lazım değil o bir hayırsız çıktıı

teşekkür ederim canımm ...tamam canım koyarım bir ara

gözünüz aydın .Allah analaı babalı büyütsün kızınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…