aaa olurmu risk alıp uğraştın sırf benim için
kaderde varsa elbet nasip edecek Rabbim er yada geç ..buda bizim sınavımız Allahın izni ile yüzümüz ak hayırlı bir şekilde geçecez bu sınavıaahhhh ahhhhh biz şu kara listedekiler o kadarrrr çok istiyoruz ki bu listeye yerleşmeyi :97::97: eyyy Yüce Rabbim mucizelerinden bizlerde serp nasip et en kısa zamanda hiç birimizin kalbi kırık , gözlü yaşlı bırakma , gönlümüz buruk malesef , hep bi yanımız eksik , bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver tez zamanda yarabbim
canımsın yaaaasırf benim içinde ne demek aşk olsun dostlarıma canım fedaa
teşekkür ettimmmm:16.
dediğin gibi o vakti saati ne zamansa o zaamana kadar büyük ve meşakkatli sınavımız var :97: inşallah alnımız açık başımız dik anne olucazzzkaderde varsa elbet nasip edecek Rabbim er yada geç ..buda bizim sınavımız Allahın izni ile yüzümüz ak hayırlı bir şekilde geçecez bu sınavıbirileri duygu sömürü olarak algılayacak yine bu söylediklerimi ya neyse :97::97::97::97::97:
oh valla bacım güzelleştin yani :87:güle güle kullan yeni saçını gitmişken kestirseydinde birazcık oh ne güzel şekil de verseydin bari :81:faceye koy resmini de görek canımmerhabayınnn..şifaa bacım hoşgeldin seni tekrar aramızda görmek ne güzel.:81:
ben dünyanın en gozel garısıyam :89: :89: :89:ben dünyanın en gozel garısıyamm :89: :89: :89: kendimden o kadar sıkılmıştımkii bugün kuaföre gittimm (bayramda topladığım bahşişlerle saçlarımı boyattım:86:)çok tarz oldum yaa bu yaşıma geldim ilk defa boyattım bakalım kociş eve gelince tanıyacakmı beniiilk etapta aynada görünce bu hatun kim dedimm umarım benim herifte beğenir ..çok gönüllü değildi saç boyasına ama dün sen bilirsind eyince fırsat bu fırsat dedim ..fikrini değiştirmeden boyattım hemen :))
yaaa bu arada beğen butonu yok olmuşşşnasıl beğenecez şimdi birbizmizi
canım benim çok geçmiş olsunslm şekerler hayırlı bayramalrr kötü bi bayram sabahı oldu ama gerisi idare ederdi dün akşam geldik eve gezdikk eşim en üzülmeyim die bayram sabahı işten geldii hiçç uyumadıı bizi gezdirdi canım kocam benimm
yunusu yataktan düşürdümmm(( taşınacam die halı yoktu biliyosunuz kaFASINI kurtardım az bişey oda takkk etti ama buna şükür tutacam die yanağıı karyolanın kenarına geldii hemen morardı mor ve kırmızı gezdik hala da geçmedii (
idare eder datlumgeçmiş olsun balımmm
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee fıstıklar ne habersiniz nasıls gidiyor tatil
canlarım ben geldimsizi özlemek güzeldi kavuşmaksa süperrrrr :87::86:
aahhhh ahhhhh biz şu kara listedekiler o kadarrrr çok istiyoruz ki bu listeye yerleşmeyi :97::97: eyyy Yüce Rabbim mucizelerinden bizlerde serp nasip et en kısa zamanda hiç birimizin kalbi kırık , gözlü yaşlı bırakma , gönlümüz buruk malesef , hep bi yanımız eksik , bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver tez zamanda yarabbim
hoşbuldum canım benimhoşgeldin yıvrımnası geçti tatil bizde seni özledik ne yaptın bakeeeem
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
gözün aydın tatlımkızlarrrr bu arada teyze oldum bennnnnnnnnnn
çok şükür topucuk gibi bi kızımız oldu maşallası var ALLAH hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
niye sıkıldınkiiicanım sağolasın sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsunvalla yaaa avatarım rütbem beğeni topluyor teşekkür ederim en güzelleri sizlerin olsun valla çok sıkıcı yaaa çokk sıkıldım bu bayramda senin nasıldı bayram
merhaba canım hoşbuldumsayende burdayım tatlım tekrar hakkını hela et canım arkadaşım ooooo yakışır tabi iyi yapmışsın imaj değişikliği süper oluyoooo güle güle kullan tatlım
amiiiiiinnnnnnnn inşallahh o günleride görücez allahın ,zni,yle i,inşallahh bu arada topicten bi hamiş haberi aldım çok mutlu oldum ama isim vermicem kendisi vermek istedi okiş dedimaahhhh ahhhhh biz şu kara listedekiler o kadarrrr çok istiyoruz ki bu listeye yerleşmeyi :97::97: eyyy Yüce Rabbim mucizelerinden bizlerde serp nasip et en kısa zamanda hiç birimizin kalbi kırık , gözlü yaşlı bırakma , gönlümüz buruk malesef , hep bi yanımız eksik , bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver tez zamanda yarabbim
hayırlı olsun gözünüz aydın canım darısı sen ve bekleyen herkesin başına inşallahkızlarrrr bu arada teyze oldum bennnnnnnnnnn
çok şükür topucuk gibi bi kızımız oldu maşallası var ALLAH hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
sağol datlum inşallah hepimize nasip etsin canımhoşbuldum canım benimne yapıyım gözüm yaşlı ve çokda sıkıcı bi şekilde geçti bu bayram sizlerinki nasıldı
gözün aydın tatlımRabbim hayırlı-sağlıklı, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin tez zamanda sanada nasip etsin inşallah
niye sıkıldınkiii(
bende sakin bi bayram geçirdim memlekete gittik ama şişen el ve ayaklaırmdna dolayı biyere çıkamadım evdeydim ama baba evinin sakinliği bile iyi geliyo bana
amiiiiiinnnnnnnn inşallahh o günleride görücez allahın ,zni,yle i,inşallahh bu arada topicten bi hamiş haberi aldım çok mutlu oldum ama isim vermicem kendisi vermek istedi okiş dedimeenn kısa zamandahayırlısıyla darısı başınıza inşallahhh bu topicte bebeksiz kimse kalmıcak allahın izniyle
hayırlı olsun gözünüz aydın canım darısı sen ve bekleyen herkesin başına inşallah
gidemedim anneciğime memleketeniye sıkıldınkiii(
bende sakin bi bayram geçirdim memlekete gittik ama şişen el ve ayaklaırmdna dolayı biyere çıkamadım evdeydim ama baba evinin sakinliği bile iyi geliyo bana
amiiiiiinnnnnnnn inşallahh o günleride görücez allahın ,zni,yle i,inşallahh bu arada topicten bi hamiş haberi aldım çok mutlu oldum ama isim vermicem kendisi vermek istedi okiş dedimeenn kısa zamandahayırlısıyla darısı başınıza inşallahhh bu topicte bebeksiz kimse kalmıcak allahın izniyle
hayırlı olsun gözünüz aydın canım darısı sen ve bekleyen herkesin başına inşallah
canım seninde gözün aydın kavuştun bayramda ailenesağol datlum inşallah hepimize nasip etsin canımbenimkide sıkıcıydı biraz memlekete gittik geldik işte bi o değişiklik oldu iyi oldu :81:
hayırdır neden mutsuz bi bayrammı geçirdin canım
teşekkür ederim canım inşallah sende hayırlısıyla alırsın biran önce kucağına RABBİM kurtarsın yardımcın olsun canım
hee bu arada kimmiş bakalım o şanslı hatun kişi süle süle merak ettim şinci :26:
amiin vakti zamanında hayırlısıyla alayım inşallah ya valla sölemek istiyorum ama ayıp olur ona şimdi kendisindne duyun siz
heyecanlı hatunum inanki sölemek istiyorum çok ama ayıp olur şimdi bugün aradı tek seninle paylaşıyorum şimdilik dedi zaten evind edeğilmiş memleketine gitmiş evine dönünce yazacak ama ne zaman döner ıonuda bilmiyoeum dur yarın kan verip katlamasaına bakıcak arıcak yarın sorayım da söleyeyim olarmı bebimmgidemedim anneciğime memleketeondan sıkkındım canım inşallah kurban bayramına gidicezzz içim buruktu işte anladın sen canım olsun gözün aydın ailene kavuşmuşsun geçmiş olsun ellerin ayakların şişmiş eeee gitgide ağırlaştıkça olucak ufak tefek vücut değişimi inşşş az kaldı alacaksın evladını kucağına kızzzz bizim bu topikten mi var hamiş ayyy heyecan yaptım kim acaba :26: neyse gelecek verecek müjdeyi nasılsa ohhh biri daha kurtuldu kara listeden maşallah darısı bizlere amin canım aminn o güzel gönlüne sağlık
canım seninde gözün aydın kavuştun bayramda aileneişte ben aileme gidemediğimden mutsuzdummm neyse sağlık olsun olmayınca olmuyor diğer bayrama acısını çıkarıcamm inşşş valla sorma ben daha heyecan yaptımmm oysaki Tubiş bilir nassılll heyecanlı karı olduğumu bunu bana nasıl yaparrr :97:
neyse burdan seslenelimmm kızzz yeni hamişimiz kimsin sen çık ortaya çatlatma biz kalbi heyecana fazla gelemeyenleriçabuk gel çebuk gel müjdeni veriver
bu liste eski galiba önceden bu listedeydi amaşimdi yok allah allah uyok bu listede aaay ben kaçtım yoksa kaçırıcam ağzımdna heee ama şunu sölyiyim daha önce bi kaçkez tüp bebk tedavisi görmüştü son tedavisinde olmuş 5.gün embriyosu ymuş iki tane koyulmuş dün 10 günmğş 167 çıkmış1.......KedersizSeni Bekliyoruz Bebiş
3....Sevdanehri54Cennet Kokulum Hadi Gel
6......YelizipucuGel Artık Melek Kokulum
8.....ŞifaaUsanmadan Bebek Bekleyen
9.....Asi38Nerdesin Meleğim???
11......Umudunukaybetmeanne olmak istiyorum
12.......FtsedpMASAL'ım Gel Bebeğim
13........damlaselenbekletme anneciğini
14........ezgim_ezseni bekliyorum bebeğim
bu listedenmisin yeni hamişimiz kim acaba aa2 de dondurulmuş varmış yeter sustum darısı tüm isteyenlere bekleyenlere tüp bebe tedavisine başlayan kisme boş dönmesin o acıyı yaşamasın hatta bekleyen herkes için bi mucize olsun tedaviye gerek kalmadan bebekler ce eee desin öpüldünğz gacılar byeee
inşallah canım inşallah alacaksın tabi yaaa bebişini baktindeamiin vakti zamanında hayırlısıyla alayım inşallah ya valla sölemek istiyorum ama ayıp olur ona şimdi kendisindne duyun siz
heyecanlı hatunum inanki sölemek istiyorum çok ama ayıp olur şimdi bugün aradı tek seninle paylaşıyorum şimdilik dedi zaten evind edeğilmiş memleketine gitmiş evine dönünce yazacak ama ne zaman döner ıonuda bilmiyoeum dur yarın kan verip katlamasaına bakıcak arıcak yarın sorayım da söleyeyim olarmı bebimm
bu liste eski galiba önceden bu listedeydi amaşimdi yok allah allah uyok bu listede aaay ben kaçtım yoksa kaçırıcam ağzımdna heee ama şunu sölyiyim daha önce bi kaçkez tüp bebk tedavisi görmüştü son tedavisinde olmuş 5.gün embriyosu ymuş iki tane koyulmuş dün 10 günmğş 167 çıkmış2 de dondurulmuş varmış yeter sustum darısı tüm isteyenlere bekleyenlere tüp bebe tedavisine başlayan kisme boş dönmesin o acıyı yaşamasın hatta bekleyen herkes için bi mucize olsun tedaviye gerek kalmadan bebekler ce eee desin öpüldünğz gacılar byeee
inşallah canım inşallah alacaksın tabi yaaa bebişini baktinde
doğru canım sonuçta söz vermişsin söyleme tabi olmaz kiama eskiden bu listede olup şimdi olmayan kim acaba :26: çözmeye çalışıyomm ben kendi çapımda olsun canım yaaa tekrar söylüyom şükürler olsunn biri daha eksildi kara listeden Yarabbim darısı biz bekleyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin aminn canım benim o güzel gönlüne sağlık amin inşallah hadi bakalım hamişimiz evine dönsün dansözler oynatakkk
ayyyy inşallah mucizeler bizede uğrayacak inanıyorum bennbigün s,zler içinde çifte dansözler oynıcak bak gör inşallah...
bu topğiğe uzun süre uğramayan hamiş olarak dönüyo örneğin minnak meliş bu yeni hamişte öle işte ayy kaçıyo ben susutun kaçtım byeeee
ama Yeliz de listede varmışayyyy inşallah mucizeler bizede uğrayacak inanıyorum bennALLAH ım yakındır inş hepimiz 2011 i aşmadan hamiş olalımmm tüyoların toparlayıp bulcam inşşşşş aklıma Yeliz geliyoooo ama bakalım o mu neyse kaçırma ağzından ben de sebep olmayımmm
inşallah canım inşallah alacaksın tabi yaaa bebişini baktinde
doğru canım sonuçta söz vermişsin söyleme tabi olmaz kiama eskiden bu listede olup şimdi olmayan kim acaba :26: çözmeye çalışıyomm ben kendi çapımda olsun canım yaaa tekrar söylüyom şükürler olsunn biri daha eksildi kara listeden Yarabbim darısı biz bekleyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklıca nasip etsin aminn canım benim o güzel gönlüne sağlık amin inşallah hadi bakalım hamişimiz evine dönsün dansözler oynatakkk
hayyy sen çok yaşa akıllı bacım doğru doğru olabilir :81:durun ben tahmin edeyimmm bence bu hamiş SELSEBİLL içime öyle doğduu :97:
merhaba canım hış geldinÇocuğun olmaması ile ilgili sorun sizdemi eniştedemi?
ismi lazım değil o vefasız çıktı ismi lazım değil o bir hayırsız çıktııcanımsın yaaaa
dediğin gibi o vakti saati ne zamansa o zaamana kadar büyük ve meşakkatli sınavımız var :97: inşallah alnımız açık başımız dik anne olucazzzkim algılıycak anlamadım :26: ama bu hiçde bile duygu sömürüsü değil ki yaşamayan bilmez , bilemez başta sağlık, sonra yuvalarımızda huzur sonrada hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun inşşşşşş
oh valla bacım güzelleştin yani :87:güle güle kullan yeni saçını gitmişken kestirseydinde birazcık oh ne güzel şekil de verseydin bari :81:faceye koy resmini de görek canım
he valla beğen gitmiş iyi oluyodu bazen kısa cevap yerine geçiyodu niden kalktiki acep :26:
gözünüz aydın .Allah analaı babalı büyütsün kızınızıkızlarrrr bu arada teyze oldum bennnnnnnnnnn
hımmmm özel bir konuya değinip burnumu sokmuşum :78: pardon pardon çok pardonismi lazım değil o vefasız çıktı ismi lazım değil o bir hayırsız çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?