Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bu sorunların hepsi bahane aslında .Rabbim verdikten sonra hiç bir şey engel değil ..O vereceği zamanı iyi bilir biz kulları için her zaman hayırlı olanı veriyo emim bizimde yüzümü güldürecek...inşallah çok geçmeden bizde o günleri görecez bizde burdan o müjdeli haberlerimizi verecez ..zaten şşurda kaç kişi kaldıkki

çok haklısın canım benim OL DEDİKTEN SONRA YÜCE RABBİM vakti saati geldimi hani o sorunlar engeller nerde kalacak kaldırıyoo yüze Rabbim engelleri inşallah canım dediğin gibi azaldı sayımız inşşşşş yakındır

KADIIINLLLARRR!!
kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur.
kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr.
kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız.
kadınlar denizz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin.
kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur. :)

ahh biz kadınlar az değilizzz

ahh biz kadınlar az değilizzz

bak buda bir arkadaştan alıntı

kadın olmak masallarda bile zordur aslında...
Ya 7 cüceyle yaşarsın ,
ya kurbağadan medet umarsın ,
ya 100 yıl uyuturlar seni ,
ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin ,
ya bi kuleye hapsederler seni ,
yaa tanımadığın bir adam için uzatırsın saçlarını ,
yaa saat 12 den sonra bal kabağına dönüşürsün ,
ya da kurt düşer peşine yem olursun...
Bunlar bi yanada en kötüsü seni sadece ayak numarandan tanıyan birine Aşık olursun... ♥ )

merhabalar :79::79:
nasılsınız?
kim kim kimmiş bu şanslı anne adayı merak ettim gerçi ben yeni olduğum için eskilerden bir tahminim yok benim aklıma bebekdls geldi inşallah odur çok sevinirim :26 eskilerden mi ki:26:acep bilemedim şimdi
neyse müjdeyi almamız yakındır.Gelelim bana bayramı hasta geçirdim arefeden bir gün önce evi taşıdık yerleşmeden ben hastalandım açılışı hastanede yaptık inşallah bidaha hastalanmam 10 iğne verdi doktor kalbura döndü dötüm
şükür şimdi daha iyim.
aman aman iki başımızın nede çok kalabalığı varmış yerleş yerleştir bitmiyor veee burası çok soğuk şimdiden örgü yelek patik giymeye başladım aralık ayında ne giyerim bilemiyorum
neyse şekerler her yer heryerde tuğba karnı burnunda yerleşti ben daha yerleşemedim zaten kasada büyük:21
ben kaçar gene gelecem bu sefer anne adayımızın ismi paylaşılmış olsun merak ettim allah tamamına erdirsin.

canım geçmiş olsunnn dikat et kendine
kolay gelsin ev taşımak zor iştir can8ım

başka kim varkii :44: :44:
sölesemmi acaba neyse az daha merak edin bakalım gerçi ismini söleyince ee biz demiştik dersinizde neyyseaman ağzımdada loklam ıslanmıyo galiba

kızlarrr nasılsınız neler yapaıyorsunuz

geçmiş olsun dikkat et canım...yeni evin hayırlı olsun eşya içine girdimmi gerisi geliyo acele etme bayramda geçti nasılsa kurban bayramına kadar bitirirsin yavaşçao kasayla sana kurbana kadar müsade

sölesemmi acaba neyse az daha merak edin bakalım gerçi ismini söleyince ee biz demiştik dersinizde neyyseaman ağzımdada loklam ıslanmıyo galiba
hımmm yane demek oliyikii benim tahminim doğru çıktıı :86:

allahım tamamınada erdirsin çok sıkıntılar çekti o da inşallah sağlıcakla devam eder değeri kat kat artar ..darısı biz bekleyenlerinde başınaa

çok az kişi kaldık kızlarr ben ,sevo,fatoş,serap,tarfil,şifa,yeter hımm başka kim vardıı haa birde tosti var o da çok yakında çıkıp bombayı patlatır gibime geliyo

kız hiç bilmiyorum kii
bu hatunlar benden gizli işler çeviriyorlar hamiş kalıyorlarrrrhiç olacak şeymi yafffff
olmaz tabi ayıp etmişler yiteeer ama yaaaaa yeter inşallah send ebizlerdne gizli saklı hamiş kalıp müjdeler verirsin sne ve bekleyen dileyen herkessss

hayır tahminin filan doğru çıkmadı daha dur umudunu kaybetme var selsebil var aman neyse allah tamanına erdirsin ben iyice onay alayımda yazarım bi iki güne

hoşgeldin canımm
Rabbim size de ol dicek quuzmm inşalahh
saol aplam Allah razı olsun önemli bişeyi yok çok şükür iyi sıpaa sen nasılsın ne var ne yok
kızlarrrr bu arada teyze oldum bennnnnnnnnnn
çok şükür topucuk gibi bi kızımız oldu maşallası var ALLAH hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
maşalah canımm tebrik ederiö gözünüz aydın kıs kardeşinde teyze olsun inşalahh
beğendi ben msj
datlım kim ya çatlıcam tahminde yok sebsebil die düşünmüştüğmm
geçmiş olsunn quuzmm

kızlar benim bıdığın odasını buraya eklemek yanlış olurdu diğer topiğe ekledim bilginiz olsun ben kaçar ii gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…