canım bu sorunların hepsi bahane aslında .Rabbim verdikten sonra hiç bir şey engel değil ..O vereceği zamanı iyi bilir biz kulları için her zaman hayırlı olanı veriyo emim bizimde yüzümü güldürecek...inşallah çok geçmeden bizde o günleri görecez bizde burdan o müjdeli haberlerimizi verecez ..zaten şşurda kaç kişi kaldıkkimerhaba canım hış geldinsorun bende canım eşimde herşey normal bendeki sorunsa tüplerim tıkalı ve yapışıktı laparoskopi ameliyatı ile açıldı fakat ameliyatta asıl sorunum çıktı ortaya benim tüpler tenbelmiş , fonksiyonel değillermiş tüp bebek gerekiyor ki madden hazırlanmadık erteleyip duruyozz bakalım sen ne kadardır düşünüyosun canım ? sizde sorun kimde ?
estğfirullah canım ...ne özeli canım özellik bir durumu yokhımmmm özel bir konuya değinip burnumu sokmuşum :78: pardon pardon çok pardon ÇIKTIM '' C '' DEN :86::86:
çok haklısın canım benim OL DEDİKTEN SONRA YÜCE RABBİMcanım bu sorunların hepsi bahane aslında .Rabbim verdikten sonra hiç bir şey engel değil ..O vereceği zamanı iyi bilir biz kulları için her zaman hayırlı olanı veriyo emim bizimde yüzümü güldürecek...inşallah çok geçmeden bizde o günleri görecez bizde burdan o müjdeli haberlerimizi verecez ..zaten şşurda kaç kişi kaldıkki
durun ben tahmin edeyimmm bence bu hamiş SELSEBİLL içime öyle doğduu :97:
başka kim varkii :44: :44:ııı ııııııı değill
canım gözün aydın Rabbim sağlıklı ve hayırlı evladını sıkıntısızca kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahgözün aydın tebrikler
ahh biz kadınlar az değilizzzKADIIINLLLARRR!!
kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur.
kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr.
kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız.
kadınlar denizz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin.
kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur.:)
ahh biz kadınlar az değilizzz
canım geçmiş olsunnn dikat et kendinemerhabalar :79::79:
nasılsınız?
kim kim kimmiş bu şanslı anne adayı merak ettim gerçi ben yeni olduğum için eskilerden bir tahminim yok benim aklıma bebekdls geldi inşallah odur çok sevinirim :26eskilerden mi ki:26:acep bilemedim şimdi
neyse müjdeyi almamız yakındır.Gelelim bana bayramı hasta geçirdim arefeden bir gün önce evi taşıdık yerleşmeden ben hastalandım açılışı hastanede yaptık inşallah bidaha hastalanmam 10 iğne verdi doktor kalbura döndü dötüm
şükür şimdi daha iyim.
aman aman iki başımızın nede çok kalabalığı varmış yerleş yerleştir bitmiyor veee burası çok soğuk şimdiden örgü yelek patik giymeye başladım aralık ayında ne giyerim bilemiyorum
neyse şekerler her yer heryerde tuğba karnı burnunda yerleşti ben daha yerleşemedim zaten kasada büyük:21
ben kaçar gene gelecem bu sefer anne adayımızın ismi paylaşılmış olsun merak ettim allah tamamına erdirsin.
sölesemmi acaba neyse az daha merak edin bakalım gerçi ismini söleyince ee biz demiştik dersinizde neyyseaman ağzımdada loklam ıslanmıyo galibabaşka kim varkii :44: :44:
kızlarrr nasılsınız neler yapaıyorsunuz
KADIIINLLLARRR!!
kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur.
kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr.
kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız.
kadınlar denizz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin.
kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur.:)
geçmiş olsun dikkat et canım...yeni evin hayırlı olsun eşya içine girdimmi gerisi geliyo acele etme bayramda geçti nasılsa kurban bayramına kadar bitirirsin yavaşçamerhabalar :79::79:
nasılsınız?
kim kim kimmiş bu şanslı anne adayı merak ettim gerçi ben yeni olduğum için eskilerden bir tahminim yok benim aklıma bebekdls geldi inşallah odur çok sevinirim :26eskilerden mi ki:26:acep bilemedim şimdi
neyse müjdeyi almamız yakındır.Gelelim bana bayramı hasta geçirdim arefeden bir gün önce evi taşıdık yerleşmeden ben hastalandım açılışı hastanede yaptık inşallah bidaha hastalanmam 10 iğne verdi doktor kalbura döndü dötüm
şükür şimdi daha iyim.
aman aman iki başımızın nede çok kalabalığı varmış yerleş yerleştir bitmiyor veee burası çok soğuk şimdiden örgü yelek patik giymeye başladım aralık ayında ne giyerim bilemiyorum
neyse şekerler her yer heryerde tuğba karnı burnunda yerleşti ben daha yerleşemedim zaten kasada büyük:21
ben kaçar gene gelecem bu sefer anne adayımızın ismi paylaşılmış olsun merak ettim allah tamamına erdirsin.
yeni gebemizinkim olduğunu bulmaya çalışıyoruzkızlarrr nasılsınız neler yapaıyorsunuz
yeni gebemizinkim olduğunu bulmaya çalışıyoruzsen napan annem
hımmm yane demek oliyikii benim tahminim doğru çıktıı :86:sölesemmi acaba neyse az daha merak edin bakalım gerçi ismini söleyince ee biz demiştik dersinizde neyyseaman ağzımdada loklam ıslanmıyo galiba
olmaz tabi ayıp etmişler yiteeer ama yaaaaa yeterkız hiç bilmiyorum kii
bu hatunlar benden gizli işler çeviriyorlarhamiş kalıyorlarrrr hiç olacak şeymi yafffff
hayır tahminin filan doğru çıkmadı daha dur umudunu kaybetme var selsebil var aman neyse allah tamanına erdirsin ben iyice onay alayımda yazarım bi iki günehımmm yane demek oliyikii benim tahminim doğru çıktıı :86:
allahım tamamınada erdirsin çok sıkıntılar çekti o da inşallah sağlıcakla devam eder değeri kat kat artar ..darısı biz bekleyenlerinde başınaa
çok az kişi kaldık kızlarr ben ,sevo,fatoş,serap,tarfil,şifa,yeter hımm başka kim vardıı haa birde tosti var o da çok yakında çıkıp bombayı patlatır gibime geliyo
hoşgeldin canımmaahhhh ahhhhh biz şu kara listedekiler o kadarrrr çok istiyoruz ki bu listeye yerleşmeyi :97::97: eyyy Yüce Rabbim mucizelerinden bizlerde serp nasip et en kısa zamanda hiç birimizin kalbi kırık , gözlü yaşlı bırakma , gönlümüz buruk malesef , hep bi yanımız eksik , bizlerede hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver tez zamanda yarabbim
saol aplam Allah razı olsun önemli bişeyi yok çok şükür iyi sıpaa sen nasılsın ne var ne yokoh valla bacım güzelleştin yani :87:güle güle kullan yeni saçını gitmişken kestirseydinde birazcık oh ne güzel şekil de verseydin bari :81:faceye koy resmini de görek canım
he valla beğen gitmiş iyi oluyodu bazen kısa cevap yerine geçiyodu niden kalktiki acep :26:
canım benim çok geçmiş olsunciddi bişe yokmuş ALLAHA şükür RABBİM korumuş paşamızı ona emanet olsun üzme kendini olur böle dikkatsizlikler bazen çocuklar düşe düşe büyür napalım ciddi bi şey olmdıkça önemli değildir canım ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH
idare eder datlumsenin nası geçti bayramın geçti gitti anlamadıkki bişey canım yaaaa ah ah nerde o eski bayramlar çocukluğumuzda kaldı diyemeden edemicem ama klişe bi laf olcak
hoşgeldin yıvrımnası geçti tatil bizde seni özledik ne yaptın bakeeeem
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
maşalah canımm tebrik ederiö gözünüz aydın kıs kardeşinde teyze olsun inşalahhkızlarrrr bu arada teyze oldum bennnnnnnnnnn
çok şükür topucuk gibi bi kızımız oldu maşallası var ALLAH hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
beğendi ben msjamiin vakti zamanında hayırlısıyla alayım inşallah ya valla sölemek istiyorum ama ayıp olur ona şimdi kendisindne duyun siz
heyecanlı hatunum inanki sölemek istiyorum çok ama ayıp olur şimdi bugün aradı tek seninle paylaşıyorum şimdilik dedi zaten evind edeğilmiş memleketine gitmiş evine dönünce yazacak ama ne zaman döner ıonuda bilmiyoeum dur yarın kan verip katlamasaına bakıcak arıcak yarın sorayım da söleyeyim olarmı bebimm
bu liste eski galiba önceden bu listedeydi amaşimdi yok allah allah uyok bu listede aaay ben kaçtım yoksa kaçırıcam ağzımdna heee ama şunu sölyiyim daha önce bi kaçkez tüp bebk tedavisi görmüştü son tedavisinde olmuş 5.gün embriyosu ymuş iki tane koyulmuş dün 10 günmğş 167 çıkmış2 de dondurulmuş varmış yeter sustum darısı tüm isteyenlere bekleyenlere tüp bebe tedavisine başlayan kisme boş dönmesin o acıyı yaşamasın hatta bekleyen herkes için bi mucize olsun tedaviye gerek kalmadan bebekler ce eee desin öpüldünğz gacılar byeee
geçmiş olsunn quuzmmmerhabalar :79::79:
nasılsınız?
şükür şimdi daha iyim.
olmaz tabi ayıp etmişler yiteeer ama yaaaaa yeterinşallah send ebizlerdne gizli saklı hamiş kalıp müjdeler verirsin sne ve bekleyen dileyen herkessss
hayır tahminin filan doğru çıkmadı daha dur umudunu kaybetme var selsebil var aman neyse allah tamanına erdirsin ben iyice onay alayımda yazarım bi iki güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?