Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ııı ııııııı değill
valla Nurcik deyince mantıklı bulmuştumm aaaaa damlaselenmi yoksa :92:

başka kim varkii :44: :44:
tarfil mi yoksa :26:

kızlarrr nasılsınız neler yapaıyorsunuz
canım hoş geldin ben kötünün iyisiyim çokk sıkıcıydı bayram filan anneciğimi gidip göremediğimden :84: neyse sağlık olsun bakalım bu arada geçmiş bayramın mübarek olsun sen nasılsın tatlım

aminnn şifacım.çok sağol
rica ederim tatlım

tatlım büyük geçmiş olsun demekki sen terledin cereyanda filan kaldın üşüttün eeee tabi acillik oldun dikkat et kalında giyinmeye başlamışsın Rabbim başta sağlık versin hepimize taşınmak ayrı dert , yerleşmek ayrı çok iyi bilirim kolay gele

kızz tahminin tuttuğu ne zaman kesinleşti ki ben çözemedim tek tek okuyom mesajları :26: ALLAH ALLAH :44: kızzz hakikaten bide tostimiz vardı dimi o mu yoksa

hayır tahminin filan doğru çıkmadı daha dur umudunu kaybetme var selsebil var aman neyse allah tamanına erdirsin ben iyice onay alayımda yazarım bi iki güne
amaa tubiş umudunu kaybetme listede varrrrrr:80: sen listede olmayan biri demiştin onay tasdik imza alda söleeeeee lafı başladın bakalım

hem damlaselende varmış listede benim tahmin de tutmadı tosti olabilir tarfil olabilir :97:

hoşgeldin canımm
Rabbim size de ol dicek quuzmm inşalahh
hoşbuldum amin cnm aminn tez zamanda inşşşş

kızlar benim bıdığın odasını buraya eklemek yanlış olurdu diğer topiğe ekledim bilginiz olsun ben kaçar ii gecelr
aaaa buluyum diğer topiiiği geleyim bakayım ooooohhh güle güle kullanın şimdiden hayırlı uğurlu olsun

canım arkadaş değerleri katlanmadan kalp atışlarını duymadan paylaşmak istemedinazara inanıyo birde şimdi ben sölerim allah korusun bişey olursa vicdan yaparım onun için susuyorum pzts ararım ok derse sölerim hangi arkadaş olursa olsun sevindirici bi durum nihayetinde durumu bi çok kişiden zordu ve oldu buda artı umut demek inançdemek yeni başlayacaklara büyük moral demekşükürler olsun bi arkadaşımız daha hayaline kavuştu haydi dualarımızla sıra sizlerde yıl bitmeden bi kaç müjde daha bekliyoruz haydeeeeee sağol şifam hayalimdeki gibi bi oda olmadı ilk zmanlar farklı sorunlar çıktı sonra oda almaya karar verdi,k lojmanların odaları takımı barındırabilecek genişlikte değildi vs derken kendi çapımızda bişeyler yapıverdik işte sağlıkla gelsinde hepsi zamnla our inşallah

yok yok hemen söyle demedim canım onay al öyle dedim dediğin gibi aramızdan biri daha eksildi çok şükürrrr ALLAH ım nazarlardan esirgesin hepimizi inşşşşş

olsun canım oda şahane valla olsun küçük büyük içinde canınız olacak ohh eviniz ayrı şenlenecek

sölüyorum hamilemiz
SELSEBİLLLLLLLLLLLLLLLL
bu bi tahmin mi :26::26::26: yoksa öğrendinmi :97:

sen mesajımı aldın mı
evet nurcan yapmıştı bu tahmini bende aklımca onaylıyorum
aldım bacım mesajını fakat benim 10 dk sürem dolmadığı için cevaplayamadım birazdan dönerim heee tamam cnm aynı tahmin hadi bende yapayım bari SELSEBİL

10dk. engeline takıldım
canım elimden geleni yaparım bildiğim bişeyse yardımcı olmak isterim ben 2 başarısız tedavi geçirdim hala cesaretim yerinde
sen bi adımını at ilkinde insan korkuyor tedirgin oluyor sonra alışıyorsun benim param olsa her ay her hafta yaptırasım var alişkanlık yapıyor

anladım canım anladım elbette anne olmak uğruna insan heyecandan istekden alıkoyamıyoo ki kendini bununda farkındayım fakat işte vücuduma güvenemiyommm :2: bakalım ne nedir ? nolacak ?

sıkma canını kuzum yaa

evet tubam yeter ama yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
benmi yok kız benden hamiş falan olmaz artık sanırım bu sayfa kapandı

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

şifacım çok isterdim o kişi ben olayım ama maleseff ben değilim ...ve çok merak ediyorum bende selsebil yada yeliz olabilir sankii

az kişi kaldık demiştim ama ismini unuttuklarım var çiğdem ,kamer,bebekdls az öz değiliz valla ama ben inanıyorumki hepimiz bu duyguyu tadacaz inşallah

bu arada yeni hamilemiz nazarımızdan korkuyorsa hiç paylaşmasın bizimlee

yeter canım hiç bir sayfa kapanamaz rabbin sağlik ve para nasip etsin inşallah seninde bebelerin olacak umudunu yitirme allah büyük
bu arada kızkardeşinin tedavisi ne oldu inşallah hayırlı sonuç almıştır merak ettim

inşş be papatyam ama ne bileyim
canım adet olmayı bekliyor uzun protokol olarak başlaycak inşş

olsun canım oda şahane valla olsun küçük büyük içinde canınız olacak ohh eviniz ayrı şenlenecek
yok canım hayalimdeki gibi olmadı ama şükürler olsun bunada kendi çapımızda bişeyler yaptık işte rabbim enn güzellerini sşzlere nasip etsin içinde hayırlı sağlıklı salih evlatlar yetiştireceğiniz evlatlar nasip etsin

evet tubam yeter ama yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
şşşşttttttttttt valla koca göbeğimle üstüne bi atlarsam ezerim seni heee ne demek kapandı o sayfa rabbimin ne mucizeleri var allah can sağlığı ve imkan versin yeterki yılmak yok canımm yaradandan dileyelim olmayan tüm kullarıı içinde yaratsın duacınım öpüyorum

aynı gün milyonlarca insan hamile haberi alıyo doğumlar yapıyo şurda toplasan 10 parmak sayısını geçmez bizim topicte anne olmak isteyenler tabiki o duyguyu doyasıya yaşayacalk herkes allahın izni ve emriyle...

yeni hamişin topiğe özel bi sözü değil o anne ve kayın validesi dışında kimse bilmiyomuş aslında bende ilk hamşi olduğumu öğrendiğimde annem kimseye söleme demişti üç ay bekle nazara göze gelir demişti bende babası belli niye saklıcam bişey olursada allahtan olur dedim dinlemedim ama herkesten bir değil

kızlar benim bıdığın odasını buraya eklemek yanlış olurdu diğer topiğe ekledim bilginiz olsun ben kaçar ii gecelr
baktım bidenemm maşalahh harikaa Rabbim sağlıkla yavrunu içinde güsel güsel büyütmeyi nasib etsin inşalah herşeyi hariha zillinin maşalahh tebarekallahh datlım benimm

dett kıss öle deme apla mapla diemem wallaa

hımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…