- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
valla Nurcik deyince mantıklı bulmuştumm aaaaa damlaselenmi yoksaııı ııııııı değill
tarfil mi yoksabaşka kim varkii :44: :44:
canım hoş geldinkızlarrr nasılsınız neler yapaıyorsunuz
rica ederim tatlımaminnn şifacım.çok sağol
tatlım büyük geçmiş olsun demekki sen terledin cereyanda filan kaldın üşüttün eeee tabi acillik oldunmerhabalar :79::79:
nasılsınız?
kim kim kimmiş bu şanslı anne adayı merak ettim gerçi ben yeni olduğum için eskilerden bir tahminim yok benim aklıma bebekdls geldi inşallah odur çok sevinirim :26eskilerden mi ki:26:acep bilemedim şimdi
neyse müjdeyi almamız yakındır.Gelelim bana bayramı hasta geçirdim arefeden bir gün önce evi taşıdık yerleşmeden ben hastalandım açılışı hastanede yaptık inşallah bidaha hastalanmam 10 iğne verdi doktor kalbura döndü dötüm
şükür şimdi daha iyim.
aman aman iki başımızın nede çok kalabalığı varmış yerleş yerleştir bitmiyor veee burası çok soğuk şimdiden örgü yelek patik giymeye başladım aralık ayında ne giyerim bilemiyorum
neyse şekerler her yer heryerde tuğba karnı burnunda yerleşti ben daha yerleşemedim zaten kasada büyük:21
ben kaçar gene gelecem bu sefer anne adayımızın ismi paylaşılmış olsun merak ettim allah tamamına erdirsin.
kızz tahminin tuttuğu ne zaman kesinleşti kihımmm yane demek oliyikii benim tahminim doğru çıktıı :86:
allahım tamamınada erdirsin çok sıkıntılar çekti o da inşallah sağlıcakla devam eder değeri kat kat artar ..darısı biz bekleyenlerinde başınaa
çok az kişi kaldık kızlarr ben ,sevo,fatoş,serap,tarfil,şifa,yeter hımm başka kim vardıı haa birde tosti var o da çok yakında çıkıp bombayı patlatır gibime geliyo
amaa tubiş umudunu kaybetme listede varrrrrr:80: sen listede olmayan biri demiştinhayır tahminin filan doğru çıkmadı daha dur umudunu kaybetme var selsebil var aman neyse allah tamanına erdirsin ben iyice onay alayımda yazarım bi iki güne
hem damlaselende varmış listede
hoşbuldumhoşgeldin canımm
Rabbim size de ol dicek quuzmm inşalahh
aaaa buluyum diğer topiiiği geleyim bakayım ooooohhh güle güle kullanın şimdiden hayırlı uğurlu olsunkızlar benim bıdığın odasını buraya eklemek yanlış olurdu diğer topiğe ekledim bilginiz olsun ben kaçar ii gecelr