yok canım hayalimdeki gibi olmadı ama şükürler olsun bunada kendi çapımızda bişeyler yaptık işte rabbim enn güzellerini sşzlere nasip etsin içinde hayırlı sağlıklı salih evlatlar yetiştireceğiniz evlatlar nasip etsin
şşşştttttttttttvalla koca göbeğimle üstüne bi atlarsam ezerim seni heee ne demek kapandı o sayfa rabbimin ne mucizeleri var allah can sağlığı ve imkan versin yeterki yılmak yok canımm yaradandan dileyelim olmayan tüm kullarıı içinde yaratsın duacınım öpüyorum
aynı gün milyonlarca insan hamile haberi alıyo doğumlar yapıyo şurda toplasan 10 parmak sayısını geçmez bizim topicte anne olmak isteyenler tabiki o duyguyu doyasıya yaşayacalk herkes allahın izni ve emriyle...
yeni hamişin topiğe özel bi sözü değil o anne ve kayın validesi dışında kimse bilmiyomuş aslında bende ilk hamşi olduğumu öğrendiğimde annem kimseye söleme demişti üç ay bekle nazara göze gelir demişti bende babası belli niye saklıcam bişey olursada allahtan olur dedim dinlemedim ama herkesten bir değil
baktım bidenemm maşalahh harikaa Rabbim sağlıkla yavrunu içinde güsel güsel büyütmeyi nasib etsin inşalah herşeyi hariha zillinin maşalahh tebarekallahh datlım benimm
dett kıss öle deme apla mapla diemem wallaa
hımmmmmmmmmm
aynı gün milyonlarca insan hamile haberi alıyo doğumlar yapıyo şurda toplasan 10 parmak sayısını geçmez bizim topicte anne olmak isteyenler tabiki o duyguyu doyasıya yaşayacalk herkes allahın izni ve emriyle...
yeni hamişin topiğe özel bi sözü değil o anne ve kayın validesi dışında kimse bilmiyomuş aslında bende ilk hamşi olduğumu öğrendiğimde annem kimseye söleme demişti üç ay bekle nazara göze gelir demişti bende babası belli niye saklıcam bişey olursada allahtan olur dedim dinlemedim ama herkesten bir değil
sıkma canını kuzum yaa
ama lütfen Yeterr canım arkadaşım öyle deme o zaman bizde umudumuzu keselimevet tubam yeter ama yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
benmi yok kız benden hamiş falan olmaz artık sanırım bu sayfa kapandı
canım benim inşallah seninde müjden yakın olsunşifacım çok isterdim o kişi ben olayım ama maleseff ben değilim ...ve çok merak ediyorum bende selsebil yada yeliz olabilir sankii
şimdiye kadar hiçbirimizin nazarı kimseye değmedikiaz kişi kaldık demiştim ama ismini unuttuklarım var çiğdem ,kamer,bebekdls az öz değiliz vallaama ben inanıyorumki hepimiz bu duyguyu tadacaz inşallah
bu arada yeni hamilemiz nazarımızdan korkuyorsa hiç paylaşmasın bizimlee
ayy evet yaaa benimde aklıma geldi sayende Yeterrr canım noldu inşş kızkardeşin olumlu sonuçtadıryeter canım hiç bir sayfa kapanamaz rabbin sağlik ve para nasip etsin inşallah seninde bebelerin olacak umudunu yitirme allah büyük
bu arada kızkardeşinin tedavisi ne oldu inşallah hayırlı sonuç almıştır merak ettim
inşş cnm müjdesini ileticen kızkardeşinininşş be papatyam ama ne bileyim
canım adet olmayı bekliyor uzun protokol olarak başlaycak inşş
dediğim gibi herşey istediğimiz gibi olmayadabiliyooyok canım hayalimdeki gibi olmadı ama şükürler olsun bunada kendi çapımızda bişeyler yaptık işte rabbim enn güzellerini sşzlere nasip etsin içinde hayırlı sağlıklı salih evlatlar yetiştireceğiniz evlatlar nasip etsin
sen dün öyle yazınca bize söyler gibi olmuş ...evet ilk 3 ay söylenmezmiş ,zaten tehlikeli dönem birde nazarı olan hasetli insan çok duyulmaması taraftarıyım bende ..ama sanırım ben kendimi tutamam herhalde herkese duyururumm :)
bu arada bebek odasını bende gördüm çok şaşalı olmasada yine şirin olmuş güle güle büyüt kızını içinde
yetercim niye öyle diyon bacım çıkmyan candan umut kesilmezbir daha böyle bir şey duymuyalım senden hem Allahında gücüne gider O isterse olmuyacak bişey yok
papatyacım yeni evine taşınmışsın güle güle otur canım yeni ev sana uğur getirsin inşallah
ama lütfen Yeterr canım arkadaşım öyle deme o zaman bizde umudumuzu keselimoldumu şimdi ALLAH ım yüzümüzü güldürecek gör bak
canım benim inşallah seninde müjden yakın olsun
şimdiye kadar hiçbirimizin nazarı kimseye değmediki:44: neyse artık kendisi bilir yok kızzz malesef az değiliz kara liste kabarık
ayy evet yaaa benimde aklıma geldi sayende Yeterrr canım noldu inşş kızkardeşin olumlu sonuçtadır
inşş cnm müjdesini ileticen kızkardeşininveee asıl bomba senden gelecek çok yakında inşşş
dediğim gibi herşey istediğimiz gibi olmayadabiliyooama olsun ellerinize sağlık yine söylüyom cici kızın çok cici odası hazır bile :81: amin cnm benim aminnn inşş bizade vericez müjde
canım yine seni en iyi biz anlarızbiliyorum yine kızacaksınızama bazan ben anne olamayacağım bari kız kardeşim olsa diyorummm
allahım herkesin yüzünü güldürüsn inşşş
canım yine seni en iyi biz anlarızzaman zaman bizde yani kendi adıma söyliyim aynı düşünceler içerisine giriyorum tatlım bak mesela bugün tam 14. günüm adetim gecikeli çok sevinmiştim hatta kesin hamişim zannetmiştim mucize gerçek oldu hayallerim demiştim dün doktordan geliyorumm malesef negatifi ve basit 3 cm llik kistimi görüpte geldim veee halaaaa adet olmadım ki dr um dediki nadirende olsa kist adet geciktirebilir miş benim hele 14 günlük alt üst olmuş psikolojimmmm hiççç sölemeyim ki tahmin edersiniz yani artık ben adetim gecikse bile sevinmicemmm oooooo bissürü hamişlik belirtilerinide ne çabuk ne çok farkedip hissetmiştim oysaki tabiii psikolojikmiş vakti saati yok gelmemiş demekki inatçı bebişimin amann işte açıp deşmeyim yaramı yüce Rabbim büyük inşşş nasip edecek hepimize anneliği :81:
bu saydıklarının heposinin etkisi var aslında ,zaman çabuk geçiyor hiç olmuyacak düşüncesi hepimizde oluyor ama sonra ne yapıyoruz Allaha sığınıp yakarıyoruz ona güveniyoruz ...Rabbim kullarına her zaman hayırlı olanını verir bizim içinde hayrlı zamanı bekliyor ..olacak inşallah bizimdekuzum şu anda ezan okunuyor bende hepimize dua ediyorumm
biliyorum böyle demmeliyimama işte yine duygusala bağladım aklımla kalbim aynı şeyleri söylemiyor :44:bu durumdan nefret ediyorum ama :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
18 eylül evlilik yıl dönümümüz 7 yıl bitiyor 8 yıla giriyoruzbundanmıdır eşimin rahatsığılığından dolayı çok yıprandım bundanmıdır bebek hasreti çok büyüdü bundanmıdır bilemeiyorum karışığım bu aralar
biliyorum yine kızacaksınızama bazan ben anne olamayacağım bari kız kardeşim olsa diyorummm
allahım herkesin yüzünü güldürüsn inşşş
canım yine seni en iyi biz anlarızzaman zaman bizde yani kendi adıma söyliyim aynı düşünceler içerisine giriyorum tatlım bak mesela bugün tam 14. günüm adetim gecikeli çok sevinmiştim hatta kesin hamişim zannetmiştim mucize gerçek oldu hayallerim demiştim dün doktordan geliyorumm malesef negatifi ve basit 3 cm llik kistimi görüpte geldim veee halaaaa adet olmadım ki dr um dediki nadirende olsa kist adet geciktirebilir miş benim hele 14 günlük alt üst olmuş psikolojimmmm hiççç sölemeyim ki tahmin edersiniz yani artık ben adetim gecikse bile sevinmicemmm oooooo bissürü hamişlik belirtilerinide ne çabuk ne çok farkedip hissetmiştim oysaki tabiii psikolojikmiş vakti saati yok gelmemiş demekki inatçı bebişimin amann işte açıp deşmeyim yaramı yüce Rabbim büyük inşşş nasip edecek hepimize anneliği :81:
canım başınız sağolsun vee büyük sevap aldın bencemerhaba arkadaşlar nasılsınız ben dün öğlene kadar iyiydim ama dün öğlen annemin komşusunun ölüm haberiyle çok üzüldüm çok sevdiğim hülya teyzemizi kaybettik allah rahmet eylesin biraz önce de defnedildi hastenelerde morgun önünden bile geçemeyen ben bugün ilk defa morga girdim girmek zorunda kaldım önce çok korktum ama belli etmedim sadece 2 yakını vardı bayan benimde girmemi istediler ben tamam dedim sanki ağzım dilim bağlanmıştı hayır diyemedim veee sonra yıkanmaya geldi sıra benden bidaha rica ettiler yıkanmasına yardım ettim ilk defa elim bi ölünün cesedine değdi çok tuhaf bi duygu bi ara bayılacağım sandım sonra kendi kendime moral verdim sonuçta biz de bigün burada yatıcaz ve birileri bizi yıkıcak dedim ölece yıkayıp kefenledik aynı kundaktaki bebekler gibi halaa kendime inaaaanamıyorum hayat iştee....
hiç bişi bilmiyoruz ama napıyoz daima Rabbime sığınıyoruz bol dua ile kavuşucaz inşş cnm teşekkürler bu arada veee halaaa adet olmadığım için çokkkkk gerginim bende zaten 1 hafta önce başlar ki düşün yani 2 hafta da gecikmiş oldum tam 3 haftadır acayip gerginim neyse sağlık olsun baştakuzum geçmiş olsunbiliyorum beni anlayacağınızı o yüzden size yazıyorummm
işte bende aynen yazdığın gibi karışığım:44::44::44: neler hisedeceğimi bilmiyorum :44:eşim hala düzelmedibebek için yaşım geçiyor :18::18::18:zaten kaliteli yumrutam olmuyor hoş olsada maddi olarak bir tedaviyi kaldıramayız bir tarafım yok artık sen anne olamyacksın derken diğer tarafım olursun sabret diyor :18::18::18:ve ben bu çelişki arasında çok yoruluyorumm allah sığınıyorum sığınmaya çalışıyorum bana kaldıramayacağım yük yükleme diyorumm bilmiyorum kuzum hiç bir şey bilmiyorumm
inşallah cnm inşallah anne olucazz hatta sitenin ismi bile değişse anneler kulübü :)))))))))))bu saydıklarının heposinin etkisi var aslında ,zaman çabuk geçiyor hiç olmuyacak düşüncesi hepimizde oluyor ama sonra ne yapıyoruz Allaha sığınıp yakarıyoruz ona güveniyoruz ...Rabbim kullarına her zaman hayırlı olanını verir bizim içinde hayrlı zamanı bekliyor ..olacak inşallah bizimde
haklısın cnm inşş sabredip aşıcazz veee mutlu sonn inşş hepimize nasip olacakkksabır... sabır...sabır...zaman ve sabır herşeyin ilacıı ..güçlü olup,dua edip sabırla bekliyecez bacımm yılmak yok yola devam :)))
canım başınız sağolsun vee büyük sevap aldın benceablam cenaze yıkama kursuna katılmıştı ( ne olur ne olmaz belki birgün lazım olur diye ) aslında bununla ilgili kurs duyarsam bende katılmayı düşünüyorum tekrar başınız sağolsun rabbim kabul etsin emeğini inşş bebekle mükafatlandırsın tez zamanda
öğrenicem inşallah hiç belli olmaz bir gün olur lazım olabilircanım benim aminn inşallahhh evet aslında öğrenmek lazım çünkü insanın başına heran gelebilir ve mecbur kalınabilir tabii biz hocayla birlikte yıkadık
tamam canım ALLAH kabul etsin iyi akşamlarkızlar ben cenaze evine gidiyorum dualar var görüşmek üzere iyi akşamlar
başınız sağolsun canımm ..mekanı cennet olsun..yaptığın büyük bir sevap canım ,ben sanırım hiç cesaret edemezdim böyle bişeyemerhaba arkadaşlar nasılsınız ben dün öğlene kadar iyiydim ama dün öğlen annemin komşusunun ölüm haberiyle çok üzüldüm çok sevdiğim hülya teyzemizi kaybettik allah rahmet eylesin biraz önce de defnedildi hastenelerde morgun önünden bile geçemeyen ben bugün ilk defa morga girdim girmek zorunda kaldım önce çok korktum ama belli etmedim sadece 2 yakını vardı bayan benimde girmemi istediler ben tamam dedim sanki ağzım dilim bağlanmıştı hayır diyemedim veee sonra yıkanmaya geldi sıra benden bidaha rica ettiler yıkanmasına yardım ettim ilk defa elim bi ölünün cesedine değdi çok tuhaf bi duygu bi ara bayılacağım sandım sonra kendi kendime moral verdim sonuçta biz de bigün burada yatıcaz ve birileri bizi yıkıcak dedim ölece yıkayıp kefenledik aynı kundaktaki bebekler gibi halaa kendime inaaaanamıyorum hayat iştee....
yok yok anneler kulübü olmaz :))özlemi sona eren annnelerin mekanı diye değişirdik topiği:)) amannn hele bir hamiş kalalım topik açmak kolay :)) asıl zor iş hamile kalmak :)hiç bişi bilmiyoruz ama napıyoz daima Rabbime sığınıyoruz bol dua ile kavuşucaz inşş cnm teşekkürler bu arada veee halaaa adet olmadığım için çokkkkk gerginim bende zaten 1 hafta önce başlar ki düşün yani 2 hafta da gecikmiş oldum tam 3 haftadır acayip gerginim neyse sağlık olsun başta
inşallah cnm inşallah anne olucazz hatta sitenin ismi bile değişse anneler kulübü :)))))))))))
haklısın cnm inşş sabredip aşıcazz veee mutlu sonn inşş hepimize nasip olacakkk
ben topiği kastetmemiştim ki :))) sitenin adı kk ya anneler kulübü olsun demek istemiştimyok yok anneler kulübü olmaz :))özlemi sona eren annnelerin mekanı diye değişirdik topiği:)) amannn hele bir hamiş kalalım topik açmak kolay :)) asıl zor iş hamile kalmak :)
ben topiği kastetmemiştim ki :))) sitenin adı kk ya anneler kulübü olsun demek istemiştimdediğin gibi hepsi kolay hamişlik zormuş meğer (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?