Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim dört köşe aman sekiz köşe olduğu için kolay kolay basmıyo kafa :)))
aman be estağfirullah saçmalama kızzz ben açık yazmamışımdır hayırlısı ile hamiş kalsak anne olsak bırakalım kk aynı kalsın :))))))

aman be estağfirullah saçmalama kızzz ben açık yazmamışımdır hayırlısı ile hamiş kalsak anne olsak bırakalım kk aynı kalsın :))))))

yok kız gerçekten öyleyim bir kaç defa tekrralanmadan kafam almıyoo :))) bu aralar daha da azdı bu durumum :)))
ufff smileysizde olmuyo yaaa(cigara içen smiley)

kontrol paneli-seçenekleri düzenle--Standart Editör -

uygulayın :78::78::79::80::82::84::85::87::18::18: bunlara kavuşun haydi ii geceler kızlar bu arada kamer nerde 9 günlük tatilden nasiplendimi yoksa bi sorunmu var

benim dört köşe aman sekiz köşe olduğu için kolay kolay basmıyo kafa :)))
ypk yok sen sadece hızlıca okuyorsun mesajları yoksa başka bişi değil köşelik kenarlık işin yokki

kontrol paneli-seçenekleri düzenle--Standart Editör -

uygulayın :78::78::79::80::82::84::85::87::18::18: bunlara kavuşun haydi ii geceler kızlar bu arada kamer nerde 9 günlük tatilden nasiplendimi yoksa bi sorunmu var
canım sağol tatlı bacım kamer galiba 9 gün izinli yarın kavuşucaz çalışanlara

Günaydın kuzularım geçmiş bayramınızı tekrardan kutlar hepicinizi öperim mıncık mıncık mıncıklarım yerim sizleriiiiiiiiii
herkesler nasıl geçmişi okumaya üşendim ne var ne yok bir iki sayfaya baktım bebekdls canım cesaretinden çok etkilendim ben yapamazdım herhalde cnaım ölen kişiye rahmet geride kalanlara sabır diliyorum
yeni bir hamişimizmi var acep kimdir haydin bana bir özet geçinde fransız kalmayım

günaydın herkeseeeeeeeenasıl özledim sizii kızlarr çok çok öpüyorum hepinizi tek tek
izinimiz bitti geldik gene işlere, ne çabuk geçiyor günler beyaw ne güzel alışmıştım rahataaa
geçmiş mesajları okudum ama çoooookkkk uzun olduğundan çoğu aklımdan gitti bacılarım
şifammmm hemşom hoşgeldinn canım
bir arkadaşımız teyze olmuş, gözün aydın canım sanırım srap tı unutmadıysam eğer canım gözünüz aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun
tuğbişim odanız hayırlı olsun canım
yeterimmm efkar lar basmış gene gel sana bi sarılıyım arkadaşım, yol arkadaşım sıkma canını herşeyin hayırlıısı inşallah, hepimiz için
durummmmmmm hoşgeldin çok özledim seni öpecem senidee
bebekdls başınız sağolsun canım, gerçekten ben asla cesaret edemem heralde, çok kötü bir huy bendeki ama o an cesaretle baksamda günlerce gecelerce üzerimden atamıyorum allahım sevdiklerimizi korusun yarabbim, gecinden versin
nurcikimmmm dönyanın en gözel garısı saçlarını göle güle kullan

aklımda bunlar kaldı arkadaşlar, unuttuğum varsa kusura bakmayınn
bu arada bende çok merak ediyorum hamişi bende tahmin ediyorummmmmm ayyyy adı aklıma gelmedi durun geçmişe bakıp söylicemmm

günaydınnnnnn hoşgeldin ablammm seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

hoşgeldin aplamm bende seni mıncıklarımm herşley aynı aplam hamiş kim aha bilmiyorum tubiş bugün arıcak hamiş bayanı söylemek için müsade isticek bakalımm..
herşey aynı aplamm

oy kıyamam dimi ne çabuk geçiyoo hoşgeldin quuzmm benim

günaydınnnnnn hoşgeldin ablammm seninde geçmiş bayramın kutlu olsun

teşekkür ederim güzelim bi denem bend eöperim şapır şupuurrrrr offfşşşşşş
kamerim senisin yoksam çiğdemmi nickinizi değitircektiniz ya ayy pot kırmadım umarımmmm abuuuuuuu ses verin ayoooolllllll elma dersem çıkııınnnnn elmaaaaaaaa

günaydın kızlar

duru bacım iyice özletmiştin kendini hoşgeldin canım ..nasılsın ne var ne yok Ege bey nasıllar

kamer tenk yu bacım tenk yuu :89::89::89:

yok kızlar damla değildir kesin selsebil çünkü tuba ile selsebil telefonlaşırlardı hep ordan tahmin ediyorum :97:
her kimse Allah tamamına erdirsin

yok benantalyadan katılırım aranıza çiğdem değilimelmaaaa

oda değilmiş amaaa bacım baksana değil diyorrrrrrr
ay pek seksü olmuşun bacım dur facede gördüm ama yorum ypamadım hemen çıktım bakamadım buraya gelmek için

kamer tedavi konusunda son kararınız ne oldu canım ,konuştunuzmu tekarar bu konuyu eşinle

ayyyyy sizleride öperiimmmm gelin yanıma bakiiiiiiimmmm bende sizleri özledim cicoşlarım ben heç dinlenemeden geldim canım sağolsun ne yapiimm ege azmış durumda yapışıyooo ağlıyoooo sabır mabır kalmadı bende

ayy kim hamişş niye söylemiyo anlamadım bizlerin nazarı dğmezki hatta nazr değmesin diye dua bile okurduk neyse bekleyelim bakalım

oda değilmiş amaaa bacım baksana değil diyorrrrrrr
ay pek seksü olmuşun bacım dur facede gördüm ama yorum ypamadım hemen çıktım bakamadım buraya gelmek için
sen bakma öyle dediğine bana tahmini doğru değil falan dedi ama ondan öncesinde de demişki zaten kim olduğunu söylesem ee biz demiştik diyeceksiniz dedi..ben çaktım ya ondan öyle diyo güya kafamızı karıştıracakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…