aman be estağfirullah saçmalama kızzz ben açık yazmamışımdırbenim dört köşe aman sekiz köşe olduğu için kolay kolay basmıyo kafa :)))
aman be estağfirullah saçmalama kızzz ben açık yazmamışımdırhayırlısı ile hamiş kalsak anne olsak bırakalım kk aynı kalsın :))))))
ypk yok sen sadece hızlıca okuyorsun mesajlarıbenim dört köşe aman sekiz köşe olduğu için kolay kolay basmıyo kafa :)))
canım sağol tatlı bacımkontrol paneli-seçenekleri düzenle--Standart Editör -
uygulayın:78::78::79::80::82::84::85::87: :18::18: bunlara kavuşun haydi ii geceler kızlar bu arada kamer nerde 9 günlük tatilden nasiplendimi yoksa bi sorunmu var
Günaydın kuzularım geçmiş bayramınızı tekrardan kutlar hepicinizi öperim mıncık mıncık mıncıklarım yerim sizleriiiiiiiiii
herkesler nasıl geçmişi okumaya üşendim ne var ne yok bir iki sayfaya baktım bebekdls canım cesaretinden çok etkilendim ben yapamazdım herhalde cnaım ölen kişiye rahmet geride kalanlara sabır diliyorum
yeni bir hamişimizmi var acep kimdir haydin bana bir özet geçinde fransız kalmayım
hoşgeldin aplamm bende seni mıncıklarımm herşley aynı aplam hamiş kim aha bilmiyorum tubiş bugün arıcak hamiş bayanı söylemek için müsade isticek bakalımm..Günaydın kuzularım geçmiş bayramınızı tekrardan kutlar hepicinizi öperim mıncık mıncık mıncıklarım yerim sizleriiiiiiiiii
herkesler nasıl geçmişi okumaya üşendim ne var ne yok bir iki sayfaya baktım bebekdls canım cesaretinden çok etkilendim ben yapamazdım herhalde cnaım ölen kişiye rahmet geride kalanlara sabır diliyorum
yeni bir hamişimizmi var acep kimdir haydin bana bir özet geçinde fransız kalmayım
günaydın herkeseeeeeeeenasıl özledim sizii kızlarr çok çok öpüyorum hepinizi tek tek
izinimiz bitti geldik gene işlere, ne çabuk geçiyor günler beyawne güzel alışmıştım rahataaa
geçmiş mesajları okudum ama çoooookkkk uzun olduğundan çoğu aklımdan gitti bacılarım
şifammmm hemşom hoşgeldinn canım
bir arkadaşımız teyze olmuş, gözün aydın canım sanırım srap tı unutmadıysam eğer canım gözünüz aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun
tuğbişim odanız hayırlı olsun canım
yeterimmm efkar lar basmış gene gel sana bi sarılıyım arkadaşım, yol arkadaşımsıkma canını herşeyin hayırlıısı inşallah, hepimiz için
durummmmmmm hoşgeldin çok özledim seni öpecem senidee
bebekdls başınız sağolsun canım, gerçekten ben asla cesaret edemem heralde, çok kötü bir huy bendeki ama o an cesaretle baksamdagünlerce gecelerce üzerimden atamıyorum allahım sevdiklerimizi korusun yarabbim, gecinden versin
nurcikimmmm dönyanın en gözel garısısaçlarını göle güle kullan
aklımda bunlar kaldı arkadaşlar, unuttuğum varsa kusura bakmayınn
bu arada bende çok merak ediyorum hamişi bende tahmin ediyorummmmmm ayyyy adı aklıma gelmedi durun geçmişe bakıp söylicemmm
evetttttttttttt aklıma geldi bakmadan DAMLA SELEN Mİ?
damlasen quzu hiç aklıma gelmemişti olabilerrr
günaydın herkeseeeeeeeenasıl özledim sizii kızlarr çok çok öpüyorum hepinizi tek tek
izinimiz bitti geldik gene işlere, ne çabuk geçiyor günler beyawne güzel alışmıştım rahataaa
geçmiş mesajları okudum ama çoooookkkk uzun olduğundan çoğu aklımdan gitti bacılarım
şifammmm hemşom hoşgeldinn canım
bir arkadaşımız teyze olmuş, gözün aydın canım sanırım srap tı unutmadıysam eğer canım gözünüz aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun
tuğbişim odanız hayırlı olsun canım
yeterimmm efkar lar basmış gene gel sana bi sarılıyım arkadaşım, yol arkadaşımsıkma canını herşeyin hayırlıısı inşallah, hepimiz için
durummmmmmm hoşgeldin çok özledim seni öpecem senidee
bebekdls başınız sağolsun canım, gerçekten ben asla cesaret edemem heralde, çok kötü bir huy bendeki ama o an cesaretle baksamdagünlerce gecelerce üzerimden atamıyorum allahım sevdiklerimizi korusun yarabbim, gecinden versin
nurcikimmmm dönyanın en gözel garısısaçlarını göle güle kullan
aklımda bunlar kaldı arkadaşlar, unuttuğum varsa kusura bakmayınn
bu arada bende çok merak ediyorum hamişi bende tahmin ediyorummmmmm ayyyy adı aklıma gelmedi durun geçmişe bakıp söylicemmm
günaydınnnnnn hoşgeldin ablammm seninde geçmiş bayramın kutlu olsun
teşekkür ederim güzelim bi denem bend eöperim şapır şupuurrrrr offfşşşşşş
kamerim senisin yoksam çiğdemmi nickinizi değitircektiniz ya ayy pot kırmadım umarımmmm abuuuuuuu ses verin ayoooolllllll elma dersem çıkııınnnnn elmaaaaaaaa
günaydın kızlar
duru bacım iyice özletmiştin kendini hoşgeldin canım ..nasılsın ne var ne yok Ege bey nasıllar
kamer tenk yu bacım tenk yuu :89::89::89:
yok kızlar damla değildir kesin selsebil çünkü tuba ile selsebil telefonlaşırlardı hep ordan tahmin ediyorum :97:
her kimse Allah tamamına erdirsin
11inde tatlım inşalahh bugün çıkacaz ev bakmaya fatih tarafına bakak birde diyoruzzevetttt olabilir demi guzuhoşgeldin bebişim nasıl pşamız,ne zaman taşınıyosunuz bu aradaa
hoşgeldin aplamm bende seni mıncıklarımm herşley aynı aplam hamiş kim aha bilmiyorum tubiş bugün arıcak hamiş bayanı söylemek için müsade isticek bakalımm..
herşey aynı aplamm
oy kıyamam dimi ne çabuk geçiyoo hoşgeldin quuzmm benim
günaydın kızlar
duru bacım iyice özletmiştin kendini hoşgeldin canım ..nasılsın ne var ne yok Ege bey nasıllar
kamer tenk yu bacım tenk yuu :89::89::89:
yok kızlar damla değildir kesin selsebil çünkü tuba ile selsebil telefonlaşırlardı hep ordan tahmin ediyorum :97:
her kimse Allah tamamına erdirsin
sen bakma öyle dediğine bana tahmini doğru değil falan dedi ama ondan öncesinde de demişki zaten kim olduğunu söylesem ee biz demiştik diyeceksiniz dedi..ben çaktım ya ondan öyle diyo güya kafamızı karıştıracakkoda değilmiş amaaa bacım baksana değil diyorrrrrrr
ay pek seksü olmuşun bacım dur facede gördüm ama yorum ypamadım hemen çıktımbakamadım buraya gelmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?