Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım hamilelik belirtileri arasında uyku halide oluyor inş hamilesindir canım
doğum kontrol ilacını ne zaman bıraktın? bıraktınta sonra düzene girmişmiydi adetin?

daha bu ay bıraktım ve adet olmadım o yuzden bilmiyorum ama yaklasık önceden 6 ay kullanmıştım ve ara verdgmde bu kadar uzun süre olmamışlığım olmamıştı ayyyyyyyyyyy inşallah ama heveslenmek ve hayal kırıklığı yaşamak istemyrm

ya daha önce yani dgm kontrol hapı kullanmadan da böyle adetim geçiyodu ondan çok üzernde drmadım ama çokk uyuyorm szce hamilelik belirtleri varmı anlattım kadar

canım bilemeyizki en iyisi sen bir test yap uyku halinin bir çok nedeni olabilir hamileliğinde
önemli belirtilerinden biri hapı da bırakmışsın gününde geçmiş hamile olma ihtimalin az değil

elg inş hamişsindir canım ki bence öylesin.. iş bulabildinmi??

hyr canım ya aramalara devam edyrm ama hamileysem umrumda degl işl falan internette belirtilere baktımda kasık agrısı olur diyo benim kasılma gibi bi agrı ve şişlik var acaba hamileyken bu tarz bi agrı olurmuki

arkadaşlar ben bu hafta 3 kişi için aldığım tefriciyeleri bitirdim...allah kabul etsin..rabbim dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın...

ELG arkadaşım en güveniliri gidip test yaptırmak..bazen insanı bu belirtiler yanıltıyor....inşallah hamiledirsin...

evt yanlmk ktü ya yapıcam inşşşşşş

ESRA İÇİN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200 OKUDU
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA İÇİN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200 OKUDU
bulut...................200 OKUDU
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144

TOPLAM 4444

AYNUR İÇİN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500
nevbahar............. 500
esra....................200 OKUDU
bulut....................200 OKUDU
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

heveslendirmek istemem ama ben hamile kaldığımda kasığımda şişlik hissetmiştim göğüslerde şişlik ve ağrıda oluyo ama idrara zor çıkma gibi bi şey olmuyo tabi belirtiler herkeste aynı olmaz bulutun dediği gibi

etipufum sana bi şey sorucam hamile kaldığın ay göğüslerindeki şişlik ve acı adet öncesi mi başladı
yoksa günün geçtikten sonramı canım hatırlıyomusun

peki hangi kasığın farkediyormu benim sol kasığım kasılma gibi sişlik ve agrı oluyor

etipufum sana bi şey sorucam hamile kaldığın ay göğüslerindeki şişlik ve acı adet öncesi mi başladı
yoksa günün geçtikten sonramı canım hatırlıyomusun

NE O SENİN GÖĞÜSŞERDE DEĞİŞİK BİŞEYLERMİ OLDU YOKSAaklinialirimsmile

ayy gdeym alayım bari peki günün ilk idrarı olması gerekmiyomu şimdi yapsam çıkarmı

CANIM SENİN 1 HAFTA GECİKMİŞ VARSA EĞER ÇIKAR BENCE AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN BENİM GAZIMA GELİP YAPMA İSTERSEN kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…