canım hamilelik belirtileri arasında uyku halide oluyor inş hamilesindir canım
doğum kontrol ilacını ne zaman bıraktın? bıraktınta sonra düzene girmişmiydi adetin?
ya daha önce yani dgm kontrol hapı kullanmadan da böyle adetim geçiyodu ondan çok üzernde drmadım ama çokk uyuyorm szce hamilelik belirtleri varmı anlattım kadar
elg inş hamişsindir canım ki bence öylesin.. iş bulabildinmi??
başka belirtilerin varmı acaba...
çok aşırı uyuyorum kasığım şiş ve ağrıyo gögüslerim şiş ve çok agrısı var???
bence sennn :CüvCüv: :lepi:
arkadaşlar ben bu hafta 3 kişi için aldığım tefriciyeleri bitirdim...allah kabul etsin..rabbim dualarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın...
ELG arkadaşım en güveniliri gidip test yaptırmak..bazen insanı bu belirtiler yanıltıyor....inşallah hamiledirsin...
bence sen hamilesin canım... peki idrara sık çıkıyormusun....
ayy cokk mrak ettm yrn test yapıcammmm inşşşş
heveslendirmek istemem ama ben hamile kaldığımda kasığımda şişlik hissetmiştim göğüslerde şişlik ve ağrıda oluyo ama idrara zor çıkma gibi bi şey olmuyo tabi belirtiler herkeste aynı olmaz bulutun dediği gibi
BUGÜN YAP BENCE VARSA EĞER ÇIKAR ÇÜNKÜ BAYA BİR BELİRTİ YAŞIYORSUN AYYY BEN SENDEN DAHA ÇOK HEYECAN YAPTIM delikafadulden
etipufum sana bi şey sorucam hamile kaldığın ay göğüslerindeki şişlik ve acı adet öncesi mi başladı
yoksa günün geçtikten sonramı canım hatırlıyomusun
ayy gdeym alayım bari peki günün ilk idrarı olması gerekmiyomu şimdi yapsam çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?