Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamer tedavi konusunda son kararınız ne oldu canım ,konuştunuzmu tekarar bu konuyu eşinle

heee lara dimek istedin heralde
yok bacım sorma yaww neler neler oldu sonradan tedavi gene askıya alındı
benim kocacık gene dükkan açmaya karar verdi, ondan dolayı ertelicez sanırım gene
ama çok detaya girmek istemiyorum biliyosununuz önce olanları, hayırlısı bakalım gelişmeleri bildiririmm

yok benantalyadan katılırım aranıza çiğdem değilimelmaaaa

oda değilmiş amaaa bacım baksana değil diyorrrrrrr
ay pek seksü olmuşun bacım dur facede gördüm ama yorum ypamadım hemen çıktım bakamadım buraya gelmek için

ayy nurcikmi seksüü olmuş annnnaaaaaammmm daha girmedim faceye dur bende bakam
zaten nurcik hep seksüüüüüüü

ben en acilinden kaçarr uyutunca gelirr çok öptü sziii

tamam şekerim uyuttda gel paşayı

11inde tatlım inşalahh bugün çıkacaz ev bakmaya fatih tarafına bakak birde diyoruzz
yunus paşa tepiniyooo uyutacamm
hoşbuldum bidenem bu arada
iyi tatlum hayırlısı olsun
ben en acilinden kaçarr uyutunca gelirr çok öptü sziii
haydi güle güleee tatlı uykularrrrr

yaaa öyle diyon demek, olabilirr

11inde tatlım inşalahh bugün çıkacaz ev bakmaya fatih tarafına bakak birde diyoruzz
yunus paşa tepiniyooo uyutacamm
hoşbuldum bidenem bu arada

evi temizlemeyemi gidecen gardaş ,kolay gelsin

Şapur şupur beni öp
Çıtır çıtır ye beni
Onlar acı ben tatlı
Benden başka böyle var mı?
(ismail yk)

Ege niye böyle yapıyor yaa daha ergenlik çağına var halbuki

resimleri faceden kaldırdımm ,güya gizli yapmıştım belirli kişiler görsün diye(topikteki bütün arkadaşlarımı ayarlamıştım yanlış anlaşılmasın)ama olmamış demekk.. herkes görüyomuşş ...sildim bende duru bacım için koyarım buraya bir kaçtane seksüü resimlerimi

nurciiikkkk vaallaaa da billada çoookk temiz kalplisiinn aşkıııımmmm şapır şıpur yazarken ahada bu şarkı aklıma gelmediyse baaada yasmin demeseinler

2 yaş sendromuuuu birde dişler acaip kabarmıışşş hepsi birden çıkmaya çalışıyoooo birde bende evde olunca bana alıştı yaa hep onla olayım istiyooo

abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nurcikim bahhhh heyecan yaptım heeeeeeeee ayyyyyyyyyyyyy şılapssss şapuuurrrrrsssss

oda değilmiş amaaa bacım baksana değil diyorrrrrrr
ay pek seksü olmuşun bacım dur facede gördüm ama yorum ypamadım hemen çıktım bakamadım buraya gelmek için
evet sanırsam öyle olmuşum biraz :)eşimin çok hoşuna gitti yeni imajım :))) kokun bile değişmiş dedi ilk gün, halbuki o kokuyu bende farkettim boya kokusuydu

baktım faceye bulamadım bende saten resimleri, allahtan önce görmüşüm nurcik çok yakışmış güle güle kullan canım

duru dişlerini yirim yavv, yazık napsın kuzucuk normal bence yaptıkları

yaa ben sizin içnizi okuyorum içiniziii :86::86::86:

Son düzenleme:
ayyyy çok yakışmış nurcikçok havalı olmuş canım
karamel çok güzel tutturmuşlar rengini canlı duruyorrr
güle güle kullan nurcikimm

karamelmi oluyo :)) kız valla billa rengini bilmiyordumm kuförede sormadım hangi renk oldu bu diye :))...ilk gittiğimde sordu bana nasıl bişey istersin diye dedimki bu zamana kadar boyamadım hiç yane ne desem bilmiyorum kızıl olmasın sadece öbür türlü size güveniyorum yüzüme tenime ne renk giderse onu yapın dedim bu arada röfle diye gittim kuaför röfle gitmez gölge yapalım dedi kabul ettim bende güvenmiştim bir kere

teşekkür ederim canım benimm ,siz beğendikçe ben bir havaya giriyorumki sormaa...eee görmemişin hali bir başka oliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…