Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uuffffşşşşşşşş nurciikkkk nutkum tutulduuu çok güzel olmuş bayıldıııııııımmmm çok yakışmıııışşşşşş walla bilgisayarım kitlendi abuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yimeğe çıkalımmııııııııı yivriiiimmmmmm

senin ufşşş diyen dudaklarını yerimm, ısırırım heee HIRRR HIRRR HIRRRR

ÇIKALIM YAVYUMMM İÇLİ KÖFTE YERİKKK

Son düzenleme:
senin ufşşş diyen dudaklarını yerimm, ısırırım heee HIRRR HIRRR HIRRRR

ÇIKALIM YAVYUMMM İÇLİ KÖFTE YERİKKK

abuuuuuu bilgisayarımı kitlendi gzellğinden demenden beri girmeye çalılşyom

çıkalım yiyelim ben daha içli köfte yedim hani yicektim yaaaa ben saaa ısmarlarım

sevo ve çiğdem nirde kızlarrrrr
içli köftemiiiiiiiiiii
sabah çiğdem facede resimlerime yorum yapmıştı işleri yoğun herhalde .sevonunda patronu varsa giremez
he ya içli köfte canınmı çekti ,gel beraber olsun
abuuuuuu bilgisayarımı kitlendi gzellğinden demenden beri girmeye çalılşyom

çıkalım yiyelim ben daha içli köfte yedim hani yicektim yaaaa Ben saaa ısmarlarım

yedinmi yemedinmi annamadımm :26:

gelirim benide aranıza alın siz yeterkiiiibende içli köftenin üstüne size dilber dudağı ısmarlarımm

gelirim benide aranıza alın siz yeterkiiiibende içli köftenin üstüne size dilber dudağı ısmarlarımm

olsun inşallah bir gün kısmet olursa buluşursak ben kendi ellerimle yaparım sana, afiyetle yeriz

patronlar geldi kızlarrr ben çıkarın sonra görüşürükkk

dilber dudağı mıı ııı ıhhhhh hanım gobeği olsuuunnn
inşallah nurcikim inşallah
güle güle laram

herkese günaydınlarrrr

güzell bir tatilden sonra birlikteyiz nasılsınız kızlar geçmişte ne var ne yok bakmaya pek fırsatım yok :26:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

Kedersiz,kivancigdem+,duru81+,

aha bir hayalet var aramızda ..sevoo senmisin bacımm çık ordan korkutma bizi :18:

abowww neler duyuyurumm
Yaa ben doydumm tatilde vezir parmağına bir müddet görmesem iyi olur

eee her gün hergünn yersenn miden bulanır almaz midenn ..benim gibi haftada 2 bilemedin 3 kere yersen daha tatlı olur o vezir PARMAĞI

puhahahahahahahahahahahahahaha nurcik site kapancak eniştem evde yokmmmmuuuuuuuuuu

YOK BACIM YOKK OKULDA :86::86::86:

ben geldim ben geldimmm sizlere kucaklar dolusu sevgilerimi öpücüklerimiii getirdimmm hepinizi çok ama çok özledim canlarım ciğerlerimmmmmmm nasılsınız bakalım geçmiş bay6ramını mübarek olsunnn allahım ne muradınız varsa versin inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…