Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin sefalar getirdin ,,seninde geçmiş bayramın kuıtlar ellerinden öperim

eee her gün hergünn yersenn miden bulanır almaz midenn ..benim gibi haftada 2 bilemedin 3 kere yersen daha tatlı olur o vezir parmağı

Yok bacım yokk okulda :86::86::86:

yaa sorma memlekete gittikya acısını çıkardık neysee sabah sabah konuşmayakk..saçını boyatmışsın sanırım eklesene bende göreyimm

bu arada hamile kim öle bişey okudum sankimmm

hoşgeldin canım bende çok özledimm sizleriii nasılsınn cnaım

benim tatilim yorucu idi eşimin memleketine gittik,ordan benim köyüme geçtik bayramın 2.günü fındık bahçesinde çalıştık ham olduğumdan dolayı et kesiği oldu bacaklarım..sonra perşembe eve geldim cumartesi teyzemler geldi dün gittiler baya yoğun birzaman geçirdim..bu arada zaman buldukça fasulye koydum buzluğa..

Durucuummmm sen naptınn uzunnn bir tatil yaptın anlat bakalım dinlenebildinmi ege ile vakit geçirdinmi bol bol

ooo bahçelerde çalışmış bacımm allah bereket versin .bu seneki masül nasıl ?..bol kazançlar olsun inşallah
dolu dolu geçmiş tatilin desene .. Konserve de yapacaktın yaptınmı ?

Tamam müsaitsen resimleri koyuyorum bekle azcık

hamiş mi var aramızdaaa ay çok sevindimmmm

sevo canımmm kıyamam sana çok yoğun geçirmişsiniz tatilinizi canım benim kıyamam sanaaaa çok özledim valla sizleri çokkk
bende şimdi çıkıyorum canlarım kuzularım ciğerlerim öğleden sonra izin aldım halletmem gereken bi kaç işlerim var daaa hepinizi sulu sulu öperimmmmmm

Evet bir hamilemiz var ama kim belli değil sır gibi saklıyor kendini Tubayaı arayıp hamile olduğunu söylemiş tüp bebek tedavisi görmüş..daha önce 2 defa yapmış herhalde bu 3. Tedavisiydi..bende selsebildir diye tahmin ettim tuba yok diyo

çiğdem sevo hoşgeldiniz bacılarrrrrrrr
sevom çok yoğun geçirmişsinnnn
ben evde yattım valla bol bol, kocam çalıştı 3. günden itibaren bende evdeydim dinlendimmmm

bu yıl mahsül hiç iyi değil bahçeye girmeye bile gerek yok diyebilirim ama girmeden de olmuyo işte..
Konserve köye gideceğim gece yaptım ters çevrilmiş şekilde bıraktım biri bozulmuş diğerlerininde biraz suyu akmış ama bişeycikler olmamıştı.8 tane küçük kavanozlara kydum 7 tanede sanırım buzluğa poşetledim
tamam burdayım bekliyomm

tamam canım hadi çıkta gel biraz önce benimde çk işim var birazdan çıkmak zorunda kalıcam.tati,lden sonra işler çok birikiyo çokk

hoşgeldiniz cicoşlarım fındık başladı dimi zordur toplamak anneannemlerinde var bu sene geç başlanmış
egeyle bol bol kavga ettikk

Bacıma bak senn bide makyaj yapmışş Güzel olmuş canım renklenmişsin kendi saç renginin üzerine gölge yaptı dimi gayet güzel olmuş güle güle kullanınn hem sen hem eşinn

Laracımm hoşbulduk canım evet yoğundum ama güzeldi işten biraz uzaklaşmak çok iyi geldi <zaten 20 gün sonra yine izne çıkıcamm Ohh sende bol bol dinlenmişsin ne güzell

nurcik banada selsebil geliyo tuğba ile görüşen o var çünkü

.kısmetten öteye geçimezmiş ..sağlık olsun bacım ..oo hem bol bol konserve hem dondurucuda sakladığın fasülyeleri yiyeceksiniz bu kış desene:)))

evet bacım gel buralara inşallah tuğbişle görüşemedik seninle bari görüşek yawwww

evet gölge canım..makyajımıda kuaöfr yaptı ben öyle beceremiyorum kalem bile doğru düzgün çekemiyorum şu ellerimin titrekliğinden
Beğenmene sevindim bacım teşekkürlerrr

hoşgeldiniz cicoşlarım fındık başladı dimi zordur toplamak anneannemlerinde var bu sene geç başlanmış
egeyle bol bol kavga ettikk

bayramn zamanı biz filiz aldık yani fındık ocaklarında çıkan yeni filizler bıçakla kesilir onları aldık şimdide annemle kardeşim fındık toplamaya başlamışlar bir haftasonu gidip yardım etmeyi düşünüyorum bakalım

demek bol bol kavga ettiniz Oda güzell

.kısmetten öteye geçimezmiş ..sağlık olsun bacım ..oo hem bol bol konserve hem dondurucuda sakladığın fasülyeleri yiyeceksiniz bu kış desene:)))

aynen öle bu yılda babamın ihtiyacı vardı paraya ama sağlık olsun ne diyekk
evet bol bol yaptım annemin fasülyesi çok vardı ama toplamaya zamanım yoktu yoksa daha da fazla yapıcaktım..anneme de vericem yaptıklarımdan.

evet bacım gel buralara inşallah tuğbişle görüşemedik seninle bari görüşek yawwww

inşallahh canım bende isterim seninle gçrüşmek müsait olursan buluşuruz tabisi

pazar günü ne denk gelirse görüşürüz canım inşallahyoksa mesafem çok uzak hafta içi zor gibi

kızlar bu arada cart diye çıkarsam kusura bakmayın olurmupatroniçe her an gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…