- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
pazar günü ne denk gelirse görüşürüz canım inşallahyoksa mesafem çok uzak hafta içi zor gibi
kızlar bu arada cart diye çıkarsam kusura bakmayın olurmupatroniçe her an gelebilir
mesafe uzak ise canım haklısın ee pazar günleride birgünün var hangi birini yapıcaksın dimii fırsat olursa buluşuruz takma kafana canımBu arada bikaç sorum var
merkez sahile yakınmı ne kadar uzakjlıkta canım
gezilecek yerler nereler var müze,antik kentler falan filan yardımcı olurmusun canım antalyaya gidipte görülmesi gereken yerler nerelerdirNetten baktımda daha merkezin nerde olduğunu bulamadım gezilecek yerleri hiç bulamam
ee melike gelmişti biraz önce çıktımı :26:
konya altı sahiline daha yakın sevom
müzede konyaaltında zaten
kaleiçini gezebilirsiniz, hatta pazara denk gelirse beraber gezebiliriztabi mesafeler var biraz ama zaten antalya çok büyük bir kent değil En uzak mesafe benim bulunduğum yer diyebilirim bir ucunda ben diğer ucunda sen olacaksın
bacım hayırlısyla ne zaman yolculuk
Bu arad senin için duaya başlıyalım diyorum şimdiden başlasakmı hem tefricye hem ayetel okuyalım
aaa dün nazraca bana özel mesaj göndermiş bir duadan bahsetmiş size selamları vardı dur mesajı kopyalyım buraya
nasılsın nurcanım unutuldunuz sanma inan dua ediyorum hep size ama giremiyorum artık nasılsın canım benim oğlum büyüdü 10 aylık oldu teyzesi ben çalışıyorum işe devam ediyorum ev aldık borca girince mecbur işe devam etmek zorunda kaldım kendim rahatsızım biraz sigaradan kronik astım bronşit oldum nefes alamıyorum kötüye bişey olma deyip deyip oturuyorum evin işine zor yetişiyorum gücenme sakın vefasız deme gülüm unutmam sizleri helede seni en çok senle muhabbetim vardı biliyosun kızlara tarafımdan selamlarımı iletirsen sevinirim canım inşallah güzel haberlerinizi duyarım aklıma gelmişken yazmak istedim bir dua buldum geçenlerde yasinden sonraki ayette bebek olması için ayetin içinde onu geceleri abdest alıp dilediğin kadar okuncakmış rabbi hebli minessalihiyn bu kadar inşallah sebep olur kızlarada söyle gülüm kendine iyi bak gülüm allah gönlünüzün muradını en yakın zamanda versin inşallah
konya altı sahiline daha yakın sevom
müzede konyaaltında zaten
kaleiçini gezebilirsiniz, hatta pazara denk gelirse beraber gezebiliriztabi mesafeler var biraz ama zaten antalya çok büyük bir kent değil En uzak mesafe benim bulunduğum yer diyebilirim bir ucunda ben diğer ucunda sen olacaksın
ama nisbet yapar gibi ulu ortada yazamyın kıskanıyoruz herhalde
hade bakalım hayırlı uğurlu olsun ...heyecan varmı heyacannbacım herşey yolunda gider beklenen adet zamanında gelir ise 24 eylül gecesi yolculuk var şimdiden bileti ayırttırdık 24 eylül 2 de rabdevum var murat beyle bakalım hayırlısı ile herşey yolunda gider inşallahh
canım allah razı olsun ama daha çok erken canım dualara başlamak için daha sonra başlarız inşallahhBu arada vakıa perşembe günü son bitiyo
A.selam cnaım maşallah oğluşu büyümüş
evet ben bunu duymuştum nevomu ne söylemişti yabancı değilim bu cümleye
Neden olmasın canım olur tabii
demek konyaaltında hımm haritadan bakarım yine ozaman çok mersi canımm
ahh bacımmaaa bak kıskanırmışşşResimlerimizi ekleriz artıkınn
Yaa sen söledinmi kızlara nurcik 15 tatilde sende tedaviye başladığını
hade bakalım hayırlı uğurlu olsun ...heyecan varmı heyacannyemin billah en az senin kadar heyecanlıyım bende .teyzeme ,anneme ,ablalarıma söyledim (seni biliyorlar) onlarda çok dua ediyor senin için ..inşallah emeklerini karşılığını alacaksın bacımm inşallahh
Tamam ,o zaman transeferden sonra yada tedavi olacağın zaman başlarız dualarımıza
perşembe bitiyomu ne çabuk kız 41 gün oldumu
kıskanırım tabi
Yok söylemedim burdan duyurayımmm kızlara :)) ..evett kızlarr tedaviye başlıyoruz bizde hayırlısıyla 15 tatilde antalya ya yolculuk var
ayy canım benim allah razı olsun onlardanda
Heyecan var psikolojim hat safhada değişkenBir ağlamaklıyım Bir yerimde duramayacak kadar heyecanlıyımm Bakalımm hayırlısıyla bu günleri atlatayımm.eşime söz verdim bir gün üzülücem eğer tedavim olmazsa O tedaviden çok benim psikolojimi düşünüyo canım benim yaa :78: Bakalımm zaman bize ne göstericek inşallahhh güzel olur sonuçlarıımızz dediğin gibi emeklerimizin karşılığını rabbim verir inşallah
evet perşembe bitiyo canım gel sen bide bana sor nasıl oldu diye
nasıl olmayasın ne zamandır tedavi tedavi diye bekliyoruz duygusal olmamızda normalHeyecanlı olmamızda
Benim eşimde seninki gibi olmazsa seni düşünemiyorum diyo ikimizde korkuyoruz aslında .bu korkularımız bir kenara bırakmamız lazımkısmettimizde varsa olacak yoksa ne yaparsak yapalım boş(moralmi veiyorum yoksa negatiflikmi saçıyorum anlamadım)
bu arada geçenlerde nevoyla konuştum hipnozdan bahsetti (kendi kendini hipnoz ediyorsun) şimdi bana anlattığı gibi yazıyorum ...rahat ve sesiz bir yere uzanacaksın gözlerini kapatıp,gevşeye bildiğin kadar gevşeyeceksin kendini ıslak bir bez gib hisedeceksin sonra beynine sinyaller göndereceksin .ben anne olacam beynim ve hücrelerim bana yardım edecek .sonra bebeğinidüşüneceksin onu emzirirken altını değiştireken ellerini kollarını ayaklarını hayal edeceksin .bunları şimdiden yap demişti bana ..geçenlerde yapayım dedim ama ne mümkün benimm beynim negatif düşünmekten başka yaptığı bişey yok ..ahhh ahhhh
hadi inşallahhh canımm herşey gönlümüze göre olur inşallahh
ne yaptın ne ettin tedaviyi yaklaştırdınOkadar da zor değilmiş dimi eşinin kararını değiştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?