- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kızlar tedaviyemi başlıyonuz çok sevindim allah yüzünüzü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter bebeler versin ayyy çok heyecanlandım çookkkm
kızlar benimde 1 oğlum var bende 2 yıldır hem tedavi grdüm hem bitkisel kürler yaptım olmadı ama size tavsiyem rahim flimini muhakkak çektirmelisiniz benim rahim fliminde 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldım oda bende yumurta gelişmiyo gelişse ilaçsız çatlamıyordu ona ragmen beklenmedik bir anda 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim ...........
inşallah canım sağol ..hepimizin gönlüne göre versin rabbim
nemi yaptımm nasılmı kabul etti anlatayımmmı senceee anlatayım barii :))
Senin sayende kabul etti diyebilirimm ...bana verdiğin ödevi harfiyle uyguladım ..
Malzemeler:
1 adet gecelik,(bu senin geceliğin oluyo)
1 adet parfüm
1 adet cilve :93:
1 iki kelime baştan çıkaran sözler
1 adet yatak
Baktım yanaşmaya başladı orda dur dedimm bunları boşa yapmadımmKonuşacaklarım var seninle dedim Neymiş söyliyeceklerin çabuk söyle dedi :86::86:şu tedavi işi canım diyorumki ne senin nede benim dediğim olsun ortasını bulalım dedimm :82::82:tamam tamam konuşuruz dedi
Gerisi ni söylemme gerek yok :122:
Işimiz bitti konuştuk illa senin dediğin olacak yane tamam ozaman 15 tatilde kolları sıvarız tedavi için dediBirde en son bana dediki bu aklı sana sevo veriyo dimi dedi ne alaka dedimm
tabikide aldımmmBu arada bayram sonu itibari ile kilomu verdiniz yoksa aldınızmı ben almışımmZayıflamak isterken tedaviden önce aksine alıyom..bide d.kontol hapına başladım oda aldırıyo propektüsünü okudum Bide mide bulantım çok var hem ilacın etkisi hemde midem iyice azdı
he ya başlıyoruz bakalım .bindik bir alamete gidiyoz gıyamettee AMAANİNNNNkızlar tedaviyemi başlıyonuz çok sevindim Allah yüzünüzü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter bebeler versin ayyy çok heyecanlandım çookkkm
TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN...VALLA DENEMEDİĞİMİZ ŞEY KALMADI CANIMM AKLINA GELEBİLECEK HERŞEYİ YAPTIK ..kızlar benimde 1 oğlum var bende 2 yıldır hem tedavi grdüm hem bitkisel kürler yaptım olmadı ama size tavsiyem rahim flimini muhakkak çektirmelisiniz benim rahim fliminde 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldım oda bende yumurta gelişmiyo gelişse ilaçsız çatlamıyordu ona ragmen beklenmedik bir anda 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim ...........
Içinizdeki cevheri çıkarıyorum sizlerinn Bak nasılda yola geldi Bundan sonra belli zaten nasıl ikna edeceğin eşlerine nazlanın güzel sözler söyleyin onları dünyanın en güçlü ! Adamı hissettirin, bazen pis şeylerde söyleyebilirsiniz Buna sizde alışın eşinizede alıştırın tabiki her erkekte işe yaramayabilir Ama %80 ninde işe yarar
hadi gözün aydın olsunn canım inşallahh bu sefer güzel ha<berler vereceksinHep istiyodukya birlikte hamiş kalalım öle olacak inşallahh
nurciiikkk çok güldüm yaaa aferin wallaaa
sevom heyecan yaptım tabiii gelsin bebişlerrr ohhh
hülyab27 allah bağışlasın cocuğunuzu rahim filminden sonra hamile kalan arkadaşımız var bu topikte gerçekten şans yüksek oluyo bende çektirmiştim
offşşş diyen dudaklarını yesinlerrryemek vakti geldi cicoşlarım öperim yanacıklarınızdan mucuks şlapss şapuurr şupuurrrr offşşşş
işte bunu her zaman yapamıyorum ben ..o gecde mecburiyetten ,sen işe yarar dedin diye yaptımilişkiye renk katmak gerekiyor aslında ama bunun için şevk gerekiyo o da her zaman olmiyi yawww
yemek vakti geldi cicoşlarım öperim yanacıklarınızdan mucuks şlapss şapuurr şupuurrrr offşşşş
duru bacım sevonun fikriydi yaptıklarımm
afiyet olsun duru baciii bende çıkayım yavaştan gelmek üzere benimkisi..görüşürüzz
günaydın herkeseeeeeeeenasıl özledim sizii kızlarr çok çok öpüyorum hepinizi tek tek
izinimiz bitti geldik gene işlere, ne çabuk geçiyor günler beyawne güzel alışmıştım rahataaa
geçmiş mesajları okudum ama çoooookkkk uzun olduğundan çoğu aklımdan gitti bacılarım
şifammmm hemşom hoşgeldinn canım
bir arkadaşımız teyze olmuş, gözün aydın canım sanırım srap tı unutmadıysam eğer canım gözünüz aydın sağlıklı hayırlı evlat olsun
tuğbişim odanız hayırlı olsun canım
yeterimmm efkar lar basmış gene gel sana bi sarılıyım arkadaşım, yol arkadaşımsıkma canını herşeyin hayırlıısı inşallah, hepimiz için
durummmmmmm hoşgeldin çok özledim seni öpecem senidee
bebekdls başınız sağolsun canım, gerçekten ben asla cesaret edemem heralde, çok kötü bir huy bendeki ama o an cesaretle baksamdagünlerce gecelerce üzerimden atamıyorum allahım sevdiklerimizi korusun yarabbim, gecinden versin
nurcikimmmm dönyanın en gözel garısısaçlarını göle güle kullan
aklımda bunlar kaldı arkadaşlar, unuttuğum varsa kusura bakmayınn
bu arada bende çok merak ediyorum hamişi bende tahmin ediyorummmmmm ayyyy adı aklıma gelmedi durun geçmişe bakıp söylicemmm
hiç bişi bilmiyoruz ama napıyoz daima Rabbime sığınıyoruz bol dua ile kavuşucaz inşş cnm teşekkürler bu arada veee halaaa adet olmadığım için çokkkkk gerginim bende zaten 1 hafta önce başlar ki düşün yani 2 hafta da gecikmiş oldum tam 3 haftadır acayip gerginim neyse sağlık olsun başta
inşallah cnm inşallah anne olucazz hatta sitenin ismi bile değişse anneler kulübü :)))))))))))
haklısın cnm inşş sabredip aşıcazz veee mutlu sonn inşş hepimize nasip olacakkk
bu saydıklarının heposinin etkisi var aslında ,zaman çabuk geçiyor hiç olmuyacak düşüncesi hepimizde oluyor ama sonra ne yapıyoruz Allaha sığınıp yakarıyoruz ona güveniyoruz ...Rabbim kullarına her zaman hayırlı olanını verir bizim içinde hayrlı zamanı bekliyor ..olacak inşallah bizimde
ahh sevom dimek 24 eylül randevun varbacım herşey yolunda gider beklenen adet zamanında gelir ise 24 eylül gecesi yolculuk var şimdiden bileti ayırttırdık 24 eylül 2 de rabdevum var murat beyle bakalım hayırlısı ile herşey yolunda gider inşallahh
canım allah razı olsun ama daha çok erken canım dualara başlamak için daha sonra başlarız inşallahhBu arada vakıa perşembe günü son bitiyo
a.selam cnaım maşallah oğluşu büyümüş
evet ben bunu duymuştum nevomu ne söylemişti yabancı değilim bu cümleye
neden olmasın canım olur tabii
demek konyaaltında hımm haritadan bakarım yine ozaman çok mersi canımm
hayırlı uğurlu olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhkıskanırım tabi
Yok söylemedim burdan duyurayımmm kızlara :)) ..evett kızlarr tedaviye başlıyoruz bizde hayırlısıyla 15 tatilde antalya ya yolculuk var
ayy canım benim allah razı olsun onlardanda
Heyecan var psikolojim hat safhada değişkenBir ağlamaklıyım Bir yerimde duramayacak kadar heyecanlıyımm Bakalımm hayırlısıyla bu günleri atlatayımm.eşime söz verdim bir gün üzülücem eğer tedavim olmazsa O tedaviden çok benim psikolojimi düşünüyo canım benim yaa :78: Bakalımm zaman bize ne göstericek inşallahhh güzel olur sonuçlarıımızz dediğin gibi emeklerimizin karşılığını rabbim verir inşallah
evet perşembe bitiyo canım gel sen bide bana sor nasıl oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?