Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar tedaviyemi başlıyonuz çok sevindim allah yüzünüzü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter bebeler versin ayyy çok heyecanlandım çookkkm

sağol durucumm inşallahh canımm yüzümüz güler demek sende heyecanlandınn Kız dur sen bizi sakinleştir heyecan yapma

allah bağışlasın hülya arkadaş darısı bizleirn başına inşallah.. Olumsuz tedavilerden sonra muhakkak rahim filmi çekiliyo canım yani bende çektirdim bu tedavimde olmazsa ilerde birkez daha çektiricem.

İÇİNİZDEKİ CEVHERİ ÇIKARIYORUM SİZLERİNN BAK NASILDA YOLA GELDİ BUNDAN SONRA BELLİ ZATEN NASIL İKNA EDECEĞİN EŞLERİNE NAZLANIN GÜZEL SÖZLER SÖYLEYİN ONLARI DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ! ADAMI HİSSETTİRİN, BAZEN PİS ŞEYLERDE SÖYLEYEBİLİRSİNİZ BUNA SİZDE ALIŞIN EŞİNİZEDE ALIŞTIRIN TABİKİ HER ERKEKTE İŞE YARAMAYABİLİR AMA %80 NİNDE İŞE YARAR

HADİ GÖZÜN AYDIN OLSUNN CANIM İNŞALLAHH BU SEFER GÜZEL HA<BERLER VERECEKSİN HEP İSTİYODUKYA BİRLİKTE HAMİŞ KALALIM ÖLE OLACAK İNŞALLAHH

tabikide aldımmm
kızlar tedaviyemi başlıyonuz çok sevindim Allah yüzünüzü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin çifter çifter bebeler versin ayyy çok heyecanlandım çookkkm
he ya başlıyoruz bakalım .bindik bir alamete gidiyoz gıyamettee AMAANİNNNN

TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN...VALLA DENEMEDİĞİMİZ ŞEY KALMADI CANIMM AKLINA GELEBİLECEK HERŞEYİ YAPTIK ..

nurciiikkk çok güldüm yaaa aferin wallaaa
sevom heyecan yaptım tabiii gelsin bebişlerrr ohhh
hülyab27 allah bağışlasın cocuğunuzu rahim filminden sonra hamile kalan arkadaşımız var bu topikte gerçekten şans yüksek oluyo bende çektirmiştim

işte bunu her zaman yapamıyorum ben ..o gecde mecburiyetten ,sen işe yarar dedin diye yaptım ilişkiye renk katmak gerekiyor aslında ama bunun için şevk gerekiyo o da her zaman olmiyi yawww

duru bacım sevonun fikriydi yaptıklarımm

AFİYET OLSUN dURU BACİİİ BENDE ÇIKAYIM YAVAŞTAN GELMEK ÜZERE BENİMKİSİ..GÖRÜŞÜRÜZZ

işte bunu her zaman yapamıyorum ben ..o gecde mecburiyetten ,sen işe yarar dedin diye yaptım ilişkiye renk katmak gerekiyor aslında ama bunun için şevk gerekiyo o da her zaman olmiyi yawww

olur olur o şevki her zaman sıcak tutmak gerek Ne zaman ne olacağı belli olmaz

yemek vakti geldi cicoşlarım öperim yanacıklarınızdan mucuks şlapss şapuurr şupuurrrr offşşşş

ohh yemek dedin açıktımm haa Hadi afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın

allah bağışlasın hülya arkadaş darısı bizleirn başına inşallah.. Olumsuz tedavilerden sonra muhakkak rahim filmi çekiliyo canım yani bende çektirdim bu tedavimde olmazsa ilerde birkez daha çektiricem.[/QUOTE]

inşallah canım darısı tüm isteyen arkadaşların başına olsun ...............

TEBRİK EDERİM CANIM ALLAH TAMAMINADA ERDİRSİN...VALLA DENEMEDİĞİMİZ ŞEY KALMADI CANIMM AKLINA GELEBİLECEK HERŞEYİ YAPTIK ..[/QUOTE]

canım aynı şeyleri bende ayptım incir sogan kürü hayıt tohumufalan ama olamdı hayıt tohumunu 2 3 defa içtim bilmiyorum belki onlarında etkisi vardır.......

oh oh çok sevindim heyecanlandım
seyhan,nurcan,şifa arka arkaya tedaviye başlıyorsunuz valla heveslendim bende mi yaptırsam ne:26:
ama ben çok korkuyorum bir olumsuz sonucu daha kaldıramam diye çünküüü benim yaptırırsam 4 olacak dördüncü olumsuzu kaldıramam sanıyorum gerçi insan oğlu arsız herşeye alışıyor.
neyse nurcan yazılarına çok güldüm beğen kalkmasaydı hepsini beğenecektim öldüm gülmekten dilber dudağı hanım göbeği vezir parmağı hoş paylaşımlardı.
Gelelim bana
eşyaları şükür yerleştirdim dağınıklık ne zor sıkıcı birşeymiş herşey gözüme batıyordu
gerçi ev geniş olunca yerleşmek kolay oldu keşke böyle geniş bir evim olsaydı
şimdide koltukları kanepeleri silcen temizlikte bitiyor oh tedaviye başlarsam uzun süre rahat ederim
nerden çıkardım bu tedavi lafını bak etkinizde kaldım ben uzunca bir süre düşünmüyorum rabbim nasip etsede kendiliğinden olsa ne olur sanki zaten daha önce kendiliğinden hamile kala bilmeyi başarmıştım belki gene olur ne dersiniz tabi bu en son 4 sene önceydi nerdeee işte umut dünyası her ay bekliyorum her seferinde bu sefer benimlesin BİLİYORUM İÇİMDESİN diyorum henüz nazlı teşrüf etmedi illa para harcatacak

sağol bacımmm bende sana vereyimm

kızlar sağolun iyiki varsınız HEPİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ahh sevom dimek 24 eylül randevun var bak işte ertesi gün pazar canım kaleiçini, iskeleyi, cumhuriyet meydanını gezdireyim sana yani size bende çok memnun olurum sizinle tanışmaktan ve gezmekten arkadaşım
kıskananlar çatlasınnnnnnurcikimmmmmmm senide gezdiririm bacım sen gel yeterki
kıskanırım tabi

Yok söylemedim burdan duyurayımmm kızlara :)) ..evett kızlarr tedaviye başlıyoruz bizde hayırlısıyla 15 tatilde antalya ya yolculuk var
hayırlı uğurlu olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhevet sevoyla beraberce hamiş kalırsınız inşallahhh
baksanıza bende katılacaktım aranıza, ramak kalmıştı ama hayallerim suya düştüüü

ahhh bu psikolojik hallerrrrrr hepimizin başının belasıııııııııııııı

ne çok alıntı yaptım uçtu gene hepsiii
bir sayfa alıntı yapıp nasıl yolluyosunuz siz bacılarrrrrrrrr

yeterim canım öperim seni sıkma canını sağol bebemmmmm

nurcik reçeten süperrrr bu arada söylemeden geçemicemmm

kızlar bizim yenge diye bir dizi başladı seyrediyomusunuz çok güzel hoşuma gitti benimama gariplerim bi datdi yapamadılarrr bu datdi çok hoşuma gitti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…