seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyeterim canım öperim seni sıkma canını sağol bebemmmmm
nurcik reçeten süperrrr bu arada söylemeden geçemicemmm
kızlar bizim yenge diye bir dizi başladı seyrediyomusunuz çok güzel hoşuma gitti benimama gariplerim bi datdi yapamadılarrr bu datdi çok hoşuma gitti benim
aa ne olduki yeter e herkes bişeyler diyo moralinmi bozuk bişey mi oldu
şifa damı başlıyor tedaviye ne zaman nerede kiminleayy bak daha da heyecan yaptım
laracım tamam haberleşiriz canım benim eşim biraz yabanidir o olmasada biz muhakkak buluşuruz
ayşecim demek taşınma işin bitti temizliğinde bitmek üzere imiş ne güzel inşallah böle geniş bir daha da güzeli senin olur.. bu arada sen tüplerine falan baktırmışmıydın zamanla sorun oluşabiliyo 2 seneyi asşkınsa tavsiye ederim bence maddi durumunuz uygunsa tedaviye başla derim..yoksa yaş öle bi gidiyoki tutamıyoruz..
keşke sende başlasaydın lara tedaviye kısmet artık
seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604 Eki Görüntüle 251604
anammmm bi tutturamadım ama yawww ben gelyim siz yosunuz, gidiyim geliyosunuzzz
yeterrrrrrrrr
tamam sevo demek senin kocada benimki gibi yabanihiççççç açık değildir yeniliklereee hanzom yapsada burnundan getirir insanın ama sonradan da memnun kalırrr
tamam bacım o yatsın bir günlüğüne gezdirirm ben senien azından bir kaç saat
tabi kısmetse eğer diyelim
canımcığım yok bir şey merak etme öyle genel bir durum (acuk piskopata bağlayayım dedim ama kızlar sağolsunlar silkeledilerbeni kendime getirdiler )iyiki tanımışım sizlerii
anammmm bi tutturamadım ama yawww ben gelyim siz yosunuz, gidiyim geliyosunuzzz
yeterrrrrrrrr
tamam sevo demek senin kocada benimki gibi yabanihiççççç açık değildir yeniliklereee hanzom yapsada burnundan getirir insanın ama sonradan da memnun kalırrr
tamam bacım o yatsın bir günlüğüne gezdirirm ben senien azından bir kaç saat
tabi kısmetse eğer diyelim
amann amann iyi ol..bazen hepimize oluyor bu bunalımlar normaldir canım hepimiz iyiki Rabbimin varlığına inanan insanlarız ne kadar bunalımda olsakta silkelenip Rabbimize şükür ediyoruz
yaa sorma benim işlerde çok yoğun çıkmasam bile yazamıyom bakamıyomm
bu erkekler hep böle demek yabanievet onu bırakır biz buluşuruz kısmetse canım :81:
iyi akşamlar kızlar naabeerrr
iyi akşamlar kızlar naabeerrr
aa pınar tam çıkış saatinde geldin olmadıkii
ben iyiyim canım çıkış saati gelince daha da iyi oldum
iyi akşamalr hepinizeeeöpüyorumm sizlerii
iyi akşamlar canım iyiym ben sen nasılsın
aa pınar tam çıkış saatinde geldin olmadıkii
ben iyiyim canım çıkış saati gelince daha da iyi oldum
iyi akşamalr hepinizeeeöpüyorumm sizlerii
ben de iyiyim de başım ağrıyo çok iş yaptım yemek vs.. bide oruçluyum hee bide cenazenin tesirini atamadım henüz üstümden
akşama yemeğim yokkkkkkkkkoskaca tatil yaptım ama genede bugüne 2 tencere yemek hazırlayıp koymadım bu bana
ben de iyiyim de başım ağrıyo çok iş yaptım yemek vs.. bide oruçluyum hee bide cenazenin tesirini atamadım henüz üstümden
akşama yemeğim yokkkkkkkkkoskaca tatil yaptım ama genede bugüne 2 tencere yemek hazırlayıp koymadım bu bana
benimde yokk tesadüfe bak
ben bulgur pilavi salata bide ızgara yapcambu aralar sağlıklı beslenicem ne kadar sağlıklı bilmem ama kalorisi düşük oluyo böle olunca
hımmm allah kabul etsin borçlarınımı tutuyon 6 günlük oruçlarda tutuluyodu şuanda dimi
yaa okudumm cenaze yıkamışsınn annemde bikaz kez yıkadı..korkmaya gerek yok ama insan etkilenir tabikii..sonuçta onlarda bizim gibi insandı aynı onlar gibi bizde öleceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?