Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aa ne olduki yeter e herkes bişeyler diyo moralinmi bozuk bişey mi oldu

şifa damı başlıyor tedaviye ne zaman nerede kiminle ayy bak daha da heyecan yaptım

laracım tamam haberleşiriz canım benim eşim biraz yabanidir o olmasada biz muhakkak buluşuruz

ayşecim demek taşınma işin bitti temizliğinde bitmek üzere imiş ne güzel inşallah böle geniş bir daha da güzeli senin olur.. bu arada sen tüplerine falan baktırmışmıydın zamanla sorun oluşabiliyo 2 seneyi asşkınsa tavsiye ederim bence maddi durumunuz uygunsa tedaviye başla derim..yoksa yaş öle bi gidiyoki tutamıyoruz..

keşke sende başlasaydın lara tedaviye kısmet artık

canımcığım yok bir şey merak etme öyle genel bir durum (acuk piskopata bağlayayım dedim ama kızlar sağolsunlar silkelediler beni kendime getirdiler )iyiki tanımışım sizlerii

anammmm bi tutturamadım ama yawww ben gelyim siz yosunuz, gidiyim geliyosunuzzz
yeterrrrrrrrr

tamam sevo demek senin kocada benimki gibi yabanihiççççç açık değildir yeniliklereee hanzom yapsada burnundan getirir insanın ama sonradan da memnun kalırrr
tamam bacım o yatsın bir günlüğüne gezdirirm ben seni en azından bir kaç saat
tabi kısmetse eğer diyelim

canımcığım yok bir şey merak etme öyle genel bir durum (acuk piskopata bağlayayım dedim ama kızlar sağolsunlar silkelediler beni kendime getirdiler )iyiki tanımışım sizlerii

amann amann iyi ol..bazen hepimize oluyor bu bunalımlar normaldir canım hepimiz iyiki Rabbimin varlığına inanan insanlarız ne kadar bunalımda olsakta silkelenip Rabbimize şükür ediyoruz

yaa sorma benim işlerde çok yoğun çıkmasam bile yazamıyom bakamıyomm

bu erkekler hep böle demek yabani evet onu bırakır biz buluşuruz kısmetse canım :81:

iyiyim kuzum iyiy olacağım inşşş

akşama yemeğim yokkkkkkkkkoskaca tatil yaptım ama genede bugüne 2 tencere yemek hazırlayıp koymadımbu bana

ben de iyiyim de başım ağrıyo çok iş yaptım yemek vs.. bide oruçluyum hee bide cenazenin tesirini atamadım henüz üstümden

ayyy valla büyük cesaret pınarcım, tamam sevabı çok büyük ama ben dokunmayı bırak, görsem bile haftalarca çıkamıyorum etkisinden
böyle olmasıda kötü tabi, hepimizin sonu o, kendimi cesaretlendirmeye çalışsamda olmuyorallahım sevdiklerimize, özellikle gençlere gecinden versin yarabbim AMİN

akşama yemeğim yokkkkkkkkkoskaca tatil yaptım ama genede bugüne 2 tencere yemek hazırlayıp koymadımbu bana

benimde yokk tesadüfe bak
ben bulgur pilavi salata bide ızgara yapcam bu aralar sağlıklı beslenicem ne kadar sağlıklı bilmem ama kalorisi düşük oluyo böle olunca

ben de iyiyim de başım ağrıyo çok iş yaptım yemek vs.. bide oruçluyum hee bide cenazenin tesirini atamadım henüz üstümden

hımmm allah kabul etsin borçlarınımı tutuyon 6 günlük oruçlarda tutuluyodu şuanda dimi
yaa okudumm cenaze yıkamışsınn annemde bikaz kez yıkadı..korkmaya gerek yok ama insan etkilenir tabikii..sonuçta onlarda bizim gibi insandı aynı onlar gibi bizde öleceğiz

evet sevo sağlıklı beslen tabiafiyet olsun canım bendemi size gelsen ne yapsamm

evet haklısın hepimiz birgün aynı şekilde olacaz, allahım ölümde hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…