Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım şevval orucumu tutuyorum hastalanmadan tutmak istiyorum ama 6 günü tamamlayamadan adet olucam inşallah olmam daa belkii

aminn canım hele ölen gençse daha bi üzülüyo insan valla canım ben var ya hala inanamıyorum yaptığıma sanki rüya gibi çünkü bu konulardan acayip korkan bir tipindir ama nasıl oldu bian da kendimi morgda buldum o neyse de hele yıkamayı hiç düşünmezdim buz gibi taş gibi bi ten işte hala gözümün önünde kadıncazın yüzü

abuuuu ben hangi ara üşüttüm yaa burnum akıyor, gıcık bir öksürük var bide dudaklarım yara içinde acıyorr
çatlak çatlak olmuş
offfff üstüne ben birde sigaraya tekrar başladım kızlarryapacaksınız biliyorum ama oldu işte napıyım
biraz eşimle atıtştık sinirlerimiz gerildiği bir vakit hakim olamadım kendimizeeçok ügünüm

oooffffffffffff içme şunu canım yaaa bak bak hasta hasta gelirim çekerim kulaklarını haaa

aminnnn laracım çok sağol kimbilir belki bigün yeriz birlikte yanımızda eşlerimiz çocuklarımız da olur bakarsın

ayyyy hakket canım
sen gene gelirsin antalya ya
facede gördüm gelmişsin öceden sanırım balayınızmış
inşallah diyelim bazen insan olan şeylere şaşıp kalıyor, dünya küçükmüş dedirtitiyor valla

lara sana iyi akşamlar canım ben çıkıyorum ezana 2 saat yok bile namazımı kılıp yavaş yavaş soframı kurucam hadi görüşürüzz haaaa bu arada içme lütfen şu sigarayı baaakkkkk hala söndürmedim burdan görüyorum

iyi akşamlar, hayır bilemedin ama şimdi aşağıya inip yakacamm
hayırlı iftarlar yarın görüşürüzzz

evet gelirsem inşallah görüşürüz belki seneye antalya çok güzel biliyorum
biz de 3 sene ıspartada oturduk

ayşecim demek taşınma işin bitti temizliğinde bitmek üzere imiş ne güzel inşallah böle geniş bir daha da güzeli senin olur.. bu arada sen tüplerine falan baktırmışmıydın zamanla sorun oluşabiliyo 2 seneyi asşkınsa tavsiye ederim bence maddi durumunuz uygunsa tedaviye başla derim..yoksa yaş öle bi gidiyoki tutamıyoruz..

canım rahim filmi 2008 de çektirmiştim açıktı tüpler ardından laporoskopi yaptırdım ondada sorun yokmuş dendi
en son iki başarısız tüp denemesinden sonra haziranda histeroskopi yaptırdım ondada temiz çıktı bide sen söylemiştinya histeroskopini yaptırırken tüplerede sıvı verip bakmış doktor diye bende benimkine söyledim doktorumda sıvı verip bakmış kesin sonuç değildir ama sıvı geçişi görüldü demişti heralde açıktır tüplerim
tüp tedavisine gelince daha önce yazdığım gibi cesaret edemiyorum maddi yönden ayar veririzde zaten doktorum maddi yönden yıpratmıyor uygun yaparda ben korkuyorum

canım benim bende ilk defa yaptıracağım için çokkk korkuyorum :18::18::18::18: ama çok izterdim seninle aynı zamanda aynı merkezde ve hatta aynı doktorda yaptırıp pozitifi görmeyi

Sevom canım kesin olmamakla birlikte % 80 lerde olacak inşş tedavim kayseri ye hani taşınma işimiz var ya ( kredi çekip ev almayı planlıyozzz tabi o krediden tedavi parası ayırıp ölee alcaz inşş ev 2+1 bakınıcazz şimdilik başımızı sokalım yeter işte hal böle olunca olcak tedavimmm :97: dua edin kızlar hem ev sahibi oluyum hem tedavim gerçekleşsin çünkü bizim hiç birikmiş para yok , destekçi yok sıfırla başlıozz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü güldürsün inşşş )

şifa canım aynı merkez aynı doktor olacağı kesinde zamanını bilemem heralde ben senden önce başlarım tedaviye lafını ettikçe heveslendim ama ama ya ya koktuğum başıma gelirse benim ilk değil 4.olacak senin gibi olsam bi dakka durmam hemen hemen başlarım tedaviye

ayy ne güzel herkez tedaviye başlıyo inşallah hepiniz hamile kalırsınız arkadaşlar

iyi akşamlar pınar iyim yaramazlık yok
ben tedaviye başlamıyorum sadece kızlar başlayacak ya heves yaptım yoksa şimdilik öyle bir düşüncem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…