benimde yokk tesadüfe bak
ben bulgur pilavi salata bide ızgara yapcambu aralar sağlıklı beslenicem ne kadar sağlıklı bilmem ama kalorisi düşük oluyo böle olunca
hımmm allah kabul etsin borçlarınımı tutuyon 6 günlük oruçlarda tutuluyodu şuanda dimi
yaa okudumm cenaze yıkamışsınn annemde bikaz kez yıkadı..korkmaya gerek yok ama insan etkilenir tabikii..sonuçta onlarda bizim gibi insandı aynı onlar gibi bizde öleceğiz
amann boşver canım yaa karın değilmi doyar bi şekilde nasılsa buyurun bize gelin
ayyy valla büyük cesaret pınarcım, tamam sevabı çok büyük ama ben dokunmayı bırak, görsem bile haftalarca çıkamıyorum etkisinden
böyle olmasıda kötü tabi, hepimizin sonu o, kendimi cesaretlendirmeye çalışsamda olmuyorallahım sevdiklerimize, özellikle gençlere gecinden versin yarabbim AMİN
canımsın sağol ellerine sağlık yemiş kadar oldukallah kabul etsin orucunu
abuuuu ben hangi ara üşüttüm yaa burnum akıyor, gıcık bir öksürük var bide dudaklarım yara içinde acıyorr
çatlak çatlak olmuş
offfff üstüne ben birde sigaraya tekrar başladım kızlarryapacaksınız biliyorum ama oldu işte napıyım
biraz eşimle atıtştık sinirlerimiz gerildiği bir vakit hakim olamadım kendimizeeçok ügünüm
aminnnn laracım çok sağol kimbilir belki bigün yeriz birlikte yanımızda eşlerimiz çocuklarımız da olur bakarsın
oooffffffffffff içme şunu canım yaaa bak bak hasta hasta gelirim çekerim kulaklarını haaa
lara sana iyi akşamlar canım ben çıkıyorum ezana 2 saat yok bile namazımı kılıp yavaş yavaş soframı kurucam hadi görüşürüzz haaaa bu arada içme lütfen şu sigarayı baaakkkkk hala söndürmedim burdan görüyorum
ayyyy hakket canım
sen gene gelirsin antalya ya
facede gördüm gelmişsin öceden sanırım balayınızmış
inşallah diyelim bazen insan olan şeylere şaşıp kalıyor, dünya küçükmüş dedirtitiyor valla
iyi akşamlar, hayır bilemedin ama şimdi aşağıya inip yakacamm
hayırlı iftarlar yarın görüşürüzzz
canım benim bende ilk defa yaptıracağım için çokkk korkuyorum :18::18::18::18: ama çok izterdim seninle aynı zamanda aynı merkezde ve hatta aynı doktorda yaptırıp pozitifi görmeyiayşecim demek taşınma işin bitti temizliğinde bitmek üzere imiş ne güzel inşallah böle geniş bir daha da güzeli senin olur.. bu arada sen tüplerine falan baktırmışmıydın zamanla sorun oluşabiliyo 2 seneyi asşkınsa tavsiye ederim bence maddi durumunuz uygunsa tedaviye başla derim..yoksa yaş öle bi gidiyoki tutamıyoruz..
canım rahim filmi 2008 de çektirmiştim açıktı tüpler ardından laporoskopi yaptırdım ondada sorun yokmuş dendi
en son iki başarısız tüp denemesinden sonra haziranda histeroskopi yaptırdım ondada temiz çıktı bide sen söylemiştinya histeroskopini yaptırırken tüplerede sıvı verip bakmış doktor diye bende benimkine söyledim doktorumda sıvı verip bakmış kesin sonuç değildir ama sıvı geçişi görüldü demişti heralde açıktır tüplerim
tüp tedavisine gelince daha önce yazdığım gibi cesaret edemiyorum maddi yönden ayar veririzde zaten doktorum maddi yönden yıpratmıyor uygun yaparda ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?